Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

dene bebeğim süper oluyor yapraklarını koparıp ama kökleri koyma bebeğimm

canım mustela var doğalmış bebekler içinde öneriyolar bu markayıı

evet o var genelde eczanelerde arkadasta onu dedi bakıcam bi bebikom

okişşşş canım benim beslenme saatim bitti...tamda zil çalar..ve ben kaçar...

güle güle yawrummm

ben her türlüsünü yaparım..
1.yapraklarını yoğurt sarımsak hafif zeytinyağıyla çok severim...
2.yine yapraklarını yaptığım salataya atarım
3.sabah kahvaltıda domates biber söğüş karışımına koyarım bol bol
4.saplarını doğrayıp ıspanak gibi zeytinyağlı,domatesli,soğanlı yemeğini pişiririm... istersen pirinç te koyabilirsin...
5.soğuk yoğurt(ayran)çorbasına koyarım(haşlayıp)... daha bitmediiiii.......
6.annem böreğe,gözlemeye,pişiye koyar çok ta güzel olur....
7. yapraklarının üzerine zeytinyağ,sarımsak,limon sosu yapıp dökerim.yemeklerin yanında çok güzel gider.....

kesinlikle haklısın uzak durmamız gereken şeyleri de biliyoruz bariz zararlı olanları abur cuburu kesmek çok kahve içmemek sigara içmemek vsvs
aynen öyle canm......

demekki burdan ne anlıyoruzzzzzz ben bebişimi hissediyorum,çünkü hep aşagıdan tekmeliyo,ben de şöyle düşünmüştüm,hani yukarı kısımda daha çok yağ var ya orda tekmelese de hissedemiyo olabilirz diye düşünmüştüm...

bak yoğurtlusu süper oluyorrr yapraklarından yoğurtla karışltırıp yiyosunnnn
mmmmmmmmm mis misssssss... ben bu akşam yapayım bari........

Aman sağlıkla doğsunlar da... Bazen moralim bozuluyor neden kilo alamadım diye neden bebek az kilo aldı diye ama sonra düşünüyorum. Buu bebek güçsüz olsaydı ben onca yağ tabakasına rağmen 11-12 haftalıkken onu hissedebilir miydim? Zayıf bebek güçsüz olur. Benim bebeğim güçsüz değil maşallah. Çünkü hareketleri iki aydır çok sağlam. Takmayacağım kafaya artık ne yapayım. Gözü görsün kulağı duysun dili konuşsun beyni ve kalbi çalışsın eli ayağı tutar olsun da...Varsın zayıf olsun. Şişirtirim ben onu. Tabi bu dileklerim hepimizin bebişi için geçerli.

valla markete gidicem alıcam canım istedi salatasını yapıyım yoğurtlu

dene bebeğim süper oluyor yapraklarını koparıp ama kökleri koyma bebeğimm

canım mustela var doğalmış bebekler içinde öneriyolar bu markayıı

anladım sadece yaprakları kullancam gerçi ben nanede de saplarını atardım bir tek başındakini bırakırdım Fitoş sağol tatlım çok yardımcı oldun sende ikinizede tşk ler ama ben şuan sadece yoğurtla, birde saltada deniycem galiba yemek olayına dalamam

inşallah bebeğin bu sefer gösterecek ne olduğunu canım. O zaman doya doya alırsın. Gerçi artık ultrasona da gerek yok. 2013 te döllenen direkt erkek geliyor yahu:))

olsun yinede netleşsin pipili olduğu

sen zaten sona bırakmazsın en kötü ihtimal netten halledersin...

orası allahın emri siteleri bile belirledim de ama basit bişeyler alcam ordan anneme saklıyom kendimi bu arada aynur abla son zaman parasal bir anda çıkış ağır gelir dedin de ben kirli çıkı öğrendiğimden beri kenara altın atıyom sırf toplu annemle alıyım diye Gerçi altın yine düşmüş bakalım benim alışveriş zamanı nolur , gerçi kredi kartından cırt cırtlar yükselince bozdururum

zaten kilolu bebek sağlıklı diye bişey yokki... annem sağlığı içinde olsun yeter der... benim yeğenim 2,600 doğdu,7 yaşında hala da zayıf ama maşallah sağlıklı,tek sorunu bademcik,onu da aldırınca rahatlıcak kuzum... boyu uzun maşallah,manken gibi kız olcak... hem kızın zayıfını daha makbul görüyolar bu zmanda.. senin ki diyet nedir bilmez işte ne güzel... adı gibi narin olcak yegane kızımız...

