- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.321
alt karın bölgemde, pıtıtımın üzerinde 4 parmaklık bi alanda. batma deil, adet ağrısına benzeyen bi ağrı. şimdi her öğünde olmadı ara öğünlerde ayran ve yoğurt tüketiyom geçti. Dr.a sölediğim zamanlarda günde 4-5 kere uzun uzun hissediyodum. şimdi en son ne zamn ağırdı hatırlamıyom
tatlım birde bişey saracağım sana ben ağustos ayından beri bebiş için uğraşıyordum olmadı bende madem olmuyor spora başlayayım dedim ve hergün gitmeye başladım bunun yanında da 2 kere açma boyama işlemi yapıldı saçıma ve hamile olduğumu bilmiyordum ama bu işlemler olduğunda ben 2 haftalık hamileydim varmı etrafınızda bilmeden boyayıp sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alan çok kafam takılıyor bu konuyasürekli bunu araştırıyorum .. kızlar ne olur bi yardımcı olun bana
ben severek yiyorum... sen de alışırsın cnm ama yemeye çalış... çok faydalı.... en azından günde 2 tane at ağzınA...
Teşekkürler Serapcım ve Fulyacım:)Sizlere de maşalllah Belki sizinki benimkinden büyük ha Kilomda gramlarla bir atış var. Ama karın 3-4 günde katlayarak büyüdü diyebilirim. Sanırım yemek işe yarıyor. Bir de benim aklıma takılan 19.haftada 21 cm idi. Haftasına göre çok uzun. Hatta 22 haftaya göre bile uzun. Her halde Çağla şıkel gibi uzun bir kemik yığını doğuracağım ben. Belki de doktor yanlış ölçüm yaptı. Kilosu düşük bebeğin boyu nasıl o kadar uzuyor kafam karıştı.
canım valla sayılı zaman diye katlanıyoruz gerçi başka seçeneğimizde yok ama maraş merkezle kıyaslayamayız orası merkez :)) burası dandik bi ilçe işte idare ediyoruz :))
Bende yemeğe kaçtım kızlar bari öğünler kaçmasın
hoşbulduk yavruşum yerim göbişlerinizi be bizede bizede yyyyyyaaaaaaaaaaaabenim sancım var dün akşamdan beri offf yaf
Bende cevizimi yedimmm nihahahhaa
ben de sütümü içtim veeeee çıkartmadımmmafferim bana. bi de gece içebilirsem tamamdır
anladım canım , ben batma değilde aniden kalkarsam falan bir çekilme hissediyom şuan sadece , sütü üşüttüğüm zamandan beri içmiyom ama her gün yoğurdu kesin bir kase evde yiyorum her gün olmasada öğlende iş yerinde çıkıyo o zamanda tüketiyom ama yinede içmem lazım tabi sütü :106::106:
canım benim sancılarım daha yeni geçti malesef oluyo kendini zorlamamaya çalış yorulma sırtüstü yat dinlen bol bol yakında geçer 1 ayın var sanırım
canım benim sancılarım daha yeni geçti malesef oluyo kendini zorlamamaya çalış yorulma sırtüstü yat dinlen bol bol yakında geçer 1 ayın var sanırım
KIZLAR bişey daha soracağım size beni sağlık ocağından aradılar ve testler için çağırdılar yaptırdım ve troid testim T4 sınırın hemen üstünde TSH de sınırın altında sonucu böyle olan varmı ?
Fatmacım, fitoşcum teşekkür ederim kızlar. Asıl güzel göbekler sizlerde maşallah. Kız göbeği bildiğin ramazan davulu gibi oluyor:)) Eğilip doğrulamıyorum artık. Zor günler bitmemişti zaten ama biraz daha zorlaştı bendeniz için. Olsun her halime şükür. Kuzum sağ olsun da. Evde karnıma değmeden yürüyemiyor kimse. İrkiliyorlar bir de ne kadar sert diye.Ne bekliyorlarsa artık.
doğru diyosun abla bizim göbüşlerin akıbeti ne olacak bakalımm
çok güzel olmuşşşşşşşş
hamişliğin hayırlı olsun , allah sağlıkla tamamına erdirsin. ben de bu testlerden yaptırdım ama dr. hastanede yaptırdı. sonuçları görmedim. o yüzden yardımcı olamayacağım.
kızlar bu arada ben sağlık ocağına neyim kayıt yaptırmadım, aramadılar da. bu dr. gidişimden sonra uğrayım bari bi sağlık ocağına
tşk ederim kuzum sizinkilerde böyle olcak :))
benim yoktu canm ağrım filan hatta minik batmalar olunca seviniyodum bebişle alakalı olduğunu hissediyordum ama bu sefer ki sanki sağ kasığımda kalın bir damar var o çekiliyo gibi oldu sabaha karşı uyandımsanki taş var orda gbi sonra sola geçti sanki adet olucam töbe töbe Allah razı olsun canm keşke diyorum evde olsam da hep yatsam ama yok eve kendimi zor atıyorum hemen uzanamıyorum ki yemek hazırla o ara oturuyorum yerken yani sonra topla saat 10 oluyo anca uzanıyorum offf
benim bu kdar var sayılır
allah razı olsun canmYavrular bide şimdi dr. Bana bir takım testler söledi ya yapmam için biz yeni taşındığımız yere kaydımızı henüz aldırdık didoş bana aile hekimiyle alakalı bişiler söylemişti ama :44: Hangi sayfada hiç bilmiyorum aile hekimin kontrol ediyodu sanırım şimdi ben bu testleri devamlı gittğim hastanede mi yaptırıyım ne kadardır orada sağlık ocağında mı aile hekimine kayıtmı olmalıyım benimle ilgilensin diye kafamda deli sorular
canım benim sağlık ocağına gitme vaktim yoktu benden 5 tane test istemişti hepsini 60 tl ye yaptırdım özelde 55-60 arası bişiydi işte sen biliyon hangisi işine gelirse orda yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?