- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.481
hadi bakalım gazan mübarek olsun
Kuzular sağlık ocağından aradılar...bebeğin hareketlerini hissediyorsanız aşı vaktiniz geldi dediler...yarın cısss olmaya gidiyorum ben...:18::18::18:
galiba....... benim de uykum geliyo ya...
dışarısı çok rüzgarlı...
can sıkıntısından kabak çekirdeği yiyorum...
müsait olunca bi telefonuna bak...
Sağol kuzu darısı başına...
hadi ya bende hissettim ama daha kimse aramadı bizim sağlık ocağı 20. haftayı bekliyorr
tam yemek saati aramışın demesen farketmeycem ha , yemekte yanıma almıyom sorry ................
haftaya cuma günü gelsem dedim...zamanınız gelmiş dedi..belirgin bi hissetme yok dedim...zaten seyirme şeklinde olur şiddetli hissedemezsiniz dedi..yarın gelin uygunsanız dedi..bak kuzum heyecanlandı yine tepki verdi...
ayyyyyy yarın büyük gün....benim öğleden önce iş yoğundu ama topik o zamanda sessizmiş , yarın bu zamanlar doktorda işim bitmiş olacak bak heyecanlanmaya başladım diyecem ama eşimin yokluğundan heyecanın yarısı gitti resmen ya
hareketlerini hissedince mi oluyomuş....?????Kuzular sağlık ocağından aradılar...bebeğin hareketlerini hissediyorsanız aşı vaktiniz geldi dediler...yarın cısss olmaya gidiyorum ben...:18::18::18:
hadi ya bende hissettim ama daha kimse aramadı bizim sağlık ocağı 20. haftayı bekliyorr
eve gidince hemen uyucam yemeğimde var hiç oturamam daha ohh yeee afiyet olsun ben çok yedim bugün bi sürü bişeyyy
ben ekim annelerinde de okumuştum demekki 18de başlayıp 20. haftaya kadar yapıyorlardır
ayyyyyy yarın büyük gün....
inşallah gösterir cinsiyetini... benim içime erkek doğuyo...
hareketlerini hissedince mi oluyomuş....?????
benim devletteki dr yaptır bu hafta dedi,gitmiştim sağlık ocağına ebe yarın gel yapalım dedi... özeldeki dr. a sordum 20.haftada yaptır dedi... ebeye söledim tamam o zman yapalım dedi....
ben de haftaya gircem,bi hafta yırttım..
sana da afiyet bal şeker olsun kuzuuuuummmmm...
benim yemeğim yok. kv. evdeyse ona gideriz bizde,bayadır gitmedik...
canım çok geçmiş olsun...annene destek ol canım ikna etmeye çalışın bir şekilde...
ablam çok geçmiş olsun , bende şeker hastaları ameliyat olamaz diye biliyorum benim annannem artık bacaklarını resmen sürüyo sırf şekeri olduğu için ameliyat edemiyorlar bilemedim valla rabbim en kısa zamanda bir çözüm versin ve ne olursa çözümü inşallah annen kabul eder ................
abla anladığım kadarı ile safrakesesi alınacak bildiğim kadarı ile şimdi safrakeselerini lazerle alıyorlar ve ameliyatları kolay oluyor
bence lazeri bi araştırın olayın detayını bilmiyorum ama bi fikirr benimkisi
bu arada çok geçmiş olsun allah şifasını versin bizdedua edelim hep beraber annen hemencik iyileşsin
ablacım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin anneni bi şekilde ikna edebilsenbiz varız senin yanında ama ruhen keşke yanıbasında olabilsek
o tosun gibi benim oğluşum da annesine masaj yapcak inşallah öyle....b avatardaki çocuk benim eşime benziyo ya,hep gülüyom görünce
burda nerdeeeeeeee,,,, cnm maraş dondurması adında hep var da gerçeği yok....
abla ya çok üzüldüm inanki..... çok büyük geçmiş olsun,ama benim annem de şeker hastası ve birsürü ameliyat geçirdi... tabi dr.lar daha iyisini bilirler bize burdan konuşmak kolay ama,allah yardımcınız olsun abla.....
benim dr.um hasas dişler için olan diş fırçası ve macunlara geç dedi, tavsiye ederim, diş etlerim çok rahat onları kullanalı. ayrıca o tazrz macunlar çok köpürmüyor ya midey daha az bulandırıyor.
ablacım, allahım annene acil şifalar versin. biliyosun benim tüm sülalem izmirde eğer yapabileceğimiz bi şey olursa, face adresim de var sende... yardımcı olmaya çalışırlar.
Ahh canım benim...İnsanın annesi ve çocukları en zayıf yeri biliyorum. Seni anlıyorum. İnşallah Allah annene şifa verecek. Ameliyat olsa daha iyi gibi. Allah inşallah bir çıkış yoluı gösterir size. Keşke yakınında olabilseydik canım....Dualarımda olacak annen...
canım desteğin için çok teşekkür ederim ama annemde sadece şeker sorun değil aynı zamanda
astımda var zaten en tehlikeli olanda o ama annem sonuç nolursa olsun asla ameliyat olmam diyo
bakalım nolcak yarın yine doktordayız inşallah ordan güzel bi haber alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?