- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.421
kanama çok hafif oluyo...ama bugün dişlerimi mi sıkmışım uyurken anlamadım sızı var...bu aralar hassasiyet olabilirmiş dişlerde o tarz mı sıkıntın kanar bile yazıyodu geçen bir yerde bende fırçalarken ciddi kanama gibi değilde sızıntı gibi oluyo bir iki gündür ..........
çok dondurma yedin dimi ondandır:84::84işlerim sızlıyor..:84::84:
hoşgeldiniz kuzular...
çok dondurma yedin dimi ondandır
hoşbulduk kuzum napıyosunuz bizim bugün eğitimimiz var sabah 9.30da çıkıcam 2 gibi filan gelirim
dondurma yemedim ki dün kuzu...
napayım sabah sabah karpuz yiyorum...canımın istediği başka bişi yok...ne eğitimi kuzu bu şimdi..
ay ne biliyim dün diyodun ya o yüzden dedim
iş sağlığı iş güvenliği eğitimi eften püften şeylerr
dün okuldan geldim kafayı vurdum yattım saat 10 buçuk gibi arkadaşın telefonuna uyandım ödüm koptu zaten...dondurma aklıma bile gelmedi...ama seminer tarzı eğitim hiç çekilmez şimdi bu eğitim..
canlarım
çok moralim bozuk annem çok hasta safra kesesindeki taştan hariç
birde tümör varmış ve acil ameliyat olması gerekiyomuş ama annem
aynı zamanda şeker ve astım hastası dolayısıyla ameliyat çok riskliymiş
astım hastalığı karaciğere bağlı bi hastalık olduğu için ellendiği zaman astım çoğalıp solunum çihazına bağlanmak zorunda kalabilirmiş
ve sonu kötü olurmuş ama ameliyat olmasıda lazımmış çünkü kanser olma olasılığı yüksekmiş tümörün
ama annem ameliyat asla olmam diyo madem ölücem ameliyat olmadan ölürüm diyo ağlamaktan gözlerim balon gibi başımın ağrısından ölüyorum bide buralarda çok yalnızım hiç kimsemiz yok omuzuna yaslanıp ağlıyabileceğim kimsem yok napıcamı bilemiyorum
rabbim kimsenin sağlığını elinden almasın çok zor hastaneler
o tosun gibi benim oğluşum da annesine masaj yapcak inşallah öyle....senin avatarındaki tosunu yerim ben... valla ben buluyom kuzu yok mu sizin oralarda maraş dondurması ama hakikisinden...
abla ya çok üzüldüm inanki..... çok büyük geçmiş olsun,ama benim annem de şeker hastası ve birsürü ameliyat geçirdi... tabi dr.lar daha iyisini bilirler bize burdan konuşmak kolay ama,allah yardımcınız olsun abla.....canlarım
astım hastalığı karaciğere bağlı bi hastalık olduğu için ellendiği zaman astım çoğalıp solunum çihazına bağlanmak zorunda kalabilirmiş
ve sonu kötü olurmuş ama ameliyat olmasıda lazımmış çünkü kanser olma olasılığı yüksekmiş tümörün
ama annem ameliyat asla olmam diyo madem ölücem ameliyat olmadan ölürüm diyo ağlamaktan gözlerim balon gibi başımın ağrısından ölüyorum bide buralarda çok yalnızım hiç kimsemiz yok omuzuna yaslanıp ağlıyabileceğim kimsem yok napıcamı bilemiyorum
günaydın gacılar ve bu gacıların minnak kuzuları....
günaydın bacılar leblebide aldım geldim
:84::84işlerim sızlıyor..:84::84:
günaydınnn kuzularımm
benim dr.um hasas dişler için olan diş fırçası ve macunlara geç dedi, tavsiye ederim, diş etlerim çok rahat onları kullanalı. ayrıca o tazrz macunlar çok köpürmüyor ya midey daha az bulandırıyor.bu aralar hassasiyet olabilirmiş dişlerde o tarz mı sıkıntın kanar bile yazıyodu geçen bir yerde bende fırçalarken ciddi kanama gibi değilde sızıntı gibi oluyo bir iki gündür ..........
canlarım
kızlar merhaba nasılsınız.
Ben kötüyümm.
2 gündür evde raporlu yatıyorum. Bugün de zar zor toparladım kendimi.
Migren krizim tuttu. Pazartesi biliyosunuz başım ağrıyodu zaten. Salı sabaha karşı 3te başladı. Hamiş olmasam acile dayanmıştık. O kadar kötüydüm. Sabah ezanına kadar allahım beterinden korusun ölüyom sandım.
şimdi de ufaktan hala var. Bilgisayar ekranına zor bakıyom.
Kendimi iyi hissettikçe uğrmaya çalışıcam, hepinizi öpüyomm
kızlar merhaba nasılsınız.
ben kötüyümm.
2 gündür evde raporlu yatıyorum. bugün de zar zor toparladım kendimi.
migren krizim tuttu. pazartesi biliyosunuz başım ağrıyodu zaten. salı sabaha karşı 3te başladı. hamiş olmasam acile dayanmıştık. o kadar kötüydüm. sabah ezanına kadar allahım beterinden korusun ölüyom sandım.
şimdi de ufaktan hala var. bilgisayar ekranına zor bakıyom.
kendimi iyi hissettikçe uğrmaya çalışıcam, hepinizi öpüyomm
lllaaaaa bizim topiğe gaz bombası neyinmi attılar kimsecikler kalmadı
lllaaaaa bizim topiğe gaz bombası neyinmi attılar kimsecikler kalmadı
canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?