Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Belki birgün ikna edersin canım. İzmitte hayat rahat gerçekten. Belki İstanbulun imkanlarının bir kısmına sahip değil sosyal açıdan ama en azından sakin, tehlikesiz ve ucuz.

çok zor ikna olmaz ama napıyım umut fakirin ekmeğii
aman istanbulun sosyal imkanı yerin dibine batsın napıyoz sanki sosyalleşip izmitte daha sosyalim ben marinaya giderim sekaparka giderim kafeleri bilirim daha ne olsun

çok zor ikna olmaz ama napıyım umut fakirin ekmeğii
aman istanbulun sosyal imkanı yerin dibine batsın napıyoz sanki sosyalleşip izmitte daha sosyalim ben marinaya giderim sekaparka giderim kafeleri bilirim daha ne olsun

Valla bir sahile inmek bile yetiyor bana. Kalabalık yok, gürültü yok:)) Bazen hala İzmitte olduğuma inanamıyorum. Tabelaları defalarca okuduğum oluyor biliyor musun? 7 yıl bekledim buraya tayin alabilmeyi. 100 kere başvurdum belki, reddedildi. Sonra Büyükşehir kabul etti 5 yıl kendi belediye başkanım göndermedi. Onun yüzünden onca yıl çocuklarımla tek başıma yaşadım ailemin bile olmadığı bir ilçede. O yüzden şimdi İzmit diyoruz ya, bir tuhaf oluyorum hala:))

İnşallah hayalin gerçek olur tatlım. Doğru diyorsun ev bir kere alınıyor. Bir ömür içinde geçecek. O yüzden bu zamana kadar bekledim. Apartman dairesi istemedim. Değdi valla:))

aminn ablammmm bence dediğim gibi seçimin süper güle güle oturun ablamm

ben cinayete karşıyım ama yola gelirler kendi kendilerine katlanırlar mı acep diye askıda bırakıyom tık yok

valla ya bende bi asıyom 2 gün sonra topluyorum anca oda bin nazla

Ben de şimdi onu soracaktım canım Anti de yok kaç gündür. Diarın sonuçları ne oldu kese çift mi tek mi bakacaktı doktor onu da merak ettim

anti p.tesi salı çarşamba çalışıyo yarın evdedir damlar yanımıza die düşünüyorum diarda doktora ne zaman gidecekti bilmiyorum ama gidince gelir sanırım tubik durup dururken kayboldu iyidir inşallah

ben facebooku açamıorum abla sen baksana bi kızçeye

işte biriniz ulaşsanız belki facebooktan cebine msj falan gider bakar cvp verir

Kızlar ben mutfağa makarna yapmaya gidiyorum. Bu saat oldu yemedik hala. Sabah Bir bardak süt ve bir elmanın dışında bugün de beslenemedik....

sen nerdeydin ki ablam konuşmuşmuyduk daha öncee

sen nerdeydin ki ablam konuşmuşmuyduk daha öncee

Trabzondaydım canım. Kendim memleketim, hatta hemen yanıbaşımızdaki ilçeydi ilk tercihim. İlk yapılan memurluk sınavıyla girmiştim. 9 yıl orada görev yaptım. Ama eşim askerden sonra iş bulamayınca İzmite geldi. Hesapta hemen yanına alacaktı bizi ama...İki çocukla dul gibi kaldım 7 yıl:)) 5 yıldır buradayız işte.

Son düzenleme:

ay öylede ne zor yaaa şükür kavuşmuşsunuzzz

Ablacımm inşalah dilediğin gibi istediğin evde mutlu mesut yaşarsınız. Evi çok beğendim içi yapılı girince masraf etmezsiniz.
Burda hepimizin evi yok malesef ama zamanı gelince olur inşallah abla. Benim hayalimdeki ev de bahçeli dublex müstakil :)))

bu arada kızlar tubiş bugünde hiç gelmdi ben merak etmeye başladım heee faceden falan hbr alan varmı yaaa

bende meraklandım yaa ya interneti yok ya da işleri çok yoğunn..

sevo da yok kübüş de yokk

sevo kim kuzum sevo 24 mü onu mu diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…