Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın canlarım ve canlarımın canları...Geçmişi bir okuyayım dedim Hülyanın söyledikleri içime oturdu...Okumaya devam edemedim. Nasılsınız bakalım.

merhaba hanınmlar ve kücük bebişleri nasılsınız ? ben dün doktordaydım yine bebek yok adette olmadım hala.. tarlusal verdi yine doktor klomene devam dedi.. 5 ay kullancaz olmazsa daha agır tedavilere geçicez dedi.

hülya ablacımAllah kolaylık versin.. çok çok geçmiş olsun ameliyatı olursanız tam teşekküllü bir hastanede olun en azından Allah korusun kötü bir durumda Hemen mudahale edilir. Aklın varsa ARaştırma hastanesine götürme çünkü orda içini açmişken herşeyi kurcalıyorlar bide safra kesi ameliyatları kapalı yapılıyor artık sizin öyle bir sansınız yokmuymuş?

çileğim hoşgeldin canım benimmm

ya benim oğluşum çok kısmetli galiba maşllah......

geçen gün aklımdan bişey geçti söylemiyim ne olduğunu.... hemen bulanacak bişey değil... ama yapılma zamanı değil... kendi kendime nasıl yapcam falan dedim...

şimdi arkadaşım getirdi hem hiç dememiştim,onun da bi arkadaşı hamileymiş onun da canı çekmiş yapmış kendine bana da getirdiler... çok sevindim yaaaaa

oooohhhh afiyet şeker bal olsun paşama löp löp et olsunnnn

iremiommm yarın drdan sonra bize hbr vericeksin değilmi????

doktordan sonra çarşıda biraz işlerim var ama eve gelir gelmez yazarım tatlım mesaisi bitip çıkanları bilemem ama sana kesin yetişir diye düşünyom Inşallah gösterirde heyecanlı bişeyler yazarım

geçmiş olsun tatlım bizde merak ettik seni dikkat et kendine

kuzum çok merak ettik seni çok geçmiş olsun bitanem yorma bugünde kendini
teşekkür ederim kızlar.
lllaaaaa bizim topiğe gaz bombası neyinmi attılar kimsecikler kalmadı
valla benim durumum malum fulim bana bi bomba atıldığı kesin ama ne olduğunu çözemedim daha
kendimi yormamaya çalışıyom ama 2 günde çıkışlar arap saçı olmuş. öğleden sonra da başka bi kuruluşta komisyona gitmem gerekiyor. iş çıkışı da bebek görmeye gidicez. eve bi kendimi atsam yarın cuma zaten.

çileğim hoş geldin canım. inşallah bebişin 5 ay bekletmez senii hemen gelir. o güzel müjdeyi sen de al an kısa sürede

inşallah canım ama alıştıms anırm artık eskisi kadar üzülmüyorum :)

inan eşimle bile paylaşamam şuan yediğimi ama sizinle paylaşırım,çünkü sizin göbüşünüzde bebiş var......

cnaım benimmmm yerim kız seni benn

doktordan sonra çarşıda biraz işlerim var ama eve gelir gelmez yazarım tatlım mesaisi bitip çıkanları bilemem ama sana kesin yetişir diye düşünyom Inşallah gösterirde heyecanlı bişeyler yazarım

ben bekliyor olucam 2-4-6-8-10-12 gözle

yawruşumm kendini yormadan yap işlerini bebek kokusunuda içine çekince şifa verir ağrına yorgunluğuna

inşallah canım ama alıştıms anırm artık eskisi kadar üzülmüyorum :)

çileğim canım benim rabbim sana sevincini tez zamanda vericek inşallah bu sabrının armağanı olucak bebişin gülen yüzlü arkadasım

inşallah güzel yürekli arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…