- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.381
oy kurban olurummm tamam bebeğim sorucam drumada arkadasada ona göre alır bulamazsamda senden isterim
dene bebeğim süper oluyor yapraklarını koparıp ama kökleri koyma bebeğimm
canım mustela var doğalmış bebekler içinde öneriyolar bu markayıı
okişşşş canım benim beslenme saatim bitti...tamda zil çalar..ve ben kaçar...
ben her türlüsünü yaparım..20. haftana girmeden git yaptır kaydını, bizimki bizi sallamıyo, özele gidiyoz diye düşünüyom ama belki seninki ilgili bişey çıkar yaptır bir an önce
ya ben üşüttüğümde sütüde içince çok bulantım oldu azıcık tiksindim açıkçası şimdi içsem içerimde akşamları çok yoruluyorum yemek ısıtmak bile pestilimi çıkarıyo benim ya , akşam namazını kıldım yatsıya yarım saat vardı uyumuş kalmışım kalktım namaz kıldım cumba yatak hiç bişey gelmedi aklıma ama bu akşam bardağa doldurcam oda sıcaklığında gözümün önüne koycam söz
bu arada bu semizotunu ben hiç kullanmam deyin bakalım nası yapıyonuz salatasını nasıl tüketiyonuz , bana taze naneyi ver başka bişey istemem
aynen öyle canm......kesinlikle haklısın uzak durmamız gereken şeyleri de biliyoruz bariz zararlı olanları abur cuburu kesmek çok kahve içmemek sigara içmemek vsvs
demekki burdan ne anlıyoruzzzzzz ben bebişimi hissediyorum,çünkü hep aşagıdan tekmeliyo,ben de şöyle düşünmüştüm,hani yukarı kısımda daha çok yağ var ya orda tekmelese de hissedemiyo olabilirz diye düşünmüştüm...Canım bebişini göbek deliğinin oralarda hissedebilirsin. Ama daha çok alt kısımlarda hissedersin. Çinkü genellikle ayakları altta bu haftalarda. Sürekli dönüyorlar gerçi ama sabit kaldıkları pozisyon da var tabi. göbek deliğinden yukarda hissetmen mümkün değil şimdilik. Ordan aşağıdaki bütün ani hareketleri bebişe yorabilirsin. Benimki geceleri hıçkırıyor ve rahim girişine yaklaşık yarım saat tekme atıyor. Seri olunca hıçkırık olduğunu anlıyorum. 18 faftalıkken iki kere karnımın üzerinden net gördüm hareketlerini ama nazar mı değdirdim kendime sonra hiç görmedim. Kızlarım bile gördü hareket ettiğini düşün yani. Valla çok güzel duygular. Allahım olmayana da yaşatsın inşallah bu aziz mübarek günde. Öz cümle prensin göbek deliğinin orda.
mmmmmmmmm mis misssssss... ben bu akşam yapayım bari........bak yoğurtlusu süper oluyorrr yapraklarından yoğurtla karışltırıp yiyosunnnn
aba benim de haftasına göre uzun çıktı ama bizimkiler şöyle olcak sanırım,hani ergenlikte bi anda boy atıp sonra yavaş yavaş uzuyanlar vradır ya,öyle bi anda uzuayıp sonra yavaşlıcaklar herhalde...
ama senin durumla ilgili bi bilgim yok... heralde seninki boya gitmiş hep,manken gibi kız doğurcan desene...
ben her türlüsünü yaparım..
1.yapraklarını yoğurt sarımsak hafif zeytinyağıyla çok severim...
2.yine yapraklarını yaptığım salataya atarım
3.sabah kahvaltıda domates biber söğüş karışımına koyarım bol bol
4.saplarını doğrayıp ıspanak gibi zeytinyağlı,domatesli,soğanlı yemeğini pişiririm... istersen pirinç te koyabilirsin...
5.soğuk yoğurt(ayran)çorbasına koyarım(haşlayıp)... daha bitmediiiii.......
6.annem böreğe,gözlemeye,pişiye koyar çok ta güzel olur....
