- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.261
Günaydın sayın seyirciler. Nasılsınız bakalım.
Ben bu sabah kalktığımda karnımın yerinde orta boy bir deniz topğu buldum:)) Maşallah diyeyim:)) Karına bakar mısınız.Tam 5.5 ay karnı.
Eki Görüntüle 713101
Biraz bulanık oldu ama görünüyordur sanırım:)
Ben bu sabah kalktığımda karnımın yerinde orta boy bir deniz topğu buldum:)) Maşallah diyeyim:)) Karına bakar mısınız.Tam 5.5 ay karnı.
Eki Görüntüle 713101
hiç bitmicek gibi geliyor evde özellikle mutfakta bir koku anlatamıyorum tarif de edemiyorum banyo o kadar kokmuyor eşim mutfakla ilgileniyor ben 1 aydır eşiğinden adım atamıyorum girdiğim an çıkarıyorumçok sevdiğim deterjan kokusu kusma sebebim yaşam kalitem sıfır oldu inşallah geçer birde dokuz ay böyle sürenler varmış
inşallahhhhhhhh....hepimize yarasın bebişlerimize kan olsun can olsunnn
Eki Görüntüle 713101
deterjana benim de oldu geçende eşim omonun sıvı deterjanını almış..iki kere yıkadım..burnuma çok iğrenç geldi..gayganama söyledim benimkinde sorun yok dedi..bende derledim topladım gayganama götürdüm sen kullan diye..3 tane almış hemde benim herif..
Eki Görüntüle 713101
tamam kuzu bende kaçarım birazdan zaten okul saatim yaklaşıyo...
sana da kuzuna da yarasın ben ceviz yiyemiyorum yaa... midem çok kötü oluyo ağrıyo...
Geçmiş olsun canım. Evet o bahsettiğin 9 ay çekenlerden biri benimAma Allahtan yemek yapabiliyorum, bazı istisnalar hariç. Et pişiremem, tavuk da, yumurtalı hiçbir şey, İçinde et yağı olan hiçbir ürünü ve balığı pişiremem. İnşallah seninki geçici olandandır.
tatlım birde bişey saracağım sana ben ağustos ayından beri bebiş için uğraşıyordum olmadı bende madem olmuyor spora başlayayım dedim ve hergün gitmeye başladım bunun yanında da 2 kere açma boyama işlemi yapıldı saçıma ve hamile olduğumu bilmiyordum ama bu işlemler olduğunda ben 2 haftalık hamileydim varmı etrafınızda bilmeden boyayıp sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alan çok kafam takılıyor bu konuyasürekli bunu araştırıyorum .. kızlar ne olur bi yardımcı olun bana
bende komple boyadan sonra öğrendim hamiş olduğumu ama henüz kucağıma almadım bebeğimi bakalım inşallah sorunsuz doğarrr
Eki Görüntüle 713101
Teşekkürler Serapcım ve Fulyacım:)Sizlere de maşalllah Belki sizinki benimkinden büyük ha Kilomda gramlarla bir atış var. Ama karın 3-4 günde katlayarak büyüdü diyebilirim. Sanırım yemek işe yarıyor. Bir de benim aklıma takılan 19.haftada 21 cm idi. Haftasına göre çok uzun. Hatta 22 haftaya göre bile uzun. Her halde Çağla şıkel gibi uzun bir kemik yığını doğuracağım ben. Belki de doktor yanlış ölçüm yaptı. Kilosu düşük bebeğin boyu nasıl o kadar uzuyor kafam karıştı.
Eki Görüntüle 713101
Bende cevizimi yedimmm nihahahhaa
Fatmacım, fitoşcum teşekkür ederim kızlar. Asıl güzel göbekler sizlerde maşallah. Kız göbeği bildiğin ramazan davulu gibi oluyor:)) Eğilip doğrulamıyorum artık. Zor günler bitmemişti zaten ama biraz daha zorlaştı bendeniz için. Olsun her halime şükür. Kuzum sağ olsun da. Evde karnıma değmeden yürüyemiyor kimse. İrkiliyorlar bir de ne kadar sert diye.Ne bekliyorlarsa artık.
Teşekkürler Serapcım ve Fulyacım:)Sizlere de maşalllah Belki sizinki benimkinden büyük ha Kilomda gramlarla bir atış var. Ama karın 3-4 günde katlayarak büyüdü diyebilirim. Sanırım yemek işe yarıyor. Bir de benim aklıma takılan 19.haftada 21 cm idi. Haftasına göre çok uzun. Hatta 22 haftaya göre bile uzun. Her halde Çağla şıkel gibi uzun bir kemik yığını doğuracağım ben. Belki de doktor yanlış ölçüm yaptı. Kilosu düşük bebeğin boyu nasıl o kadar uzuyor kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?