- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.401
az kaldı canım benim 9 gün ne ki? Sonra seni tutabilene aşk olsun:)) biz de ara renk aldığımız günlerdne geçtik a kuzum. Bir sürü turuncu birşey var evde. Hatta belirtilere ve hislerime güvenerek mavi ördüğüm bir yelek bile var:))
Sağol teyzeciği daha güzelleri paşamın ve saz arkadaşlarının olsun inşallah:)) İğne oyası da pek güzel pek havalı oluyor ama kuzum:) Ben büyük kızıma yaptırmıştım, ikinciyi de onlarla çıkardım. Ev gezmelerine gittiğinde oyalıyı kullanırsın, sıra günlerde hazırı. Eskiden yoktu böyle imkanlar ahhh ahhh dermişim nenem gibi:))
yok canım ben netten o kadar çok şey alıyorum ki geçen hamile kıyafeti adı altında 180 lirayı boyladım , ben nette malların kaliteli olduğunu düşünüyorum ki kötü gelsede en fazla kargo param ziyan oluyo onuda yol parası farzediyom , belli olsun netten alcam bişeyler var kafamda ki buraya resminide koymuştum butik bebeden aldıklarımın yeri çok güzelll
kızlar benim tam bir aydır burnumun kenarında başlayan ağız kenarlarına ve dudağımla çenemin arasına kadar gelen bir kızarıklık ve deri döküntüsü başladı acaba hamileliğinde böyle bişey yaşayan varmı pul pul dökülüyor
böyle alıyoruz yüklüyoruz resimleri ama, bir kadın var topik topik bebek elbisesi istiyor kızlar( durumu yokmuş. Allah olmayana da versin. Kullanılmış bebek kıyafeti istemek ne demek ( adaletsiz dünya. Kimi bebekler doğmadan yenik geliyorlar dünyaya (
Canım fazla güneşte kalma. Hamilelik lekeleri erken başlamış olabilir sende. Gayet normal bir durum. Doğumdan sonra geçer genelde. Güneşte kalırsan daha da belirginleşir. İlk bebeğimde bende de olmuştu.
kızlar benim tam bir aydır burnumun kenarında başlayan ağız kenarlarına ve dudağımla çenemin arasına kadar gelen bir kızarıklık ve deri döküntüsü başladı acaba hamileliğinde böyle bişey yaşayan varmı pul pul dökülüyor
dediğin yerde değilde benimde elmacık kemiklerim resmen kurudu pütür pütür olmuştu yeni yeni normal haline geliyo , gerçi ben hiç bişey kullanmadım nemlendirici bile sürmedim .............
Böyle alıyoruz yüklüyoruz resimleri ama, bir kadın var topik topik bebek elbisesi istiyor kızlar( Durumu yokmuş. Allah olmayana da versin. Kullanılmış bebek kıyafeti istemek ne demek ( Adaletsiz dünya. Kimi bebekler doğmadan yenik geliyorlar dünyaya (
dimi yaaaa....izne çıkmayı dört gözle bekliyorum... şimdi haftada bi kaç günü kayınvaliemde çıkartıyoruz da,haziranda memlekete gidecek kayınımla 1 ay yoklar,o zman hergün yemekler bana bakıcak...sağolsun şimdi yapıyo çağırıyo ....bencede git hazır yemeğe benimde gidecek yerim olsa hiç uğraşmazdımmm
aynı sende benim gibisin,ki deneyip,görüp aldığımı bile bazen eve gidince beğenmiyorum,değiştiriyorum,netten hiç alamıyorum... illa kumaşına dokuncam...ben kıyafet alamıyorum gidip görmeden anca denediğim bildiğim bişey indirime girmiş olursa öyle alırım
Böyle alıyoruz yüklüyoruz resimleri ama, bir kadın var topik topik bebek elbisesi istiyor kızlar( Durumu yokmuş. Allah olmayana da versin. Kullanılmış bebek kıyafeti istemek ne demek ( Adaletsiz dünya. Kimi bebekler doğmadan yenik geliyorlar dünyaya (
ama internetimi varmış :44::44: ben çok güvensiz bir insan oldum ya ,
off ya abla çok kötü oluyorum bu tarz şeyleri duyunca çok şükür bizim sıpalar şanslı doğacaklarr
banada doktor bir krem verdi ama içinde gebelikte kullanım sakıncalı diyor kullanamadım senin ne kadar sürdü
valla ben de güvenemediğim için kayıtsız kaldım. Yoksa kesinlikle yardım ederdim. Internet herkeste var şimdi canım yaa. Ama güvenemiyorsun ki işte. Yine de diyorum ihtiyacı olmasa kullanılmış bebek kıyafeti istemezdi her halde...öyle bir hale geldik ki, kimseye güvenemiyoruz gayet doğal olarak..
Eki Görüntüle 713422 Eki Görüntüle 713423 Eki Görüntüle 713424
sayfayı renklendireyim azıcık:)) Özellikle ağız mendilinin hazırını bulduğuma çok sevindim. Öbürleri hep kendim oyalamıştım:) Aklınızda bulunsun, görünce alın atın bir kenara. Çok lazım oluyor çoook.
dimi yaaaa....izne çıkmayı dört gözle bekliyorum... şimdi haftada bi kaç günü kayınvaliemde çıkartıyoruz da,haziranda memlekete gidecek kayınımla 1 ay yoklar,o zman hergün yemekler bana bakıcak...sağolsun şimdi yapıyo çağırıyo ....
aynı sende benim gibisin,ki deneyip,görüp aldığımı bile bazen eve gidince beğenmiyorum,değiştiriyorum,netten hiç alamıyorum... illa kumaşına dokuncam...
yaaaaaaaa.....ne adaletsiz dünya....
allah yardımcıları olsun...
hoşgeldiniz kuzucuklar.....Biz geldik teyzeleri kuzumla birlikte ders boş ama ben bittim resmen...
kışın bende kalırken yapardı kayınvalidem saolsun bazen annemin komşusu olmak istiyorum evime gelir yemeğimi bile yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?