Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kesin değildir cesur ve deneyimli doktorlar kemik yapısından tahminde bulunuyo en sağlıklı tahmin 14-16 arası galiba

şirkette de hamile arkadaş var oda öyle söledi ben 16. haftamda öğrendim dedi. 2 li test için çağırmış 2 hafta sonra kesinleşir iyice demiş dr. :44:

senin ki belli olmadı mı? ben mi kaçırdım

günaydın kuzum ama bence bu tam bir palavra çünkü cinsel organı oluşmuyor ki o zamanlar

cnm bende şuan Allah'ın izniyle 9 haftalığım gittiğimde 8 di dr. bana en iyi hafta 5 hafta sonrası dedi 2li test ve cinsiyet tahmini için ama onuda şöyle söledi gösterir mi göstermez mi orası belli olmaz dedi ...Oyüzden dedim yavrular bilir bi soriyim

benim doktor 12. haftada tahminde bulunmadı bende sormadım özellikle 9 günümüz kaldı inşallah bu gittiğimizde belli olacak diye umut ediyoruz

ikili teste tahminde bulunuyorlar fulinin ki gibi tamam tam emin olmak için 15-16. hafta uygun

cnmcm bende yeni yeni bişiler öğreniyorum ya bu konularla alakalı siz atlattınız o yüzden dedim bi sorim ama gerçi 2 haftaya iyice netleşir demiş dr. da hayırlısı
Bu arada ceviz demiş ken hergün ceviz yemek gerek dimi benim midem bulanıyo cevizden ama :44:

kuzum ceviz ye mutlaka zorla kendini yada tuzsuz badem yee yada fındık yee ama fındık beyaz olmasın kabuklu fındığı kendin kır yeee

ikili teste tahminde bulunuyorlar fulinin ki gibi tamam tam emin olmak için 15-16. hafta uygun

Hihi aynen fatmam bizim diğer ateş topiğinde ki arkadaşa 2li test zamanları kıza benziyor demiş dr. kayınvalidesi dolabı doldurmuş kız bebiş kıyafetleriyle şuan 18 haftalık erkek olduğu kesinleşti sanırım kaldı kısmetse 2. bebişe

benim doktor 12. haftada tahminde bulunmadı bende sormadım özellikle 9 günümüz kaldı inşallah bu gittiğimizde belli olacak diye umut ediyoruz

ayyy çok heycanlı hadi kayırlısı kuzucum ya

ben bile emin değilim canım kızsa diye hiç bişi almıyorum 20. haftayı bekliyorum ayrıntılıda her yerini görürüzzz

kuzum ceviz ye mutlaka zorla kendini yada tuzsuz badem yee yada fındık yee ama fındık beyaz olmasın kabuklu fındığı kendin kır yeee

canm biz eşimle uzman tv de izledik ceviz mutlaka yenmeliymiş ama hiç sevmiyorum sütü de öyle demek ki ben faydalı hiç bişi sevmiyorum zorlada olsa süt içiyom ama

ilk aylarda bende içemiyordum sütü canım şimdi içiyorum sorun olmuyor çok şükür

bünye alışıyor demek ki ayrana hastayım kahvaltıyla içicem nerdeyse ama işte süt lede yakınlaşmaya başladık afiyet olsun kuzum paşana güç kuvvet olsun inş.

canım günde en az 2 adet zaten onuda yersin tok anına denk getir bulanmaz miden

aynen 2 tane yemek gerek eşim memleketinden istek yaptı onlar çok daha taze ve güzel oluyomuş bakalım görücez

saol kuzum
nereli eşin tokatlı mı yoksa bizim cevizimiz tokattan geliyor eşimin memleketi

tam 4 aylığım canım 4 ay bitti 5e başladık

saol kuzum
nereli eşin tokatlı mı yoksa bizim cevizimiz tokattan geliyor eşimin memleketi

maşallah size Allah bize de nasip etsin inş. bu günleri sonra 9 ay gelsin minnaklarımız

Eşim erzincan'lı kaynanamlar gönderiyorlar yazın bir çok şeyi fasülye patlıcan domates biber kuruyemiş bu tarz şeyler sebzeleri kendileri bahçelerinde yapıyorlar

ohh ne güzel sende ye bu güzel doğal şeyleri biliyosun istanbulda doğal şeyler bulmak çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…