Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

irkilmek derken birdne kendime geliyorum yaptıklarıma gülüyorum

abla sen ve narinde bir istisnasınız yerim ikinizide

Günaydın kızlarr

Hele deyiverin....Bana olandan size de oluyor mu?

günaydın bacımmm hele bizde aynıyıkkkkk

günaydın millettttt

günaydın iremiommmm

Günaydın canım. Herkese günadınn...

günaydın ablammmmmmmmmm

günaydın yavrularr ne oluyo kız sero sana söyle bakemmm

günaydın fatmikimmmmm

günaydınnn kızlar nasılsınız.
ben tostumu yidim geldim :120::120:

günaydın ballı lokmammmmm ay ben gece 2:30 ne yaptım

kuzu bende tuhaf tuhaf sesler çıkartıyorummm babası göbeğimi açıp açıp öpüyo kulağını dayıyo falan aynıyız yani

ben bişey almadımda ben her sabah göbüşümle günaydınlaşıp arada babasına karşı fitliyom , en son akşam babası uyuyunca burnunu sıkması konusunda anlaştık kuzumla

günaydın biz geldiiikkkkkkkkk.....hemi de güneşli bi günün sabahından geldik......

kızlarrrrrr bügün dünya aile günüymüş...

bizim de hepimizin aile günümüz kutlu olsun........

günaydın bebeğim

Göbek öpme işini büyük kızım Sude yapıyor, hiç sevmem. Huylanıyorum:)) O da inadına öpüyor:)) Küçük kızım her fırsatta karnımı açıp inceliyor. O biraz araştırmacıdır. Gözlerinden anlıyorum oraya nasıl girdi diye soracak da soramıyor garibim Hasateden aldık dedim de büyüğü hemen yapıştırdı lafı: Anneee biz fen bilgisi görüyoruz, kimi kandırıyon sennn.

Bu arada kızlar çok mutluyum:) Hiç hesapta olmayan bir para geçti elime. 1500 tl gibi. Doğru kızlarıma gidecek bu para Darısı başalrınıza inşallahhh

Senin de aile günün kutlu olsun fitoşşş
teşekkürler abla...
senin büyük kızın da cevabı süpermiş sen kimi kandırıyosun ki
günaydın bebeğimmmmm bizim burasıda acayip yağmurluuu

burası da ne güzel ben yazarken güneşliydi şimdi kapandı.. pufffff
bu havalara hiç güven yok kardeşşşşşş

şimdiki çocuklar çok fena ablacımmmm

Bu arada kızlar çok mutluyum:) Hiç hesapta olmayan bir para geçti elime. 1500 tl gibi. Doğru kızlarıma gidecek bu para Darısı başalrınıza inşallahhh

ne güzel ya banada gelse öyle bi para hemen koşup beşiğimizi alırdım güle güle harca ablacımm

Kocaeli de kapkaranlık ve ıslak canım. Ama ben seviyorum bu havaları, ilham veriyor.

annemle konuştuk şimdi çok yağdı kızım diyor orasıda istanbul gbiiymişşş

şimdiki çocuklar çok fena ablacımmmm

Hiç sorma canım yaa. Bazen şaşkınlıkla izliyorum. Babası sizin memişleriniz mi büyüdü elime birşeyler geliyor diyor onlar kikir kikir gülüyor. Ben yerlerine utanıyorum. Eşime de kızıyorum yapma öyle espriler, yüzgöz olma diye. Sana ne benim kızlarım değil mi diyor. Ben memişlerimi babam görecek diye yaz günü hırka giyerdim ve kambur gezerdim hey gidi heyyy. Adet olunca utanır mı benden acaba dedim, kız o kadar olağan karşıladı ki durumu, ben utandım:))) Gitti o gün bakkaldan kendisine ped aldı maşallah. Ben hala eşime aldırırım utancımdan. Sonumuz hayrolsun inşallah:))

ne güzel ya banada gelse öyle bi para hemen koşup beşiğimizi alırdım güle güle harca ablacımm

annemle konuştuk şimdi çok yağdı kızım diyor orasıda istanbul gbiiymişşş

İnşallah Rabbim hayırlı bir kapı aralar biryerden eline geçer böyle bi,r para canım. Bizim banka promosyonuymuş bu. Hiç hesapta yoktu yani, iyi de oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…