Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

istanbul için çok zor bilmiorum artık allah borçumuzu tutmayı nasip etsin

oyyyy oyyyyy yerler mavi rengini...güzel günlerde kullanın kuzum...

teşekkür ederimmm bebeğimmmmm

ben de aldım canm süümü biraz sonra süt ve ceviz keyfi yapcaz oğluşumla.... belki bi tane de küçücük minik browni yeriz....kaçamak

dün o dediğini evde yaptım ben, hem eşim benim yüzümden kaç aydır hasretti tatlıya o yesin diye hem de bugün yardımcı bayan geldi temizliğe o da yeşin . dün çok canım çekti 1 dilim yedim, az şekerli yaptığımdan belki de midemi bulandırmadı çok...

ohhhhh afiyet bal şeker olsun...
ben de tatlı olara en çok browni ve tramisu istiyo cnm,diğerleri pek aklıma gelmiyo çok şükür

Kızlar ben 10+2 oldum sadece kusuyorum şu ana kadar 4 kilo verdim ve hiç bişey aşermiyorum ( tüm kokular özellikle dolap ve deterjam kokuları beni mahvediyor yataklarda yatamıyorum

Kızlar ben 10+2 oldum sadece kusuyorum şu ana kadar 4 kilo verdim ve hiç bişey aşermiyorum ( tüm kokular özellikle dolap ve deterjam kokuları beni mahvediyor yataklarda yatamıyorum

2 haftan kalmış canım sabret bende geçtim o yolllardan...belki de mide bulantısını en şiddetli yaşayanlardan biride benim..ama 12.haftama girdiğim an birden kesildi..

2 haftan kalmış canım sabret bende geçtim o yolllardan...belki de mide bulantısını en şiddetli yaşayanlardan biride benim..ama 12.haftama girdiğim an birden kesildi..

hiç bitmicek gibi geliyor evde özellikle mutfakta bir koku anlatamıyorum tarif de edemiyorum banyo o kadar kokmuyor eşim mutfakla ilgileniyor ben 1 aydır eşiğinden adım atamıyorum girdiğim an çıkarıyorum çok sevdiğim deterjan kokusu kusma sebebim yaşam kalitem sıfır oldu inşallah geçer birde dokuz ay böyle sürenler varmış

deterjana benim de oldu geçende eşim omonun sıvı deterjanını almış..iki kere yıkadım..burnuma çok iğrenç geldi..gayganama söyledim benimkinde sorun yok dedi..bende derledim topladım gayganama götürdüm sen kullan diye..3 tane almış hemde benim herif..

Günaydın sayın seyirciler. Nasılsınız bakalım.

Ben bu sabah kalktığımda karnımın yerinde orta boy bir deniz topğu buldum:)) Maşallah diyeyim:)) Karına bakar mısınız.Tam 5.5 ay karnı.

Biraz bulanık oldu ama görünüyordur sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…