Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyyy maaaşşşaaallllaaahhh ablam yaaaaa kocaman olmuş prensesimizzzzzz

Geçmiş olsun canım. Evet o bahsettiğin 9 ay çekenlerden biri benim Ama Allahtan yemek yapabiliyorum, bazı istisnalar hariç. Et pişiremem, tavuk da, yumurtalı hiçbir şey, İçinde et yağı olan hiçbir ürünü ve balığı pişiremem. İnşallah seninki geçici olandandır.

hepimize yarasın bebişlerimize kan olsun can olsunnn
inşallahhhhhhhh....

oy maşallahhhhhhhhh ne tatlı olmuş bu göbüş böyle yaaaaa... tabi onu tatlı yapan içindeki narin hanım.......

tatlım birde bişey saracağım sana ben ağustos ayından beri bebiş için uğraşıyordum olmadı bende madem olmuyor spora başlayayım dedim ve hergün gitmeye başladım bunun yanında da 2 kere açma boyama işlemi yapıldı saçıma ve hamile olduğumu bilmiyordum ama bu işlemler olduğunda ben 2 haftalık hamileydim varmı etrafınızda bilmeden boyayıp sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alan çok kafam takılıyor bu konuya sürekli bunu araştırıyorum .. kızlar ne olur bi yardımcı olun bana

inşallah canım benim eşim hem çalışıyor hemde yemek yapıyor ve bana da çalışan anneleri şimdi daha iyi anlıyorum diyor :))))

bende komple boyadan sonra öğrendim hamiş olduğumu ama henüz kucağıma almadım bebeğimi bakalım inşallah sorunsuz doğarrr

Teşekkürler Serapcım ve Fulyacım:) Sizlere de maşalllah Belki sizinki benimkinden büyük ha Kilomda gramlarla bir atış var. Ama karın 3-4 günde katlayarak büyüdü diyebilirim. Sanırım yemek işe yarıyor. Bir de benim aklıma takılan 19.haftada 21 cm idi. Haftasına göre çok uzun. Hatta 22 haftaya göre bile uzun. Her halde Çağla şıkel gibi uzun bir kemik yığını doğuracağım ben. Belki de doktor yanlış ölçüm yaptı. Kilosu düşük bebeğin boyu nasıl o kadar uzuyor kafam karıştı.

maşallah :))sağlıkla kucağına nasip etsin rabbim

Fatmacım, fitoşcum teşekkür ederim kızlar. Asıl güzel göbekler sizlerde maşallah. Kız göbeği bildiğin ramazan davulu gibi oluyor:)) Eğilip doğrulamıyorum artık. Zor günler bitmemişti zaten ama biraz daha zorlaştı bendeniz için. Olsun her halime şükür. Kuzum sağ olsun da. Evde karnıma değmeden yürüyemiyor kimse. İrkiliyorlar bir de ne kadar sert diye.Ne bekliyorlarsa artık.

aba benim de haftasına göre uzun çıktı ama bizimkiler şöyle olcak sanırım,hani ergenlikte bi anda boy atıp sonra yavaş yavaş uzuyanlar vradır ya,öyle bi anda uzuayıp sonra yavaşlıcaklar herhalde...
ama senin durumla ilgili bi bilgim yok... heralde seninki boya gitmiş hep,manken gibi kız doğurcan desene...

oy oyyy maşallahhhh ablacım çok güzel yaaaa
ben de istiyom ben de istiyomm

evet ya şimdiden benim bile baya sert,son aylarda nasıl olcak bilmiyorum,bir de sürekli kupkuru... krem sürüyorum 10 dk,sonra bakıyorum kremden eser yok hemn cildim emmiş...

yemek saati geldi kızlar, bizim burda hamur işi bi şey var yemekte, sebze olaydı
neysee.
hepiciğimize yediklerimiz afiyet bal şeker olsun, bebeişlerimize pıt pıt kan can, löp löp et olsunn

MAŞALLAH O GÖBİŞEDE İÇİNDEKİNEDE SEN HAMİLELİK TAKVİMİNDE YAZAN KİLO VE BOYA GÖRE Mİ DİYORSUN HAFTASINA GÖRE UZUN FALAN DİYE , EĞER ÖYLEYSE SALLA BURAYI BEN 12. HAFTAMDA GİTTİĞİMDE 61 GR DEDİ BURDA 26 GR YAZIYODU BOYUDA HEP BURAYA GÖRE UZUN ÇIKIYO ZATEN BURASI O KONUDA GERÇEKÇİ DEĞİL BENCE ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…