- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.501
ayy sana canıgönülden katılıyorum benim de biraz uzun süre oturuyum hemen o kuyruk sokumum sanki mardivenden oturarak birsürü basamak düşmüşüm gibi ağrıyo
bi de sağ bacağımın kalça kemiğime birleştiği yer zorluyo beni sanki bel fıtığı hani vurur ya bacağa öyle heralde bu leğen kemiği genişliyo ya ondandır :44::44::44:
Muhtemel doğum haftamı değiştirdim
Evet evet, o bacak eklem ağrısı da yeni yeni başladı bende. Ben malesef akşama kadar oturuyorum iş yerinde. Arada dışarı çıkıp 5-10 dakika yürüyorum ama nafile. Oturunca daha çok acıyor. Diğer çocuklarımda böyle birşey yaşamamıştım. Gözü kör olsun yaşlılığınAllah yardımcımız olsun ne diyeyim:))
Bu arada senin haftam maşallah ne kadar ilerlemiş canım.
inşallah ablacım namazlı niyazlı dini bütün bi evlat olsun
sorma ya fitoş gidecek diye beklerken ben gittim ünibeli biliyorum eskiden vardı
aslında gidilebilir çok yakın hemen binanın arkasında ayrıca sıra filanda çok olmuyor biz çalışan olduğumuz için vatandaştan öncelikli girip muayene oluyoruz
benim kimyasalı hatırlıyosun abla o zaman gitmiştim o doktora sağlıksız bu çocuk filan demişti çok üzülmüştüm gitmemiştim bi daha kocam soktu aklıma beraber gittik o da gördü diyorum ki sen oğlunu özledin kasığımı bahane ediyosun
fotosunu çıkardım şimdi gerçekten çok özlemişim kocaman olmuş yaa çok şaşırtıcı
canım ilk zamanlarda o kasık ağrıları normal oluyor yumurta daha oralara yakın yerlede olduğu için yerleşme büyüme cabası içinde çok takma kafana
bu ağrıdan sonra eşimde bana iş yaptırmaz anca mutfakla mücadele ederim ben
bu arada kocana benden selam ilet o zaman seni o bilgisayarın karşısında çalıştırmasın ayrıca elinden de cep telefonunu alsın kendide kullanmasın evdeki tvyi çöpe atsın vs vs vs ultrason cihazı her gün 8 saat bu makinenin karşında oturmamızın yanında gül suyu kimse çocuklarımızı görme hakkını elimizden alamaz
Ablam yazdıklarının bir kısmını hemen ilettim kendisinebizim ki öyle sürekli bir araştırmada nette bunlara bakılıyor yaf herkes bişiler söliyo ablacım şimdi büyükleride büyük diye kırmak istemiyosun ok . filan diyorum ama mesela limon bu haftalarda iyi değilmiş nane çörek otu filan ben limonata ya bayılırım insan arada kalıyo ister istemez . :44: Ama dediğin gibi süt ve süt ürünleri her daim tüketilmeli
evet baya ilerledi haftalar su gibi geçiyo valla yaşarken hiç geçmiyomuş gibi de dönüp bakınca ne zaman geçiverdi diyorum yaa :))
buarada herkes abla diyor da kaç yaşındasın ablacım? hani ben de var ya ağrılar sızılar
kuzum bende aynen öyle dedim aklım çıkıyo zaten ne alemde diye bide iş çıkarma başımabenim çeneme dayanamaz daha fazla
Canım herşeyin çoğu zararlı. Vitaminin bile düşün yani. Günde bir bardak limonatadan ne olur. Ben de çok severim valla:) Öyle olsa doktor bir liste verir şu bitkileri tüketmeyin zararlı derdi. Demediklerine göre abartmadan herşeyi tüketebilirsin. Ha bazılarının bünyesine bazı gıdalar ya da bitkiler iyi gelmez, düşüğe neden olur. Ama sen de ben de olmaz. Ya da biz de olur onda olmaz. Demem o ki, her hamilelik parmak izi gibi birşey bence. Kişinin kendisine özel. Tabiki büyükleri incitmeyeceğiz, bir bildikleri mutlaka vardır. Ama herşeye de kulak asarsan kafa 1500 olur valla:))
fuliiii ben naptımmmm biliyomusun oğlumuuuuu gördümmmmm yüzüstü yatıyodu sanki namaz kılar gibi büyümüş kocaman olmuşşş görsennnn
kurumumuzun doktorları var bizim tıp merkezimiz kasığım ağrıyınca kocam gidelim dedi gittik bi baktıralım dedik saolsun doktor bakalım dedi cinsiyetinede baktı erkek dedi garantilendi :)
