- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.241
bugün bulantım yok diye, ara öğün olarak süt aldım yanıma. şimdi gözümü karartıp içicem, haydi hayırlısı
bilmem belki erzurumda olsam tutarım diye düşünüyorum canım..her gün tutamasam bile gün aşırı tutabilirim...
bu arada ben iyice grip olmuşum durmadan hapşşuruyorum:2::2: burnumda akıyo sümüklü oldum çıktım tam...
oyyyy oyyyyy yerler mavi rengini...güzel günlerde kullanın kuzum...
ben de aldım canm süümü biraz sonra süt ve ceviz keyfi yapcaz oğluşumla.... belki bi tane de küçücük minik browni yeriz....kaçamak
dün o dediğini evde yaptım ben, hem eşim benim yüzümden kaç aydır hasretti tatlıya o yesin diye hem de bugün yardımcı bayan geldi temizliğe o da yeşin . dün çok canım çekti 1 dilim yedim, az şekerli yaptığımdan belki de midemi bulandırmadı çok...
selam kızlar ben yeni katıldım aranıza bende aralık ayında bekliyorum kısmetse ama ben hiç bişey aşermiyorum normalmiohhhhh afiyet bal şeker olsun...
ben de tatlı olara en çok browni ve tramisu istiyo cnm,diğerleri pek aklıma gelmiyo çok şükür
Nireeee kayboldunuz beeeaaaa...
Nireeee kayboldunuz beeeaaaa...
boğulma kuzu arada kafanı kaldır yukarı ssen lazımsın bizlere...ben faturalara boğuldum bebeikom bide boğulmuşken kdv ye bakım diyorum erkenden önümü görim
ben göbüş topiğinde sana yazıyodum..
ben burdayım ceviz yiyomömmmm
boğulma kuzu arada kafanı kaldır yukarı ssen lazımsın bizlere...
Kızlar ben 10+2 oldum sadece kusuyorum şu ana kadar 4 kilo verdim ve hiç bişey aşermiyorum( tüm kokular özellikle dolap ve deterjam kokuları beni mahvediyor yataklarda yatamıyorum
2 haftan kalmış canım sabret bende geçtim o yolllardan...belki de mide bulantısını en şiddetli yaşayanlardan biride benim..ama 12.haftama girdiğim an birden kesildi..
ne yazdın bakim hele...
yarasın kuzuya...
biz de yidik cevizimizi.....
hiç bitmicek gibi geliyor evde özellikle mutfakta bir koku anlatamıyorum tarif de edemiyorum banyo o kadar kokmuyor eşim mutfakla ilgileniyor ben 1 aydır eşiğinden adım atamıyorum girdiğim an çıkarıyorumçok sevdiğim deterjan kokusu kusma sebebim yaşam kalitem sıfır oldu inşallah geçer birde dokuz ay böyle sürenler varmış
tamam kuzu bende kaçarım birazdan zaten okul saatim yaklaşıyo...peki bebekim iki fatura bi siz hallederim ben bu işi
biz de yidik cevizimizi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?