- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.021
herkezler iyimi bebişler iyimimaşallah yavrularımıza
Kızlar 9 haftalık gebelikte cinsiyet belli olur mu ?
Başka bir topikte gördüm de 9 haftalık cinsiyetini sölemiş dr. :44:
kesin değildir cesur ve deneyimli doktorlar kemik yapısından tahminde bulunuyo en sağlıklı tahmin 14-16 arası galiba
günaydın kuzum ama bence bu tam bir palavra çünkü cinsel organı oluşmuyor ki o zamanlar
şirkette de hamile arkadaş var oda öyle söledi ben 16. haftamda öğrendim dedi. 2 li test için çağırmış 2 hafta sonra kesinleşir iyice demiş dr. :44:
senin ki belli olmadı mı? ben mi kaçırdım
cnm bende şuan Allah'ın izniyle 9 haftalığım gittiğimde 8 di dr. bana en iyi hafta 5 hafta sonrası dedi 2li test ve cinsiyet tahmini için ama onuda şöyle söledi gösterir mi göstermez mi orası belli olmaz dedi ...Oyüzden dedim yavrular bilir bi soriyim
evet benim de cevizim bitti dün almam lazım... balık yiyemiyom ben yaaaaaaaaaa
hımmmmmm anladımmmmmm... dr. a söyleyeyim bakayım....
kız yediğini anladım,yarasın bebişe de... sen bi de gece kalkıp yapmışsın onu hiç üşenmedin mi kız... ben kalkıp su içmeye üşeniyom..
malesef cnm ben hiç duymadım...
cnmcm bende yeni yeni bişiler öğreniyorum ya bu konularla alakalı siz atlattınız o yüzden dedim bi sorim ama gerçi 2 haftaya iyice netleşir demiş dr. da hayırlısı
Bu arada ceviz demiş ken hergün ceviz yemek gerek dimi benim midem bulanıyo cevizden ama :44:
ikili teste tahminde bulunuyorlar fulinin ki gibi tamam tam emin olmak için 15-16. hafta uygun
benim doktor 12. haftada tahminde bulunmadı bende sormadım özellikle 9 günümüz kaldı inşallah bu gittiğimizde belli olacak diye umut ediyoruz
Hihi aynen fatmam bizim diğer ateş topiğinde ki arkadaşa 2li test zamanları kıza benziyor demiş dr. kayınvalidesi dolabı doldurmuş kız bebiş kıyafetleriyle şuan 18 haftalık erkek olduğu kesinleşti sanırım kaldı kısmetse 2. bebişe
ayyy çok heycanlı hadi kayırlısı kuzucum ya
kuzum ceviz ye mutlaka zorla kendini yada tuzsuz badem yee yada fındık yee ama fındık beyaz olmasın kabuklu fındığı kendin kır yeee
canm biz eşimle uzman tv de izledik ceviz mutlaka yenmeliymiş ama hiç sevmiyorum sütü de öyle demek ki ben faydalı hiç bişi sevmiyorumzorlada olsa süt içiyom ama
canm biz eşimle uzman tv de izledik ceviz mutlaka yenmeliymiş ama hiç sevmiyorum sütü de öyle demek ki ben faydalı hiç bişi sevmiyorumzorlada olsa süt içiyom ama
ben bile emin değilim canım kızsa diye hiç bişi almıyorum 20. haftayı bekliyorum ayrıntılıda her yerini görürüzzz
ye sen onun heryerini
ilk aylarda bende içemiyordum sütü canım şimdi içiyorum sorun olmuyor çok şükür
canım günde en az 2 adet zaten onuda yersin tok anına denk getir bulanmaz miden
oyyy bi görsemm yiyip bitircemmm ben onu kurban olurum ben onaaaa
bünye alışıyor demek kiayrana hastayım kahvaltıyla içicem nerdeyse ama işte süt lede yakınlaşmaya başladık afiyet olsun kuzum paşana güç kuvvet olsun inş.
aynen 2 tane yemek gerek eşim memleketinden istek yaptı onlar çok daha taze ve güzel oluyomuş bakalım görücez
şimdi kaç aylık olmuş oluyosun Allah'ın izniyle
tam 4 aylığım canım 4 ay bitti 5e başladık
saol kuzum
nereli eşin tokatlı mı yoksa bizim cevizimiz tokattan geliyor eşimin memleketi
maşallah size Allah bize de nasip etsin inş. bu günleri sonra 9 ay gelsin minnaklarımız
Eşim erzincan'lı kaynanamlar gönderiyorlar yazın bir çok şeyi fasülye patlıcan domates biber kuruyemiş bu tarz şeyler sebzeleri kendileri bahçelerinde yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?