7. yapraklarının üzerine zeytinyağ,sarımsak,limon sosu yapıp dökerim.yemeklerin yanında çok güzel gider.....
aynen öyle canm......
demekki burdan ne anlıyoruzzzzzz ben bebişimi hissediyorum,çünkü hep aşagıdan tekmeliyo,ben de şöyle düşünmüştüm,hani yukarı kısımda daha çok yağ var ya orda tekmelese de hissedemiyo olabilirz diye düşünmüştüm...
mmmmmmmmm mis misssssss... ben bu akşam yapayım bari........
Evet canım bebeğin hareketlerini altta hissetmen lazım. Erken hissedebildiğin için şanslısın, 24. haftaya gelip hissedemeyeni okudum bir yerde ki normal bu da yani. Dediğim gibi bizim sıpalar güçlü çıktılar ve de erkenci. Teşekkür ediyoruz kendilerine. Bizi fazla merakta koymadıkları için.
dene bebeğim süper oluyor yapraklarını koparıp ama kökleri koyma bebeğimm
canım mustela var doğalmış bebekler içinde öneriyolar bu markayıı
inşallah bebeğin bu sefer gösterecek ne olduğunu canım. O zaman doya doya alırsın. Gerçi artık ultrasona da gerek yok. 2013 te döllenen direkt erkek geliyor yahu:))
sen zaten sona bırakmazsın en kötü ihtimal netten halledersin...
zaten kilolu bebek sağlıklı diye bişey yokki... annem sağlığı içinde olsun yeter der... benim yeğenim 2,600 doğdu,7 yaşında hala da zayıf ama maşallah sağlıklı,tek sorunu bademcik,onu da aldırınca rahatlıcak kuzum... boyu uzun maşallah,manken gibi kız olcak... hem kızın zayıfını daha makbul görüyolar bu zmanda.. senin ki diyet nedir bilmez işte ne güzel... adı gibi narin olcak yegane kızımız...Aman sağlıkla doğsunlar da... Bazen moralim bozuluyor neden kilo alamadım diye neden bebek az kilo aldı diye ama sonra düşünüyorum. Buu bebek güçsüz olsaydı ben onca yağ tabakasına rağmen 11-12 haftalıkken onu hissedebilir miydim? Zayıf bebek güçsüz olur. Benim bebeğim güçsüz değil maşallah. Çünkü hareketleri iki aydır çok sağlam. Takmayacağım kafaya artık ne yapayım. Gözü görsün kulağı duysun dili konuşsun beyni ve kalbi çalışsın eli ayağı tutar olsun da...Varsın zayıf olsun. Şişirtirim ben onu. Tabi bu dileklerim hepimizin bebişi için geçerli.
valla markete gidicem alıcam canım istedi salatasını yapıyım yoğurtlu
evet ya bekletmediler bizi kurban olduklarım.......Evet canım bebeğin hareketlerini altta hissetmen lazım. Erken hissedebildiğin için şanslısın, 24. haftaya gelip hissedemeyeni okudum bir yerde ki normal bu da yani. Dediğim gibi bizim sıpalar güçlü çıktılar ve de erkenci. Teşekkür ediyoruz kendilerine. Bizi fazla merakta koymadıkları için.
afiyet olsun kuzum.. ye tabi çok sağlıklı...anladım sadece yaprakları kullancam gerçi ben nanede de saplarını atardım bir tek başındakini bırakırdımFitoş sağol tatlım çok yardımcı oldun sende ikinizede tşk ler ama ben şuan sadece yoğurtla, birde saltada deniycem galiba yemek olayına dalamam
olsun yinede netleşsin pipili olduğu
orası allahın emri siteleri bile belirledim de ama basit bişeyler alcam ordan anneme saklıyom kendimi bu arada aynur abla son zaman parasal bir anda çıkış ağır gelir dedin de ben kirli çıkı öğrendiğimden beri kenara altın atıyom sırf toplu annemle alıyım diyeGerçi altın yine düşmüş bakalım benim alışveriş zamanı nolur , gerçi kredi kartından cırt cırtlar yükselince bozdururum
anladım sadece yaprakları kullancam gerçi ben nanede de saplarını atardım bir tek başındakini bırakırdımFitoş sağol tatlım çok yardımcı oldun sende ikinizede tşk ler ama ben şuan sadece yoğurtla, birde saltada deniycem galiba yemek olayına dalamam
olsun yinede netleşsin pipili olduğu
orası allahın emri siteleri bile belirledim de ama basit bişeyler alcam ordan anneme saklıyom kendimi bu arada aynur abla son zaman parasal bir anda çıkış ağır gelir dedin de ben kirli çıkı öğrendiğimden beri kenara altın atıyom sırf toplu annemle alıyım diyeGerçi altın yine düşmüş bakalım benim alışveriş zamanı nolur , gerçi kredi kartından cırt cırtlar yükselince bozdururum
bencede önce salatasını yap sonra geniş zamanda yaparsın yemeğini
yaa irem ben deli oldum dün gidince insan kendine hakim olamıyor minnak minnak ne güzel şeyler var
zaten kilolu bebek sağlıklı diye bişey yokki... annem sağlığı içinde olsun yeter der... benim yeğenim 2,600 doğdu,7 yaşında hala da zayıf ama maşallah sağlıklı,tek sorunu bademcik,onu da aldırınca rahatlıcak kuzum... boyu uzun maşallah,manken gibi kız olcak... hem kızın zayıfını daha makbul görüyolar bu zmanda.. senin ki diyet nedir bilmez işte ne güzel... adı gibi narin olcak yegane kızımız...
