Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

azcık pislik yapımmmııı canınız çekerse ulaşabileceğiniz bişey nede olsa alcan ekmeği sürcen nutellayı üstüne muz dilimliycen ooooffffff diyorum offffffffffffffffffffff

senin dediğin oldumu şimdi ya oldu mu fuli?

ulaşamayacağımız bişey değil ama bence dobikler olarak ulaşmamamız gereken bişey....
bence nutellayı kaşık kaşık yiyelim..

ha bu arada bu perşembe a101 de büyük boy nutella indirimde,9tl mi neydi bilginize,benim de yeni bitmişti alıcam yarın

gönderiyom kuzu...az bekleyin...benimde kesiyodu tatlı bulantımı...

kihkihkihhhhh

bizde ofise dondurma söyledikkk şimdi serinledim valla

o işi bende az önce yaptım anlık serinledik bizde

kız kaşık kaşık yeme işte dediğimi yap kessin kaşık kaşık yersem kavanozu bitiririm ben

ya muz dedin de ben ne zamandır muz yemiyom yaaaa...

hiç aklıma gelmiyo,diğer meyvelerden...:44::44::44:

bilmez mi hiçççç... babası kılıklı.... kimin oğlu..

bende şimdiki yaz meyvelerinden sebep anca bahsettiğim gibi yiyorumm

kız biz et istiyoruz ya habire geçen k.valideme dedim tavukları siz yiyin biz et yeriz tavuk çekmiyo canı dedim babası kılıklı dedi oda

benimkide kıpırdadı dondurmayı yiyinceee

oyyy yerim onu bennnn

biz o işi öğlen yemekten sonra yaptık...

Babişin yanına gittik... Oluşumun ordaki amcalarından biri ısmarladı bize... O yüzden şımardı bizimki....

çok şımarttık biz bu bebekleri sanırım kızlarr

Tavuğu ne kadar az yersek o kadar ii kuzum bizde piknikte tavuk yemedik köfteyi sucuğu götürdükk

aynı ben de öyle cnm,tavuk hiç istemiyo cnm,balık ta öyle.. ama et mmmmmmmmmmmmmm çok güzel geliyo... normalde etçi bi insan da değilim yani....şimdi hergün yesem sıkılmam...

Ben eve gidiyorum kızlar görüşürüz inşallah yarın. Kuzularıma iyi bakın Öptüm gözlerinizden.

ablam güle güle görüşrüzzzzz
aynı ben de öyle cnm,tavuk hiç istemiyo cnm,balık ta öyle.. ama et mmmmmmmmmmmmmm çok güzel geliyo... normalde etçi bi insan da değilim yani....şimdi hergün yesem sıkılmam...

aynen bende normalde yemezdim ama dediğin gibi hergün yiyesim var birde yerken resmen mest oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…