Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

inşallah canımm bebeklerimiz kısmetleri ile gelsinlerrrrr

AMİN CANIM. Allah nazarlardan korusun cümlemizi.

Nazar dedim de, dün eve gittim daha kapıdan girer girmez kardeşimin hanımı abla karnın 3 günde ne kadar büyüdü dedi. Vallahi daha oturmadan kolumun altına öyle bir kramp girdi ki, yarım saat çocuk gibi ağladım, ne yaptıysam geçmedi. Hala da sızlıyor. Sağa sola karşı çok dikkatli olun kızlar. Sürekli okuyun...

valla şuan doğum izni çok önemliiii inşallah çıkar biran önceee

evet ya ,allah kem gözlerden korusun,ama nazar deymesi içn illaki kötü bakması gerekmiyo,güzel bakanların bile nazarı deyiyo....
ben de zayıftım ya bi anda baya kilo aldım göbek çıktı bulantım olmadı falan,direk göze batıyorum bu yüzden... eşim bile karnıma bakıyo ama her seferinde maşallah diyo....
ben de aynı şekilde maşallah diyorum sürekli kendime...
ama dediği doğru gün be gün büyüyo sanki karnımı,2-3 günde bile belli oluyo büyüdüğü...
Rabbim nazarlardan saklasın miniklerimizziiiiiiii...

kesin
ya bende aynıyım,balık hafızalı oldum resmen... liste olmadan alışverişe çıkamam asla... dün 2 parça bişey alıcaktım eşimin marketten,ona bile liste yaptım,adam cebimden kağıt çıkardığımı görünce korktu

utanılacak bişey yaptı zaar saklandı...
bence kesin gece güzelce yemek yedi..
bence de K'larına K kattı galiba

bazı insanların yıldızları düşük oluyo ablacım çabuk nazar deyiyo. annemin de benim de böledir.
ben hep nazar değdiğinde şöle yaparım: 11'er adet ihlas, Nas ve Felak okurum, ellerime üfler özellikle ağrıyan yerlerime ve tüm vücuduma sürerim. annem öğretti bana. Peygamber Efendimiz nazara karşı böle yaparmış..

anamm kafam şişti ofiste sabahtan beri geçici kabul tutanağıymış yok entegre tesismiş başlıycam heee la bu mühendisler ne işe yarıyo ya onuda ben yapıcaksam

keşke bende yapsaymışım heveslenmiştimde, o değil dün tüy kontrolünden anlamam lazımdı bişeyleri unutcamı ama unuttuğumu bile unutuyom cevize ağırlık vercez galiba bir haftadır yemiyom zaten

valla şuan doğum izni çok önemliiii inşallah çıkar biran önceee
ne kadar ağırdan aldılar bu mevzuyu ya. şimdi bi şey demeyim ama, bizden sonra bahsedilen ne kadar çok yasalaştı bunda tık yok...

kızlar b12 viştamin eksikliği yaparmış unutkanlık. ben bu vitamini kullandığım için hafızam beni çok zorlamıyor. Dr.unuzdan mutlaka bunun testini isteyin, eksiklik varsa takviye alın.

Hehe ben de dün fırından 6 ekmek aldım eşimin gözleri pörtledi:)) Jandarmadan bir tabur bizim eve mi sığındı, dedi bana :))

utanılacak bişey yaptı zaar saklandı...
bence kesin gece güzelce yemek yedi..

kıs nereye kayboldun, gece ne yaptığını anlatacaktın

ayy sormayın yaaaaa ben dün perttim akşam 10 gibi yattımmm 2 de karnımın gurultusuyla uyandım sağa dön yok sola dön yok yarım saat döndüm aklımada düştü bişey bol k lı (tatlı) gittim onu yaptım yedim üstünede süt içtim bi uyumuşummmm

Son düzenleme:
anamm kafam şişti ofiste sabahtan beri geçici kabul tutanağıymış yok entegre tesismiş başlıycam heee la bu mühendisler ne işe yarıyo ya onuda ben yapıcaksam

Ben de bir yandan geçici kabul belgelerini giriyorum:)) Elim işte, gözüm oynaşta yani

Son düzenleme:

yarasın bebişine afiyet bal şeker olsun datlummm

herkezler iyimi bebişler iyimi maşallah yavrularımıza
Kızlar 9 haftalık gebelikte cinsiyet belli olur mu ?
Başka bir topikte gördüm de 9 haftalık cinsiyetini sölemiş dr. :44:

kesin değildir cesur ve deneyimli doktorlar kemik yapısından tahminde bulunuyo en sağlıklı tahmin 14-16 arası galiba

keşke bende yapsaymışım heveslenmiştimde, o değil dün tüy kontrolünden anlamam lazımdı bişeyleri unutcamı ama unuttuğumu bile unutuyom cevize ağırlık vercez galiba bir haftadır yemiyom zaten
evet benim de cevizim bitti dün almam lazım... balık yiyemiyom ben yaaaaaaaaaa
hımmmmmm anladımmmmmm... dr. a söyleyeyim bakayım....
kız yediğini anladım,yarasın bebişe de... sen bi de gece kalkıp yapmışsın onu hiç üşenmedin mi kız... ben kalkıp su içmeye üşeniyom..
malesef cnm ben hiç duymadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…