- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.961
karnımla bende konuşuyorum sanırım bu doğal bişey bebeğimmm hatta bize kocamda katılıyor ama irkilip napıyorum demiyorum
kıyafetlerimiz henüz yok bi yeleğimiz var onu kendi kiyafetlerimin yanına koydum giyinirken bakıyorum
ben bişey almadımda ben her sabah göbüşümle günaydınlaşıp arada babasına karşı fitliyom , en son akşam babası uyuyunca burnunu sıkması konusunda anlaştık kuzumla
irkilmek derken birdne kendime geliyorum yaptıklarıma gülüyorum
ben bişey almadımda ben her sabah göbüşümle günaydınlaşıp arada babasına karşı fitliyom , en son akşam babası uyuyunca burnunu sıkması konusunda anlaştık kuzumla
Allah bu belirtileri davul etsin:)) Ben de hepsi erkeki gösteriyordu yalancılar, yalancılarrrr:))) Benim göbek tüylerim de yukarıdır:))) Karnım sivri, bebek sağda, çin takvimi erkek, yaş maş işi erkek ama karnımdaki kızzz:))) Kurban olurum verene:))
Günaydın kızlarr
Hele deyiverin....Bana olandan size de oluyor mu?
günaydın millettttt
Günaydın canım. Herkese günadınn...
günaydın yavrularr ne oluyo kız sero sana söyle bakemmm
günaydınnn kızlar nasılsınız.
ben tostumu yidim geldim :120::120:
sizlerde kendi kendinize yani karnınızdakiyle konuşuyor musunuz? konuşurken acayip sesler çıkartıp gülüyor musunuz? sonra irkilip yaw ben ne ediyom diyo musunuz? yoksa ben deliriyor muyum? 3 gündür bebeğin kıyafetleri ortada bakıp bakıp seviyom yok anacım ben normal değilim toplamaya kıyamıyom...görmemişin bir kuzusu olmuş misali o duruma geldim...
abla sen ve narinde bir istisnasınızyerim ikinizide
günaydın bacımmm hele bizde aynıyıkkkkk
günaydın iremiommmm
günaydın ablammmmmmmmmm
günaydın fatmikimmmmm
günaydın ballı lokmammmmmay ben gece 2:30 ne yaptım
kuzu bende tuhaf tuhaf sesler çıkartıyorummm babası göbeğimi açıp açıp öpüyo kulağını dayıyo falan aynıyız yani
günaydın biz geldiiikkkkkkkkk.....hemi de güneşli bi günün sabahından geldik......
kızlarrrrrr bügün dünya aile günüymüş...
bizim de hepimizin aile günümüz kutlu olsun........
günaydın biz geldiiikkkkkkkkk.....hemi de güneşli bi günün sabahından geldik......
kızlarrrrrr bügün dünya aile günüymüş...
bizim de hepimizin aile günümüz kutlu olsun........
teşekkürler abla...Senin de aile günün kutlu olsun fitoşşş
günaydın bebeğimmmmm bizim burasıda acayip yağmurluuu
günaydın bebeğimmmmm bizim burasıda acayip yağmurluuu
Göbek öpme işini büyük kızım Sude yapıyor, hiç sevmem. Huylanıyorum:)) O da inadına öpüyor:)) Küçük kızım her fırsatta karnımı açıp inceliyor. O biraz araştırmacıdır. Gözlerinden anlıyorum oraya nasıl girdi diye soracak da soramıyor garibimHasateden aldık dedim de büyüğü hemen yapıştırdı lafı: Anneee biz fen bilgisi görüyoruz, kimi kandırıyon sennn.
Bu arada kızlar çok mutluyum:) Hiç hesapta olmayan bir para geçti elime. 1500 tl gibi. Doğru kızlarıma gidecek bu paraDarısı başalrınıza inşallahhh
Bu arada kızlar çok mutluyum:) Hiç hesapta olmayan bir para geçti elime. 1500 tl gibi. Doğru kızlarıma gidecek bu paraDarısı başalrınıza inşallahhh
Kocaeli de kapkaranlık ve ıslak canım. Ama ben seviyorum bu havaları, ilham veriyor.
şimdiki çocuklar çok fena ablacımmmm
ne güzel ya banada gelse öyle bi para hemen koşup beşiğimizi alırdım güle güle harca ablacımm
annemle konuştuk şimdi çok yağdı kızım diyor orasıda istanbul gbiiymişşş
güle güle harcayın abla...
öyle paralar pek tatlı gelir... ilaç gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?