- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.461
hiç iyi değilim canım..gece hiç uyuyamadım..astım krizi tuttu gece..buhar makinem bozuldu gıcık oldum durdum...nane limon içmedim..akşam midem de kötüydü 3-4 haftadan sonra ilk defa dün gece kustum...içimde yediğim hiç bişi kalmadı...okula gidebilir miyim düşünüyorum..kulaklarım kaşınıyo iltihap var herhalde...
amin canım...dün kandildi hiç bişi yapamadım...
günaydın gacılar
günaydın millet
Günaydın İrem, günaydın Serap, günaydın bambu ve günaydın diğer gelecek kızlar...Hayırlı cumalar herkese.
Günaydın İrem, günaydın Serap, günaydın bambu ve günaydın diğer gelecek kızlar...Hayırlı cumalar herkese.
üşüttün kusman normal canım , nane limon midene de iyi gelirdi aslında ama tabi içebilecek mide de lazım , sende astım mı var onların nefes açıcıları falan varya işlemiyo mu , canım kötüysen okulda yorulcan geçeceği varsada geçmiycek zaten çocuklar salıya kadar yoklar git bir sağlık ocağına versin rapor bence ...........
önce sağlık canım her şey sağlığı olana iyice dinlenmeye bak sen
günaydın yavrularım bi mübarek günden digerine girdik hayırlar getirsin hepimizee
sabah kahvaltımızı çorba ile yaptık bakalım bebiş nasıl tepki verecek
serapcım çok geçmiş olsun doktora gitsen antibiyotik verecek o da hiç ii değil.
canım normalde de ben antibiyotik kullanmazdım ki şimdi kullanayım..antibiyotiğe karşıyım birazcık...çekerim bu şekilde içmem...kürtaj olduktan sonra bile bir kere içtim gerisi öylece duruyo...onu da doktor yanında zorla içirtti anla durumu...
iltihap var dedin ya antibiyotiksiz çok zor geçiyor sürekli bademcik sorunu yaşayan biri olarak öyle düşündüm
canım normalde de ben antibiyotik kullanmazdım ki şimdi kullanayım..antibiyotiğe karşıyım birazcık...çekerim bu şekilde içmem...kürtaj olduktan sonra bile bir kere içtim gerisi öylece duruyo...onu da doktor yanında zorla içirtti anla durumu...
hala okula gitcem diyon bugün zaten cuma , pazarteside tatil çocuklar , bu halinle ne kadar verimli olcanda git bir 5 gün rapor al çarşamba başlarsın işe bir günde idare ederler seni ya...........
kuzu bizler böyleyiz işte sürünerek te olsa yine gidelim okula diyoruz...bir gün gitmemek herşeyin aksaması demek...aman ne bileyim işte canımızın kadrini bilmiyoz başka bişi değil...
canın olsa önemli değildeCanında can var farkındasın demi zaten okulun son zamanı bir günde aksama olacak abartma git rapor al
hiç iyi değilim canım..gece hiç uyuyamadım..astım krizi tuttu gece..buhar makinem bozuldu gıcık oldum durdum...nane limon içmedim..akşam midem de kötüydü 3-4 haftadan sonra ilk defa dün gece kustum...içimde yediğim hiç bişi kalmadı...okula gidebilir miyim düşünüyorum..kulaklarım kaşınıyo iltihap var herhalde...
günaydınnn şekerler ve onların şeker bebekleriiiinasılsınızzz....
ben bugün sabahtan yoğunum işlerimi halledip gelicem yanınıza
ya benim kasığım çok ağrıyor neden olabilir sanki kas yırtılması gibi mi artık neyseee
Durgunluk var bugünBugün bir tuhafım. Çok halsiz ve uykuluyum. Midem de felaket. Nasıl geçecek gün hiç fikrim yok
Fazla mı ayakta kaldın canım. Gazdan da olabilir, bağ gerilmesinden de. Bir uzan diyeceğim ama malesef bizler hayat boyu yarı kapalı ceza evi mahkumuyuz:)
kızlarr günaydın oğlum saolsun 05.55 te uyandı. ben de şimdi kahvaltımı yaptım size günaydın diyeyim dedim. tabiki normal olarak bu saatte kimsecikler yok. bugün cuma hayırlı cumalar diliyorum ayrıca hafta sonu olduğu için de çok çok mutluyum... tekrardan hepinize günaydın
günaydın gacılar
günaydın millet
bu arada cumanız mübarek olsun şu mübarek günlerde bütün dualarımızı rabbim hayırlı kılsın ve kabul etsin inşallahhh
günaydın yavrularım bi mübarek günden digerine girdik hayırlar getirsin hepimizee
sabah kahvaltımızı çorba ile yaptık bakalım bebiş nasıl tepki verecek
serapcım çok geçmiş olsun doktora gitsen antibiyotik verecek o da hiç ii değil.
günaydınnn şekerler ve onların şeker bebekleriiiinasılsınızzz....
ben bugün sabahtan yoğunum işlerimi halledip gelicem yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?