- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.281
oooooo herkesler cevizini yemiş......alkıııışşşşşşşBende cevizimi yedimmm nihahahhaa
ben de sütümü içtim veeeee çıkartmadımmmafferim bana. bi de gece içebilirsem tamamdır
anladım canım bende Maraşta olduğum için sormuştum...ama elbistan il değil kız..maraşın ilçesi...ama nedense elbistanlılar maraşı kabul eetmezler bi türlü..ben gitmedim elbistana ama gidenlerinde pek beğendiğini söyleyemem...
oooooo herkesler cevizini yemiş......alkıııışşşşşşş
sana da kocaman bi alkış tubişim,inşallah devamı gelicek bunların,bu neyin sinyali biliyomusun.... bulantıların azalıyo demekki seninnnnnnnn... yaşasınnnnnnnnn
ben de sütümü içtim veeeee çıkartmadımmmafferim bana. Bi de gece içebilirsem tamamdır
yemek saati geldi kızlar, bizim burda hamur işi bi şey var yemekte, sebze olaydı
Neysee.
Hepiciğimize yediklerimiz afiyet bal şeker olsun, bebeişlerimize pıt pıt kan can, löp löp et olsunn
MAŞALLAH O GÖBİŞEDE İÇİNDEKİNEDESEN HAMİLELİK TAKVİMİNDE YAZAN KİLO VE BOYA GÖRE Mİ DİYORSUN HAFTASINA GÖRE UZUN FALAN DİYE , EĞER ÖYLEYSE SALLA BURAYI BEN 12. HAFTAMDA GİTTİĞİMDE 61 GR DEDİ BURDA 26 GR YAZIYODU BOYUDA HEP BURAYA GÖRE UZUN ÇIKIYO ZATEN BURASI O KONUDA GERÇEKÇİ DEĞİL BENCE ......
oooooo herkesler cevizini yemiş......alkıııışşşşşşş
Sana da kocaman bi alkış tubişim,inşallah devamı gelicek bunların,bu neyin sinyali biliyomusun.... Bulantıların azalıyo demekki seninnnnnnnn... Yaşasınnnnnnnnn
teşekkür ederim canım. Sana da maşallah. Yok canım, takvimde yazanları takmıyorum ben. Eylül topiğindekilerle ve genel bebek gelişimi boylarıyla kıyasladığımda uzun. Doktor da uzun olduğunu söyledi. Ki bunu ben de anlıyorum, başı midemde, ayakları tee idrar kesesinin üzerinde. Bir tekmelemeye başladı mı boyutları da az çok seçebiliyorsun canım. şu an olduğu gibi...sen de vur vur anasını satayım, gelen vurdu giden vurdu be kızım :92:
tatlım birde bişey saracağım sana ben ağustos ayından beri bebiş için uğraşıyordum olmadı bende madem olmuyor spora başlayayım dedim ve hergün gitmeye başladım bunun yanında da 2 kere açma boyama işlemi yapıldı saçıma ve hamile olduğumu bilmiyordum ama bu işlemler olduğunda ben 2 haftalık hamileydim varmı etrafınızda bilmeden boyayıp sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alan çok kafam takılıyor bu konuyasürekli bunu araştırıyorum .. kızlar ne olur bi yardımcı olun bana
maşallah yaaa çok güzel görünüyo valla denize düşsek boğulmayız heeGünaydın sayın seyirciler. Nasılsınız bakalım.
Ben bu sabah kalktığımda karnımın yerinde orta boy bir deniz topğu buldum:)) Maşallah diyeyim:)) Karına bakar mısınız.Tam 5.5 ay karnı.
Eki Görüntüle 713101
Biraz bulanık oldu ama görünüyordur sanırım:)
oy oyyy maşallahhhh ablacım çok güzel yaaaa
ben de istiyom ben de istiyomm
maşallah yaaa çok güzel görünüyo valla denize düşsek boğulmayız hee
kızlar birde birşey daha soracağım bu bulantıların ve kusmaların olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş bu ne kadar doğru bilen varmı acaba ben doktora sormayı unuttum
canım doktorlar diyorki adetin gecip sinyal verene kadar yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz eğer zarar görecek bişey yaparsanız vucud zaten hamileliği sonlandırır ama eğer zarar görmediyse hamilelik devam eder bu durumda bebekte sağlıklıdır ama bundan sonraki dönemde artık dikkatli olmalısınız bunu hamile olduğunu bilmeden röntgene giren birine cevap olarak okumuştum yani rahat ol zaten eğer zarar vermiş olsa gebeliğin devam etmezdi hayırlı olsun şimdiden Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Sağ ol canımcım. Valla senin göbeği çok merak ediyorum. Bir de Kübra ile Dideminkini ama en çok seninkini:) Neden göstertmiyorsun a kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?