34'üm canım:) Bu üçüncü bebişim. Ben de haftalar geçsin istiyorum artık. Hep diyorum hayırlısıyla 30'u göresem tamam bitirdim diyeceğim:)) Sen kaç kilo aldın, bebişin nasıl. İnşallah mutlu sağlıklı huzurludur:))
ooyyy ben onun ellerini ayaklarını yerim yerimmmm kurban olduğumm maşşallahhhh maşşallahhhhh
şükür bişeyinde yokmuşpaşamızda garantilenmiş kurban olduğummmm yesin teyzesi butlarını
oyyy oğlumda teyzesini kocaman öperr
çok şaşırtıcı bişey ya kocaman olmuşs resmen 15 gün içinde koca adam olmuşşş
ayy deme öyle valla gözümden yaş süzüldü kıyamam yaaaa kurban olurum o minnaklara küçük adamlara kküçük prenseslere ben bügun çok duygusalımmm sıpamı özledim yaaaaaaa
aferin sana kocaman olmuşsunuz siz 15.haftadasınız,artık kendinize daha bi dikkat etmeniz lazım.. yediklerinin hepsi kan olsun can olsun minik yavruyaaaaa......kaktırdık diyo ha tuttum kaygananıbenim eşim benden hem düzenli hemde enerjik ben oldum olası çabuk yorulurum o yüzden temizlik konusunda rahatım, bu arada fitoş teyzesi biz naptık biliyon mu, akşam babamız hem semizotumuzu getirdi hemde balık almış balık kızarttıp semizotlu salatayla yedik afiyetle sonra sana söz verdiğimiz için sütümüzüde içip yattık , babamızada fındık ceviz kırdırdık bugünde onlardan yiycez artık akıllandık
geldim kız geldşm dur anlatcam... komik şeyler hem deİŞ YOK SAYILIR KİMSECİKLERDE YOK BEN ÇOK SIKILDIM ÖZETİ GÜN BİTMİYO SANKİİİGİDİP BÖCÜĞÜMÜ DOYURAYIM EN İYİSİ
FİTOŞŞŞŞ GEL BARİ GÜZEL BİŞEYLER ANLAT SIPAM TAKLALAR ATIYO FALAN DEE YA
abla ya o bende çok önceden beri vardıgeçen kış evde elektrikli soba yakıyoduk bende çok üşüdüğümden hep sobanın önünde yerde sert yerde otururdum o zman bi başladı ,hala geçmedi... şimdide çalışıyorum yine oturuyorum... daha vücutta ağırlaştıkça daha da artmasa bari.....Kızlar benim sanırım sürekli oturmaktan bir aydır kuyruk sokumundaki küçük kemiğim ağrıyor. Artık nasıl oturacağımı şaşırdım. İlerleyen aylarda ne yapacağım bilmiyorum...
canm bende de var öle bişiler sağ kasığımı çekiyolar sanki :18:
çok yorma kendiniValla demiştim yeni evimin keyfini pek çıkaramadım neredeyse kociş yapıyor tüm işleri ama şanslısın kuzum 2 gün tatilin var hafta sonu
aminnnn canm seninde cuman mübarek olsun
maşallah yaaaaaaaa sizeyaf benim benden pimpirik kocam beni delirtiyo neler araştırıyor neler normalde ultrasona 7 kez girilmesi gerekiyormuş hesaplamış 14 kez giriyomuşuz biz bu gittiğimizde kesinlikle girmiceksin diyo zararlı dedim ulaş beni delirtme ya ben şu haftalar geçsin diye 4,5 atıyorum görim diye senin planlara bak eyyy Allah'ım ya hayatım vallahi zararlıymış dedim dr. 60 dk.lık dizi isler gibi izlemiyo ki 1-2 dak. bakıyo
hımm 28im ben ama ağrı sızı yine de var
şimdilik 16 kilo falan aldım daha da bu zamandan sonra alınırmış öyle diyorlar ama ben hiç kısmıyorum aklıma ne gelirse yiyorum çok şükür bi sorunumuz da yok oğlum da maşallah gayet iyi şeker falan da çıkmadı şükür
senin de bi sıkıntın yoktur inşallah gerçi tecrübeli anne olunca bazı şeyler daha kolay gelir yani en azından başına ne geleceğini biliyosun sonuçta
valla nerdeyse 30 haftalık olduk biz ama hiç daha 10 hafta var 40 a :44::44::44: halbuki 20yi geçince heran doğabilirmiş gibi geliyodu yarıladık diye heralde
ayy deme öyle valla gözümden yaş süzüldü kıyamam yaaaa kurban olurum o minnaklara küçük adamlara kküçük prenseslere ben bügun çok duygusalımmm sıpamı özledim yaaaaaaa
sen mi ben mi fatoşla fitoş kıskanmıycam işte sizi
aferin sana kocaman olmuşsunuz siz 15.haftadasınız,artık kendinize daha bi dikkat etmeniz lazım.. yediklerinin hepsi kan olsun can olsun minik yavruyaaaaa......
