- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.821
evet canım ayrıca benim gittiğim hastane buranın tek özel hastanesi. fiyat kırmasını gerektiren bi sebebi de yok yani... gönülleri zengin.
bizim de temmuz ayında iki düğün var. eşimin kuzenlerinde 2si ( toplam sayıyı ben de karıştırıyom sormayın yani) evleniyor.
benim gözüm almıyor hiç. eşim kayınvalideme yolu yaptı zaten, tuğbişin belli olmaz gelemeyebilir diye... hamiş nazına çekicem kendimi azcık. sıcakta ve uzak yer gözüm almıyor hiç...
bizim de temmuz ayında iki düğün var. eşimin kuzenlerinde 2si ( toplam sayıyı ben de karıştırıyom sormayın yani) evleniyor.
benim gözüm almıyor hiç. eşim kayınvalideme yolu yaptı zaten, tuğbişin belli olmaz gelemeyebilir diye... hamiş nazına çekicem kendimi azcık. sıcakta ve uzak yer gözüm almıyor hiç...
o değilde fatmik bizim doğumlar kaça çıkıcak acaba :44::44::44:
biz de geldik...
mama yedik,sonra babişimizin yanına gittik,yemeğin üstüne bir de soda içtik iyi geldi..
hepsi oğluşuma yarasın inşallahhhhhh
afiyet olsun kuzummmm
sağol kuzummmmm......
akşama ne yicez?????????
kafamda deli sorularrrrrrrrrr
sağol kuzummmmm......
akşama ne yicez?????????
kafamda deli sorularrrrrrrrrr
roises bacım sen hangi ilde oturuyon de bakem yakınsa gelelim
ben öğleden sonra yokum kızlar, başka kuruluşa geçicem. o kadar öğürmeye başımda da hafif bi ağrı var inşallah artmaz.
hepiciğinizi öpüyom.
bu arada illaki akşama ne yemek var muhabbet açılırben şimdiden diyimm:
eşime dünden kızartma var, ben tost yerim büyük ihtimal. bi de tarhana çorbası yaparım tamamdır. bu akşam da böle oluversin kocam iare edversin
herkes yemeğe gitmiş kuzum sen nerede yaşıyodun hamileliğime ver herşeyi unutur oldum ben
Günlerdir hatta haftalardır geçmeyen bir başağrım var kızlar. Geceleri ellerim uyuşuyor acısına uyanıyorum. Doktora söyledim tansiyon takibi yaptır dedi, fırsat buluğp düzenli yaptıramadım. Bu gece öldüm dirildim resmen. Evde herkes mışıl mışıl uyurken ben hayalet gibi gezdim ve ağladım. Bazen artık bunca ağrıya ilaca dayanamayacağım gibi geliyor. Hesapladım, 8 aydır ilaçlarla ağrılarla doktorlarla hemhalim. 2 ayı tedavi, altı ayı gebelik...Puff hayırlısıyla bir geçse şu 3 ayım...
kuzular elbistandayım harika ötesi bi yer görmeden karar vermeyinyanlışlıkla yolunuz bile düşmesin valla şaka yapıyom ben unutkanlık bendede çok oluyo sanırım bebiş yüzünden idare etcez artık doğurana kadar
Günlerdir hatta haftalardır geçmeyen bir başağrım var kızlar. Geceleri ellerim uyuşuyor acısına uyanıyorum. Doktora söyledim tansiyon takibi yaptır dedi, fırsat buluğp düzenli yaptıramadım. Bu gece öldüm dirildim resmen. Evde herkes mışıl mışıl uyurken ben hayalet gibi gezdim ve ağladım. Bazen artık bunca ağrıya ilaca dayanamayacağım gibi geliyor. Hesapladım, 8 aydır ilaçlarla ağrılarla doktorlarla hemhalim. 2 ayı tedavi, altı ayı gebelik...Puff hayırlısıyla bir geçse şu 3 ayım...
banada takip yap dedi doktor bi tane tansiyon aleti aldık ucuz bişi hergün ölçtüm yüksek çıkmadı bence sende al bi alet abla her zaman lazım oluyor zaten
en yakın arkadaşım eüaş ta mühendis elbistanda o yüzden asla inanmam kuzummm
valla benim de aklımda ne zmandır bezelye var ama onu ayıklamak zor geliyo...iglo nun dondurulmuş bezelyesi var geçen kayınvalidem ondan yapmış zeytinyağlı,iççine bol dereotu atmış bi de,yemeğe doyamadım çok güzel olmuş...valla akşama okul var o yüzden dışarda yicez biz mecburen ama evde olsaydım tavuklu bezelye yemeği yapacaktım
Ben evdeki yardımcıma talimatı verdim sabah. Patlıcan musakka benim için, kuru fasulye eşim ve kızlar için. Gidince sebzeli bulgur pilavı yapacağım kendim. Pilavı kendim yaparsam yiyebiliyorum ancak. O yüzden rahatım. İki haftadır rahatım yani. Keşke daha önce tutsaymışım yardımcıyı.
canım baş ağrısı olması normal kan akışıyla alakalı bi durummuş ama genelde gebelerde düşük tansiyon oluyormuş o da sebep olabilir aksatma kontrol altında tut,benimde ağrı çok oluyodu ama bu aralar azaldı ara ara vuruyo geçiyo,çok geçmiş olsun artık bedenin yorgunluğu da var dikkatli ol emi
Ben onu hem sağlık ocağındaki ebeye sordum hem doktoruma ikisi de dijital tansiyon aleti olmaz dediler. Onlar sağlıklı sonuç vermez, öyle olsa pratik diye biz de onları kullanırdık dediler. Mantıklı geldi valla:) Yoksa ne diye steteskopla bantla uğraşıp dursunlar ki:)) Steteskop dedim de, biliyor musunuz kızlar bebeğimizin kalp atışlarını onunla dinleyebiliriz istediğimiz zaman. Ben uygun fiyata bulursam alacağım. Canım sıkıldıkça dinlerim.
valla benim de aklımda ne zmandır bezelye var ama onu ayıklamak zor geliyo...iglo nun dondurulmuş bezelyesi var geçen kayınvalidem ondan yapmış zeytinyağlı,iççine bol dereotu atmış bi de,yemeğe doyamadım çok güzel olmuş...
ben tavuklu değilde kıymalı yada parça etli seviyorum bezelyeyi,onu mu yapsam acep ama iglo...
abla bu akşam size gelebilir miyim,dediğin bütün yemeklere bayılırımmmm
Ben onu hem sağlık ocağındaki ebeye sordum hem doktoruma ikisi de dijital tansiyon aleti olmaz dediler. Onlar sağlıklı sonuç vermez, öyle olsa pratik diye biz de onları kullanırdık dediler. Mantıklı geldi valla:) Yoksa ne diye steteskopla bantla uğraşıp dursunlar ki:)) Steteskop dedim de, biliyor musunuz kızlar bebeğimizin kalp atışlarını onunla dinleyebiliriz istediğimiz zaman. Ben uygun fiyata bulursam alacağım. Canım sıkıldıkça dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?