Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Evet evet, o bacak eklem ağrısı da yeni yeni başladı bende. Ben malesef akşama kadar oturuyorum iş yerinde. Arada dışarı çıkıp 5-10 dakika yürüyorum ama nafile. Oturunca daha çok acıyor. Diğer çocuklarımda böyle birşey yaşamamıştım. Gözü kör olsun yaşlılığın Allah yardımcımız olsun ne diyeyim:))

Bu arada senin haftam maşallah ne kadar ilerlemiş canım.

Son düzenleme:

evet baya ilerledi haftalar su gibi geçiyo valla yaşarken hiç geçmiyomuş gibi de dönüp bakınca ne zaman geçiverdi diyorum yaa :))
buarada herkes abla diyor da kaç yaşındasın ablacım? hani ben de var ya ağrılar sızılar

kuzum bende aynen öyle dedim aklım çıkıyo zaten ne alemde diye bide iş çıkarma başıma benim çeneme dayanamaz daha fazla

Canım herşeyin çoğu zararlı. Vitaminin bile düşün yani. Günde bir bardak limonatadan ne olur. Ben de çok severim valla:) Öyle olsa doktor bir liste verir şu bitkileri tüketmeyin zararlı derdi. Demediklerine göre abartmadan herşeyi tüketebilirsin. Ha bazılarının bünyesine bazı gıdalar ya da bitkiler iyi gelmez, düşüğe neden olur. Ama sen de ben de olmaz. Ya da biz de olur onda olmaz. Demem o ki, her hamilelik parmak izi gibi birşey bence. Kişinin kendisine özel. Tabiki büyükleri incitmeyeceğiz, bir bildikleri mutlaka vardır. Ama herşeye de kulak asarsan kafa 1500 olur valla:))

34'üm canım:) Bu üçüncü bebişim. Ben de haftalar geçsin istiyorum artık. Hep diyorum hayırlısıyla 30'u göresem tamam bitirdim diyeceğim:)) Sen kaç kilo aldın, bebişin nasıl. İnşallah mutlu sağlıklı huzurludur:))

haklısın gerçekten nasıl iyi geliyorsunuz bana vallahi arada kalmam en azından doya doya içiyim şu limonadan bir bardak yaz sezonu açılsn artık dondurmaya da dün akşam stard verdik ben uykusuzluktan sürünüyorum resmen mescitte yarım saat kestiriyim izninizle

ooyyy ben onun ellerini ayaklarını yerim yerimmmm kurban olduğumm maşşallahhhh maşşallahhhhh

şükür bişeyinde yokmuş paşamızda garantilenmiş kurban olduğummmm yesin teyzesi butlarını

hımm 28im ben ama ağrı sızı yine de var

şimdilik 16 kilo falan aldım daha da bu zamandan sonra alınırmış öyle diyorlar ama ben hiç kısmıyorum aklıma ne gelirse yiyorum çok şükür bi sorunumuz da yok oğlum da maşallah gayet iyi şeker falan da çıkmadı şükür
senin de bi sıkıntın yoktur inşallah gerçi tecrübeli anne olunca bazı şeyler daha kolay gelir yani en azından başına ne geleceğini biliyosun sonuçta
valla nerdeyse 30 haftalık olduk biz ama hiç daha 10 hafta var 40 a :44::44::44: halbuki 20yi geçince heran doğabilirmiş gibi geliyodu yarıladık diye heralde

ooyyy ben onun ellerini ayaklarını yerim yerimmmm kurban olduğumm maşşallahhhh maşşallahhhhh

şükür bişeyinde yokmuş paşamızda garantilenmiş kurban olduğummmm yesin teyzesi butlarını

oyyy oğlumda teyzesini kocaman öperr

çok şaşırtıcı bişey ya kocaman olmuşs resmen 15 gün içinde koca adam olmuşşş

oyyy oğlumda teyzesini kocaman öperr

çok şaşırtıcı bişey ya kocaman olmuşs resmen 15 gün içinde koca adam olmuşşş

ayy deme öyle valla gözümden yaş süzüldü kıyamam yaaaa kurban olurum o minnaklara küçük adamlara kküçük prenseslere ben bügun çok duygusalımmm sıpamı özledim yaaaaaaa

aferin sana kocaman olmuşsunuz siz 15.haftadasınız,artık kendinize daha bi dikkat etmeniz lazım.. yediklerinin hepsi kan olsun can olsun minik yavruyaaaaa......
geldim kız geldşm dur anlatcam... komik şeyler hem de

