- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.921
ben de ve yanımda yiyecek hiç bişi yok...
kuzu sen olmuşsun o zaman...
tam bi hamişsin dertlenicek bişey yok..
slmlarrr doktordan geldik 9+5 herşey yolunda haftasıda sat la uyumlu olmuş ... ama moralim bozuk sabah aceleyle evden çıkarken folbiol içtim günde 1 tane içiyorum hergün hastanede unutup içtiğimi tekrar içtim ve bunu eve gelince farkettim.kendi doktoruma ulaşamadım başka bir doktora sordum bi zararı olmaz dedi yarın içme dedi kusma yapabilir dedi böyle bi salaklığı nasıl yaptım anlamıyorum.oğlumuda doktora götürecektim telaşeden( kızlar folikasitlerinizi nasıl kullanıosunuz veya kullandınız günde kaç kere ve ne kullandınız
canım birşey olmaz merak etme...
slmlarrr doktordan geldik 9+5 herşey yolunda haftasıda sat la uyumlu olmuş ... ama moralim bozuk sabah aceleyle evden çıkarken folbiol içtim günde 1 tane içiyorum hergün hastanede unutup içtiğimi tekrar içtim ve bunu eve gelince farkettim.kendi doktoruma ulaşamadım başka bir doktora sordum bi zararı olmaz dedi yarın içme dedi kusma yapabilir dedi böyle bi salaklığı nasıl yaptım anlamıyorum.oğlumuda doktora götürecektim telaşeden( kızlar folikasitlerinizi nasıl kullanıosunuz veya kullandınız günde kaç kere ve ne kullandınız
göğsünüzüb tam ortasından şeyinizin tam ortasına kadar bende var hele bakın bi sinir oldum ben ya o çizgiye anneme de utandım soramadım doktoru bekliyom bu çizgi ne diye...
ne olmuşum kız
selam kızlarrr nasılsınız bakalımmm ben dün testi eşime de gösterdim çok hafif bi çizgi oı da gördü ama yaptırmadım kan testi falan en azından cumayı beklicem
Biz geldik kuzumuzla birlikte...
kuzum vereyim evdeyim şimdi....çatlak kremim Dermo Mommy's Dermatological yazıyo kutunun üzerinde birde anlamıyom ama stretch mark prevention butter yazıyo pembe kutu...serabımmm bebeğimmmm senden rica etsem güneş kreminle çatlak kreminin adını verebilirmisin bana ????
hoşgeldiniz bebikom & bebikomunbebikosuuuuu
kuzum vereyim evdeyim şimdi....çatlak kremim Dermo Mommy's Dermatological yazıyo kutunun üzerinde birde anlamıyom ama stretch mark prevention butter yazıyo pembe kutu...
güneş kremimde bıoderma laboratoıre dermatologıque 50+ mineral özlüymüş...set olarak almış eşim bi de güneş sonrası bi kremi var...
napıyomuş kuzucuk ve annesi...
canım sık dişini yarın çarşamba cumaya bişi kalmadı ama dayanamıyosan sabah ilk idrarınla tekrarla testi
ben çatlak kreminden memnunun başladım ona canım..bir haftadır burada yağmur var güneş kremini sadece bir gün sürdüm..çok teşekkürederim bebeğimmmm güneş kremini buldum nettende acabada kaldım dedim en iyisi serabıma sorım bennot aldım artık alırım kremlerimide sürünürüm bende ooohhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?