- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.041
ilk aylarda bende içemiyordum sütü canım şimdi içiyorum sorun olmuyor çok şükür
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ
biz geldikkkk....
öğle yemeği çok kötüydü, konserve türlü, konserve ekşiliği vardı, yiyemedik. bi öğlen yiyorum yemek doğru düzgün onda da:120:
darısı benim başıma inşallah. ben de süt içmek ve saydığınız kuruyemişleri yemek istiyom, ama az daha sabredeyim baliii
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende bugün öğrendim yaklaşık 4 haftalık hamileymişim :) Şimdi ise hangi hastaneye gitsem diye düşünüyorum
hoşgeldin kuzumm bizdede türlü vardı o yüzden çıkmadım hamişlerin canı istemesin adını söylemeyeyim dışardan yedim bugünlük.
canım kuruyemişleri de mi yiyemiyorsun cevizi veya bademi ben her daim yedim hamileliğim başlağıdından beri
bende bugün öğrendim yaklaşık 4 haftalık hamileymişim :) Şimdi ise hangi hastaneye gitsem diye düşünüyorum
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
yok fatmam bi yersem ertesi gün elim gitmiyor midem bulanıyo. iş yerine ufak bi tasla getirdim, gözümün önünde olsun diye, öle çekmecede nöbet tutuyo. aslında vitamin haplarım tek tek bitiyo dr. yenilerini vermicem artık dedi. vitamin açısından zorlamam gerek kendimi
ne biliyim ceviz çok önemli diyolar ya ama çok bulanıyorsan zorlamaya gerek yok o zaman hiç yiyemezsin
bugün bizim ofis karışık 50 tane işi aynı anda istiyolar onu yap bunu bul şununla konuş o para hesaba geçtimi şu çek yattımı o kredi düştümü :111::111::111::111::111::111::111::111:
yemektende bişi anlamadımmm makarna pilav yiyemiyorum ben ya yutamıyomne ısmarlasak kendimize
bende unutuyorum şu cevizi yaaaaa :18::18::18::18:
cnm ceviz önemli evet özellikle benim gibi balık yiyeyemeyenler için...cnmcm bende yeni yeni bişiler öğreniyorum ya bu konularla alakalı siz atlattınız o yüzden dedim bi sorim ama gerçi 2 haftaya iyice netleşir demiş dr. da hayırlısı
Bu arada ceviz demiş ken hergün ceviz yemek gerek dimi benim midem bulanıyo cevizden ama :44:
benim de ikili testte kız dedi.16 haftalıkkken kesin erkek dedi hem de 2 doktor da erkek dedi... yanılma payı çok yüksek... ben detaylıya girene kadar kesin demiyorum...Hihi aynen fatmam bizim diğer ateş topiğinde ki arkadaşa 2li test zamanları kıza benziyor demiş dr. kayınvalidesi dolabı doldurmuş kız bebiş kıyafetleriyle şuan 18 haftalık erkek olduğu kesinleşti sanırım kaldı kısmetse 2. bebişe
ayyy çok heycanlı hadi kayırlısı kuzucum ya
oyyy kıyamam size ben,yordular mı bugün seni....bugün bizim ofis karışık 50 tane işi aynı anda istiyolar onu yap bunu bul şununla konuş o para hesaba geçtimi şu çek yattımı o kredi düştümü :111::111::111::111::111::111::111::111:
yemektende bişi anlamadımmm makarna pilav yiyemiyorum ben ya yutamıyomne ısmarlasak kendimize
bugün bizim ofis karışık 50 tane işi aynı anda istiyolar onu yap bunu bul şununla konuş o para hesaba geçtimi şu çek yattımı o kredi düştümü :111::111::111::111::111::111::111::111:
cnm ceviz önemli evet özellikle benim gibi balık yiyeyemeyenler için...
bol omega 3.....
benim de ikili testte kız dedi.16 haftalıkkken kesin erkek dedi hem de 2 doktor da erkek dedi... yanılma payı çok yüksek... ben detaylıya girene kadar kesin demiyorum...
oyyy kıyamam size ben,yordular mı bugün seni....
ne ısmarla ne ısmarlaaaaaa:44::44::44::44::44::44::44:hafif bişeyler ısmarla canm...
yeme kuzum pilav makarna yararlı değiller zaten
küçük postitin var dimi onu alıyosun üstüne ceviz yee yazıyorsun ve bilgisayar ekranın bi köşesine yapıştırıyorsunn okeytooo unutmazsın
cnm ceviz önemli evet özellikle benim gibi balık yiyeyemeyenler için...
bol omega 3.....
benim de ikili testte kız dedi.16 haftalıkkken kesin erkek dedi hem de 2 doktor da erkek dedi... yanılma payı çok yüksek... ben detaylıya girene kadar kesin demiyorum...
oyyy kıyamam size ben,yordular mı bugün seni....
ne ısmarla ne ısmarlaaaaaa:44::44::44::44::44::44::44:hafif bişeyler ısmarla canm...
allah yardımcı olsun bacım, tevekkeli fuli pek piyasada yok bugün diyom ben de
valla ben bi fikir veremicem canım sana, zira ben dışardan yemek yiyemediğim için aklıma da bi sey gelmiyor. fastfood yeme ama
ya ne güzel...aa bak ben çok bulanıyom ama hafta sonu kendime balığımı pişiriyom fırında. bi onu yerken çok bulanmıyomtabi pişirirken kapı pencere ve aspiratörü açıyom sonuna kadar o ayrı mesele ama yiyom yine de
ben de ikili testteki cinsiyet tahminlerine çok güvenmiyom, benim 2 arkadaşıma birine erkek dedi birine kız (farklı doktorlar), sonra tam tersi çıktı ikisinde de. hatta erkek bekleyen baba kızı olacağını öğrenince çok gerzeklik etmişti
aç bırakma len yeğenimi.......aklını sevim senin bebikommm hemen yazıyorumm ve unutmuyorumm
bakıcam bakalım canım bişi istemiyo ama acım
valla bugün bi hara bi güre bizim şantiyelerdede sıkıntı var sanırım herkeste bi sinir ben sakinden takılıyorum kapadım kapımı daha da rahat bıraksınlar beni
yok kuzu fastfood bende yiyemiyom zaten belki bi tost yaptırırım die geçiyo aklımdan
yavruşlar biz bu akşam kocamlaa eminönüne gitçez yavru kartalımıza hastane çıkışı bakcazz havuzlu handannn
yavruşlar biz bu akşam kocamlaa eminönüne gitçez yavru kartalımıza hastane çıkışı bakcazz havuzlu handannn
ya ne güzel...
ben normalde bayılırdım balığa ama evime giderken yol üstünde bir sürü balıkçı var ayrıca orda pişiriyolar.hergün önünden geçmek zorundayım.... ve geçerken çok kokuyobi kaç defa yaptırdık dışarda yedim ama zorla.....aman sana da maşallah diyim de tiksinme sakın... artık haftada bir ton balığı konservesi yicem,salatama koyarım öyle gider....
aç bırakma len yeğenimi.......
aklını sevim senin bebikommm hemen yazıyorumm ve unutmuyorumm
bakıcam bakalım canım bişi istemiyo ama acım
valla bugün bi hara bi güre bizim şantiyelerdede sıkıntı var sanırım herkeste bi sinir ben sakinden takılıyorum kapadım kapımı daha da rahat bıraksınlar beni
yok kuzu fastfood bende yiyemiyom zaten belki bi tost yaptırırım die geçiyo aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?