Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Canım sen evlenel idaha bir yıl bile olmadı. Sana nasıl hemencik ağır tedavi verdi anlamadım. Ben bu bebişi 4 yıl bekledim. 4 yılın sonunda baktım kendi kendine geleceği yok doktora gittim. Meğersem ben yumurtlama tarihlerimi hep yanlış sehaplıyormuşum. Adete 2-3 gün kala yumurtluyormuşum. İkinci klomen ayımda çatlatma iğnesiyle oldu bebeğim. İlkinde yumoşlar küçük kaldı diye vurdurmamıştı doktor. Sen vuruldun mu? İnşallah bir dahaki ay gelir bebeğin canım. Üzülme çok şükür
sorun yok nasılsa..

yok abla iğne olmuyorum sadece hap içiyorum.. doktor eski çalıştığım hastanenin doktoru olduğu için beklemek istemiyorsan başlayalım 8 ayda kısa bir süre değil zaten pkoda var iyi olur dedi

yawrum hava lodos yapıştı nem üstümüze birde lodostan sebep baş ağrısı

Hiç iyi hissetmiyorum kendimi

vantilatör falan bi çare bul canım ya mayısta böyleysen diğer aylar napcan onuda direk üstüne sakın çalıştırma çarpar bu seferde ................

ben de bilmiyom kiiiiii...

Geliyom gidiyom kimseccikler yok...

Senin nsaıl geçti eğitimin?

benim öğleden önce iş yoğundu ama topik o zamanda sessizmiş , yarın bu zamanlar doktorda işim bitmiş olacak bak heyecanlanmaya başladım diyecem ama eşimin yokluğundan heyecanın yarısı gitti resmen ya

Kuzular sağlık ocağından aradılar...bebeğin hareketlerini hissediyorsanız aşı vaktiniz geldi dediler...yarın cısss olmaya gidiyorum ben...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…