geldim kız geldşm dur anlatcam... komik şeyler hem de
abla ya o bende çok önceden beri vardıgeçen kış evde elektrikli soba yakıyoduk bende çok üşüdüğümden hep sobanın önünde yerde sert yerde otururdum o zman bi başladı ,hala geçmedi... şimdide çalışıyorum yine oturuyorum... daha vücutta ağırlaştıkça daha da artmasa bari.....
amaaaaaaaan ben inanmıyorum zararlı olduğuna... düşün riskli kanamalı bi gebelik var allah korusun,o zman nerdeyse haftada 1 çağırıyo dr.lar mecburen zararlı olsa çağırırlar mı?
ben 2 haftada bir giriyorum nerdeyse...
benim duyduğuma göre de,normal ultrasonların siyah beyaz olanların bi zararı yokmuş.. renkli ultrason zararlıymış... ama öyle de düşünmüyorum,zamanla siyah beyazlar kalkıcak herkeste renkli ultrason olcak...
çok takmamak lazım.. hergün girmiyosun ya... aynur ablanın dedği gibi bilgisayar,cep tel. daha neler neler var........
eveeeeettt merhaba annişler biz geldiiiikkkkkkk.....
öncelikle fatmacım ben den önce davranmışsın maşallah oğluşuna.... yirim ben onuuuuuu.....
biz sabah kahvaltımızı yaptık,hastaneye gittik,bi çikolanta yedik,sonra hemen sıramız geldi,girdik muayeneye,dr. baktı baktı baktııııı... dediki kafa aşağıda ayaklar yukarda uyuyo....benim deli oğlan amuda kalkıp uyuyomuş:90::90::90::90:
sonra biraz uğraştık çikolata anca kana karıştı herhalde uyandı... bu sefer gerinme hareketlerine başladıeşim gösteriyo bööleeeee yapıyodu aynı bana benziyo diyo...
sonra cinsiyetimize bu dr. da %100 erkek dedi...
ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim,evet hissedersin ama hissedemezsen de korkma normal hatta 1-2 hafta bile hissetmediğin olablir sonra yine başlar,şimdiden söyleyeyim panik yapma dedi...
2-3 haffta sonra detaylı ultrasonu yaptır dedin... aşı içnde 24. haftaya kalmadan herhangi zamanda yaptırabilirsin,şimdide yaptırsan olur,eğer son 5 sene içinde tetanoz aşısı yaptırdıysan düşük dozda yaptır dedi...
sonraaaa detaylı ultrasonu yaptırdıktan 1hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi....
işte bizde durumlar böyle.. çok şükür gelişimi güzel bi sorun yok dedi..
darısı hepinizin başına...
eveeeeettt merhaba annişler biz geldiiiikkkkkkk.....
öncelikle fatmacım ben den önce davranmışsın maşallah oğluşuna.... yirim ben onuuuuuu.....
biz sabah kahvaltımızı yaptık,hastaneye gittik,bi çikolanta yedik,sonra hemen sıramız geldi,girdik muayeneye,dr. baktı baktı baktııııı... dediki kafa aşağıda ayaklar yukarda uyuyo....benim deli oğlan amuda kalkıp uyuyomuş:90::90::90::90:
sonra biraz uğraştık çikolata anca kana karıştı herhalde uyandı... bu sefer gerinme hareketlerine başladıeşim gösteriyo bööleeeee yapıyodu aynı bana benziyo diyo...
sonra cinsiyetimize bu dr. da %100 erkek dedi...
ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim,evet hissedersin ama hissedemezsen de korkma normal hatta 1-2 hafta bile hissetmediğin olablir sonra yine başlar,şimdiden söyleyeyim panik yapma dedi...
2-3 haffta sonra detaylı ultrasonu yaptır dedin... aşı içnde 24. haftaya kalmadan herhangi zamanda yaptırabilirsin,şimdide yaptırsan olur,eğer son 5 sene içinde tetanoz aşısı yaptırdıysan düşük dozda yaptır dedi...
sonraaaa detaylı ultrasonu yaptırdıktan 1hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi....
işte bizde durumlar böyle.. çok şükür gelişimi güzel bi sorun yok dedi..
darısı hepinizin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?