Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet ya,güçlü olunca daha bi farklı geliyo herhalde,daha çok orda olduğunu hissettiriyo galiba...

seni bizim topiğin en rahat hamişi seçiyorum ne güzel rahatsınnnn

canımm rahatımdır biraz gerçekten ama ben ilçedeyim batman bi saat şimdi gitcem keseyi falan göremicem hemen tekrar çağırcak zor geliyo bana. ben gideyim toptan halledeyim işimi diyorum hem daha çok küçük 5 hafta yarın bitecek değerim de yükselmiş ya içim rahatladı aklıma kötü şeyler de getirmiyorum herşey güzel olacak inşaallahh

gönderem kuzu..adresi ver...

yaz kızım istanbul avcılar b.düzü semalarına gönder birde fatih e fatmikimde serinlesin azcıkk

ya kuzu bende arttırdım eskiden hiç yiyemeyen ben şimdi yer oldumm hala serbetli yiyemiyorum ama sütlü tatlı dondurma vs vs

kızlar yaaa tatlıya çok düştüm ben..napcambilmyom...sürekli çikolata tarzı şeyler...

kızçeler bende çok tuhaf bi şekilde midem bulanırsa tatlı yiyorum anında kesiliyo e tabi bulanmayıncada bayılıyoruz

o zman hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz

ben de dondurmaya,cnm başka tatlı pek çekmiyo şükür...
ha bir de nutella

azcık pislik yapımmmııı canınız çekerse ulaşabileceğiniz bişey nede olsa alcan ekmeği sürcen nutellayı üstüne muz dilimliycen ooooffffff diyorum offffffffffffffffffffff

haklısın canım ulaşım imkanı zor olunca git gel her zaman mümkün olmaz bencede iyi düşünkü iyi olsunnn

ben kirazı çok yediğimden herhalde canım çok çekmiyo tatlı,normalde bayılırım her türlü tatlıya...

gönderiyom kuzu...az bekleyin...benimde kesiyodu tatlı bulantımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…