benim de istedi valla,bir de süzme yoğurtla tavsiye ederim,daha güzel oluyo... saplarını da atma dediğim gib pişir onları da...
ben burda kolay kolay, kıyafet için çarşıya çıkmıyorum en son geçen yaz düğün için bir şifon gömlek almıştım sadece , mağazaya girmeyince sıkıntı yokta dayanamayıp netten bakıyorum bende acayip hevesleniyorum sonra dur az kaldı deyip frenliyom kendimi gell 24 mayıs gellll
Eki Görüntüle 713422 Eki Görüntüle 713423 Eki Görüntüle 713424
sayfayı renklendireyim azıcık:)) Özellikle ağız mendilinin hazırını bulduğuma çok sevindim. Öbürleri hep kendim oyalamıştım:) Aklınızda bulunsun, görünce alın atın bir kenara. Çok lazım oluyor çoook.
ay negüzel,topikte ilk defa pembeleri gördük,çok değişk geldi.... ama çok ta tatlı tabi... maşallah hepsi birbirinden güzel ya.... ben ağız mendillerini kipda görmüştüm çok güzeller var....Eki Görüntüle 713422 Eki Görüntüle 713423 Eki Görüntüle 713424
sayfayı renklendireyim azıcık:)) Özellikle ağız mendilinin hazırını bulduğuma çok sevindim. Öbürleri hep kendim oyalamıştım:) Aklınızda bulunsun, görünce alın atın bir kenara. Çok lazım oluyor çoook.
hımm süzme yoğurtta alıyım o zaman saplarıda sonrası için yemek olur asıl sorun bugün ne pişircem tavukları çıkarmayı unuttum yinee
Eki Görüntüle 713422 Eki Görüntüle 713423 Eki Görüntüle 713424
netten bakmada sıkıntı yok çünkü kumaşlarını penyelerini ellemeden almak istemiyor insan az kalmış senin yavrum hemencik gececek
maşallah yeğenimin cicilerine
babaannesi igne oyası yapıyo bi kaç tane ama tabiki yetmicek bende gördüm dün bu hazırlar hayat kurtarcak
ay negüzel,topikte ilk defa pembeleri gördük,çok değişk geldi.... ama çok ta tatlı tabi... maşallah hepsi birbirinden güzel ya.... ben ağız mendillerini kipda görmüştüm çok güzeller var....
ben bugün kayınvalideye gitmeyi düşünüyorum kandil ya... evde yemeğim de yok zaten...ne zmandırrr canm makarna da istiyo ama akşam ymek istemiyom,pazar yapayım en iyisi gündüz yer sindiririm...
ÇOK GÜZELLER YAAAABLA BİRİNİZ MAVİ BATTANİYESİNİ GÖSTERSİN BİRİNİZ PEMBİŞLERİ SONRA BANA ARA RENK AL DEE OLMAZZZ BENDE YA MAVİ YA PEMBE İSTİYOMMMM
netten bakmada sıkıntı yok çünkü kumaşlarını penyelerini ellemeden almak istemiyor insan az kalmış senin yavrum hemencik gececek
maşallah yeğenimin cicilerine
babaannesi igne oyası yapıyo bi kaç tane ama tabiki yetmicek bende gördüm dün bu hazırlar hayat kurtarcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?