Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

güle güle abla görüşürüzzzzz

çalışan kadının en büyük sorunsalı yemek hele h.sonu evde değilsenn hiç bişey doğru gitmiyor bu hafta o haldeyimm sinirlerim bozuk evim dağınık yemeğim yokk

hadi yemek yapıp yorulsak iş yapmış olcan , ben akşam bir yemek ısıtıyom birde salata yapıyom sonuç pertim çıkıyo

bak işte maydonoz değilde ilk üç ayda bilmediğin yerde özellikle kendin yıkamadıysan salata yeme o daha tehlikeli maydonozdan

kuzucum şirkette çıkıyor ben dayanamayıp yiyorum işte

bak yoğurtlusu süper oluyorrr yapraklarından yoğurtla karışltırıp yiyosunnnn

onu bende severim yapıyım bari

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh yaaaa çabuk geçsin günler bizde görelim bugünleri

yorulduk bizzzzz

kıyamam size ana-oğul

çalışan kadının en büyük sorunsalı yemek hele h.sonu evde değilsenn hiç bişey doğru gitmiyor bu hafta o haldeyimm sinirlerim bozuk evim dağınık yemeğim yokk
bir de ben cumartesi de tüm gün çalışıyorum düşün...
eve gidince sadece yemeğim hazır olsa gerisini ben hallederim sorun değil,pazar derin temzlik,hafat içi de öyle bi toplasam yeter,tabi bu durumda sıfır sosyallikle kendime hiç zman ayıramıyorum....çocuk olunca çalışmak daha da zor olucak.. neyse ki eşim en az 2 sene çalışmamı istemiyo...
hadi yemek yapıp yorulsak iş yapmış olcan , ben akşam bir yemek ısıtıyom birde salata yapıyom sonuç pertim çıkıyo

valla içler acısı durumumuz...
bir de benim eşim de yardım etmez... çok nadir canı isterse,yada yalvarırsam...

bak ya misilleme yapıyor bu deli karı 2 haftada bir anneme gidiyorum lafımın öcünü bu cümle ile almış bulunuyorsunn

yok kız ben artık kayganadan yemiyorum yediğim kendi el emeğim zaten öyle iştahımda yokki çorba salata yoğurt demirbaş yanına ne olursa

yok allah razı olsun yapmada istemem yemeği zaten ama sofrayı kurup toplamada yardım eder , ev temizliğinide ona yaptırıyorum resmen ....

valla 2 seneden sonra ev hanımlarıda çocukları kreşe gönderiyor bizde göndericezz bebeğimmmm

benim mesaim bitti yavrum öpüldünüz hepinizzzz görüşürüzzzz

biz geldikkkk..
bugünlük çalışma kotamı doldurmuş bulunmaktayım. miskinleşme aşamasındayımmmm şu an.
mesai bitse de evlerimize gitsekkk.
siz neler yaptınız...

yok allah razı olsun yapmada istemem yemeği zaten ama sofrayı kurup toplamada yardım eder , ev temizliğinide ona yaptırıyorum resmen ....

yok yok yok..... ne temzilik ne yemek.... yemeği yediği gibi anında kaçar tv.karşısına...
ben zaten ona diyorum temizlik yap demiyorum ama pisletip dağıtma o yeter,yaptığım temz kalsın bari... ama azıcık ta dağınığız....yani ben de şimdiden bi çocuk var zaten... kaynanam anlatırdı nişanlıyken de inanmazdım,şimdi ben deyince gülüyo ben sana diyodum neyse ki kaktırdık sana diyo...
karakter olarak mükemmel bi insan ama iste pasaklı da olsa seviyom...

oyyy gözümüz pembe gördü ayolll hepsi çok güzel ablacım. siz böle yayınladıkça kıyafetleri benim de alışveriş iştahım kabarıyooo...
dediğin gibi özellikle ağız mendilleri çok pratik olmuş

valla 2 seneden sonra ev hanımlarıda çocukları kreşe gönderiyor bizde göndericezz bebeğimmmm

benim mesaim bitti yavrum öpüldünüz hepinizzzz görüşürüzzzz
ben de ona güveniyorum zaten tabi bir de yeni bi iş arama telaşı başlıcak bende... biz de seni öptük kuzu bye byeeeeee.. dr.dan sonra gelirim yarın......

biz geldikkkk..
bugünlük çalışma kotamı doldurmuş bulunmaktayım. miskinleşme aşamasındayımmmm şu an.
mesai bitse de evlerimize gitsekkk.
siz neler yaptınız...

aynen cnm yaaaaa... uykum geldi valla.... siz de olmsanız,ne yapardım bilmiyom,bütün gün büroda tek başıma,iş arkadaşlarım gibi oldunuz heeeee...

ayyyyyyyyyyyyyyy sen yarın dr. a gitcennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…