Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar ben bişi okudummmm göbüşümüzün ortasında tüyler varya yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kızmış ben bilmem öyle okudum iremiommmm yaz bunu teorilere

Allah bu belirtileri davul etsin:)) Ben de hepsi erkeki gösteriyordu yalancılar, yalancılarrrr:))) Benim göbek tüylerim de yukarıdır:))) Karnım sivri, bebek sağda, çin takvimi erkek, yaş maş işi erkek ama karnımdaki kızzz:))) Kurban olurum verene:))

benimle ilgilenen yokmu kızlarr cevap yazın lütfen endişeliyim

Canım boşuna endişeleniyorsun, benim kaç kere oldu öyle unutup içtiğim. Bazı doktorlar folbiolu yarım tablet veriyor, bazıları iki de verebiliyor. Ben folic plus kullandım. O çok daha geniş çaplı bir vitamin takviyesi. Yalnızca folik asit yok, diğer vitaminler de var. Doktorum da önerdi, eczacım da. Folbiol da kullanabilirsin tabi. Folbiol 1.5- 2 lira folik plus 20 lira falan. İkisini de devlet karşılamıyor. Ama parana değer bence.

ne oluyomuş sana hala hamilelik çizgisinde misin

Günaydın canım. Ne oluyor sana hayırdır inşallah.

günaydın yavrularr ne oluyo kız sero sana söyle bakemmm

sizlerde kendi kendinize yani karnınızdakiyle konuşuyor musunuz? konuşurken acayip sesler çıkartıp gülüyor musunuz? sonra irkilip yaw ben ne ediyom diyo musunuz? yoksa ben deliriyor muyum? 3 gündür bebeğin kıyafetleri ortada bakıp bakıp seviyom yok anacım ben normal değilim toplamaya kıyamıyom...görmemişin bir kuzusu olmuş misali o duruma geldim...

normalsin merak etme

karnımla bende konuşuyorum sanırım bu doğal bişey bebeğimmm hatta bize kocamda katılıyor ama irkilip napıyorum demiyorum

kıyafetlerimiz henüz yok bi yeleğimiz var onu kendi kiyafetlerimin yanına koydum giyinirken bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…