- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.381
azcık pislik yapımmmııı canınız çekerse ulaşabileceğiniz bişey nede olsa alcan ekmeği sürcen nutellayı üstüne muz dilimliycen ooooffffff diyorum offffffffffffffffffffff
gönderiyom kuzu...az bekleyin...benimde kesiyodu tatlı bulantımı...
bizde ofise dondurma söyledikkk şimdi serinledim valla
senin dediğin oldumu şimdi ya oldu mu fuli?
ulaşamayacağımız bişey değil ama bence dobikler olarak ulaşmamamız gereken bişey....
bence nutellayı kaşık kaşık yiyelim..
ha bu arada bu perşembe a101 de büyük boy nutella indirimde,9tl mi neydi bilginize,benim de yeni bitmişti alıcam yarın
nutella tatlı değil mi kız..
kihkihkihhhhh
o işi bende az önce yaptım anlık serinledik bizde
kız kaşık kaşık yeme işte dediğimi yap kessin kaşık kaşık yersem kavanozu bitiririm ben
ya fulya gerçekten çok fenasın yaaaa... eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyon yaaaaaaaa
nutella konusunu açtığımızdan beri benimki pıt pıtlıyo içerden.....
ya fulya gerçekten çok fenasın yaaaa... Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyon yaaaaaaaa
ya muz dedin de ben ne zamandır muz yemiyom yaaaa...yaparımmmmmmmmm bende eve gitmeyi bekliyorum 2-4-6-8-10-12 gözle gidip bunu yapıp yemeyiiii
ağzının tadını biliyo sıpaaaa
nutella konusunu açtığımızdan beri benimki pıt pıtlıyo içerden.....
nutella bağımlılık yapıyor a dostlarrr
benimkide kıpırdadı dondurmayı yiyinceee
ya muz dedin de ben ne zamandır muz yemiyom yaaaa...
hiç aklıma gelmiyo,diğer meyvelerden...:44::44::44:
bilmez mi hiçççç... babası kılıklı.... kimin oğlu..
benimkide kıpırdadı dondurmayı yiyinceee
kesinlikle katılıyorum.....
biz o işi öğlen yemekten sonra yaptık...
Babişin yanına gittik... Oluşumun ordaki amcalarından biri ısmarladı bize... O yüzden şımardı bizimki....
bende şimdiki yaz meyvelerinden sebep anca bahsettiğim gibi yiyorumm
Kız biz et istiyoruz ya habire geçen k.valideme dedim tavukları siz yiyin biz et yeriz tavuk çekmiyo canı dedim babası kılıklı dedi oda
Oyyy yerim onu bennnn
aynı ben de öyle cnm,tavuk hiç istemiyo cnm,balık ta öyle.. ama et mmmmmmmmmmmmmm çok güzel geliyo... normalde etçi bi insan da değilim yani....şimdi hergün yesem sıkılmam...bende şimdiki yaz meyvelerinden sebep anca bahsettiğim gibi yiyorumm
kız biz et istiyoruz ya habire geçen k.valideme dedim tavukları siz yiyin biz et yeriz tavuk çekmiyo canı dedim babası kılıklı dedi oda
oyyy yerim onu bennnn
ben eve gidiyorum kızlar görüşürüz inşallah yarın. Kuzularıma iyi bakınöptüm gözlerinizden.
Ben eve gidiyorum kızlar görüşürüz inşallah yarın. Kuzularıma iyi bakınÖptüm gözlerinizden.
aynı ben de öyle cnm,tavuk hiç istemiyo cnm,balık ta öyle.. ama et mmmmmmmmmmmmmm çok güzel geliyo... normalde etçi bi insan da değilim yani....şimdi hergün yesem sıkılmam...
güle güle ablacım görüşürüz
benim koçişte çok beğendi senin evi yavaş yavaş işliyorum adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?