- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.361
Canım ben iki hafta geriyim. Yani 21 haftaya girdim. Aramızda çok hafta yok yani. Olsun şiş boş ver. Verirsin sonra. Ama çok kilo almamaya da dikkat etmek lazım. Ben hiç ekmek ya da hamur işi, tatlı bisküvi filan yemem. Allahtan canım istemiyor...Yoksa ben de 110 kilo olmuştum şimdiye.
Bu arada yemek yedim geldim. Bebeğime iki zıbın bir battaniye, üç çift çorap, kızlarıma afilli iki elbise aldım geldim:))
gitsin bulantılar gelsin kilocuklar..... amannnnnnn boşver bak bana pasoo alıyorum kilo....
çok kızdım sana senin artık daha bi dikkatli olman gerekir...bu akşam süte başlıyosun hemen.. ben iş yerinde bi 200,lük evde de yatmadan bir bardak içyorum,seviyomuyum hayır ama mecburrrrr......
abla ya şey sorcam,bizim şimdi bu haftalarda bu pıt pıtları tam olarak nerde hissetmemiz gerekr? yani ben göbek deliğimin baya altında pıt pıt seyirme hissediyom,ama baskı şeklinde hani top gibi yuvarlanmış bi şekilde göbek hizamda falan hissediyorum,sanki yumuluyo orda,sanırım ayakları aşağıda ordan tekmeliyo,ona yoruyorum..
benim hiç bulantım olmadı,kesinlikle yanlış bi teori...
çok şükür bugünlere geldik...ben de doktora sorduğumda bulantım yok diye ne güzel işte keyfini çıkaar demişti ben de sürdüm keyfini 3 kilo aldım 3 ayda
maşallahhhhhhhh çok şeker olmuş hem de... aramızda az varmış sende ekim annelerindenmişsin... en çok ekimde doğum olcak herhalde bu topikte...
ben de ekim annlerinin göbüş topiğine ekledim dün göbüşümü..
hayırlısı olsun cnm ,test cubuğunu da gördüm gayet net bi hamiş olmussun sen de.. allah kucağına almayı nasip eder inşallah......
yupppiiiiii... kız sen böle şeyler dedikçe ben seni daha çok seviyommmmmm.. balık yerine ceviz,semizotu kırmızı et...
bi de benim aklıma ne geldi biliyo musun,benim arkadaşımda hamilelikte tiroidi yüksek çıkmıştı,dr.ona balık yeme demişti... demekki yemeden de oluyomuş... geçen gün doğum yaptı maşallah çok ta sağlıklı 4 kilo doğdu tosuncuk...
20. haftana girmeden git yaptır kaydını, bizimki bizi sallamıyo, özele gidiyoz diye düşünüyom ama belki seninki ilgili bişey çıkar yaptır bir an önce
ya ben üşüttüğümde sütüde içince çok bulantım oldu azıcık tiksindim açıkçası şimdi içsem içerimde akşamları çok yoruluyorum yemek ısıtmak bile pestilimi çıkarıyo benim ya , akşam namazını kıldım yatsıya yarım saat vardı uyumuş kalmışım kalktım namaz kıldım cumba yatak hiç bişey gelmedi aklıma ama bu akşam bardağa doldurcam oda sıcaklığında gözümün önüne koycam söz
bu arada bu semizotunu ben hiç kullanmam deyin bakalım nası yapıyonuz salatasını nasıl tüketiyonuz , bana taze naneyi ver başka bişey istemem
abla sen beşiğe bakmaya gittin mi bak ben istanbulda da sordum aynısını 350 lira dedilerrr
bak yoğurtlusu süper oluyorrr yapraklarından yoğurtla karışltırıp yiyosunnnn
kuzum illa o krem diyorsan ben doktorumdan alıp göndereyim sana...bende baktım şimdi nette hepsinde ürün durumu sıfır diyor...
Aslında o niyetle gittim bebeğim ama çok sıcaktı, fazla dolaşamadm. Fan pop diye bir bebek mağazası var oraya daldım çıktım sadece. Ama kararlıyım, inşallah alacağım o beşiği. Belki senin beşiğinden de alırım. İkisini bir arada yani. Çok büyük değildir umarım senin beşik...Odama sığmazsa olmaz.
kuzum sitesine baktım satış noktalarınıda aradım yok diyolar zahmete sokmayayım başka var lierac die o nasıl acaba :44::44::44:
kuzum sitesine baktım satış noktalarınıda aradım yok diyolar zahmete sokmayayım başka var lierac die o nasıl acaba :44::44::44:
canım sen doktorunu telden arayıp tavsiye edeceği ne öğrensene .............
zahmetlik bişiyi yok canım hastane evimin dibinde...doktora uğrayıp alcam o kadar...yazdığın ilaç hakkında bişi bilmiyorum canım ...içeriği nasıl araştırmak lazım...
bende alışveriş yapmak istiyorum yaaaa :84::84::84::84::84::84:
yok abla yok park yatak büyüklüğünde 60*120 görünce anlarsın zaten hem benim beşikte tekerlekli bencede al o sepet beşiği gördükçe içim gidiyo ama ben almıcam şimdi çok az kullanılıyor çünkü
Yap canım, cinsiyet beklemene ne gerek var ki. Ben kızıma mavili de aldım pembeli de:) Ara renlklerden bişiyler al. Zaten artık unisex pek çok kıyafet. Kıza da oluyor erkeğe de. Bir kereye bırakmayın alış verişi derim ben. Hem son aylarda alışveriş için takatiniz olmaz hem de fiyat bir kerede ağır gelir bünyeye:))
kuzular aklıma geldi benim bi arkadas eczacı şimdi onunla konuşayım bakalım olmadı hbr vericem
paraben içermez yazmıyo canım accık baktım da netten ama bitkisel yazıyo bu kreme de...doktoruna sor benim ilacı da sor..hangisini önerirse onu kullan..benim için sıkıntı değil hastane evimin yanında..kargo evimin karşısında.
yoğurtt ımmm temam bunu deniycem akşam kocişe nane sipariş etmiştim yanına onuda alsın
ama ben o temel renktekilere bayılıyom sarı yeşil sevmiyom ki , sona bırakmıycam bende temmuzda doktor bişey demezse annemin yanına gidiyom o zaman ağırlıklı alcam onla, geri kalanlarda halledilir zaten
ama ben o temel renktekilere bayılıyom sarı yeşil sevmiyom ki , sona bırakmıycam bende temmuzda doktor bişey demezse annemin yanına gidiyom o zaman ağırlıklı alcam onla, geri kalanlarda halledilir zaten
Evet haklısın altı yedi ay anca kullanılıyor ama ne yapayım üç bebektir hevesim var o beşiklere. Bu da son bebeğim olduğuna göre alayım içimde kalmasın değil mi:)) Sonra kızların odasında süs olarak durur ne yapayım:)) Bu arada beşiğin boyutları d agayet makul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?