Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sorma abla eğik oldu bedenlerimiz gögüslerimizi saklıcaz diyeee babam anlamasın diye ramazanda her akşam kalkardık sahuraa

İnşallah Rabbim hayırlı bir kapı aralar biryerden eline geçer böyle bi,r para canım. Bizim banka promosyonuymuş bu. Hiç hesapta yoktu yani, iyi de oldu:))

zamanelerin bilmediği bişey yokki,ben de ilk adet olduğumda anneme utana sıkıla söylemiştim,bir de ben biraz erken geliştim,5.sınıfta adet oldum,büyüdüm,çok utanırdım...

sende benim gibi tostçumu oldun kuzummm o günleri düşündükçe kötü oluyorum yaaa
sorma canım akşam da canım sandiviç çekti, içine ton balığı koydum, ama ne fayda yatana kadar devam etti kusmam. bi de refleks olarak tutamıyorum öğürmemi, sürekli arka arkaya geliyor. bugün gırtlağım ve yemek borumun geçtiği yer ağrıyo

gayeeeeett normalsin bacımm... bi bebeişin sana cevap vermelere başlasın, sen seslendikçe kıpraşsın, daha da bi zıvanadan çıkcan
kocam bizi kıskanıyorr hep ben seviyomuşum
benim koca da bazen ağzımdan bebeğim diye kaçırınca kızıyo. babanın evinden mi getirdin kıs bebeğiMİZ o bizim diye düzeltiyo. deli ayol bunlar

kız ne yaptın gece 2:30 da hıı, yaramazlık mı yoksam

günaydın bebeğimmmmm bizim burasıda acayip yağmurluuu

bizim burası da öle fatmam, hele öğlen yağmurdan göz gözü görmüyor, gece de devam tabi...

Aynur abla güle güle iyi günlerde kullan darısı bizim başımıza, eşim daha bu yılın zammını almadı, farkı da toplu vericeklermiş bekliyoz biz de

İnşallah Rabbim hayırlı bir kapı aralar biryerden eline geçer böyle bi,r para canım. Bizim banka promosyonuymuş bu. Hiç hesapta yoktu yani, iyi de oldu:))

benim bu sene yok heralde ama kocamın var temmuz ayında onu alırız inşallahh

kocam bi kadro alsa tek duamız o şimdilik

Günaydın bebeğimmm. Daha bu sabah aklımdan geçtin midem bulanırken:)) Pek hoş değil böyle hatırlanmak biliyorum ama senin için de dua ettim en kısa zamanda kurtulalım diye:))Seni çook iyi anlıyorum...Aynen hele sabahları nefesim kesiliyor lavaboda. Bir de benim kestane kütüğü kocam bilirkişi heyet başkanı gibi banyo kapısına yaslanıp "seninki psikolojik demiyor mu" sinir oluyorummm.

Canımcım inşallah eşin de hayırlısıyla alır parasını. Keşke bu kadar bekletmeseler farklar için zamlar için ikramiyeler için...Özel sektörün zorluğu da bu olsa gerek: beklemek...

İnşallah canım. Bu sene kadro işi çözümlenecek diye biliyorum. Belediyelerde kadrosuz işçi kalmayacak. Hayaldi ama gerçek olacak inşallah. Eşin de kadrosuna kavuşacak merak etme. Sen şirket elemanıydın sanırım. Senin için de geçerli değil mi bu kadro işi? Biz de belde aş diye bir şirket var, belediyenin yan şirketi. Elemanları yakında kadro alacak diye duydum.

oy kuzum takvimin 11 diyo insallah bir hafta sonra kesilir canımcımmm
kıskanıyorlar bizi bu adamlar verelim bi ay onlar çeksin bakalım taşıyabilecekler mi

Vallahi de aynı şeyleri yaşamışız:))

bakma abla diyoz ama sen 5 yaş büyüksün bende aynı dönemin insanlarıyızzz

bebeişinin kısmetine inşallah kadro gelir fatmam sen de doğumdan sonra iç rahatlığı ile iznini kullanırsın.

özel sektörün en büyük dertlerinden biri. diğeri de belirsizlik. benim eşimin fabrika yabancılara satıldı %100'ü. inanılmaz bi belirsizlik var şu an her şeyi bekletiyolar. hatyırlısı bakalım..
ben de bu aydan sonra kurtulurum diyorum inşallah. benim kocam da panik. afedersin istemedin garip sesler çıkarıyorum ya kapıya dayanıyo, dr.u arayım mı, hastaneye götüreyim mi diye. bi de bi kaç akrabasından duymuş, serumluk falan olanları biz de tam tersi ben yatıştırıyom onu.
psikoloji ile ne alakası var canıımmm. seni bilmem ablacım ama ben hamişlikten önce homini gırtlaktım yani, psikolojiyle bu kadar da olmaz

aaaaa aynur abla kaç yaşındasın sen ki? herkes abla abla deyince ben hiç sormadım yaşını...

Applayım tabee:)) Benim askerliğim bitmek üzere, siz daha anca teslim oldunuz hehahhaa kuzucuklarım benim

kocam sözleşmeli onların işi çözülecek bi kaç aya ben şirketteyim ama henüz bi duyum almadık bakalım hayırlısı insallahhhh

geceleri saymazsak 17 canım:))

34'üm canım. Haziran da 35 e gireceğim:)) Yolun yarısı güya:))

amaaaannnn abla ben de bişey sandıydım ya,sen gençmişsin be yaaaa...
senin yaşında yeni evlenip yeni çocuk sahibi olanlar var ayol...sen de kendini yaşlı yaptın...benim eşimin amcası 45 yaşında eşi nerdeyse 40 yaşında evlendiler bizden sonra...bebekleri oldu yeni...onlar daha yeni başlıyo hayata

Bizimki 3.de alıştı artık telaşlanmıyor. Ben diğer kızlarımda günlerce hastanede yattım serumla beslendim. Hem de bundaki kadar kötü değildim. Hiç kilo almayınca sağlık ocağındaki ebe doktorun nedne serum takviyesi yapmadı dedi. Keşke yapsaymış. Belki o zaman daha iyi beslenirdi bebişim....

Benim gebelikten önce pek iştahım yoktu canım. Bir oturuşta sadece bir öküzün yarısını yiyebiliyordum.

Yok ya o kadar geç yaşta evlenmenin nesi hayatını yaşamak. Hayat gençken, aşıkkken güzel. 16 yaşında nişanlandım eşimle. 20 yaşında evlendim ve 20 yaşım dolmadan anne oldum:)) Hiç de pişman değilim. Keşke 16 yaşında evlenseydim:)))Biz üniversiteyi de aynı şehirde okuduk eşimle. Yani özetle gençliğim güzel geçti hamdolsun. Allah hiçbirimizi pişman etmesin. En güzeli erkenden yuvanı kurmak. Tabi Allah nasip edecek biraz da. Yoksa bizim dememizle olmuyor.

bence de karşılıklı sevgi saygı olduktan sonra yaş kaç olursa olsun evlilik çok güzel...
ben de hergün iyiki eşimle evlenmişim derim... çok şükür...
rabbim hiç birimizin ağzının tadını bozmasın...

kocam sözleşmeli onların işi çözülecek bi kaç aya ben şirketteyim ama henüz bi duyum almadık bakalım hayırlısı insallahhhh

Burda şirket elemanları kadroya alınıyorsa orda da alınacaktır bence. Ben öyle duydum. Tabi ne zaman olur zaman gösterecek. Doğum izni yasası meclis tatile girmeden çıkacakmış. Önce onu bir halletseler biz doğurmadan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…