- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.481
serapcıgım gozzume takıldı okudum yazdıklarını cok uzuldum cok rahatsızlanmıssın acıl sıfalar dıleyım canım, aman dıkkat et kendıne oldu mu, kulak kasıntısı ıcın de ıltıhap olarak dusunme hemen, benım de cok kasınır ozellıkle kısın. cıldım cok kuruymus kuru bır ıklımde de yasayınca, kasıntı olusuyormus alerjık bunyelerde olurmus kucuk bır krem var onu suruyorum kasıntısını alıyor.
kul nâfilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim. Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (kudsi hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mübarek olsun
günaydın canımmmm
günaydın yawruşummmm
günydın iremiommmm
aminnnnnnn bitanemmm
serabım çok geçmiş olsun hayatım bencede rapor al en iyisi
günaydın ablacımmm
günaydın fatmikimmm
günaydın ballı lokmammm
günaydın ahaliiii
Kul nâfilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim. Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla Cumanız Mübarek Olsun
İŞ YOK SAYILIR KİMSECİKLERDE YOK BEN ÇOK SIKILDIM ÖZETİ GÜN BİTMİYO SANKİİİkafa milyon benimmm siz nasılsınız yawrucanlarımmm
fatmikim sanada geçmiş olsun bebeğimmmm
İŞ YOK SAYILIR KİMSECİKLERDE YOK BEN ÇOK SIKILDIM ÖZETİ GÜN BİTMİYO SANKİİİGİDİP BÖCÜĞÜMÜ DOYURAYIM EN İYİSİ
FİTOŞŞŞŞ GEL BARİ GÜZEL BİŞEYLER ANLAT SIPAM TAKLALAR ATIYO FALAN DEE YA
kafa milyon benimmm siz nasılsınız yawrucanlarımmm
fatmikim sanada geçmiş olsun bebeğimmmm
fuliiii ben naptımmmm biliyomusun oğlumuuuuu gördümmmmm yüzüstü yatıyodu sanki namaz kılar gibi büyümüş kocaman olmuşşş görsennnn
kurumumuzun doktorları var bizim tıp merkezimiz kasığım ağrıyınca kocam gidelim dedi gittik bi baktıralım dedik saolsun doktor bakalım dedi cinsiyetinede baktı erkek dedi garantilendi :)
ya benim kasığım çok ağrıyor neden olabilir sanki kas yırtılması gibi mi artık neyseee
sabret ablam yarını güzel evde olucaz çok şükür yarın derin temizlik yapıcam çok mutluyumm vallaaa evim perişan
Kul nâfilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim. Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla Cumanız Mübarek Olsun
fuliiii ben naptımmmm biliyomusun oğlumuuuuu gördümmmmm yüzüstü yatıyodu sanki namaz kılar gibi büyümüş kocaman olmuşşş görsennnn
kurumumuzun doktorları var bizim tıp merkezimiz kasığım ağrıyınca kocam gidelim dedi gittik bi baktıralım dedik saolsun doktor bakalım dedi cinsiyetinede baktı erkek dedi garantilendi :)
canm bende de var öle bişiler sağ kasığımı çekiyolar sanki :18:
çok yorma kendiniValla demiştim yeni evimin keyfini pek çıkaramadım neredeyse kociş yapıyor tüm işleri ama şanslısın kuzum 2 gün tatilin var hafta sonu
aminnnn canm seninde cuman mübarek olsun
maşallah yaaaaaaaa sizeyaf benim benden pimpirik kocam beni delirtiyo neler araştırıyor neler normalde ultrasona 7 kez girilmesi gerekiyormuş hesaplamış 14 kez giriyomuşuz biz bu gittiğimizde kesinlikle girmiceksin diyo zararlı dedim ulaş beni delirtme ya ben şu haftalar geçsin diye 4,5 atıyorum görim diye senin planlara bak eyyy Allah'ım ya hayatım vallahi zararlıymış dedim dr. 60 dk.lık dizi isler gibi izlemiyo ki 1-2 dak. bakıyo
Yahu herkesi solladın doktor randevusunda desene:)) Maşallah oğulcuğuna. Doğunca da büyüyünce de namazlı niyazlı olur inşallah canikom:)) Madem öyle bir imkanınız var her hafta git işte:)) eskiden bizim de vardı Ünibel diye kapattılar.
canm bende de var öle bişiler sağ kasığımı çekiyolar sanki :18:
çok yorma kendiniValla demiştim yeni evimin keyfini pek çıkaramadım neredeyse kociş yapıyor tüm işleri ama şanslısın kuzum 2 gün tatilin var hafta sonu
aminnnn canm seninde cuman mübarek olsun
maşallah yaaaaaaaa sizeyaf benim benden pimpirik kocam beni delirtiyo neler araştırıyor neler normalde ultrasona 7 kez girilmesi gerekiyormuş hesaplamış 14 kez giriyomuşuz biz bu gittiğimizde kesinlikle girmiceksin diyo zararlı dedim ulaş beni delirtme ya ben şu haftalar geçsin diye 4,5 atıyorum görim diye senin planlara bak eyyy Allah'ım ya hayatım vallahi zararlıymış dedim dr. 60 dk.lık dizi isler gibi izlemiyo ki 1-2 dak. bakıyo
Kızlar benim sanırım sürekli oturmaktan bir aydır kuyruk sokumundaki küçük kemiğim ağrıyor. Artık nasıl oturacağımı şaşırdım. İlerleyen aylarda ne yapacağım bilmiyorum...
Canım zararlı olsa sekizinci aydan sonra her hafta çağırmazlar. Ben Kağan Kocatepeden dinledim, ultrasonun bebeğe hiçbir zararı yok dedi.Benim adam da akşamları gebelik sitelerinden bişiler okuyup okuyup kafamı ütülüyor. Sen bunu yapmıyorsun şunu yapmıyorsun vesaire. Yok şunu ye bunu yee. Aslında yemeyle çok da alakalı değil bu işler. Benim bir tanıdığım doğuma kadar tuzlu çubuk ve limon dışında pek birşey yemedi ama 4900 gr çocuk doğurdu. Biraz da annenin genleriyle alakalı sanırım. Kalsiyumu bebek her türlü alıyormuş anneden. Depoda bulamazsa annenin kemiklerindeki kalsiyumu alırmış. O yüzden süt yoğurt peynir falan bebekten ziyade bizim için gerekli. İleride kemik erimesi olmasın diye. Kalsiyum kemiklerden bir kere çıktımı bir daha yerine koymak çok zormuş...
Kızlar benim sanırım sürekli oturmaktan bir aydır kuyruk sokumundaki küçük kemiğim ağrıyor. Artık nasıl oturacağımı şaşırdım. İlerleyen aylarda ne yapacağım bilmiyorum...
sağol canım benim ne kadar dikkat etsekte alıyoruz bir yerlerden hastalığı demek ki...
kızlar okula gitmek zorundayım...müfettişler gelme sözleri varmış..tüküreyim ben şansıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?