- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.541
ya kesinleşmiş mi ki hep söyleniyordu böyle şeyler tayin aldır yavrum kastamonu belediyesine al naklini yerel yönetim birimi ya belediyeler o zaman tayin gelmezz
Eki Görüntüle 714056
verdi abla bilmiyorum ne kadar net bilemedim bi bakın bakalım sonuçta burasıda devlet sayılır hemen 2 dakikada baktı başını ölçtü bitti
sadece bizim bakanlığa has bi rotasyon canım. diğer memurlara şu anlık yok. hatta sabah gazetede okuduydum 2,5 milyon memur rahat nefes aldı rotasyon yok diye. 2 saat sonra memurla nette bizim bakanlığın haberini okuyunca tüm arkadaşlar şok olduk.
resmi gazetede bugün yayınlanmış canım. 2014 de uygulamaya gircekmiş %100.
belediye veya yerel bi yere geçince de eşim başka şehre gittiğinde hiç imkanım olmaz yanına gitmeye.
Maşallah oğluşumuza. Kocaman oldu kız yaa..Benimkini en son bütünüyle gördüğümde bu kadardı :)) Sonrakiler bölüm bölüm oldu.Yakında ultrasonda tamamını çekemeyecekler tadını çıkar:)) Hehehe kasık ağrısı işe yaradı:))
sadece bizim bakanlığa has bi rotasyon canım. Diğer memurlara şu anlık yok. Hatta sabah gazetede okuduydum 2,5 milyon memur rahat nefes aldı rotasyon yok diye. 2 saat sonra memurla nette bizim bakanlığın haberini okuyunca tüm arkadaşlar şok olduk.
Resmi gazetede bugün yayınlanmış canım. 2014 de uygulamaya gircekmiş %100.
Belediye veya yerel bi yere geçince de eşim başka şehre gittiğinde hiç imkanım olmaz yanına gitmeye.
geçmiş olsun canım. ben de dün tırstım çok. akşam yemekten sonra inanılmaz midem bulandı. arka arkaya çıkardım. biraz zorlandım herhalde benim de sağ kasığım ağrıdı akşam. gece yatınca geçmiş ama. böle panik yaptırıyolar annelerine iştebebeğim dünden beri bi kasık ağrım vardı korktuk kurumun doktoruna indik şükür sağlıklıyıd kıpırdıyodu evet utanmaz cocuk kaç kere dedim ben ona büyüklerin yanında popo dikilip yatılmazzz
ben 657 ye tabiyim canım. iş başa düşerse kurum değiştirmeye kadar gidecek zaten. çok zor değiştirmek ama denicez başka çaresi yok.canım ben İKcıyım hemde ülkenin en büyük belediyesinin İKsında çalışıyorum o kadar çok memuru nakil yaptık ki diğer kurumlara mesela bizim bi arkadaşın naklini yaptık elazığ valiliğine. eşin atıyorum eğer erzuruma gitti sen naklini alır gidersin hiç sınır yok . canım eğer memursan 657ye tabi devlet memuruysan hiç problem değil tamam belediyeye aldırma valiliğe aldır il özel idaresine geç tapuya geç maliyeye geç biliyorum böyle söylemek çok kolay kurum değiştirmek öncelikle psikolojik olarak bile çok zor ama düşünsene doğuya bebekle gitmektense kurum değiştirmek daha kolay
üniye geç sende acayip rahat istediğin şehirde de var
üniye geç sende acayip rahat istediğin şehirde de var
Ben bu rotasyon işine çok fransız kaldım kızlar. Biri bana açıklasın nüttfennn ve mimkinse seni kapsamıyor desin:))
geçmiş olsun canım. Ben de dün tırstım çok. Akşam yemekten sonra inanılmaz midem bulandı. Arka arkaya çıkardım. Biraz zorlandım herhalde benim de sağ kasığım ağrıdı akşam. Gece yatınca geçmiş ama. Böle panik yaptırıyolar annelerine işte
Ben 657 ye tabiyim canım. Iş başa düşerse kurum değiştirmeye kadar gidecek zaten. çok zor değiştirmek ama denicez başka çaresi yok.
