Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarrrr furkana yemek yedirme operasyonundan geliyorum sinirlerim zıpladıııı... allahım bu çocuklara yemek yedirmek neden bu kadar zor bi de benim oğlum çok iştahsız inşaallah karnımdaki susam böyle olmazzzz.. her öğün ömrümden ömür gidiyo

bizde ofise dondurma söyledikkk şimdi serinledim valla
bende eve gittiğimde yerim...
kihkihkihhhhh

o işi bende az önce yaptım anlık serinledik bizde

kız kaşık kaşık yeme işte dediğimi yap kessin kaşık kaşık yersem kavanozu bitiririm ben

o ayrı bişeyyyyy...

yani öyle şerbetli sütlü tatlı falan canım çekmiyo... tiksinmiyorum ama aramıyom da....
arada tutuyo beni şerbetlisi de

ya fulya gerçekten çok fenasın yaaaa... eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyon yaaaaaaaa
her dondurmayı yemem ben maraş dondurması olcak

oyy susamına kurban oliyim ben senin çoktandır susamımız yoktu inşallah istahlı olurlar
ben çok iştahsızmışım eşimde çok iştahlıymış bizimki ne olacak bakalım

oyy susamına kurban oliyim ben senin çoktandır susamımız yoktu inşallah istahlı olurlar
ben çok iştahsızmışım eşimde çok iştahlıymış bizimki ne olacak bakalım

susamım öpüyomuş teyzesii... inşaallah hepimizin bebişleri iştahlı olurlarr her bulduğumu sokcam ağzına gerçi furkana da veriyodum ama buna son zamanlarda bişeyler oldu damak tadı gelişti sıpanın.. önceden istemese de kaşığı sokabiliyodum ağzına şimdi resmen benle savaşıyoı ve o kazanıyo bu sebepten savaşa girmemeye çalışıyorum ama ben de deliriryorum bazen.. insan sulu hiçbişey mi yemez yaa hep kuru hep kuru nolcaz bakalım sebzelerin tadını bilmiyo paşamız.. bebekken ne yedirebildiysem o yani.. iştahı babasıyla bana çekmiş olsaydı tosun olurdu şimdiii

aynur abla geçen bahsediyordu çocuklara bebekken ne yedirdiysek o sonra alışamıyor gibi bişi diyodu

aynur abla geçen bahsediyordu çocuklara bebekken ne yedirdiysek o sonra alışamıyor gibi bişi diyodu

kesinlikle öyleymiş ben de öyle düşünüyorum insan stress yapıyo bazen ama doktor da kafama takmamamı söylemişti ben kendimi rahatlatayım en iyisi zorla yediremiyorum zatenn

canlarım
çok moralim bozuk annem çok hasta safra kesesindeki taştan hariç
birde tümör varmış ve acil ameliyat olması gerekiyomuş ama annem
aynı zamanda şeker ve astım hastası dolayısıyla ameliyat çok riskliymiş
astım hastalığı karaciğere bağlı bi hastalık olduğu için ellendiği zaman astım çoğalıp solunum çihazına bağlanmak zorunda kalabilirmiş
ve sonu kötü olurmuş ama ameliyat olmasıda lazımmış çünkü kanser olma olasılığı yüksekmiş tümörün
ama annem ameliyat asla olmam diyo madem ölücem ameliyat olmadan ölürüm diyo ağlamaktan gözlerim balon gibi başımın ağrısından ölüyorum bide buralarda çok yalnızım hiç kimsemiz yok omuzuna yaslanıp ağlıyabileceğim kimsem yok napıcamı bilemiyorum
rabbim kimsenin sağlığını elinden almasın çok zor hastaneler

canım çok geçmiş olsun...annene destek ol canım ikna etmeye çalışın bir şekilde...

ablam çok geçmiş olsun , bende şeker hastaları ameliyat olamaz diye biliyorum benim annannem artık bacaklarını resmen sürüyo sırf şekeri olduğu için ameliyat edemiyorlar bilemedim valla rabbim en kısa zamanda bir çözüm versin ve ne olursa çözümü inşallah annen kabul eder ................

abla anladığım kadarı ile safrakesesi alınacak bildiğim kadarı ile şimdi safrakeselerini lazerle alıyorlar ve ameliyatları kolay oluyor
bence lazeri bi araştırın olayın detayını bilmiyorum ama bi fikirr benimkisi

bu arada çok geçmiş olsun allah şifasını versin bizdedua edelim hep beraber annen hemencik iyileşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…