valla markete gidicem alıcam canım istedi salatasını yapıyım yoğurtlu

benim de istedi valla,bir de süzme yoğurtla tavsiye ederim,daha güzel oluyo... saplarını da atma dediğim gib pişir onları da...

evet ya bekletmediler bizi kurban olduklarım.......
boyları uzun olduğundan bacaklarını toplucak yer bulamadılar herhalde tekme tokat daldılar bize....

afiyet olsun kuzum.. ye tabi çok sağlıklı...

bencede önce salatasını yap sonra geniş zamanda yaparsın yemeğini

yaa irem ben deli oldum dün gidince insan kendine hakim olamıyor minnak minnak ne güzel şeyler var

bencede önce salatasını yap sonra geniş zamanda yaparsın yemeğini

yaa irem ben deli oldum dün gidince insan kendine hakim olamıyor minnak minnak ne güzel şeyler var

ben burda kolay kolay, kıyafet için çarşıya çıkmıyorum en son geçen yaz düğün için bir şifon gömlek almıştım sadece , mağazaya girmeyince sıkıntı yokta dayanamayıp netten bakıyorum bende acayip hevesleniyorum sonra dur az kaldı deyip frenliyom kendimi gell 24 mayıs gellll

sayfayı renklendireyim azıcık:)) Özellikle ağız mendilinin hazırını bulduğuma çok sevindim. Öbürleri hep kendim oyalamıştım:) Aklınızda bulunsun, görünce alın atın bir kenara. Çok lazım oluyor çoook.

hımm süzme yoğurtta alıyım o zaman saplarıda sonrası için yemek olur asıl sorun bugün ne pişircem tavukları çıkarmayı unuttum yinee

netten bakmada sıkıntı yok çünkü kumaşlarını penyelerini ellemeden almak istemiyor insan az kalmış senin yavrum hemencik gececek

maşallah yeğenimin cicilerine
babaannesi igne oyası yapıyo bi kaç tane ama tabiki yetmicek bende gördüm dün bu hazırlar hayat kurtarcak

ay negüzel,topikte ilk defa pembeleri gördük,çok değişk geldi.... ama çok ta tatlı tabi... maşallah hepsi birbirinden güzel ya.... ben ağız mendillerini kipda görmüştüm çok güzeller var....

hımm süzme yoğurtta alıyım o zaman saplarıda sonrası için yemek olur asıl sorun bugün ne pişircem tavukları çıkarmayı unuttum yinee

ben bugün kayınvalideye gitmeyi düşünüyorum kandil ya... evde yemeğim de yok zaten...ne zmandırrr canm makarna da istiyo ama akşam ymek istemiyom,pazar yapayım en iyisi gündüz yer sindiririm...

ÇOK GÜZELLER YAAA ABLA BİRİNİZ MAVİ BATTANİYESİNİ GÖSTERSİN BİRİNİZ PEMBİŞLERİ SONRA BANA ARA RENK AL DEE OLMAZZZ BENDE YA MAVİ YA PEMBE İSTİYOMMMM

Sağol teyzeciği daha güzelleri paşamın ve saz arkadaşlarının olsun inşallah:)) İğne oyası da pek güzel pek havalı oluyor ama kuzum:) Ben büyük kızıma yaptırmıştım, ikinciyi de onlarla çıkardım. Ev gezmelerine gittiğinde oyalıyı kullanırsın, sıra günlerde hazırı. Eskiden yoktu böyle imkanlar ahhh ahhh dermişim nenem gibi:))

bencede git hazır yemeğe benimde gidecek yerim olsa hiç uğraşmazdımmm

ÇOK GÜZELLER YAAA ABLA BİRİNİZ MAVİ BATTANİYESİNİ GÖSTERSİN BİRİNİZ PEMBİŞLERİ SONRA BANA ARA RENK AL DEE OLMAZZZ BENDE YA MAVİ YA PEMBE İSTİYOMMMM

Az kaldı canım benim 9 gün ne ki? Sonra seni tutabilene aşk olsun:)) Biz de ara renk aldığımız günlerdne geçtik a kuzum. Bir sürü turuncu birşey var evde. Hatta belirtilere ve hislerime güvenerek mavi ördüğüm bir yelek bile var:))

yok canım ben netten o kadar çok şey alıyorum ki geçen hamile kıyafeti adı altında 180 lirayı boyladım , ben nette malların kaliteli olduğunu düşünüyorum ki kötü gelsede en fazla kargo param ziyan oluyo onuda yol parası farzediyom , belli olsun netten alcam bişeyler var kafamda ki buraya resminide koymuştum butik bebeden aldıklarımın yeri çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…