- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.441
kızlar ya sizde de oluyomu?
ben çok sakarlaştım sanki... normalde dikkatliyimdir, ama son zamanlarda ellerimde hafif bi titreme ve halsizlik oluyo... öyleki hiç yapmadığım seyi yapıyorum... anneme çok gülerdim,yemek yerken üzerime damlatıyorum mutlaka.. oraya buraya döküyürum...
kızlar ya sizde de oluyomu?
Ben çok sakarlaştım sanki... Normalde dikkatliyimdir, ama son zamanlarda ellerimde hafif bi titreme ve halsizlik oluyo... öyleki hiç yapmadığım seyi yapıyorum... Anneme çok gülerdim,yemek yerken üzerime damlatıyorum mutlaka.. Oraya buraya döküyürum...
bizim burdaki hamişlerin göbeklerinin sağı solu yemek listesi gibi dağıttıkları da cabası. yani aylar ilerledikçe normal gibi geliyor artık bana hamişlikte sakarlık
canım çok normalmiş bu el titremesi falan yazıyodu nette okumuştum ben
o zaman sakarlık yaptığımızda gönül rahatlığıyla hamileyim ben diyebilirizzzzzzzzz
slm kızlar nasılsınızzz?? sabah hava çok güzeldi bi gök gürültüsü elektrik kesintisi derken giremedim yine. şimdi oturup evrak hazırlıcam yarın müfettişler gelcekmiş de sanırımmm
slm kızlar nasılsınızzz?? Sabah hava çok güzeldi bi gök gürültüsü elektrik kesintisi derken giremedim yine. şimdi oturup evrak hazırlıcam yarın müfettişler gelcekmiş de sanırımmm
aynen aynennn hamişiz deyip geçicez artık
hoşgeldin taze anne bizler iyiyiz işlerimizi bitirdik yorulduk mesai bitimini bekliyoruz sende çok yorma kendini
kolay gelsin burada hava gayet güzel maşallah
Canım ben iki hafta geriyim. Yani 21 haftaya girdim. Aramızda çok hafta yok yani. Olsun şiş boş ver. Verirsin sonra. Ama çok kilo almamaya da dikkat etmek lazım. Ben hiç ekmek ya da hamur işi, tatlı bisküvi filan yemem. Allahtan canım istemiyor...Yoksa ben de 110 kilo olmuştum şimdiye.
Bu arada yemek yedim geldim. Bebeğime iki zıbın bir battaniye, üç çift çorap, kızlarıma afilli iki elbise aldım geldim:))
yok yok yok..... ne temzilik ne yemek.... yemeği yediği gibi anında kaçar tv.karşısına...
ben zaten ona diyorum temizlik yap demiyorum ama pisletip dağıtma o yeter,yaptığım temz kalsın bari... ama azıcık ta dağınığız....yani ben de şimdiden bi çocuk var zaten... kaynanam anlatırdı nişanlıyken de inanmazdım,şimdi ben deyince gülüyo ben sana diyodum neyse ki kaktırdık sana diyo...
karakter olarak mükemmel bi insan ama iste pasaklı da olsa seviyom...
Kabızlık yaşayan varmı varsa neler yapıyorsunuz en iyi ne geldi
günaydın gacılar
nasılsın kız grip nezle durumun nasıl oldu , nane limon içiyon mu günde 2 bardak içebilirsin biliyon demi, ılık su bal limonda süper olur ..............
bu arada cumanız mübarek olsun şu mübarek günlerde bütün dualarımızı rabbim hayırlı kılsın ve kabul etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?