- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.341
Belki birgün ikna edersin canım. İzmitte hayat rahat gerçekten. Belki İstanbulun imkanlarının bir kısmına sahip değil sosyal açıdan ama en azından sakin, tehlikesiz ve ucuz.
bu arada kızlar tubiş bugünde hiç gelmdi ben merak etmeye başladım heee faceden falan hbr alan varmı yaaa
ben facebooku açamıorum abla sen baksana bi kızçeyebu arada kızlar tubiş bugünde hiç gelmdi ben merak etmeye başladım heee faceden falan hbr alan varmı yaaa
çok zor ikna olmaz ama napıyım umut fakirin ekmeğii
aman istanbulun sosyal imkanı yerin dibine batsın napıyoz sanki sosyalleşip izmitte daha sosyalim ben marinaya giderim sekaparka giderim kafeleri bilirim daha ne olsun
İnşallah hayalin gerçek olur tatlım. Doğru diyorsun ev bir kere alınıyor. Bir ömür içinde geçecek. O yüzden bu zamana kadar bekledim. Apartman dairesi istemedim. Değdi valla:))
ben cinayete karşıyım ama yola gelirler kendi kendilerine katlanırlar mı acep diye askıda bırakıyom tık yok
Ben de şimdi onu soracaktım canımAnti de yok kaç gündür. Diarın sonuçları ne oldu kese çift mi tek mi bakacaktı doktor onu da merak ettim
ben facebooku açamıorum abla sen baksana bi kızçeye
ben facebooku açamıorum abla sen baksana bi kızçeye
gülüm benim bilgisayar da kısıtlı seninki gibi. Cep telefonu da kullanmıyorum ki ordan bakabilsem.
ben yazıyım face den ....
Valla bir sahile inmek bile yetiyor bana. Kalabalık yok, gürültü yok:)) Bazen hala İzmitte olduğuma inanamıyorum. Tabelaları defalarca okuduğum oluyor biliyor musun? 7 yıl bekledim buraya tayin alabilmeyi. 100 kere başvurdum belki, reddedildi. Sonra Büyükşehir kabul etti 5 yıl kendi belediye başkanım göndermedi. Onun yüzünden onca yıl çocuklarımla tek başıma yaşadım ailemin bile olmadığı bir ilçede. O yüzden şimdi İzmit diyoruz ya, bir tuhaf oluyorum hala:))
sen nerdeydin ki ablam konuşmuşmuyduk daha öncee
Trabzondaydım canım. Kendim memleketim, hatta hemen yanıbaşımızdaki ilçeydi ilk tercihim. İlk yapılan memurluk sınavıyla girmiştim. 9 yıl orada görev yaptım. Ama eşim askerden sonra iş bulamayınca İzmite geldi. Hesapta hemen yanına alacaktı bizi ama...İki çocukla dul gibi kaldım 7 yıl:)) 5 yıldır buradayız işte.
Sağ ol bebeğim, inşallah olur hayırlısıyla. Bebek doğmadan ev işini halletmemiz lazım:)) Trabzonda evler burdan pahalı, bilirim. 9 yıl emlak bölümünde çalıştım orda belediyede. Pahalı çünkü pek ev satan yok buralar kadar. Sizin hepinizin kendi evi sanırsamAllah herkese ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
bu arada kızlar tubiş bugünde hiç gelmdi ben merak etmeye başladım heee faceden falan hbr alan varmı yaaa
ablacımm inşalah dilediğin gibi istediğin evde mutlu mesut yaşarsınız. Evi çok beğendim içi yapılı girince masraf etmezsiniz.
Burda hepimizin evi yok malesef ama zamanı gelince olur inşallah abla. Benim hayalimdeki ev de bahçeli dublex müstakil :)))
bende meraklandım yaa ya interneti yok ya da işleri çok yoğunn..
Sevo da yok kübüş de yokk
sevo kim kuzum sevo 24 mü onu mu diyosun
evet onu diyorum :)
o bizden baya koptu kuzum bi ara geldi geri gitti günlük gelenlerden değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?