Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım bende ikili testimi drumun olduğu hastanede yaptırdım 100 tl ye bence medilife mantıklı hiç kasma kendini Ayrıca bende hala sağlık ocağına kaydımı yaptırmadım

gitsin bulantılar gelsin kilocuklar..... amannnnnnn boşver bak bana pasoo alıyorum kilo....
ya ben ne cevizi yedim ne süt içiyorum ya Ceviz evde yatıyo sütü de başlayım diye akşam eşime aldırdım ama içmeden yattım yine
çok kızdım sana senin artık daha bi dikkatli olman gerekir... bu akşam süte başlıyosun hemen.. ben iş yerinde bi 200,lük evde de yatmadan bir bardak içyorum,seviyomuyum hayır ama mecburrrrr......

abla ya şey sorcam,bizim şimdi bu haftalarda bu pıt pıtları tam olarak nerde hissetmemiz gerekr? yani ben göbek deliğimin baya altında pıt pıt seyirme hissediyom,ama baskı şeklinde hani top gibi yuvarlanmış bi şekilde göbek hizamda falan hissediyorum,sanki yumuluyo orda,sanırım ayakları aşağıda ordan tekmeliyo,ona yoruyorum..

kızlar birde birşey daha soracağım bu bulantıların ve kusmaların olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş bu ne kadar doğru bilen varmı acaba ben doktora sormayı unuttum
benim hiç bulantım olmadı,kesinlikle yanlış bi teori...
çok şükür bugünlere geldik... ben de doktora sorduğumda bulantım yok diye ne güzel işte keyfini çıkaar demişti ben de sürdüm keyfini 3 kilo aldım 3 ayda

maşallahhhhhhhh çok şeker olmuş hem de... aramızda az varmış sende ekim annelerindenmişsin... en çok ekimde doğum olcak herhalde bu topikte...
ben de ekim annlerinin göbüş topiğine ekledim dün göbüşümü..
kızlarrr ben geldim geçmişe hızla göz attım alıntı yapamadım ama hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. oğlumu uyuttum bi yandan yemek yiyip bi yandan yazdıklarınızı olkuyorumm
hayırlısı olsun cnm ,test cubuğunu da gördüm gayet net bi hamiş olmussun sen de.. allah kucağına almayı nasip eder inşallah......
yupppiiiiii... kız sen böle şeyler dedikçe ben seni daha çok seviyommmmmm.. balık yerine ceviz,semizotu kırmızı et...
bi de benim aklıma ne geldi biliyo musun,benim arkadaşımda hamilelikte tiroidi yüksek çıkmıştı,dr.ona balık yeme demişti... demekki yemeden de oluyomuş... geçen gün doğum yaptı maşallah çok ta sağlıklı 4 kilo doğdu tosuncuk...

kız analarımız ne yediki dicekler ki kızlar şimdi o zamanlar doğalmış filan orası öyle ama yemeden de oluyor muadil yemekler var sonuçtaaa

kız analarımız ne yediki dicekler ki kızlar şimdi o zamanlar doğalmış filan orası öyle ama yemeden de oluyor muadil yemekler var sonuçtaaa

aynen dedğin gibi cnm..
benim dr. daha önce de dediğim gibi vitamin hapı bile vermiyo gerek yok diye,şunu ye bunu ye hiç bişey demiyo...
takma o kadar kafana diyo...
düşün afrikada çok sağlıklı bebekler dünyaya geliyo... ama herşeyi yiyip sağlıklı beslenen artı vitamin takviyesi alanların bebekleri sağlıksız olabiliyo,cok takılcak bi durum değilmiş bu beslenme,ben mesela çay içmiyorum tiksindiğim için,kayınvalidem biz hiç bilmiyoduk,içtiğimiz çayın haddi hesabı yoktur diyo... doğru söylüyo...

kafana takmıcan ya,gerekli olanları az çok biliyoruz,süt,et,sebze mutlaka tüketmeliyiz,işte bu kadar......

son halini çekicem bugun yükleyemeye çalışcam bakim daha önce becerememiştim bu sefer olur umarım arada 3 hafta var ama seninkine yakın ben çok şiştim napcam bilmiyorum

Canım ben iki hafta geriyim. Yani 21 haftaya girdim. Aramızda çok hafta yok yani. Olsun şiş boş ver. Verirsin sonra. Ama çok kilo almamaya da dikkat etmek lazım. Ben hiç ekmek ya da hamur işi, tatlı bisküvi filan yemem. Allahtan canım istemiyor...Yoksa ben de 110 kilo olmuştum şimdiye.

Bu arada yemek yedim geldim. Bebeğime iki zıbın bir battaniye, üç çift çorap, kızlarıma afilli iki elbise aldım geldim:))

20. haftana girmeden git yaptır kaydını, bizimki bizi sallamıyo, özele gidiyoz diye düşünüyom ama belki seninki ilgili bişey çıkar yaptır bir an önce

çok kızdım sana senin artık daha bi dikkatli olman gerekir... bu akşam süte başlıyosun hemen.. ben iş yerinde bi 200,lük evde de yatmadan bir bardak içyorum,seviyomuyum hayır ama mecburrrrr......

ya ben üşüttüğümde sütüde içince çok bulantım oldu azıcık tiksindim açıkçası şimdi içsem içerimde akşamları çok yoruluyorum yemek ısıtmak bile pestilimi çıkarıyo benim ya , akşam namazını kıldım yatsıya yarım saat vardı uyumuş kalmışım kalktım namaz kıldım cumba yatak hiç bişey gelmedi aklıma ama bu akşam bardağa doldurcam oda sıcaklığında gözümün önüne koycam söz

bu arada bu semizotunu ben hiç kullanmam deyin bakalım nası yapıyonuz salatasını nasıl tüketiyonuz , bana taze naneyi ver başka bişey istemem

bende alışveriş yapmak istiyorum yaaaa :84::84::84::84::84::84:

kesinlikle haklısın uzak durmamız gereken şeyleri de biliyoruz bariz zararlı olanları abur cuburu kesmek çok kahve içmemek sigara içmemek vsvs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…