Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

en güzeli kuzum karnın burnunda olcak temmuzda zaten hem sıcak anlayış gösterirler merak etme

valla benim kendi kuzenim olduğu için çok hevesliyim bide gideceğimiz yer çeşme ayağımı denize sokma umudumda var

o değilde fatmik bizim doğumlar kaça çıkıcak acaba :44::44::44:

valla kuzum bizim hastane çok ucuz şuan nazar değmesin ama zamlanırsa 2binden aşağı çıkamayız gibime geliyor

biz de geldik...
mama yedik,sonra babişimizin yanına gittik,yemeğin üstüne bir de soda içtik iyi geldi..
hepsi oğluşuma yarasın inşallahhhhhh

Günlerdir hatta haftalardır geçmeyen bir başağrım var kızlar. Geceleri ellerim uyuşuyor acısına uyanıyorum. Doktora söyledim tansiyon takibi yaptır dedi, fırsat buluğp düzenli yaptıramadım. Bu gece öldüm dirildim resmen. Evde herkes mışıl mışıl uyurken ben hayalet gibi gezdim ve ağladım. Bazen artık bunca ağrıya ilaca dayanamayacağım gibi geliyor. Hesapladım, 8 aydır ilaçlarla ağrılarla doktorlarla hemhalim. 2 ayı tedavi, altı ayı gebelik...Puff hayırlısıyla bir geçse şu 3 ayım...

sağol kuzummmmm......

akşama ne yicez?????????
kafamda deli sorularrrrrrrrrr

Ben evdeki yardımcıma talimatı verdim sabah. Patlıcan musakka benim için, kuru fasulye eşim ve kızlar için. Gidince sebzeli bulgur pilavı yapacağım kendim. Pilavı kendim yaparsam yiyebiliyorum ancak. O yüzden rahatım. İki haftadır rahatım yani. Keşke daha önce tutsaymışım yardımcıyı.

herkes yemeğe gitmiş kuzum sen nerede yaşıyodun hamileliğime ver herşeyi unutur oldum ben

kuzular elbistandayım harika ötesi bi yer görmeden karar vermeyin yanlışlıkla yolunuz bile düşmesin valla şaka yapıyom ben unutkanlık bendede çok oluyo sanırım bebiş yüzünden idare etcez artık doğurana kadar

banada takip yap dedi doktor bi tane tansiyon aleti aldık ucuz bişi hergün ölçtüm yüksek çıkmadı bence sende al bi alet abla her zaman lazım oluyor zaten

en yakın arkadaşım eüaş ta mühendis elbistanda o yüzden asla inanmam kuzummm

canım baş ağrısı olması normal kan akışıyla alakalı bi durummuş ama genelde gebelerde düşük tansiyon oluyormuş o da sebep olabilir aksatma kontrol altında tut,benimde ağrı çok oluyodu ama bu aralar azaldı ara ara vuruyo geçiyo,çok geçmiş olsun artık bedenin yorgunluğu da var dikkatli ol emi

banada takip yap dedi doktor bi tane tansiyon aleti aldık ucuz bişi hergün ölçtüm yüksek çıkmadı bence sende al bi alet abla her zaman lazım oluyor zaten

Ben onu hem sağlık ocağındaki ebeye sordum hem doktoruma ikisi de dijital tansiyon aleti olmaz dediler. Onlar sağlıklı sonuç vermez, öyle olsa pratik diye biz de onları kullanırdık dediler. Mantıklı geldi valla:) Yoksa ne diye steteskopla bantla uğraşıp dursunlar ki:)) Steteskop dedim de, biliyor musunuz kızlar bebeğimizin kalp atışlarını onunla dinleyebiliriz istediğimiz zaman. Ben uygun fiyata bulursam alacağım. Canım sıkıldıkça dinlerim.

en yakın arkadaşım eüaş ta mühendis elbistanda o yüzden asla inanmam kuzummm

canım benim buralıysa övmesi çok normal çünkü onlara göre küçük paris burası ama benim gibi istnbuldan gelen biri için çok kötü ve pahalıı bi yer ama sen iyisimi bi ara arkadaşının yanına gel kendin karar ver

valla akşama okul var o yüzden dışarda yicez biz mecburen ama evde olsaydım tavuklu bezelye yemeği yapacaktım
valla benim de aklımda ne zmandır bezelye var ama onu ayıklamak zor geliyo...iglo nun dondurulmuş bezelyesi var geçen kayınvalidem ondan yapmış zeytinyağlı,iççine bol dereotu atmış bi de,yemeğe doyamadım çok güzel olmuş...
ben tavuklu değilde kıymalı yada parça etli seviyorum bezelyeyi,onu mu yapsam acep ama iglo...

abla bu akşam size gelebilir miyim,dediğin bütün yemeklere bayılırımmmm

Normal hayatımda başağrısı nedir bilmezdim. Benim kanım fazla çıktı. Üsütne kan hapı da içiyorum. Fazla kan akışı da başağrısı yapar mı acaba bilmiyorum ki. Tansiyonum genel olarak hep 12/9 dur. Düştüğü nadirdir. Doktor ilk ölçümde bu değeri yüksek buldu. Genelde böyle deyince bir birim dahi artarsa haberimiz olsun dediydi. Ne zor iş şu yaşamak ve yaşatmak...

gerçekten miiiiiiiiiiii?????????

duyabilir miyiz gerçekten.......????

çok heyecan yaptım şimdik bakkkkkkk
ne kadar ki fiyatları

Başım gözüm üstüne. Gel tabi. Aslında yemek ismi vermeye karşıyım ama madem siz ısrarla soruyorsunuz herrrr akşam demek ki canınız çekmiyor bir sakınca yok:)) Yarın için de menüm hazır, orman kebabı ve yine pilav. Biz de çorba içilmez pek. Salata ana yemek+pilav gider:))

ya tabiki öyle ama steteskopla biz ölçemeyiz ki evde hergünde kimi bulucaz ölçtürücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…