- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.301
OLDU OLDUU ÇOK GÜZELSİNİZ MAAŞŞALLAHHHH
sen bizim göbüşleri görmedin mi geçmişte var ama hangi sayfada bilmem Eki Görüntüle 713186 bak bu en son yüklediğim p.tesiydi sanırım
OLDU OLDUU ÇOK GÜZELSİNİZ MAAŞŞALLAHHHH
Güzel anneler Rabbim bugün ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inş. Sağlıklı hayırlı eli yüzü düzgün evlatlarımız olsun inş. Hayırlı doğumlarımız ...Aç olanlara açıkta olanlara hasta şifa bekleyenlere el açıp yalvaran tüm kulların muratları olsun Rabbimizin izniyle inş.
Dün gece ki rüyamın bir kısmını paylaşmak istiyorum sizinle
Hayırlara çıksın diyerek başlıyım inş.
Rüyamdaaaa çerezci gibi bir yerdeyim bakıyorum paketlenmiş fındıklar var bir sürü raftabakınıyorum diyorum kesin alıp yemem gerek şu ara bunları sonra paketin tekini elime alıyorum diyorum aaa bu fındık beyaz fatma bana beyaz olmasın demişti diyorum daha sarı kabukları üzerinde biraz kalan paketi seçiyorum sanırım dün ki ceviz fındıkmuhabbeti bilinç altıma yerleşti ama netteki yorumu güzel inş. hayırlara çıksın güzel olsun
yok görmemiştim canım yaa maşallah tok tatlı görünüyosuz allah nazarlardan korusun inş :))
kaç haftalık şimdi maşallah baya büyümüş göbüşün
oldu oldu hem de 10 numara..
Güzel anneler Rabbim bugün ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inş. Sağlıklı hayırlı eli yüzü düzgün evlatlarımız olsun inş. Hayırlı doğumlarımız ...Aç olanlara açıkta olanlara hasta şifa bekleyenlere el açıp yalvaran tüm kulların muratları olsun Rabbimizin izniyle inş.
Dün gece ki rüyamın bir kısmını paylaşmak istiyorum sizinle
Hayırlara çıksın diyerek başlıyım inş.
Rüyamdaaaa çerezci gibi bir yerdeyim bakıyorum paketlenmiş fındıklar var bir sürü raftabakınıyorum diyorum kesin alıp yemem gerek şu ara bunları sonra paketin tekini elime alıyorum diyorum aaa bu fındık beyaz fatma bana beyaz olmasın demişti diyorum daha sarı kabukları üzerinde biraz kalan paketi seçiyorum sanırım dün ki ceviz fındıkmuhabbeti bilinç altıma yerleşti ama netteki yorumu güzel inş. hayırlara çıksın güzel olsun
kızlarrr ben geldim geçmişe hızla göz attım alıntı yapamadım ama hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. oğlumu uyuttum bi yandan yemek yiyip bi yandan yazdıklarınızı olkuyorumm
hoşgeldin bebeikommmmm rüyan hayırlara çıksın inşallahhh
oldu oldu hem de 10 numara..
maşallah canım, göbüşün de tshirtünde çok çok güzel...
denizimmm hoş geldin. allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. bu gece rüya günüymüş herhalde. ben de çok güzel bi rüya gördüm. geçmiş sayfalarda anlattım allah hayra çıkarsın rüyalarımızı...
olmuş olmuş maşaallahlık olmuş hemdeee
canm ben senin gebelik müjdeni kaçırmışım sanırımHayırlı uğurlu olsun hemencecik hamiş kalıyosun ne güzel rabbim evlatlarını bağışlasın inş.
hoşbulduk yavruşum yerim göbişlerinizi be bizede bizede yyyyyyaaaaaaaaaaaabenim sancım var dün akşamdan beri offf yaf
canm ben senin gebelik müjdeni kaçırmışım sanırımHayırlı uğurlu olsun hemencecik hamiş kalıyosun ne güzel rabbim evlatlarını bağışlasın inş.
hoşbulduk yavruşum yerim göbişlerinizi be bizede bizede yyyyyyaaaaaaaaaaaabenim sancım var dün akşamdan beri offf yaf
benim de ağrım ve sancım çok vardı bi ara, dr. süt ve süt ürünlerini arttır dedi. benimki öle geçti. çook nadir hissediyom o ağrıyı artık. sen de öle yap canım.
kuzu ağrı dediğin nası bir ağrıydı senin ...............
benim de ağrım ve sancım çok vardı bi ara, dr. süt ve süt ürünlerini arttır dedi. benimki öle geçti. çook nadir hissediyom o ağrıyı artık. sen de öle yap canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?