- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.461
merhaba hanınmlar ve kücük bebişleri nasılsınız ? ben dün doktordaydım yine bebek yok adette olmadım hala.. tarlusal verdi yine doktor klomene devam dedi.. 5 ay kullancaz olmazsa daha agır tedavilere geçicez dedi.
hülya ablacımAllah kolaylık versin.. çok çok geçmiş olsun ameliyatı olursanız tam teşekküllü bir hastanede olun en azından Allah korusun kötü bir durumda Hemen mudahale edilir. Aklın varsa ARaştırma hastanesine götürme çünkü orda içini açmişken herşeyi kurcalıyorlar bide safra kesi ameliyatları kapalı yapılıyor artık sizin öyle bir sansınız yokmuymuş?
Canım sen evlenel idaha bir yıl bile olmadı. Sana nasıl hemencik ağır tedavi verdi anlamadım. Ben bu bebişi 4 yıl bekledim. 4 yılın sonunda baktım kendi kendine geleceği yok doktora gittim. Meğersem ben yumurtlama tarihlerimi hep yanlış sehaplıyormuşum. Adete 2-3 gün kala yumurtluyormuşum. İkinci klomen ayımda çatlatma iğnesiyle oldu bebeğim. İlkinde yumoşlar küçük kaldı diye vurdurmamıştı doktor. Sen vuruldun mu? İnşallah bir dahaki ay gelir bebeğin canım. Üzülme çok şükür
sorun yok nasılsa..
bana fenalık geliyo yaaaaaaa
noldu tatlım..........
yawrum hava lodos yapıştı nem üstümüze birde lodostan sebep baş ağrısı
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi
vantilatör falan bi çare bul canım ya mayısta böyleysen diğer aylar napcan onuda direk üstüne sakın çalıştırma çarpar bu seferde ................
selam kuzular eğitim gazisi fatma aranıza döndü napıyosunz bakalımmmm
işte var vantilatör ama yetmiyo tabi direkte çalıtıramıyosun dua ediyorum habire allah yardımcımız olsun
bayılıyoruz fatmikim sen napıosun
selam kuzular eğitim gazisi fatma aranıza döndü napıyosunz bakalımmmm
hoşgeldin fatmaaaaaa..
ya benim cnm sıkıldııııııı... topik bugün çok sessiz
hoşbulduk kuzum nerelerdesiniz siz ya millet nereye kaybolmuşşş
ben de bilmiyom kiiiiii...
geliyom gidiyom kimseccikler yok...
senin nsaıl geçti eğitimin?
valla iyiydi fena değildi ama bi ara neredeyse uyuyordum içim geçmişşbu kızçeleri sıcak bastı sanırım hepsi mayıştı
ben de bilmiyom kiiiiii...
Geliyom gidiyom kimseccikler yok...
Senin nsaıl geçti eğitimin?
kuzular sağlık ocağından aradılar...bebeğin hareketlerini hissediyorsanız aşı vaktiniz geldi dediler...yarın cısss olmaya gidiyorum ben...:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?