Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

maşallah kuzumaa tosun paşaya çok ehli keyf bu çocuklar yaaa kız fitoş nasıl rahat ediyolar öyle dimi benimkide yüzüstü yatıyodu doktor poposundan dürttü pipisini gördükk

bu arada şeker için erken değilmi canım 25-26 arası yapıyolar

Yerim o amuda kalkmış uykucuyu maşallah canım oğluşuna gecikmelide olsa çikolata etkisini göstermiş benim sıpa anası kılıklı tembel yaw

Bugün yeni teori daha duydum bu arada kalp atışı varya 140 ın altıysa erkek üstüyse kızmış ama ben bilmiyorum benimki kaç atıyo evde kalp atışını gösteren bir resim vardı ona bakıyım bi :44::44::44:

gerçi ilk gebelik rahatsa iyidir heralde değilse başına aynısı gelicek diye korkmak da kötü olur heralde
ayyy çok geçmiş olsun Allah korusun bebişini de seni de abla sağlıkla al kucağına inşallah sen de bebişini amin amiiin

sende bu hafta git artık duramıyorum doktorum deee

hastane olunca araya sıkışmayı sevmiyorum ben, gitsem beni arada alacak randevulu ve son haftadakileri kesin bekliycem birde benim ki çok temkinli bişey olduda geldim sanar izin vermez geziye korkuyom yoksa giderdim ....

kızlar biz geldikkkk.
işlerim yoğundu gelemedim yanınıza. şimdi azcık ara verdim. sonra da 2 faturam var işlem yapacağım rahatım sonra yine.
benim moralim bozuk aslında kızlar. bağlı çalıştığım bakanlık rotasyon çıkarmış. tüm bakanlık personeli rotasyonla yer değiştiriyor.
ben 3. bölgedeyim, burda hizmet süresi 4 yıl, 2 yılım bitti burda benim. işin kötüsü 4. bölgeye gitmem gerekiyor rotasyonda, doğuya.
rotasyonun tek olumlu yanı eskiden eşi özel sektörde çalışana tayin vermiyolardı, artık veriyolar ama gitmen gereken yerdeki rotasyon süreni doldurman kaydıyla çok canım sıkıldı.... küçücük bebekle ben nasıl giderim doğuya, eşim nasıl gelir peşimden. çok kızdım birilerine

hastane olunca araya sıkışmayı sevmiyorum ben, gitsem beni arada alacak randevulu ve son haftadakileri kesin bekliycem birde benim ki çok temkinli bişey olduda geldim sanar izin vermez geziye korkuyom yoksa giderdim ....

beklicez o zaman kuzum neyse çok varmış gibi değilde az kalmış hergün yarınmış gibi konuşalımmm

ya kesinleşmiş mi ki hep söyleniyordu böyle şeyler tayin aldır yavrum kastamonu belediyesine al naklini yerel yönetim birimi ya belediyeler o zaman tayin gelmezz

Eki Görüntüle 714056

verdi abla bilmiyorum ne kadar net bilemedim bi bakın bakalım sonuçta burasıda devlet sayılır hemen 2 dakikada baktı başını ölçtü bitti
sen geçen kontrolünden sonra tekrar mi dr. gittin fatmam. ultrason resmini görünce ben mi kaçırdım dedim
ama senin oğluşuna da maşallahh, gerçi azcık teyzelerine totosunu dönmüş gibi geldi bana ama

fitoşum gözün aydın canım, görmüşün bebişini, amuda kalkmış annesinin paşası maşallahhh

bebeğim dünden beri bi kasık ağrım vardı korktuk kurumun doktoruna indik şükür sağlıklıyıd kıpırdıyodu evet utanmaz cocuk kaç kere dedim ben ona büyüklerin yanında popo dikilip yatılmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…