- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.521
ay bende sana yazarken ağlıcaktım özlüyor insan yaaaaa
kıskanma kuzummm kıskanmaa biz sağlık sorunu ile gittik oğluşumu görmek ii geldi
eveeeeettt merhaba annişler biz geldiiiikkkkkkk.....
öncelikle fatmacım ben den önce davranmışsın maşallah oğluşuna.... yirim ben onuuuuuu.....
biz sabah kahvaltımızı yaptık,hastaneye gittik,bi çikolanta yedik,sonra hemen sıramız geldi,girdik muayeneye,dr. baktı baktı baktııııı... dediki kafa aşağıda ayaklar yukarda uyuyo....benim deli oğlan amuda kalkıp uyuyomuş:90::90::90::90:
sonra biraz uğraştık çikolata anca kana karıştı herhalde uyandı... bu sefer gerinme hareketlerine başladıeşim gösteriyo bööleeeee yapıyodu aynı bana benziyo diyo...
sonra cinsiyetimize bu dr. da %100 erkek dedi...
ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim,evet hissedersin ama hissedemezsen de korkma normal hatta 1-2 hafta bile hissetmediğin olablir sonra yine başlar,şimdiden söyleyeyim panik yapma dedi...
2-3 haffta sonra detaylı ultrasonu yaptır dedin... aşı içnde 24. haftaya kalmadan herhangi zamanda yaptırabilirsin,şimdide yaptırsan olur,eğer son 5 sene içinde tetanoz aşısı yaptırdıysan düşük dozda yaptır dedi...
sonraaaa detaylı ultrasonu yaptırdıktan 1hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi....
işte bizde durumlar böyle.. çok şükür gelişimi güzel bi sorun yok dedi..
darısı hepinizin başına...
öncelikle fatmacım ben den önce davranmışsın maşallah oğluşuna.... yirim ben onuuuuuu.....
biz sabah kahvaltımızı yaptık,hastaneye gittik,bi çikolanta yedik,sonra hemen sıramız geldi,girdik muayeneye,dr. baktı baktı baktııııı... dediki kafa aşağıda ayaklar yukarda uyuyo....benim deli oğlan amuda kalkıp uyuyomuş:90::90::90::90:
sonra biraz uğraştık çikolata anca kana karıştı herhalde uyandı... bu sefer gerinme hareketlerine başladıeşim gösteriyo bööleeeee yapıyodu aynı bana benziyo diyo...
ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim,evet hissedersin ama hissedemezsen de korkma normal hatta 1-2 hafta bile hissetmediğin olablir sonra yine başlar,şimdiden söyleyeyim panik yapma dedi...
2-3 haffta sonra detaylı ultrasonu yaptır dedin... aşı içnde 24. haftaya kalmadan herhangi zamanda yaptırabilirsin,şimdide yaptırsan olur,eğer son 5 sene içinde tetanoz aşısı yaptırdıysan düşük dozda yaptır dedi...
sonraaaa detaylı ultrasonu yaptırdıktan 1hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi....
Eki Görüntüle 714056
verdi abla bilmiyorum ne kadar net bilemedim bi bakın bakalım sonuçta burasıda devlet sayılır hemen 2 dakikada baktı başını ölçtü bitti
oy anammm kocaman olmuşş sırtı dönükteysesi öpsün heryerini
Eki Görüntüle 714056
verdi abla bilmiyorum ne kadar net bilemedim bi bakın bakalım sonuçta burasıda devlet sayılır hemen 2 dakikada baktı başını ölçtü bitti
MAŞALLAH PAŞAYA VERİLEN POZLARA KURBAN OLSUNLAR
Bugün yeni teori daha duydum bu arada kalp atışı varya 140 ın altıysa erkek üstüyse kızmış ama ben bilmiyorum benimki kaç atıyo evde kalp atışını gösteren bir resim vardı ona bakıyım bi :44::44::44:
teşekkür ederiz teyzesiii artık senin sıran gelsinde git gör bebeğinii
efet ya gelsin artık bu ay resmen geçmediki daha bir hafta daha var :106::106:
sen de küçükmüşsün canım:)) Valla bazı şeyler tecrübeye bakmıyor hamileliklerin biri diğerine benzemiyor bazen. Ama genel olarak başına ne geleceğini az çok biliyor insan:)) İlkteki korkuları sonrakilerde yaşamıyorsun belki ama bu sefer de başka korkualr çıkıyor gülüm. Ben iki bebeğimde de kanama nedir bilmezdim, bunda 12 haftalıkken dere deniz gibi kanamam oldu bir gece. Hem de ne kanama...Öbürlerde de yemek yiyemiyordum ama topaç gibi doğdular, buncağızım biraz geri kalmış bir hafta kadar( Az kaldı senin 2,5 ay diyelim. Allah bir avazda kurtarsın inşallah seni de cümlesini de.
sende bu hafta git artık duramıyorum doktorum deee
hastane olunca araya sıkışmayı sevmiyorum ben, gitsem beni arada alacak randevulu ve son haftadakileri kesin bekliycem birde benim ki çok temkinli bişey olduda geldim sanar izin vermez geziye korkuyom yoksa giderdim ....
kızlar biz geldikkkk.
işlerim yoğundu gelemedim yanınıza. şimdi azcık ara verdim. sonra da 2 faturam var işlem yapacağım rahatım sonra yine.
benim moralim bozuk aslında kızlar. bağlı çalıştığım bakanlık rotasyon çıkarmış. tüm bakanlık personeli rotasyonla yer değiştiriyor.
ben 3. bölgedeyim, burda hizmet süresi 4 yıl, 2 yılım bitti burda benim. işin kötüsü 4. bölgeye gitmem gerekiyor rotasyonda, doğuya.
rotasyonun tek olumlu yanı eskiden eşi özel sektörde çalışana tayin vermiyolardı, artık veriyolar ama gitmen gereken yerdeki rotasyon süreni doldurman kaydıylaçok canım sıkıldı.... küçücük bebekle ben nasıl giderim doğuya, eşim nasıl gelir peşimden. çok kızdım birilerine
sen geçen kontrolünden sonra tekrar mi dr. gittin fatmam. ultrason resmini görünce ben mi kaçırdım dedimEki Görüntüle 714056
sen geçen kontrolünden sonra tekrar mi dr. gittin fatmam. ultrason resmini görünce ben mi kaçırdım dedim
ama senin oğluşuna da maşallahh, gerçi azcık teyzelerine totosunu dönmüş gibi geldi bana ama
fitoşum gözün aydın canım, görmüşün bebişini, amuda kalkmış annesinin paşası maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?