Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu aralar hassasiyet olabilirmiş dişlerde o tarz mı sıkıntın kanar bile yazıyodu geçen bir yerde bende fırçalarken ciddi kanama gibi değilde sızıntı gibi oluyo bir iki gündür ..........
kanama çok hafif oluyo...ama bugün dişlerimi mi sıkmışım uyurken anlamadım sızı var...

çok dondurma yedin dimi ondandır

hoşbulduk kuzum napıyosunuz bizim bugün eğitimimiz var sabah 9.30da çıkıcam 2 gibi filan gelirim

dondurma yemedim ki dün kuzu...
napayım sabah sabah karpuz yiyorum...canımın istediği başka bişi yok...ne eğitimi kuzu bu şimdi..

ay ne biliyim dün diyodun ya o yüzden dedim

iş sağlığı iş güvenliği eğitimi eften püften şeylerr

dün okuldan geldim kafayı vurdum yattım saat 10 buçuk gibi arkadaşın telefonuna uyandım ödüm koptu zaten...dondurma aklıma bile gelmedi...ama seminer tarzı eğitim hiç çekilmez şimdi bu eğitim..

ablacım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin anneni bi şekilde ikna edebilsen biz varız senin yanında ama ruhen keşke yanıbasında olabilsek

senin avatarındaki tosunu yerim ben... valla ben buluyom kuzu yok mu sizin oralarda maraş dondurması ama hakikisinden...
o tosun gibi benim oğluşum da annesine masaj yapcak inşallah öyle....b avatardaki çocuk benim eşime benziyo ya,hep gülüyom görünce

burda nerdeeeeeeee,,,, cnm maraş dondurması adında hep var da gerçeği yok....

abla ya çok üzüldüm inanki..... çok büyük geçmiş olsun,ama benim annem de şeker hastası ve birsürü ameliyat geçirdi... tabi dr.lar daha iyisini bilirler bize burdan konuşmak kolay ama,allah yardımcınız olsun abla.....

kızlar merhaba nasılsınız.
ben kötüyümm.
2 gündür evde raporlu yatıyorum. bugün de zar zor toparladım kendimi.
migren krizim tuttu. pazartesi biliyosunuz başım ağrıyodu zaten. salı sabaha karşı 3te başladı. hamiş olmasam acile dayanmıştık. o kadar kötüydüm. sabah ezanına kadar allahım beterinden korusun ölüyom sandım.
şimdi de ufaktan hala var. bilgisayar ekranına zor bakıyom.
kendimi iyi hissettikçe uğrmaya çalışıcam, hepinizi öpüyomm

bu aralar hassasiyet olabilirmiş dişlerde o tarz mı sıkıntın kanar bile yazıyodu geçen bir yerde bende fırçalarken ciddi kanama gibi değilde sızıntı gibi oluyo bir iki gündür ..........
benim dr.um hasas dişler için olan diş fırçası ve macunlara geç dedi, tavsiye ederim, diş etlerim çok rahat onları kullanalı. ayrıca o tazrz macunlar çok köpürmüyor ya midey daha az bulandırıyor.

ablacım, allahım annene acil şifalar versin. biliyosun benim tüm sülalem izmirde eğer yapabileceğimiz bi şey olursa, face adresim de var sende... yardımcı olmaya çalışırlar.

geçmiş olsun tatlım bizde merak ettik seni dikkat et kendine

Kızlar asgari ücretten kesilen 205 lira vergiyi almama kararı alınmış temmuza kadar onaylanırsa 1000 lirayı geçecekmiş benim adam asagariye tabi belki vurur sevindim bak şimdik

kuzum çok merak ettik seni çok geçmiş olsun bitanem yorma bugünde kendini

Ahh canım benim...İnsanın annesi ve çocukları en zayıf yeri biliyorum. Seni anlıyorum. İnşallah Allah annene şifa verecek. Ameliyat olsa daha iyi gibi. Allah inşallah bir çıkış yoluı gösterir size. Keşke yakınında olabilseydik canım....Dualarımda olacak annen...

dün gece uykumda dönerken,sol kasığım çok kötü ağrıdı,bi kaç saniye bekledim sonra geçti...

sanırım bahsedilen o round igament miydi neydi o şeyi yaşadım.... ama korkmadım desem yalan olur...

bugün de azıcık belim karnım çok hafiften ağrıyo,kafama onu taktım... :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…