Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

abla sen beşiğe bakmaya gittin mi bak ben istanbulda da sordum aynısını 350 lira dedilerrr

Canım bebişini göbek deliğinin oralarda hissedebilirsin. Ama daha çok alt kısımlarda hissedersin. Çinkü genellikle ayakları altta bu haftalarda. Sürekli dönüyorlar gerçi ama sabit kaldıkları pozisyon da var tabi. göbek deliğinden yukarda hissetmen mümkün değil şimdilik. Ordan aşağıdaki bütün ani hareketleri bebişe yorabilirsin. Benimki geceleri hıçkırıyor ve rahim girişine yaklaşık yarım saat tekme atıyor. Seri olunca hıçkırık olduğunu anlıyorum. 18 faftalıkken iki kere karnımın üzerinden net gördüm hareketlerini ama nazar mı değdirdim kendime sonra hiç görmedim. Kızlarım bile gördü hareket ettiğini düşün yani. Valla çok güzel duygular. Allahım olmayana da yaşatsın inşallah bu aziz mübarek günde. Öz cümle prensin göbek deliğinin orda.

bak yoğurtlusu süper oluyorrr yapraklarından yoğurtla karışltırıp yiyosunnnn

abla sen beşiğe bakmaya gittin mi bak ben istanbulda da sordum aynısını 350 lira dedilerrr

Aslında o niyetle gittim bebeğim ama çok sıcaktı, fazla dolaşamadm. Fan pop diye bir bebek mağazası var oraya daldım çıktım sadece. Ama kararlıyım, inşallah alacağım o beşiği. Belki senin beşiğinden de alırım. İkisini bir arada yani. Çok büyük değildir umarım senin beşik...Odama sığmazsa olmaz.

kuzum illa o krem diyorsan ben doktorumdan alıp göndereyim sana...bende baktım şimdi nette hepsinde ürün durumu sıfır diyor...

kuzum sitesine baktım satış noktalarınıda aradım yok diyolar zahmete sokmayayım başka var lierac die o nasıl acaba :44::44::44:

Son düzenleme:

yok abla yok park yatak büyüklüğünde 60*120 görünce anlarsın zaten hem benim beşikte tekerlekli bencede al o sepet beşiği gördükçe içim gidiyo ama ben almıcam şimdi çok az kullanılıyor çünkü

kuzum sitesine baktım satış noktalarınıda aradım yok diyolar zahmete sokmayayım başka var lierac die o nasıl acaba :44::44::44:

zahmetlik bişiyi yok canım hastane evimin dibinde...doktora uğrayıp alcam o kadar...yazdığın ilaç hakkında bişi bilmiyorum canım ...içeriği nasıl araştırmak lazım...

canım sen doktorunu telden arayıp tavsiye edeceği ne öğrensene .............

zahmetlik bişiyi yok canım hastane evimin dibinde...doktora uğrayıp alcam o kadar...yazdığın ilaç hakkında bişi bilmiyorum canım ...içeriği nasıl araştırmak lazım...

kuzular aklıma geldi benim bi arkadas eczacı şimdi onunla konuşayım bakalım olmadı hbr vericem

bende alışveriş yapmak istiyorum yaaaa :84::84::84::84::84::84:

Yap canım, cinsiyet beklemene ne gerek var ki. Ben kızıma mavili de aldım pembeli de:) Ara renlklerden bişiyler al. Zaten artık unisex pek çok kıyafet. Kıza da oluyor erkeğe de. Bir kereye bırakmayın alış verişi derim ben. Hem son aylarda alışveriş için takatiniz olmaz hem de fiyat bir kerede ağır gelir bünyeye:))

paraben içermez yazmıyo canım accık baktım da netten ama bitkisel yazıyo bu kreme de...doktoruna sor benim ilacı da sor..hangisini önerirse onu kullan..benim için sıkıntı değil hastane evimin yanında..kargo evimin karşısında.

Evet haklısın altı yedi ay anca kullanılıyor ama ne yapayım üç bebektir hevesim var o beşiklere. Bu da son bebeğim olduğuna göre alayım içimde kalmasın değil mi:)) Sonra kızların odasında süs olarak durur ne yapayım:)) Bu arada beşiğin boyutları d agayet makul.

Son düzenleme:

ama ben o temel renktekilere bayılıyom sarı yeşil sevmiyom ki , sona bırakmıycam bende temmuzda doktor bişey demezse annemin yanına gidiyom o zaman ağırlıklı alcam onla, geri kalanlarda halledilir zaten

oy kurban olurummm tamam bebeğim sorucam drumada arkadasada ona göre alır bulamazsamda senden isterim

yoğurtt ımmm temam bunu deniycem akşam kocişe nane sipariş etmiştim yanına onuda alsın

dene bebeğim süper oluyor yapraklarını koparıp ama kökleri koyma bebeğimm

canım mustela var doğalmış bebekler içinde öneriyolar bu markayıı

ama ben o temel renktekilere bayılıyom sarı yeşil sevmiyom ki , sona bırakmıycam bende temmuzda doktor bişey demezse annemin yanına gidiyom o zaman ağırlıklı alcam onla, geri kalanlarda halledilir zaten

İnşallah bebeğin bu sefer gösterecek ne olduğunu canım. O zaman doya doya alırsın. Gerçi artık ultrasona da gerek yok. 2013 te döllenen direkt erkek geliyor yahu:))

sen zaten sona bırakmazsın en kötü ihtimal netten halledersin...

bencede al bende kapanışta yaparım böyle bişi sen çoktan hak etmişsin boyun gibi kızlar yetiştirmişsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…