Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

keşke bende kastamanoya bakıyo olsaymışım yökte Hayırlısı olsun hakkınızda ne deyim , ya benim daire başkanımla aram çok iyiydi çalışmamdan memnunda burayla o konuştu bir elemanım var sana gönderiyom diye bu kadar rabbime şükürler olsun hiç bir sıkıntı yaşamadım ben tayinde, bundan sonrada kolay kolay tayin görünmüyo bana çakılı kazığım artık ......................

ben daha doktora da gitmedim 2 hafta sonra falan gideyim diyorum çok mu geç olur sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim herşeyi unutmuşumm

ben ilk 5+2 de gittim canım. bence dr. seç ve ara bi. keseyi görmesi, kesenin yerini belirlemesi bu haftalarda önemli. sen hamiş olduğunu haber ver, süreci dr. planlasın bence.

amannn sağlık ve neşen yerinde olsun da canım, çakılı kazık ol boşveeeerr bak ben sabah rotasyonun R'sini duyduğumdan beri hoplayıp duruyom, kocam da teselli ile uğraşıyo beni...

ben ilk 5+2 de gittim canım. bence dr. seç ve ara bi. keseyi görmesi, kesenin yerini belirlemesi bu haftalarda önemli. sen hamiş olduğunu haber ver, süreci dr. planlasın bence.

o zaman ben haftaya gideyim bi çünkü normalde benim bat tarihi bile geçmedi 19 unda falan olmam lazım. önümüzdeki hafta sonu gideyim ben en iyisi. saol canım

amannn sağlık ve neşen yerinde olsun da canım, çakılı kazık ol boşveeeerr Bak ben sabah rotasyonun r'sini duyduğumdan beri hoplayıp duruyom, kocam da teselli ile uğraşıyo beni...

orası öylede ankaradaki ortamımı çok özlüyorum inan burası öyle değil sevdiğim söylenemez , kocişin gelme ihtimali olsa ankarada çakılı kazık olurdum , dediğin gibi en azından bir yerde huzurun olacak rabbim iyiki kocişi karşıma çıkartmış yoksa ben çekemezdim burayı ...........

slm canlarım...
ben tek tek alıntı yapmıştım ama o anda müşteri geldi oyüzden silinmiş alıntılarım... tekrar dönemedim...
çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...

detaylı 10-14 haziran arası yaptır dedi dr. yani 22.hafta oluyo... ondan 1 hafta sonra gel şeker yüklemesi için dedi o da 23.hafta oluyo ...sanırım zamanıdır..

aşıyı da pazartesi yaptırırım artık..

22 hafta ayrıntılı için ideal zaman diye biliyorum aşı 20. Haftaya girince ama şeker konusuna yabancıyım datlum ama doktorun dediyse dediğini tut

biz geldik tekrardan...
tüm işlerimi bitirdimmm, mesainin bitmesini bekliyorum
dün akşam servis yoktu eve yürümüştüm,iyi geldi çok, bugün de yürüyeyim diyorum, hava kapalı ama yağmur yok

ay ben tek kaldım kuzumm buradada çok kapalı ama aşırı sıcakkk yağsa rahatlıcak

bizim burası da soğuk çok canım. şu an üzerimde baharlık bi kazak ve şalım var. ben yıkayıp kaldırdığım kazakları tek tek hurçtan çıkarmaya başladım valla, şaka gibi. ama hafta sonundan sonra hava güzelleşcekmiş burda.
ayyy o sıcakları bile özledim biliyo musun.
canım senin mesain bitmedi mi daha, normalde çıkardın bu saate.

evett kızlar benim de mesaim bittiii...
ben de evime gidiyom. hepinize iyi akşamlar ve iyi hafta sonlarıııı
yarın yoğunum ben, gündüz günüm var, akşama da bi düğüne gidicez. araya sıkıştırabilirsem bi de pazar sıkıştırmayı düşünüyorum.
hepiciğinizi öptümmm çoookkk

Eki Görüntüle 714056

verdi abla bilmiyorum ne kadar net bilemedim bi bakın bakalım sonuçta burasıda devlet sayılır hemen 2 dakikada baktı başını ölçtü bitti

resmen namaza durmuş maşallah yaaaaa

canm sıkma canını bu işlerde zormuş gerçekten Allah yardımcınız olsun

ay ablam evet son son böyle bütün görücem sonra tek tek parça parça bakıcaz paşaya

allah korusun önemli bişey yokmuş ama hakkaten işe yaradı bu durum

kuzum tek parçamı bakılıyo neden öyle ilk kez duydum

hoşgeldinizzz. ilk zamanlar öle oluyo canım. çok bekledik ya insanın inanası gelmiyor, ben de midem bulanmasa arada unutuyorum hamiş olduğumu

tubişşşşşş çıksın artık göbişlerimiz iyice

canm benm maşallah tosuncuğuna ve sana rabbim onları kokladığımız günlere de tez zamanda kavuştursun inş. maşallah erkekler aldı başını gitti bakalım aynur ablanın bebişine kimler kız arkadaş getiricek hayırlsı

bugün gün mü beni yedi benmi günü bilemedim ama ben bittimmmmm gün bitmedi

fulim al bende de o kadar burnumdan geldi artık işe gelmek kabus gibi

bugün cumartesi ve topikte kimsecikler yok...
bugün çok canım sıkılacak anlaşılan...
yine de herkese günaydınnnnn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…