Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarr günaydın herkese tabi her zamanki gibi en erkenci benimmmm..

günaydın canımmm

günaydın teyzoşlarrrr ve minnak kuzucukları biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz

bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz

Eki Görüntüle 719385

oyy bende heyecanlandım şimdi cinsiyet belli oluyorrr yaşasın tatlını ye gitt kıpırdasın senin nazlı mercimek
bu arada dideme diyoz ama sende leblebi yutmuş solucan olcan galibaa

Günaydın kızlarrrr....ve kuzular...
bugün çok sevinçliyim...duramıyom yerimde....
günaydın canım hayırdır neşenin nedeniii nedirr

Günaydınnn kuzularrr nasılsınızzz??

Geçmişe az bi göz attım da pek iyi haberler yok gibi geldi..

Hülya ablacım annene çok geçmiş olsun şeker çok zordur bilirim bizim ailede de var çünkü.. Allah hayırlı kapılar açsın inşallah ev şifasını versin

Çilekcim senin için de ümit daha kesilmez hepimizi kaçar ay bekledik bebiş gelsin diye o yüzden sen ümidini kaybetme o bebiş elbet gelecek

Tubişim ayvareçelim sana da çok geçmiş olsun canım inşallah başağrın bugün kalmamıştır.

Kızlar şimdi ben size dünkü hastane maceramı anlatayım..
Şeker yüklemesi yapılacaktı ya bana sabah erkenden gittik ben zaten açımm geceden aç uyandım
Önce doktor bebişimize baktı sonra tahlillere gönderdi. Bebişim 665 gr boyu da 26 cm olmuş :) UYumuyordu bizim yavrucak acıkmışş önce emme hareketleri yaptı yemek arıyordu yavrum. SOnra ellerini ayaklarını oynattı elleriyle resmen bize el salladı SOnra pipisini gösterdi doktorumuz fotoğrafını da verdi erkek olduğunun ispatı dedi Gelişimi iyi dedi :)

SOnra kan verme macerasıı tam 3 kere kan verdim saat 12 ye kdaar aç susuz bekledim çok zordu benim gibi obur birinin o saate kadar beklemesi :) ilk kandan sonra bir şekerli su veriyorlar 3 bardak kadar içmesi de zor oluyor tabi ama mecbursun :)
Öğleden sonra sonuçlar çıktı şekerde sıkıntı yok çok şükür. Kan değerlerim biraz düşmüş onun için de kan şurubu verdi. İçeceğim ilaç sayısı 4 e çıkmış oldu
Eve gelesiye kadar da akşam olduu tabi ben yorulmuştum biraz uyku yemek ve sonrasında kursa gittik geldikk sizlere hiç yazma fırsatım olmadı.

Bugün de işlerim var biraz soluklanayım diye yanınza geldim

CANIM BEN 52 İLE HAMİLE KALDIM DİDOŞ 58 BEN ONU HAYDİ HAYDİ SOLUCANLIKTA GEÇERİM SEN NE DİYON BEN KOCAMAN OLDU DİYEN 51 LE KALMIŞ KÜBOŞUN GÖBEĞİNİ MERAK EDİYOM ASIL

YERİM SENİN AL SALLAYAN PARMAK EMEN ACIKMIŞ PAŞANI OY KURBAN OLSUNLAR ONA YAAA , BAKALIM BENİM SIPAM BU SEFER NEŞESİ YERİNDE OLUP HAREKETLENECEK Mİ YOKSA BABASI GELMEDİ DİYE KÜSECEK Mİ

Senin sıpa da hareketli olur inşallah ve göstersin artık cinsiyetini merak edioruz hepimiz
İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin iremim bu arada göbüşün de azıcık daha gözüme pek bi küçük göründü İçindeki sağlıklı tombiş olsun da senin görüntün önemli değil

günaydınnnn kızlarr ve onların tatlı bebişleriiiiiiiii..
nasılsınızzz.
ben kendimi bugün daha iyi hissediyorum. ağrısız bi sabaha uyanmak güzelmişşş

benim daha bu hafta kıyafete saklanamamaya başladı, daha yeni yeni çevredekiler göbüş çıktı diyo zaten daha minnak göbüşlüyüm ki Ya ben bu çikolatayı ne kadar önce yemeliyim geçen doktoru beklerken yemiştim toplamda yarım saattir tık olmadı .............

günaydınnnn kızlarr ve onların tatlı bebişleriiiiiiiii..
nasılsınızzz.
ben kendimi bugün daha iyi hissediyorum. ağrısız bi sabaha uyanmak güzelmişşş

SLM TATLIM DÜN FACE DE BİŞEY OKUDUM AL SANADA KOPYALAYIM BELKİ İŞE YARAR

Baş ağrısı için ilginç çözüm; ...!

