Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anladım canım , ben batma değilde aniden kalkarsam falan bir çekilme hissediyom şuan sadece , sütü üşüttüğüm zamandan beri içmiyom ama her gün yoğurdu kesin bir kase evde yiyorum her gün olmasada öğlende iş yerinde çıkıyo o zamanda tüketiyom ama yinede içmem lazım tabi sütü :106::106:

canım ben saçlarımı boyadım 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..şimdicik bir sıkıtnı yok...

ben severek yiyorum... sen de alışırsın cnm ama yemeye çalış... çok faydalı.... en azından günde 2 tane at ağzınA...

canım benim midem sorunlu..normalde de yiyemezdim.şimdi ilaçta kullanamıyorum ama bol bol semiz otu tüketiyorum...bayılıyorum o bitkiye...

canım buradaki bilgilere göre yorum yapma bence...bizimkiler uzun boylu olcak anaşılan..

canım valla sayılı zaman diye katlanıyoruz gerçi başka seçeneğimizde yok ama maraş merkezle kıyaslayamayız orası merkez :)) burası dandik bi ilçe işte idare ediyoruz :))

elbistanlı değil misiniz?

Bende yemeğe kaçtım kızlar bari öğünler kaçmasın

doyurdun geldin kuzunu di mi...bizde de menüde karpuz ekmek ve peynir var...öğretmen arkadaşlardan biri karpuz kesmiş getirmiş evden çıkıyodum tel çaldı evden çıkmaduysan peynirle ekmek alda gel diye...hay hayyyy dedim...iş yemeye geldi mi sınır tanımıyoruz...

maşşşalllah sana ve kuzunu canım...

Son düzenleme:
hoşbulduk yavruşum yerim göbişlerinizi be bizede bizede yyyyyyaaaaaaaaaaaa benim sancım var dün akşamdan beri offf yaf

canım benim sancılarım daha yeni geçti malesef oluyo kendini zorlamamaya çalış yorulma sırtüstü yat dinlen bol bol yakında geçer 1 ayın var sanırım[/QUOTE]

benim yoktu canm ağrım filan hatta minik batmalar olunca seviniyodum bebişle alakalı olduğunu hissediyordum ama bu sefer ki sanki sağ kasığımda kalın bir damar var o çekiliyo gibi oldu sabaha karşı uyandım sanki taş var orda gbi sonra sola geçti sanki adet olucam töbe töbe Allah razı olsun canm keşke diyorum evde olsam da hep yatsam ama yok eve kendimi zor atıyorum hemen uzanamıyorum ki yemek hazırla o ara oturuyorum yerken yani sonra topla saat 10 oluyo anca uzanıyorum offf

o çekilme tarzı şeyleri ben genellikle yatarken sol kasığımda hissediyom. özellikle uyku sersemi hamişliği unutup ters bi hareket yaparsam. bazen öleki sol tarafıma yatamıyom. belki bebek solda bilmiyorum.
ben süt ürünlerinden ilk önce ayranı tüketmeye başladım, tüketimi daha kolay geldi bana. peyniri en başından beri yiyorum zaten, bi dönem sadece peynir ekmekle yaşadım.

canım benim sancılarım daha yeni geçti malesef oluyo kendini zorlamamaya çalış yorulma sırtüstü yat dinlen bol bol yakında geçer 1 ayın var sanırım

benim yoktu canm ağrım filan hatta minik batmalar olunca seviniyodum bebişle alakalı olduğunu hissediyordum ama bu sefer ki sanki sağ kasığımda kalın bir damar var o çekiliyo gibi oldu sabaha karşı uyandım sanki taş var orda gbi sonra sola geçti sanki adet olucam töbe töbe Allah razı olsun canm keşke diyorum evde olsam da hep yatsam ama yok eve kendimi zor atıyorum hemen uzanamıyorum ki yemek hazırla o ara oturuyorum yerken yani sonra topla saat 10 oluyo anca uzanıyorum offf [/QUOTE]

KUZUM NORMAL AĞRILAR BUNLAR SEN ÇOK TAKILMA HEPİMİZDE HALA OLUYO

KIZLAR bişey daha soracağım size beni sağlık ocağından aradılar ve testler için çağırdılar yaptırdım ve troid testim T4 sınırın hemen üstünde TSH de sınırın altında sonucu böyle olan varmı ?

