- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.861
Hahaha ben daha iki aylıkken avokado almaya yolladım onu. Neye benzediğini bile bilmiyordum. Getirdi yiyemedim. Nsıl yendiğini netten araştırdım düşün:) Sonrada çekirdeklerini alıp attım onları:)) Aslında hiç o tip bir kadın değilim, kimseden birşey isteyecek mizacım yok. Benimki sadece eğlence. Hep de gece tutuyor isteklerin diyo akşam. Dükkanlar kapandıktan sonra:)) Islanmış bir de. Bir daha çocuk istersem ağzım dilim bi tarafım tutulsun diyor:))
abla günde ne kadar su içiyorsun ben ne zaman az içsem o zaman ağrır başım :44::44::44:
çok içiyorum canım. Litreye vurmadım ama iş yerine büyük kupayla 8-10 bardak bitiriyorum. Evde de 4-5 bardak. Sadece ilaç içerken 3 büyük bardak içiyorum. Ama susuzluk da yapar başağrısı. çok su içmek de yapar mı bilemedim şimdi.
Bugün erken çıkayım bari. Parol da almadım yanıma. Geceki gibi artarsa mahvolurum otobüste...
en az 12 bardak diyolar zaten bence çokta içmiyorsun ama sen artık 5 ayı doldurdun bu miktar artmalı mı bilmiyorum ben 3 . Ayımda en az 3 litre demişti doktor ki o 12 bardaktan az da fazla ...............
en az 12 bardak diyolar zaten bence çokta içmiyorsun ama sen artık 5 ayı doldurdun bu miktar artmalı mı bilmiyorum ben 3 . Ayımda en az 3 litre demişti doktor ki o 12 bardaktan az da fazla ...............
göz kararı söylüyorum 3 litreyi geçer benim içtiğim su. Kupam büyük çünkü. Ve 5 günün sonunda ofisteki damacanam biter. Daha fazlasını da içemem yaa canım. Bu da midedir:))
bebeğim, doktorlar bizim gibi kart analara yiyecek içecek tavsiyesiinde bulunmuyorlar. Nasılsa biliyordur diye. Oysa bilmiyor ki, 12 yıl geçti bildiğimin çoğu uçtu gitti:))) size ne güzel anlatıyor öneriyor doktor. Ben de bazı şeyleri sizlerden öğreniyorum böylce. Suyu biliyorum tabisi de:)) bilmediğim çok şeyi de siz yazarken öğrendim valla..
kuzular elbistandayım harika ötesi bi yer görmeden karar vermeyinyanlışlıkla yolunuz bile düşmesin valla şaka yapıyom ben unutkanlık bendede çok oluyo sanırım bebiş yüzünden idare etcez artık doğurana kadar
Hahaha ben daha iki aylıkken avokado almaya yolladım onu. Neye benzediğini bile bilmiyordum. Getirdi yiyemedim. Nsıl yendiğini netten araştırdım düşün:) Sonrada çekirdeklerini alıp attım onları:)) Aslında hiç o tip bir kadın değilim, kimseden birşey isteyecek mizacım yok. Benimki sadece eğlence. Hep de gece tutuyor isteklerin diyo akşam. Dükkanlar kapandıktan sonra:)) Islanmış bir de. Bir daha çocuk istersem ağzım dilim bi tarafım tutulsun diyor:))
ben barbunya çok koymuştum onu çok sveriz,bütün kış yedik valla..
bir de mesela geçen haftadan domates kalıyo,bu hafta bi daha alıyorum ya,geçen haftaki domatesleri doğruyorum,tek yemeklik poşetlere koyuyorum,kışın çok iyi oluyo... hem domatesler atılmamış oluyo... gerçi konserve de yapıyoruz...
bir de dolmalık yeşil kırmızı biber şoklayıp koyuyorum ben...bu sene bezelye de koycam..
fasulyebi defa koydum hiç beğenmedim,onu konserve yapıyo annem,ondan tırtıklıyom ben de...hatta fasulye pişti mesela daha ocağı kapatmadan yemeği sıcak sıcak kavanoza koyuyo,kapağını kapatıp ters çeviriyo,soğuyunca buzdolabına ya da serin bi yere koyuo,kışın taze hazır yemek,aç ısıt ye....bu sene çok makbule geçmişti valla,yanına bi pilav...
BEN BURDAYIM NOSTALJİ YAPIYODUM ATA DEMİRERİN KÜÇÜK KURBAĞISINI BİLİNİZ Mİ
https://www.youtube.com/watch?v=H7_MEPhVRKE
allah iyiliğini versin dün biz survivoru izledik eşimin canı hindistan cevizi istedi benim değil yani düşünnn
kızlar ben bişi okudummmm göbüşümüzün ortasında tüyler varya yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kızmışBen bilmem öyle okudum iremiommmm yaz bunu teorilere
irkek anaları tüyünüz nere bakıyo
Kız fuli senin 2 li sonucunda betan kaç çıktı ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?