Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kuzular sağlık ocağından aradılar...bebeğin hareketlerini hissediyorsanız aşı vaktiniz geldi dediler...yarın cısss olmaya gidiyorum ben...:18::18::18:

hadi ya bende hissettim ama daha kimse aramadı bizim sağlık ocağı 20. haftayı bekliyorr

galiba....... benim de uykum geliyo ya...
dışarısı çok rüzgarlı...

can sıkıntısından kabak çekirdeği yiyorum...

eve gidince hemen uyucam yemeğimde var hiç oturamam daha ohh yeee afiyet olsun ben çok yedim bugün bi sürü bişeyyy

Son düzenleme:
hadi ya bende hissettim ama daha kimse aramadı bizim sağlık ocağı 20. haftayı bekliyorr

haftaya cuma günü gelsem dedim...zamanınız gelmiş dedi..belirgin bi hissetme yok dedim...zaten seyirme şeklinde olur şiddetli hissedemezsiniz dedi..yarın gelin uygunsanız dedi..bak kuzum heyecanlandı yine tepki verdi...

haftaya cuma günü gelsem dedim...zamanınız gelmiş dedi..belirgin bi hissetme yok dedim...zaten seyirme şeklinde olur şiddetli hissedemezsiniz dedi..yarın gelin uygunsanız dedi..bak kuzum heyecanlandı yine tepki verdi...

ben ekim annelerinde de okumuştum demekki 18de başlayıp 20. haftaya kadar yapıyorlardır

benim öğleden önce iş yoğundu ama topik o zamanda sessizmiş , yarın bu zamanlar doktorda işim bitmiş olacak bak heyecanlanmaya başladım diyecem ama eşimin yokluğundan heyecanın yarısı gitti resmen ya
ayyyyyy yarın büyük gün....
inşallah gösterir cinsiyetini... benim içime erkek doğuyo...
Kuzular sağlık ocağından aradılar...bebeğin hareketlerini hissediyorsanız aşı vaktiniz geldi dediler...yarın cısss olmaya gidiyorum ben...:18::18::18:
hareketlerini hissedince mi oluyomuş....?????
benim devletteki dr yaptır bu hafta dedi,gitmiştim sağlık ocağına ebe yarın gel yapalım dedi... özeldeki dr. a sordum 20.haftada yaptır dedi... ebeye söledim tamam o zman yapalım dedi....
ben de haftaya gircem,bi hafta yırttım..

eve gidince hemen uyucam yemeğimde var hiç oturamam daha ohh yeee afiyet olsun ben çok yedim bugün bi sürü bişeyyy

sana da afiyet bal şeker olsun kuzuuuuummmmm...

benim yemeğim yok. kv. evdeyse ona gideriz bizde,bayadır gitmedik...

bende haftaya gidem dedim sen benden öncesin...bende gitmem bak yırtarım bi hafta daha...

canım desteğin için çok teşekkür ederim ama annemde sadece şeker sorun değil aynı zamanda
astımda var zaten en tehlikeli olanda o ama annem sonuç nolursa olsun asla ameliyat olmam diyo
bakalım nolcak yarın yine doktordayız inşallah ordan güzel bi haber alırım

canım annemin lazerle olma ihtimali yok çünkü karaciğerin bi kısmıda alınacak vetümör var o temizlencek
o yüzden açık ameliyat olması lazım ama şuan için o dahada riskli astımdan dolayı ameliyat esnasında komplikasyon
olabilir dedi doktor rabbim inşallah anneme yardım edicek güzel duaların için sana çok teşekkür ederim bitanem

ablacım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin anneni bi şekilde ikna edebilsen biz varız senin yanında ama ruhen keşke yanıbasında olabilsek

canım dualarınız için çok teşekkür ederim bitanem iyiki varsınız
inan çok zor günler geçiriyorum ve sizlerden böyle güzel şeyler duymak beni rahatlatıyo

allah razı olsun bitanem rabbim şifa arayan herkese acil şifalar versin
benim annemin sadece şekeri yok astımıda var bitanem ve o dahada riskli

canım allah razı olsun yazını okuduğumda inan çok kötü oldum gözümdeki
yaşları tutamadım beni çok mutlu ettin allahımda senin yüzünü güldürsün
o gülen yüzünüzden gülğcük hiç eksik olmasın bitanem

aynurum desteğin için çok teşekkür ederim bitanem sizlerden gelen bu güzel mesajlar sayesinde biraz daha iyi
hissediyorum kendimi sualarını eksik etme tatlım

ablacım aynı durum bizimkindede var hem şeker hem tansiyon o bu şu bir sürü bişey ısrarda edemiyorsun , benim kayınvalidemde hiç bir sıkıntı yok dizinden ameliyat olması lazım o bile ya kalkamazsam diye inat edip olmuyo ameliyat insan ısrar etmeyede çekiniyo gönülsüzken olur kötü olursa sonucu diye bir altı ay herkes ısrar etti ama hepimiz bıraktık ayağını sürüyerek yaşıyo denebilir , rabbim sabır ve en tez vakitte bir çıkar yol versin inşallah.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…