- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.421
Çok şükür her halimize...Allah olmayanlara da versin inşallah canımcım. Ben de çok kötü oluyorum ama işte bir güvenebilsem...Yardım etmeden durmam ama...
Neyse kuzucukalrım ben çıkıyorum. Evime gidip ayaklarımı yıkamak istiyorum bir an evvel. Bu aralar da böyle bir his oluştu bende. Öpüyorum hepinizi. İyi bakın bebiklere, tosunlara, prens ya da prenses adaylarına:))
Biz geldik teyzeleri kuzumla birlikte ders boş ama ben bittim resmen...
yorulduk bizzzzz
hoşgeldiniz kuzucuklar.....
evet ya en büyük sorun yemek zaten... işler bi şekilde yapılıyo..
geçen akşama eşime diyorum,yemek yaptım 1 saat yedik,10 dk. bütün uğraşımız şu boğaz için...
hoşgeldiniz kuzucuklar.....
evet ya en büyük sorun yemek zaten... işler bi şekilde yapılıyo..
geçen akşama eşime diyorum,yemek yaptım 1 saat yedik,10 dk. bütün uğraşımız şu boğaz için...
hadi yemek yapıp yorulsak iş yapmış olcan , ben akşam bir yemek ısıtıyom birde salata yapıyom sonuç pertim çıkıyo
bak işte maydonoz değilde ilk üç ayda bilmediğin yerde özellikle kendin yıkamadıysan salata yeme o daha tehlikeli maydonozdan
bak yoğurtlusu süper oluyorrr yapraklarından yoğurtla karışltırıp yiyosunnnn
Eki Görüntüle 713422 Eki Görüntüle 713423 Eki Görüntüle 713424
sayfayı renklendireyim azıcık:)) Özellikle ağız mendilinin hazırını bulduğuma çok sevindim. Öbürleri hep kendim oyalamıştım:) Aklınızda bulunsun, görünce alın atın bir kenara. Çok lazım oluyor çoook.
yorulduk bizzzzz
yarın sabah olsun da doktora gidelim biz artık ya............
bir de ben cumartesi de tüm gün çalışıyorum düşün...çalışan kadının en büyük sorunsalı yemek hele h.sonu evde değilsenn hiç bişey doğru gitmiyor bu hafta o haldeyimm sinirlerim bozuk evim dağınık yemeğim yokk
hadi yemek yapıp yorulsak iş yapmış olcan , ben akşam bir yemek ısıtıyom birde salata yapıyom sonuç pertim çıkıyo
bak ya misilleme yapıyor bu deli karı 2 haftada bir anneme gidiyorum lafımın öcünü bu cümle ile almış bulunuyorsunn
bir de ben cumartesi de tüm gün çalışıyorum düşün...
eve gidince sadece yemeğim hazır olsa gerisini ben hallederim sorun değil,pazar derin temzlik,hafat içi de öyle bi toplasam yeter,tabi bu durumda sıfır sosyallikle kendime hiç zman ayıramıyorum....çocuk olunca çalışmak daha da zor olucak.. neyse ki eşim en az 2 sene çalışmamı istemiyo...
valla içler acısı durumumuz...
bir de benim eşim de yardım etmez... çok nadir canı isterse,yada yalvarırsam...
bir de ben cumartesi de tüm gün çalışıyorum düşün...
eve gidince sadece yemeğim hazır olsa gerisini ben hallederim sorun değil,pazar derin temzlik,hafat içi de öyle bi toplasam yeter,tabi bu durumda sıfır sosyallikle kendime hiç zman ayıramıyorum....çocuk olunca çalışmak daha da zor olucak.. neyse ki eşim en az 2 sene çalışmamı istemiyo...
valla içler acısı durumumuz...
bir de benim eşim de yardım etmez... çok nadir canı isterse,yada yalvarırsam...
hoşgeliniz kuzularr
bende yoruldum aslında kronik yorgunummm
yok allah razı olsun yapmada istemem yemeği zaten ama sofrayı kurup toplamada yardım eder , ev temizliğinide ona yaptırıyorum resmen ....
Eki Görüntüle 713422 Eki Görüntüle 713423 Eki Görüntüle 713424
sayfayı renklendireyim azıcık:)) Özellikle ağız mendilinin hazırını bulduğuma çok sevindim. Öbürleri hep kendim oyalamıştım:) Aklınızda bulunsun, görünce alın atın bir kenara. Çok lazım oluyor çoook.
ben de ona güveniyorum zaten tabi bir de yeni bi iş arama telaşı başlıcak bende... biz de seni öptük kuzu bye byeeeeee.. dr.dan sonra gelirim yarın......valla 2 seneden sonra ev hanımlarıda çocukları kreşe gönderiyor bizde göndericezz bebeğimmmm
benim mesaim bitti yavrum öpüldünüz hepinizzzz görüşürüzzzz
biz geldikkkk..
bugünlük çalışma kotamı doldurmuş bulunmaktayım. miskinleşme aşamasındayımmmm şu an.
mesai bitse de evlerimize gitsekkk.
siz neler yaptınız...
ben de ona güveniyorum zaten tabi bir de yeni bi iş arama telaşı başlıcak bende... biz de seni öptük kuzu bye byeeeeee.. dr.dan sonra gelirim yarın......
aynen cnm yaaaaa... uykum geldi valla.... siz de olmsanız,ne yapardım bilmiyom,bütün gün büroda tek başıma,iş arkadaşlarım gibi oldunuz heeeee...
ayyyyyyyyyyyyyyy sen yarın dr. a gitcennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?