Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ahh kıyamammmmm

ama wc olayına çok güldüm

bizim herifler bizden çok aşeriyo zaten

bizim teorimiz tuttu karısı ile kilo alan erkeğin oğlu olurmuşşş

kızlar ben bişi okudummmm göbüşümüzün ortasında tüyler varya yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kızmış ben bilmem öyle okudum iremiommmm yaz bunu teorilere

tüylenmeyi duymuştum ama yönlerinin bakma yönünü bilmiyorum

bizim teorimiz tuttu karısı ile kilo alan erkeğin oğlu olurmuşşş

tüylenmeyi duymuştum ama yönlerinin bakma yönünü bilmiyorum

evet benimkide ben nasıl birden kg aldım diyip duruyo dedim erkek bebek beklerken babalarda kg alırmış diyorum benmi tasıyom bebeği dio valla dedim bu gidişle ikimiz karsılıklı doğurucaz göbeklerimiz yarısıyo

benim kimi aşağı bakıyo kimi yukarı bakıyo..
ama tabi bu soruyu bana sormamışsındır sen
sen ve iremim belirtisiz gacılarsınız ama olsun bak yukarı bakanında varmış demekki yukarı bakanların çok

bende tüy yok nolcak kız...

kuzu sarıdır tüylerin bende ısıkla bakıyom ahahahahahahahahah

beta teorisine uyuyon sen

du az sonra wc ye gitcem bakarım pek tüylü değilim dikkat etmedim ki

tabiki sana sormadım kız sen ikiz doğurma biri saklanmıştır kızdır falan iyice kontrol ettin mi

kız bende bakmıyodum okuyunca gittim baktım

beta teorisine uyuyon sen

du az sonra wc ye gitcem bakarım pek tüylü değilim dikkat etmedim ki

tabiki sana sormadım kız sen ikiz doğurma biri saklanmıştır kızdır falan iyice kontrol ettin mi

şimdi ben çok beyazım ve çok tüylüyüm ne yazıkki...

göbek deliğimin altında baya belli tüyler var hatta ben onları alıyorum... onlar yukarı bakıyo... göbek deliğimin üstünde ayva tüyleri gibi olanlar ise aşağı bakıyo.. durum bundan ibaret....
çok karışık bi hamişim ben biliyorum....

kız o deliğin altındakilerden bahsediyorum

niiiiiiiii yok mu..... yazııııııkkkkkkk... ben de çok var ben sana veririm

pürüzsüz benim ki....

bende size şeyi sorcaktım bu sabah göbeğime kremi sürerken farkettim..ortadan göbek deliğimin altında ve üstüne koyu bir çizgi belirginleşmeye başlamış kahverengi tonlarında sinir oldum aynadan bakınca sizlerde öyle bişi yaşayan var mı? ikincisi göbeğimde sivilce tarzı küçük küçük kabarcıklar var 4-5 tane ve kaşınıyo...

bence kastedilen göbek altıdır ya :44::44:

bende bi kaçtane çıkmıştı küçük sivilce ama geçti sonra çatlağa dönüşmeden ama dediğin çizgi gibi bişi yok henüz

canım ben o kahverengilir olur die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…