Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar ya sizde de oluyomu?
ben çok sakarlaştım sanki... normalde dikkatliyimdir, ama son zamanlarda ellerimde hafif bi titreme ve halsizlik oluyo... öyleki hiç yapmadığım seyi yapıyorum... anneme çok gülerdim,yemek yerken üzerime damlatıyorum mutlaka.. oraya buraya döküyürum...

kızlar benim mesaim bitmek üzere.21 dk kaldı yavaştan netten çıkıyorum.
hepinize iyi akşamlar.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
fitoşum yarın güzel haberlerle gel canım,
öpüyom hepiciğinizi

bizim burdaki hamişlerin göbeklerinin sağı solu yemek listesi gibi dağıttıkları da cabası. yani aylar ilerledikçe normal gibi geliyor artık bana hamişlikte sakarlık

canım çok normalmiş bu el titremesi falan yazıyodu nette okumuştum ben

bizim burdaki hamişlerin göbeklerinin sağı solu yemek listesi gibi dağıttıkları da cabası. yani aylar ilerledikçe normal gibi geliyor artık bana hamişlikte sakarlık

ya evet,ben ellerde bileklerde halsizlik olabilceini duymuştum ama göbekle etrafı dağıtma kısmını unutmuşum tabi bir de o var. bu halimle bile bi yerlerden geçerken zorlanıyom... daha da büyüyünce çok komik olcak...

slm kızlar nasılsınızzz?? sabah hava çok güzeldi bi gök gürültüsü elektrik kesintisi derken giremedim yine. şimdi oturup evrak hazırlıcam yarın müfettişler gelcekmiş de sanırımmm

o zaman sakarlık yaptığımızda gönül rahatlığıyla hamileyim ben diyebilirizzzzzzzzz

aynen aynennn hamişiz deyip geçicez artık

slm kızlar nasılsınızzz?? sabah hava çok güzeldi bi gök gürültüsü elektrik kesintisi derken giremedim yine. şimdi oturup evrak hazırlıcam yarın müfettişler gelcekmiş de sanırımmm

hoşgeldin taze anne bizler iyiyiz işlerimizi bitirdik yorulduk mesai bitimini bekliyoruz sende çok yorma kendini

aynen aynennn hamişiz deyip geçicez artık

hoşgeldin taze anne bizler iyiyiz işlerimizi bitirdik yorulduk mesai bitimini bekliyoruz sende çok yorma kendini

kolay gelsin burada hava gayet güzel maşallah

walla burda da gayet iyiydi bozdu birden 10 gündür bitmek bilmedi yağmurlarr neyse yağmur bereket getirir.. yarını da atlatayım rahatlıcam inşaallah teftiş var sonuçtaa

ben ilk aylarda çok aldım sürekli acıkıyodum o yüzden biraz fazla gitti ama şuanda ekmeği sadece kahvaltıda yiiyorum olabildiğince dikkat ediyorum ama yinede alıyorum artık yapcak bişe yok sıkcam dişimi doğumda sonra vercem sağlıklı doğsunda bebişlerimiz :))

kızlarr günaydın oğlum saolsun 05.55 te uyandı. ben de şimdi kahvaltımı yaptım size günaydın diyeyim dedim. tabiki normal olarak bu saatte kimsecikler yok. bugün cuma hayırlı cumalar diliyorum ayrıca hafta sonu olduğu için de çok çok mutluyum... tekrardan hepinize günaydın

kaktırdık diyo ha tuttum kaygananı benim eşim benden hem düzenli hemde enerjik ben oldum olası çabuk yorulurum o yüzden temizlik konusunda rahatım, bu arada fitoş teyzesi biz naptık biliyon mu, akşam babamız hem semizotumuzu getirdi hemde balık almış balık kızarttıp semizotlu salatayla yedik afiyetle sonra sana söz verdiğimiz için sütümüzüde içip yattık , babamızada fındık ceviz kırdırdık bugünde onlardan yiycez artık akıllandık

Kabızlık yaşayan varmı varsa neler yapıyorsunuz en iyi ne geldi

canım ben hep kivi tavsiye ettim , akşamları bir avucu geçmesin kabak çekirdeği yiyebilirsin ayrıca gün içinde bulantısal sıkıntınada iyi gelir bağırsaklarıda çalıştırır sarı leblebi ye (beyaz değil sarı ) şuan yenisin tavsiye ederken çekiniyorum çok zorda kalırsan kimyonlu bişeyler yapabilirsin kısır mercimek köftesi geliyo aklıma ama buna kalma ilk zamanlar çok az tüketmelisin kimyonu aşırıya kaçmadan

bu arada cumanız mübarek olsun şu mübarek günlerde bütün dualarımızı rabbim hayırlı kılsın ve kabul etsin inşallahhh

nasılsın kız grip nezle durumun nasıl oldu , nane limon içiyon mu günde 2 bardak içebilirsin biliyon demi, ılık su bal limonda süper olur ..............

hiç iyi değilim canım..gece hiç uyuyamadım..astım krizi tuttu gece..buhar makinem bozuldu gıcık oldum durdum...nane limon içmedim..akşam midem de kötüydü 3-4 haftadan sonra ilk defa dün gece kustum...içimde yediğim hiç bişi kalmadı...okula gidebilir miyim düşünüyorum..kulaklarım kaşınıyo iltihap var herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…