- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.001
kıs nereye kayboldun, gece ne yaptığını anlatacaktın
bebeişinin kısmetine inşallah kadro gelir fatmam sen de doğumdan sonra iç rahatlığı ile iznini kullanırsın.
özel sektörün en büyük dertlerinden biri. diğeri de belirsizlik. benim eşimin fabrika yabancılara satıldı %100'ü. inanılmaz bi belirsizlik var şu an her şeyi bekletiyolar. hatyırlısı bakalım..
ben de bu aydan sonra kurtulurum diyorum inşallah. benim kocam da panik. afedersin istemedin garip sesler çıkarıyorum ya kapıya dayanıyo, dr.u arayım mı, hastaneye götüreyim mi diye. bi de bi kaç akrabasından duymuş, serumluk falan olanlarıbiz de tam tersi ben yatıştırıyom onu.
psikoloji ile ne alakası var canıımmm. seni bilmem ablacım ama ben hamişlikten önce homini gırtlaktım yani, psikolojiyle bu kadar da olmaz
bence de karşılıklı sevgi saygı olduktan sonra yaş kaç olursa olsun evlilik çok güzel...
ben de hergün iyiki eşimle evlenmişim derim... çok şükür...
rabbim hiç birimizin ağzının tadını bozmasın...
Applayım tabee:)) Benim askerliğim bitmek üzere, siz daha anca teslim oldunuz hehahhaa kuzucuklarım benim
Burda şirket elemanları kadroya alınıyorsa orda da alınacaktır bence. Ben öyle duydum. Tabi ne zaman olur zaman gösterecek. Doğum izni yasası meclis tatile girmeden çıkacakmış. Önce onu bir halletseler biz doğurmadan:)))
AMİN CANIM. Allah nazarlardan korusun cümlemizi.
Nazar dedim de, dün eve gittim daha kapıdan girer girmez kardeşimin hanımı abla karnın 3 günde ne kadar büyüdü dedi. Vallahi daha oturmadan kolumun altına öyle bir kramp girdi ki, yarım saat çocuk gibi ağladım, ne yaptıysam geçmedi. Hala da sızlıyor. Sağa sola karşı çok dikkatli olun kızlar. Sürekli okuyun...
kesin gece yarısı bişey yedi obende dün birşeyin hayaliyle markete gitmeye karar verdim gitmişken başka bişeyinde malzemelerini alayım dedim , gidince ilk niyetlendiğimi unutup diğerini aldım nolcak bu hafıza ya
bence de K'larına K kattı galibautanılacak bişey yaptı zaar saklandı...
bence kesin gece güzelce yemek yedi..
AMİN CANIM. Allah nazarlardan korusun cümlemizi.
Nazar dedim de, dün eve gittim daha kapıdan girer girmez kardeşimin hanımı abla karnın 3 günde ne kadar büyüdü dedi. Vallahi daha oturmadan kolumun altına öyle bir kramp girdi ki, yarım saat çocuk gibi ağladım, ne yaptıysam geçmedi. Hala da sızlıyor. Sağa sola karşı çok dikkatli olun kızlar. Sürekli okuyun...
kesin
ya bende aynıyım,balık hafızalı oldum resmen... liste olmadan alışverişe çıkamam asla... dün 2 parça bişey alıcaktım eşimin marketten,ona bile liste yaptım,adam cebimden kağıt çıkardığımı görünce korktu
ne kadar ağırdan aldılar bu mevzuyu ya. şimdi bi şey demeyim ama, bizden sonra bahsedilen ne kadar çok yasalaştı bunda tık yok...valla şuan doğum izni çok önemliiii inşallah çıkar biran önceee
kesin
ya bende aynıyım,balık hafızalı oldum resmen... liste olmadan alışverişe çıkamam asla... dün 2 parça bişey alıcaktım eşimin marketten,ona bile liste yaptım,adam cebimden kağıt çıkardığımı görünce korktu
kesin
kesin gece yarısı bişey yedi obende dün birşeyin hayaliyle markete gitmeye karar verdim gitmişken başka bişeyinde malzemelerini alayım dedim , gidince ilk niyetlendiğimi unutup diğerini aldım nolcak bu hafıza ya
utanılacak bişey yaptı zaar saklandı...
bence kesin gece güzelce yemek yedi..
anamm kafam şişti ofiste sabahtan beri geçici kabul tutanağıymış yok entegre tesismişbaşlıycam heee la bu mühendisler ne işe yarıyo ya onuda ben yapıcaksam
ayy sormayın yaaaaa ben dün perttim akşam 10 gibi yattımmm 2 de karnımın gurultusuyla uyandım sağa dön yok sola dön yok yarım saat döndüm aklımada düştü bişey bol k lı (tatlı) gittim onu yaptım yedim üstünede süt içtim bi uyumuşummmm
herkezler iyimi bebişler iyimimaşallah yavrularımıza
Kızlar 9 haftalık gebelikte cinsiyet belli olur mu ?
Başka bir topikte gördüm de 9 haftalık cinsiyetini sölemiş dr. :44:
evet benim de cevizim bitti dün almam lazım... balık yiyemiyom ben yaaaaaaaaaakeşke bende yapsaymışım heveslenmiştimde, o değil dün tüy kontrolünden anlamam lazımdı bişeyleri unutcamıama unuttuğumu bile unutuyom cevize ağırlık vercez galiba bir haftadır yemiyom zaten
hımmmmmm anladımmmmmm... dr. a söyleyeyim bakayım....ne kadar ağırdan aldılar bu mevzuyu ya. şimdi bi şey demeyim ama, bizden sonra bahsedilen ne kadar çok yasalaştı bunda tık yok...
kızlar b12 viştamin eksikliği yaparmış unutkanlık. ben bu vitamini kullandığım için hafızam beni çok zorlamıyor. Dr.unuzdan mutlaka bunun testini isteyin, eksiklik varsa takviye alın.
kız yediğini anladım,yarasın bebişe de... sen bi de gece kalkıp yapmışsın onu hiç üşenmedin mi kız... ben kalkıp su içmeye üşeniyom..ayy sormayın yaaaaa ben dün perttim akşam 10 gibi yattımmm 2 de karnımın gurultusuyla uyandım sağa dön yok sola dön yok yarım saat döndüm aklımada düştü bişey bol k lı (tatlı) gittim onu yaptım yedim üstünede süt içtim bi uyumuşummmm
malesef cnm ben hiç duymadım...herkezler iyimi bebişler iyimimaşallah yavrularımıza
Kızlar 9 haftalık gebelikte cinsiyet belli olur mu ?
Başka bir topikte gördüm de 9 haftalık cinsiyetini sölemiş dr. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?