Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bende cevizimi yedimmm nihahahhaa
oooooo herkesler cevizini yemiş......alkıııışşşşşşş

ben de sütümü içtim veeeee çıkartmadımmm afferim bana. bi de gece içebilirsem tamamdır

sana da kocaman bi alkış tubişim,inşallah devamı gelicek bunların,bu neyin sinyali biliyomusun.... bulantıların azalıyo demekki seninnnnnnnn... yaşasınnnnnnnnn

canım valla sayılı zaman diye katlanıyoruz gerçi başka seçeneğimizde yok ama maraş merkezle kıyaslayamayız orası merkez :)) burası dandik bi ilçe işte idare ediyoruz :))

evet fitoşum, bulantılarım azalıyo galiba. zaten 6-10 hafta arası çoookkk kötüydüm. son 1 haftadır ara ara krizim tutuyo.
tabi bu bi de artık kilo alıcağımın sinyaliiii benim boğaz eskisine dönerseeee

Son düzenleme:
ben de sütümü içtim veeeee çıkartmadımmm afferim bana. Bi de gece içebilirsem tamamdır

oohh afiyet olsun ballı lokmalarımaaaaa

yemek saati geldi kızlar, bizim burda hamur işi bi şey var yemekte, sebze olaydı
Neysee.
Hepiciğimize yediklerimiz afiyet bal şeker olsun, bebeişlerimize pıt pıt kan can, löp löp et olsunn

bizde ben sipariş verdim pişsin gidip yiycem

Sanada afiyet olsun bebikommm

Teşekkür ederim canım. Sana da maşallah. Yok canım, takvimde yazanları takmıyorum ben. Eylül topiğindekilerle ve genel bebek gelişimi boylarıyla kıyasladığımda uzun. Doktor da uzun olduğunu söyledi. Ki bunu ben de anlıyorum, başı midemde, ayakları tee idrar kesesinin üzerinde. Bir tekmelemeye başladı mı Boyutları da az çok seçebiliyorsun canım. Şu an olduğu gibi...Sen de vur vur anasını satayım, gelen vurdu giden vurdu be kızım :92:

ya ben ne cevizi yedim ne süt içiyorum ya Ceviz evde yatıyo sütü de başlayım diye akşam eşime aldırdım ama içmeden yattım yine

o zaman senin ki boya vermiş kilosuna takılmaycan Kimse vurmasın bir o vursun be ablaaa

kızlar birde birşey daha soracağım bu bulantıların ve kusmaların olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş bu ne kadar doğru bilen varmı acaba ben doktora sormayı unuttum

canım doktorlar diyorki adetin gecip sinyal verene kadar yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz eğer zarar görecek bişey yaparsanız vucud zaten hamileliği sonlandırır ama eğer zarar görmediyse hamilelik devam eder bu durumda bebekte sağlıklıdır ama bundan sonraki dönemde artık dikkatli olmalısınız bunu hamile olduğunu bilmeden röntgene giren birine cevap olarak okumuştum yani rahat ol zaten eğer zarar vermiş olsa gebeliğin devam etmezdi hayırlı olsun şimdiden Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh

maşallah yaaa çok güzel görünüyo valla denize düşsek boğulmayız hee

oy oyyy maşallahhhh ablacım çok güzel yaaaa
ben de istiyom ben de istiyomm

Sağ ol bebeğim, tişikkür ederim. Olat olar yakında merak etme. Ah bir çıkarsam şunu da kurtulsam diyeceğiniz aylar pekk yakın. Dimedi dimeyin:)) Bu arada sütün afiyet bal şifa olsun tatlım. Ben bu sabah içmedim, gözüm kesmedi. Akşam içtiğim ise çok soğuktu galiba karnım ağırdı gece.

kızlar birde birşey daha soracağım bu bulantıların ve kusmaların olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş bu ne kadar doğru bilen varmı acaba ben doktora sormayı unuttum

canım herkeste aynı olmuyor ben oğlumda yataklardan çıkamadım ilk üçay üç kilo verdim bu gebeliğimde hele ilk zamanlar hiç bulantım yoktu bende kafaya takıordum niye diye sonra haftalar ilerledikçe bulantılarım oldu ama oğlumdaki gibi değil hafif herşey yolunda elhamdülillah ve hiç bulantı yaşamayan arkadaşım var ilkide öleydi şimdi 2. de yine aynı ilk üçay 3 kilo aldı mesela bulantı olmayınca iştahta açık oluyo ve bebeği 2 hafta önden gidiyo haftasına göre belkide ondandır :)))

canım benim içime su serptin ben daha adet olmamıştım adetime 3 gün kala test yaptım evde ve öyle öğrendim ve dünyam başıma yıkılmıştı boyadım diye rabbim cümlemizin kucağına sağ sağlim almamızı nasip eder inşallah :)))

Sağ ol canımcım. Valla senin göbeği çok merak ediyorum. Bir de Kübra ile Dideminkini ama en çok seninkini:) Neden göstertmiyorsun a kuzum

son halini çekicem bugun yükleyemeye çalışcam bakim daha önce becerememiştim bu sefer olur umarım arada 3 hafta var ama seninkine yakın ben çok şiştim napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…