Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Güzel anneler Rabbim bugün ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inş. Sağlıklı hayırlı eli yüzü düzgün evlatlarımız olsun inş. Hayırlı doğumlarımız ...Aç olanlara açıkta olanlara hasta şifa bekleyenlere el açıp yalvaran tüm kulların muratları olsun Rabbimizin izniyle inş.

Dün gece ki rüyamın bir kısmını paylaşmak istiyorum sizinle

Hayırlara çıksın diyerek başlıyım inş.

Rüyamdaaaa çerezci gibi bir yerdeyim bakıyorum paketlenmiş fındıklar var bir sürü rafta bakınıyorum diyorum kesin alıp yemem gerek şu ara bunları sonra paketin tekini elime alıyorum diyorum aaa bu fındık beyaz fatma bana beyaz olmasın demişti diyorum daha sarı kabukları üzerinde biraz kalan paketi seçiyorum sanırım dün ki ceviz fındıkmuhabbeti bilinç altıma yerleşti ama netteki yorumu güzel inş. hayırlara çıksın güzel olsun

kızlarrr ben geldim geçmişe hızla göz attım alıntı yapamadım ama hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. oğlumu uyuttum bi yandan yemek yiyip bi yandan yazdıklarınızı olkuyorumm

hoşgeldin bebeikommmmm rüyan hayırlara çıksın inşallahhh

oldu oldu hem de 10 numara..
maşallah canım, göbüşün de tshirtünde çok çok güzel...

denizimmm hoş geldin. allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. bu gece rüya günüymüş herhalde. ben de çok güzel bi rüya gördüm. geçmiş sayfalarda anlattım allah hayra çıkarsın rüyalarımızı...

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldim geçmişe hızla göz attım alıntı yapamadım ama hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. oğlumu uyuttum bi yandan yemek yiyip bi yandan yazdıklarınızı olkuyorumm

canm ben senin gebelik müjdeni kaçırmışım sanırım Hayırlı uğurlu olsun hemencecik hamiş kalıyosun ne güzel rabbim evlatlarını bağışlasın inş.

hoşgeldin bebeikommmmm rüyan hayırlara çıksın inşallahhh

hoşbulduk yavruşum yerim göbişlerinizi be bizede bizede yyyyyyaaaaaaaaaaaa benim sancım var dün akşamdan beri offf yaf

olmuş olmuş maşaallahlık olmuş hemdeee

çok tşk ederim hepinize allah hepimizi korusun nazarlardan

amin canım Allah hepimizin evladını bağışlasın inşaallahhhh teşekkür ederimmm

benim de ağrım ve sancım çok vardı bi ara, dr. süt ve süt ürünlerini arttır dedi. benimki öle geçti. çook nadir hissediyom o ağrıyı artık. sen de öle yap canım.

hoşbulduk yavruşum yerim göbişlerinizi be bizede bizede yyyyyyaaaaaaaaaaaa benim sancım var dün akşamdan beri offf yaf[/QUOTE]

canım benim sancılarım daha yeni geçti malesef oluyo kendini zorlamamaya çalış yorulma sırtüstü yat dinlen bol bol yakında geçer 1 ayın var sanırım

kuzu ağrı dediğin nası bir ağrıydı senin ...............

alt karın bölgemde, pıtıtımın üzerinde 4 parmaklık bi alanda. batma deil, adet ağrısına benzeyen bi ağrı. şimdi her öğünde olmadı ara öğünlerde ayran ve yoğurt tüketiyom geçti. Dr.a sölediğim zamanlarda günde 4-5 kere uzun uzun hissediyodum. şimdi en son ne zamn ağırdı hatırlamıyom

benim de ağrım ve sancım çok vardı bi ara, dr. süt ve süt ürünlerini arttır dedi. benimki öle geçti. çook nadir hissediyom o ağrıyı artık. sen de öle yap canım.

tubişim her gün mutlaka süt ürünü tüketiyorum ( süt yoğurt ayran peynir ) sanırım yeterli miktarda yemiyorum off süt deyince bana bişiler oluyo Laf aramızda diyorum bu bahaneyle dr. a mı gitsem öğle merak ediyorum ki ne durumda diye de kociş kızıyor rahat dur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…