Kızlar benim sanırım sürekli oturmaktan bir aydır kuyruk sokumundaki küçük kemiğim ağrıyor. Artık nasıl oturacağımı şaşırdım. İlerleyen aylarda ne yapacağım bilmiyorum...
abla ya o bende çok önceden beri vardıgeçen kış evde elektrikli soba yakıyoduk bende çok üşüdüğümden hep sobanın önünde yerde sert yerde otururdum o zman bi başladı ,hala geçmedi... şimdide çalışıyorum yine oturuyorum... daha vücutta ağırlaştıkça daha da artmasa bari.....

amaaaaaaaan ben inanmıyorum zararlı olduğuna... düşün riskli kanamalı bi gebelik var allah korusun,o zman nerdeyse haftada 1 çağırıyo dr.lar mecburen zararlı olsa çağırırlar mı?
ben 2 haftada bir giriyorum nerdeyse...
benim duyduğuma göre de,normal ultrasonların siyah beyaz olanların bi zararı yokmuş.. renkli ultrason zararlıymış... ama öyle de düşünmüyorum,zamanla siyah beyazlar kalkıcak herkeste renkli ultrason olcak...
çok takmamak lazım.. hergün girmiyosun ya... aynur ablanın dedği gibi bilgisayar,cep tel. daha neler neler var........

sen de küçükmüşsün canım:)) Valla bazı şeyler tecrübeye bakmıyor hamileliklerin biri diğerine benzemiyor bazen. Ama genel olarak başına ne geleceğini az çok biliyor insan:)) İlkteki korkuları sonrakilerde yaşamıyorsun belki ama bu sefer de başka korkualr çıkıyor gülüm. Ben iki bebeğimde de kanama nedir bilmezdim, bunda 12 haftalıkken dere deniz gibi kanamam oldu bir gece. Hem de ne kanama...Öbürlerde de yemek yiyemiyordum ama topaç gibi doğdular, buncağızım biraz geri kalmış bir hafta kadar( Az kaldı senin 2,5 ay diyelim. Allah bir avazda kurtarsın inşallah seni de cümlesini de.

ayy deme öyle valla gözümden yaş süzüldü kıyamam yaaaa kurban olurum o minnaklara küçük adamlara kküçük prenseslere ben bügun çok duygusalımmm sıpamı özledim yaaaaaaa

ay bende sana yazarken ağlıcaktım özlüyor insan yaaaaa

sen mi ben mi fatoşla fitoş kıskanmıycam işte sizi

kıskanma kuzummm kıskanmaa biz sağlık sorunu ile gittik oğluşumu görmek ii geldi

eveeeeettt merhaba annişler biz geldiiiikkkkkkk.....

öncelikle fatmacım ben den önce davranmışsın maşallah oğluşuna.... yirim ben onuuuuuu.....

biz sabah kahvaltımızı yaptık,hastaneye gittik,bi çikolanta yedik,sonra hemen sıramız geldi,girdik muayeneye,dr. baktı baktı baktııııı... dediki kafa aşağıda ayaklar yukarda uyuyo.... benim deli oğlan amuda kalkıp uyuyomuş:90::90::90::90:
sonra biraz uğraştık çikolata anca kana karıştı herhalde uyandı... bu sefer gerinme hareketlerine başladı eşim gösteriyo bööleeeee yapıyodu aynı bana benziyo diyo...
sonra cinsiyetimize bu dr. da %100 erkek dedi...

ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim,evet hissedersin ama hissedemezsen de korkma normal hatta 1-2 hafta bile hissetmediğin olablir sonra yine başlar,şimdiden söyleyeyim panik yapma dedi...

2-3 haffta sonra detaylı ultrasonu yaptır dedin... aşı içnde 24. haftaya kalmadan herhangi zamanda yaptırabilirsin,şimdide yaptırsan olur,eğer son 5 sene içinde tetanoz aşısı yaptırdıysan düşük dozda yaptır dedi...

sonraaaa detaylı ultrasonu yaptırdıktan 1hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi....

işte bizde durumlar böyle.. çok şükür gelişimi güzel bi sorun yok dedi..
darısı hepinizin başına...

Hoş geldiniz efenimmm:)) Dökülün bakalım neler oldu neler bitti. Gerçi devlete gittin çok bir beklentim yok ama:))

Maşallah canım, kötü birşey olmadığına sevindim. Demek paşa uyku modundaydı. Depiklerken ayakalrı aşağı vurmayı biliyor ama, rahatına düşkün anam bunlar:)) Sen daha tetanoz olmamış mıydın ki...Hemen detaylı için sıra al kuzum, yoksa benim gibi sıra bulamayabilirsin :))

yirimm la ben sizin oğluşlarınızıııı maşşallaahhh size maşşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…