Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende dayanamayıp sarı zıbınlar turuncu battaniye falan aldım ama gözüm mavi pembelerde

dünde eşimin teyzesi diyo ki elimizde dikerdik zıbınları filan :

doğru diyosun eskiden yoktu hep elde yapılıyordu herşeyyy

saolsun babaannesi şimdiden başladı battaniyesi bitti yüz örtülerini yaptı iğne oyasından mendillerini yapıyor

eltimin doğumuna gelince hırkalarını filan örecek öncelikle bizim prensesimizin doğumu var ailede ağustosta o gelecek abla olacak

ben kıyafet alamıyorum gidip görmeden anca denediğim bildiğim bişey indirime girmiş olursa öyle alırım

Böyle alıyoruz yüklüyoruz resimleri ama, bir kadın var topik topik bebek elbisesi istiyor kızlar( Durumu yokmuş. Allah olmayana da versin. Kullanılmış bebek kıyafeti istemek ne demek( Adaletsiz dünya. Kimi bebekler doğmadan yenik geliyorlar dünyaya(

kızlar benim tam bir aydır burnumun kenarında başlayan ağız kenarlarına ve dudağımla çenemin arasına kadar gelen bir kızarıklık ve deri döküntüsü başladı acaba hamileliğinde böyle bişey yaşayan varmı pul pul dökülüyor

Canım fazla güneşte kalma. Hamilelik lekeleri erken başlamış olabilir sende. Gayet normal bir durum. Doğumdan sonra geçer genelde. Güneşte kalırsan daha da belirginleşir. İlk bebeğimde bende de olmuştu.

ama internetimi varmış :44::44: ben çok güvensiz bir insan oldum ya ,

Son düzenleme:
Canım fazla güneşte kalma. Hamilelik lekeleri erken başlamış olabilir sende. Gayet normal bir durum. Doğumdan sonra geçer genelde. Güneşte kalırsan daha da belirginleşir. İlk bebeğimde bende de olmuştu.

canım hep evdeyim dışarı çıkmıyorum ki güneş göreyim kızarıklıklar var pul pul oluyor ve kızarık olan yerler çok sızlıyor

dediğin yerde değilde benimde elmacık kemiklerim resmen kurudu pütür pütür olmuştu yeni yeni normal haline geliyo , gerçi ben hiç bişey kullanmadım nemlendirici bile sürmedim .............

dediğin yerde değilde benimde elmacık kemiklerim resmen kurudu pütür pütür olmuştu yeni yeni normal haline geliyo , gerçi ben hiç bişey kullanmadım nemlendirici bile sürmedim .............

banada doktor bir krem verdi ama içinde gebelikte kullanım sakıncalı diyor kullanamadım senin ne kadar sürdü

off ya abla çok kötü oluyorum bu tarz şeyleri duyunca çok şükür bizim sıpalar şanslı doğacaklarr

bencede git hazır yemeğe benimde gidecek yerim olsa hiç uğraşmazdımmm
dimi yaaaa....izne çıkmayı dört gözle bekliyorum... şimdi haftada bi kaç günü kayınvaliemde çıkartıyoruz da,haziranda memlekete gidecek kayınımla 1 ay yoklar,o zman hergün yemekler bana bakıcak...sağolsun şimdi yapıyo çağırıyo ....

ben kıyafet alamıyorum gidip görmeden anca denediğim bildiğim bişey indirime girmiş olursa öyle alırım
aynı sende benim gibisin,ki deneyip,görüp aldığımı bile bazen eve gidince beğenmiyorum,değiştiriyorum,netten hiç alamıyorum... illa kumaşına dokuncam...

yaaaaaaaa..... ne adaletsiz dünya....
allah yardımcıları olsun...

ama internetimi varmış :44::44: ben çok güvensiz bir insan oldum ya ,

Valla ben de güvenemediğim için kayıtsız kaldım. Yoksa kesinlikle yardım ederdim. İnternet herkeste var şimdi canım yaa. Ama güvenemiyorsun ki işte. Yine de diyorum ihtiyacı olmasa kullanılmış bebek kıyafeti istemezdi her halde...Öyle bir hale geldik ki, kimseye güvenemiyoruz gayet doğal olarak..

off ya abla çok kötü oluyorum bu tarz şeyleri duyunca çok şükür bizim sıpalar şanslı doğacaklarr

Çok şükür her halimize...Allah olmayanlara da versin inşallah canımcım. Ben de çok kötü oluyorum ama işte bir güvenebilsem...Yardım etmeden durmam ama...

Neyse kuzucukalrım ben çıkıyorum. Evime gidip ayaklarımı yıkamak istiyorum bir an evvel. Bu aralar da böyle bir his oluştu bende. Öpüyorum hepinizi. İyi bakın bebiklere, tosunlara, prens ya da prenses adaylarına:))

banada doktor bir krem verdi ama içinde gebelikte kullanım sakıncalı diyor kullanamadım senin ne kadar sürdü

geçmediki hala kuru o kısımlar ama ilk zamanlara göre daha iyi , bu arada bende kızarıklık boyurunda değildi ama kupkuruydu, pembe olanlar değilde e vitaminli vazelinler var onlardan sür istersen bi, beni bir kozmetik dükkanında cildin kuru ayağıyla nemlendirici seti kakalamışlardı doğru düzgün kullanmadım bir kere belki ben çok üşeniyorum krem sürmeye bile ama sen nemlendirmek için bişeyler yap istersen

bilemiyorum bana yinede çocuğuma bişey alamazken internet lükstür geliyo, yok işte giriyosa o zaman işi vardır , o yüzden ben pek netten güvenemiyorum, keşke herkes çevresine yardım etsede böyle bilmediğimiz insanlara el açacak duruma düşmese kimse ,

ablacımmm çok güzeller yaaaa bayıldımmmm bayıldımmmm narinimiz ne kadar güzel olucak bunların içinde

bende hala güvenip alamıyorum artık 22 gün sonra netleşelimde öyle alırız

kışın bende kalırken yapardı kayınvalidem saolsun bazen annemin komşusu olmak istiyorum evime gelir yemeğimi bile yapar

Biz geldik teyzeleri kuzumla birlikte ders boş ama ben bittim resmen...
hoşgeldiniz kuzucuklar.....

kışın bende kalırken yapardı kayınvalidem saolsun bazen annemin komşusu olmak istiyorum evime gelir yemeğimi bile yapar

evet ya en büyük sorun yemek zaten... işler bi şekilde yapılıyo..
geçen akşama eşime diyorum,yemek yaptım 1 saat yedik,10 dk. bütün uğraşımız şu boğaz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…