Canım üniversiteler çakılı kadrodur. Muvaffakiyet vermezler. Ben atama için tercih yaparken o yüzden hiç üniv. Yazmadım.
geçmiş olsun canım. ben de dün tırstım çok. akşam yemekten sonra inanılmaz midem bulandı. arka arkaya çıkardım. biraz zorlandım herhalde benim de sağ kasığım ağrıdı akşam. gece yatınca geçmiş ama. böle panik yaptırıyolar annelerine işte
ben 657 ye tabiyim canım. iş başa düşerse kurum değiştirmeye kadar gidecek zaten. çok zor değiştirmek ama denicez başka çaresi yok.
canım üniversiteler çakılı kadrodur. muvaffakiyet vermezler. ben atama için tercih yaparken o yüzden hiç üniv. yazmadım.
canım ben ünide çalışıyorum ve personeldeyim o kadar çok adamı gönderdik ki,
evt yavrum paranoya olduk bu bebekler yüzünden çok saolasın.
istanbula gelirseniz bizim belediyeye gel ohhh ne güzel beraber kreşe veririz
evet canım doğru diyosun üniler senin dediğin gibi
kastamonu üniversitesi göndermiyor canım. Bi tanıdık eşinden boşandı, burda gurbetteydi, memeleketine gitmek istedi, muvaffakiyet vermediler, istifa etti gitti. üniv.de tek tayin duydum ben o da eşi asker. Askere ses çıkaramıyolar diye verdiler onlar da.
sağol bebekim, neyse en azından daha 2 yılım var diye teselli olyorum. bebek olduktan sonra bi hal çaresine bakıcaz artık.
hamiş hamiş bana yaşattıkları strese bak.
keza hamile arkadaşlar var burda, onların yeni kanuna göre süreleri dolmuş. doğudan il beyeniyolar şimdi. doğum izninden sonra
eşim buralı deil canım onun ailesi de izmirde. eşim özel bi yerde mühendis.üzülme canım sen bakarsın o zamana neler değişirrr
sizin kurumda kadın memur kalmaz
bu arada eşin ne iş yapıyo canım senin ayrıca oralıydı dimi ee o zaman hep kastamonuda çalışmıcak mı
bence biraz ilişkilerin iyiliğine bakar o durum, ben burdan önce yök teydim yök kesin göndermez kimseyi dediler asaleti çok geç verir falan ama ben buraya dilekçemi verdim ben ankaraya gitmeden ankara olurumu vermişti , burdada öyle ilişkileri iyi olan işini görüyo hiç sıkıntı yok , ama şöyle bişey var maddi olarak hiç bir artısı yok tek maaş ben sırf evime yakın ve ağır çalışmadığım için seçtim , maliye kyk ile görüşmüştüm iyi para alacan ama iyide çalışıyon tatilin yok resmen , yok canım almayım dedim bende ................
slm kızlarr ben geldim. yoruldum bugün okulumuz hareketliydi. siz nasılsnız.neler yapıyosunuz?? ben hala hamile olduğuma inanamıyoruz unutuyorum çoğu zaman garip bi halim var
hoşgeldinizzz. ilk zamanlar öle oluyo canım. çok bekledik ya insanın inanası gelmiyor, ben de midem bulanmasa arada unutuyorum hamiş olduğumu
eşim buralı deil canım onun ailesi de izmirde. eşim özel bi yerde mühendis.
biz o dönemde çok emsal aradık tayin için seni tanıyaydım o zaman, sizin üniv. verdiği muvaffakiyeti emsal gösterirdik iremim. burda kesinlikle üniv.den çıkış yok
ayrıca ilişkilerle de alakalı deil maalesef, yaşadığım şehirde işler nasıl insan olduğunla değil, hangi partiye üye olduğunla yürüyo. ilk buraya geldiğimde 2 yıl iş aradım, bunu çok net öğrendim burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?