Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

o da güzelmiş...
ne olduğunu bilmeden haaaaa güzel eğlenmişsindir ama.....

abla günde ne kadar su içiyorsun ben ne zaman az içsem o zaman ağrır başım :44::44::44:

Çok içiyorum canım. Litreye vurmadım ama iş yerine büyük kupayla 8-10 bardak bitiriyorum. Evde de 4-5 bardak. Sadece ilaç içerken 3 büyük bardak içiyorum. Ama susuzluk da yapar başağrısı. Çok su içmek de yapar mı bilemedim şimdi.

Bugün erken çıkayım bari. Parol da almadım yanıma. Geceki gibi artarsa mahvolurum otobüste...

en az 12 bardak diyolar zaten bence çokta içmiyorsun ama sen artık 5 ayı doldurdun bu miktar artmalı mı bilmiyorum ben 3 . Ayımda en az 3 litre demişti doktor ki o 12 bardaktan az da fazla ...............

en az 12 bardak diyolar zaten bence çokta içmiyorsun ama sen artık 5 ayı doldurdun bu miktar artmalı mı bilmiyorum ben 3 . Ayımda en az 3 litre demişti doktor ki o 12 bardaktan az da fazla ...............

Göz kararı söylüyorum 3 litreyi geçer benim içtiğim su. Kupam büyük çünkü. Ve 5 günün sonunda ofisteki damacanam biter. Daha fazlasını da içemem yaa canım. Bu da midedir:))

Bebeğim, doktorlar bizim gibi kart analara yiyecek içecek tavsiyesiinde bulunmuyorlar. Nasılsa biliyordur diye. Oysa bilmiyor ki, 12 yıl geçti bildiğimin çoğu uçtu gitti:))) Size ne güzel anlatıyor öneriyor doktor. Ben de bazı şeyleri sizlerden öğreniyorum böylce. Suyu biliyorum tabisi de:)) Bilmediğim çok şeyi de siz yazarken öğrendim valla..

göz kararı söylüyorum 3 litreyi geçer benim içtiğim su. Kupam büyük çünkü. Ve 5 günün sonunda ofisteki damacanam biter. Daha fazlasını da içemem yaa canım. Bu da midedir:))

ben normal bardakla söyledim senin sayını belki susuzluktandır dedim baş ağrın

benimki söylüyo sayılır da bu su işi idrar testi istediğimde ben 2,5 falan içiyodum önce söyleyince en az 3 yap dedi bana direk bilgilendirme değildi yani

bu benim bildiğim elbistan mı acaba?:44::44::44::44::44:

allah iyiliğini versin dün biz survivoru izledik eşimin canı hindistan cevizi istedi benim değil yani düşünnn

bak buzluğa fasülye koyacaksan annem biraz domatesle rengi dönene kadar tencerede kavuruyor sonra poşetlere doğru buzluğa çıkarınca bi soğan doğruyon hemen pişiyor çok güzel oluyorrr

kızlar ben bişi okudummmm göbüşümüzün ortasında tüyler varya yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kızmış ben bilmem öyle okudum iremiommmm yaz bunu teorilere

Son düzenleme:
elektrikler kesildi az önce ya,sıkıntıdan patladım,kitap okudum uykum geldi mayıştım,göz kapaklarım savaştı resmen benle....

bir de sıkıştım,lavabo arka tarafta,kapı yerine otomatik panjur var,biz panjurcuyuz da örnek olsun diye öyle yapılmış... geçemedim arkayaaa elektrikli oluncaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…