canım benim sancılarım daha yeni geçti malesef oluyo kendini zorlamamaya çalış yorulma sırtüstü yat dinlen bol bol yakında geçer 1 ayın var sanırım

benim yoktu canm ağrım filan hatta minik batmalar olunca seviniyodum bebişle alakalı olduğunu hissediyordum ama bu sefer ki sanki sağ kasığımda kalın bir damar var o çekiliyo gibi oldu sabaha karşı uyandım sanki taş var orda gbi sonra sola geçti sanki adet olucam töbe töbe Allah razı olsun canm keşke diyorum evde olsam da hep yatsam ama yok eve kendimi zor atıyorum hemen uzanamıyorum ki yemek hazırla o ara oturuyorum yerken yani sonra topla saat 10 oluyo anca uzanıyorum offf [/QUOTE]

evet canım biliyorum ve seni anlıyorum aynıları oluyo bende hamile olduğumu bilmesem adet olcam diye bekliyo olurdum öyle kramplar ağrılar giriyodu ama geçiyo dediğim gibi bi süre idare et yorma kendini dinlen bol bol olabildiğince sonra geçiyo ama bu süreci en azından 3 ayı doldurana kadar iyi geçir

elbistanlı değil misiniz?

maşşşalllah sana ve kuzunu canım...[/QUOTE]

öncelikkle tşk ederim canım benim allah sağlıkla hepimize kucaklarıma almayı nasip etsin , elbistanlı değiliz eşimin görevi sebebiyle burdayız 1 bucuk senemiz kaldı sonra istnbula döncez inş :))

hamişliğin hayırlı olsun , allah sağlıkla tamamına erdirsin. ben de bu testlerden yaptırdım ama dr. hastanede yaptırdı. sonuçları görmedim. o yüzden yardımcı olamayacağım.

kızlar bu arada ben sağlık ocağına neyim kayıt yaptırmadım, aramadılar da. bu dr. gidişimden sonra uğrayım bari bi sağlık ocağına

doğru diyosun abla bizim göbüşlerin akıbeti ne olacak bakalımm

çok güzel olmuşşşşşşşş

canım senin kaydın kesin düşmüştür sağlık ocağına onlar hemen görüyorlar özelde de öğrensen haberdar oluyorlar ve bi şekilde senin ile iletişime geçiyorlar çünkü doğumdan sonra aşılar için onlara ihtiyacımız olacakmış özelde vurulmaya aşılar oluyormuş sende kaydını yaptır canım bir de bana tetanoz aşısı vurulmam gerekecekmiş söylediler 20. haftada olan varmı ben acıtıyor diye duymuştum şişiyormuş falan iğneden bile korkar hale gelen ben nasıl doğum yapacağım (

KUZUM NORMAL AĞRILAR BUNLAR SEN ÇOK TAKILMA HEPİMİZDE HALA OLUYO [/QUOTE]

Allah razı olsun canm yavrular bide şimdi dr. bana bir takım testler söledi ya yapmam için biz yeni taşındığımız yere kaydımızı henüz aldırdık didoş bana aile hekimiyle alakalı bişiler söylemişti ama :44: hangi sayfada hiç bilmiyorum aile hekimin kontrol ediyodu sanırım şimdi ben bu testleri devamlı gittğim hastanede mi yaptırıyım ne kadardır orada sağlık ocağında mı aile hekimine kayıtmı olmalıyım benimle ilgilensin diye Kafamda deli sorular

canım benim sağlık ocağına gitme vaktim yoktu benden 5 tane test istemişti hepsini 60 tl ye yaptırdım özelde 55-60 arası bişiydi işte sen biliyon hangisi işine gelirse orda yaptır

canım benim sağlık ocağına gitme vaktim yoktu benden 5 tane test istemişti hepsini 60 tl ye yaptırdım özelde 55-60 arası bişiydi işte sen biliyon hangisi işine gelirse orda yaptır

Fulim şimdi biz esenyurt belediyesine bağlıyız ya malesef ama esenyurt çok uzak bize araçla gitmemiz gerek ama medilife burnumun ucunda orası her türlü işime gelir o yüzden sorayım dedim benden de 5 tane bişi istedi sanırım :44: hatta bana dedi burda 2 li testi 103 liraya yapıyolar tercih etmessen araştırma hastanesinde yaptır ama inan ki vakit yok bide orada burada sürünmek işime gelmediği için açıkcası yakın olan cazip geliyor aile hekimiyle dialoga gerek yok mu yani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…