Burnumuzun neden 2 deliği var ?
Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız. Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın 5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ sol burun deliğinizi kapatın, sağ burun deliğinizden nefes alın. Zihninizi de açar.
İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür. Deneyin, farkı görün.

günaydın didoşş, ve erkekliği ıspatlı oğluşu
canım öncelikle teşekkür ederim allaha şükür bugün ağrısız uyandım, sadece krizin getirdiği bi kırıklık var vücudumda.
canımmm maşşalhhh oğluşuna yavrum nasıl acıkmış, mama arıyomuş, kıyamam ben ona. şekerinde de sıkıntı çıkmamış canım kan değerleri ile ilgili hamişlerde hp ara ara sıkıntı olur zaten.
bi foto bekliyom yakışıklınınnn

ooyyy ne güzel canım doktor herşeyini göstermiş bende sabırsızlanmaya başladımm görmek için oğulcuğumu

teşeküürr ederim canımm.
bu yöntemi biliyom, hatta daha bi çok yöntemi biliyom. uzmanlaştım artık ama maalesef kriz geldi mi nereni kapatırsan kapat nereni açarsan aç farketmiyo bende
ireeeeeeeeeeemmmmmmmmm randevun kaçta kısss.
dın dırı dın dırıı dınnn. heyecan var mı heyecan, inaşallahh seninki cinsiyeti gözterir sana...

evet ya küboş foto koymuyor gidip basıcam evini izmitte foto çekip gelicemmm

seni solucan seniii

canım ablam teşekkür ederim. aallahh senin de yüzünü güldürsün, anneciğine acil şifalar versin.
ablam benim gurbetin ne demek olduğunu iyi bilirim. insan tek kaldığında güveneceği tutunabileceği bi dalı arar.
her zaman aklında bulunsun bizimkiler.

günaydın teyzoşlarrrr ve minnak kuzucukları biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz

bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz

Eki Görüntüle 719385
oy oy oyyy
yalnız bi şey diyim akşamları benim göbüş seninkinden daha büyük oluyo, bi de ben 1 ay geridenim senden. gerçi sen hamişlikten önce de zayıftın

dün biz bebiş görmeye gitttiiikkkk
ay kızlar anlatamam çok tatlı bi erkek bebekti. şimdiye kadar çoğunlukla hep kız bebek görmeye gittim. (5 kız 1 erkek skor burda)
ama bu tam erkekti yani. bazen canı sıkılınca bi kaşını kaldırıyor kabadayı gibi, ay bi tatlı bi komik oluyo. hiç kucağımdan indiresim gelmedi valla

kızlar bu arada ben ergenliğe yeniden giriyor gibiyim ya. yüzümde nur topu gibi 4 sivilcem var. hele bi tanesi yanağımdaki çıban gibi:18: hormonlarda sıkıntı yoktur di mi benim.

o dönemde benimde olmuştu yavrum merak etme geçicek kocaman kocaman sivilcelerim çıktıydı

oyy yerim ben onlrı ya bende bugün öğlen kız bebek görmeye gidicem koklarım artıkkk

günaydın kızçeler......... ve tabi minikleri......

serapım ben aşıda çoğunluğa uymak istedim herkes 20.haftada yaptırıyo.dr. da öyle deyince işime geldi,ama önümüzdeki hafta çarşamba falan yaptırırım sen de cuma yaptırırsın...

iremmmmmmmmm kız maşallah senin o kibarcık göbüşüne......topikte hala kibar göbüşlü birinin olduğunu bilmek güzel

didoşum maşallah tosununa iyi beslenmişsin memlekette demekki güzel kilo almış......

ben de ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi yaptırcakmışım,açıkçası o açlıktan tırsıyorum,nasıl dayancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…