- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.561
eşim buralı deil canım onun ailesi de izmirde. Eşim özel bi yerde mühendis.
Biz o dönemde çok emsal aradık tayin için seni tanıyaydım o zaman, sizin üniv. Verdiği muvaffakiyeti emsal gösterirdik iremim. Burda kesinlikle üniv.den çıkış yok
Ayrıca ilişkilerle de alakalı deil maalesef, yaşadığım şehirde işler nasıl insan olduğunla değil, hangi partiye üye olduğunla yürüyo. Ilk buraya geldiğimde 2 yıl iş aradım, bunu çok net öğrendim burda.
ben daha doktora da gitmedim 2 hafta sonra falan gideyim diyorum çok mu geç olur sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim herşeyi unutmuşumm
keşke bende kastamanoya bakıyo olsaymışım yökteHayırlısı olsun hakkınızda ne deyim , ya benim daire başkanımla aram çok iyiydi çalışmamdan memnunda burayla o konuştu bir elemanım var sana gönderiyom diye bu kadar rabbime şükürler olsun hiç bir sıkıntı yaşamadım ben tayinde, bundan sonrada kolay kolay tayin görünmüyo bana çakılı kazığım artık ......................
ben ilk 5+2 de gittim canım. bence dr. seç ve ara bi. keseyi görmesi, kesenin yerini belirlemesi bu haftalarda önemli. sen hamiş olduğunu haber ver, süreci dr. planlasın bence.
amannn sağlık ve neşen yerinde olsun da canım, çakılı kazık ol boşveeeerrBak ben sabah rotasyonun r'sini duyduğumdan beri hoplayıp duruyom, kocam da teselli ile uğraşıyo beni...
ben daha doktora da gitmedim 2 hafta sonra falan gideyim diyorum çok mu geç olur sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim herşeyi unutmuşumm
keseyi görmek istiyosan bi ghafta beklesen yeter heralde
slm canlarım...
Ben tek tek alıntı yapmıştım ama o anda müşteri geldi oyüzden silinmiş alıntılarım... Tekrar dönemedim...
çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...
Detaylı 10-14 haziran arası yaptır dedi dr. Yani 22.hafta oluyo... Ondan 1 hafta sonra gel şeker yüklemesi için dedi o da 23.hafta oluyo ...sanırım zamanıdır..
Aşıyı da pazartesi yaptırırım artık..
evet canım benim daha 4+1 çok erken ben bi kaç gün artışları kontrol edeyim ona göre giderim doktora. en iyisi yarın bi kan tahlili vereyim
biz geldik tekrardan...
tüm işlerimi bitirdimmm, mesainin bitmesini bekliyorum
dün akşam servis yoktu eve yürümüştüm,iyi geldi çok, bugün de yürüyeyim diyorum, hava kapalı ama yağmur yok
ay ben tek kaldım kuzumm buradada çok kapalı ama aşırı sıcakkk yağsa rahatlıcak
Eki Görüntüle 714056
verdi abla bilmiyorum ne kadar net bilemedim bi bakın bakalım sonuçta burasıda devlet sayılır hemen 2 dakikada baktı başını ölçtü bitti
kızlar biz geldikkkk.
işlerim yoğundu gelemedim yanınıza. şimdi azcık ara verdim. sonra da 2 faturam var işlem yapacağım rahatım sonra yine.
benim moralim bozuk aslında kızlar. bağlı çalıştığım bakanlık rotasyon çıkarmış. tüm bakanlık personeli rotasyonla yer değiştiriyor.
ben 3. bölgedeyim, burda hizmet süresi 4 yıl, 2 yılım bitti burda benim. işin kötüsü 4. bölgeye gitmem gerekiyor rotasyonda, doğuya.
rotasyonun tek olumlu yanı eskiden eşi özel sektörde çalışana tayin vermiyolardı, artık veriyolar ama gitmen gereken yerdeki rotasyon süreni doldurman kaydıylaçok canım sıkıldı.... küçücük bebekle ben nasıl giderim doğuya, eşim nasıl gelir peşimden. çok kızdım birilerine
ay ablam evet son son böyle bütün görücem sonra tek tek parça parça bakıcaz paşaya
allah korusun önemli bişey yokmuş ama hakkaten işe yaradı bu durum
hoşgeldinizzz. ilk zamanlar öle oluyo canım. çok bekledik ya insanın inanası gelmiyor, ben de midem bulanmasa arada unutuyorum hamiş olduğumu
slm canlarım...
ben tek tek alıntı yapmıştım ama o anda müşteri geldi oyüzden silinmiş alıntılarım... tekrar dönemedim...
çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...
detaylı 10-14 haziran arası yaptır dedi dr. yani 22.hafta oluyo... ondan 1 hafta sonra gel şeker yüklemesi için dedi o da 23.hafta oluyo ...sanırım zamanıdır..
aşıyı da pazartesi yaptırırım artık..
bugün gün mü beni yedi benmi günü bilemedim ama ben bittimmmmm gün bitmedi
bugün cumartesi ve topikte kimsecikler yok...
bugün çok canım sıkılacak anlaşılan...
yine de herkese günaydınnnnn.......
günaydın gülücükümmmmmmmmmmm ve paşa yiğenimmmm ben geldimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?