- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.521
günaydın canımmm
oyy bende heyecanlandım şimdi cinsiyet belli oluyorrr yaşasın tatlını ye gitt kıpırdasın senin nazlı mercimek
bu arada dideme diyoz ama sende leblebi yutmuş solucan olcan galibaa
günaydın canım hayırdır neşenin nedeniii nedirr
teşeküürr ederim canımm.
Bu yöntemi biliyom, hatta daha bi çok yöntemi biliyom. Uzmanlaştım artıkAma maalesef kriz geldi mi nereni kapatırsan kapat nereni açarsan aç farketmiyo bende
IreeeeeeeeeeemmmmmmmmmRandevun kaçta kısss.
Dın dırı dın dırıı dınnn. Heyecan var mı heyecan, inaşallahh seninki cinsiyeti gözterir sana...
Biz geldik kızlar ve kuzuları...ama uykum geldi nedense...
günaydın kızçeler......... ve tabi minikleri......
serapım ben aşıda çoğunluğa uymak istedim herkes 20.haftada yaptırıyo.dr. da öyle deyince işime geldi,ama önümüzdeki hafta çarşamba falan yaptırırım sen de cuma yaptırırsın...
iremmmmmmmmm kız maşallah senin o kibarcık göbüşüne......topikte hala kibar göbüşlü birinin olduğunu bilmek güzel
didoşum maşallah tosununa iyi beslenmişsin memlekette demekki güzel kilo almış......
ben de ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi yaptırcakmışım,açıkçası o açlıktan tırsıyorum,nasıl dayancam
canım dualarınız için çok teşekkür ederim bitanem iyiki varsınız
inan çok zor günler geçiriyorum ve sizlerden böyle güzel şeyler duymak beni rahatlatıyo
kızlarr günaydın herkese tabi her zamanki gibi en erkenci benimmmm..
günaydın teyzoşlarrrr ve minnak kuzucukları biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz
bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz
Eki Görüntüle 719385
Günaydın kızlarrrr....ve kuzular...
bugün çok sevinçliyim...duramıyom yerimde....
günaydın canımmm
oyy bende heyecanlandım şimdi cinsiyet belli oluyorrr yaşasın tatlını ye gitt kıpırdasın senin nazlı mercimek
bu arada dideme diyoz ama sende leblebi yutmuş solucan olcan galibaa
günaydın canım hayırdır neşenin nedeniii nedirr
Günaydınnn kuzularrr nasılsınızzz??
Geçmişe az bi göz attım da pek iyi haberler yok gibi geldi..
Hülya ablacım annene çok geçmiş olsun şeker çok zordur bilirim bizim ailede de var çünkü.. Allah hayırlı kapılar açsın inşallah ev şifasını versin
Çilekcim senin için de ümit daha kesilmez hepimizi kaçar ay bekledik bebiş gelsin diye o yüzden sen ümidini kaybetme o bebiş elbet gelecek
Tubişim ayvareçelim sana da çok geçmiş olsun canım inşallah başağrın bugün kalmamıştır.
Kızlar şimdi ben size dünkü hastane maceramı anlatayım..
Şeker yüklemesi yapılacaktı ya bana sabah erkenden gittik ben zaten açımm geceden aç uyandım
Önce doktor bebişimize baktı sonra tahlillere gönderdi. Bebişim 665 gr boyu da 26 cm olmuş :) UYumuyordu bizim yavrucak acıkmışş önce emme hareketleri yaptı yemek arıyordu yavrum. SOnra ellerini ayaklarını oynattı elleriyle resmen bize el salladıSOnra pipisini gösterdi doktorumuz fotoğrafını da verdi erkek olduğunun ispatı dedi Gelişimi iyi dedi :)
SOnra kan verme macerasıı tam 3 kere kan verdim saat 12 ye kdaar aç susuz bekledim çok zordu benim gibi obur birinin o saate kadar beklemesi :) ilk kandan sonra bir şekerli su veriyorlar 3 bardak kadar içmesi de zor oluyor tabi ama mecbursun :)
Öğleden sonra sonuçlar çıktı şekerde sıkıntı yok çok şükür. Kan değerlerim biraz düşmüş onun için de kan şurubu verdi. İçeceğim ilaç sayısı 4 e çıkmış oldu
Eve gelesiye kadar da akşam olduu tabi ben yorulmuştum biraz uyku yemek ve sonrasında kursa gittik geldikk sizlere hiç yazma fırsatım olmadı.
Bugün de işlerim var biraz soluklanayım diye yanınza geldim
günaydınnnn kızlarr ve onların tatlı bebişleriiiiiiiii..
nasılsınızzz.
ben kendimi bugün daha iyi hissediyorum. ağrısız bi sabaha uyanmak güzelmişşş
günaydın kızçeler......... ve tabi minikleri......
serapım ben aşıda çoğunluğa uymak istedim herkes 20.haftada yaptırıyo.dr. da öyle deyince işime geldi,ama önümüzdeki hafta çarşamba falan yaptırırım sen de cuma yaptırırsın...
iremmmmmmmmm kız maşallah senin o kibarcık göbüşüne......topikte hala kibar göbüşlü birinin olduğunu bilmek güzel
didoşum maşallah tosununa iyi beslenmişsin memlekette demekki güzel kilo almış......
ben de ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi yaptırcakmışım,açıkçası o açlıktan tırsıyorum,nasıl dayancam
çok sevindirik bi haber aldım yataktan kalkar kalkmaz...arkadaş hamileymiş...pc başına beni koşarken görmeniz lazımdı paytak paytak...sanki göbeğimi tutmasam göbeğim yere düşecek... ellerimle göbeğimi tuta tuta koşuyom...
ablammm biz sana öylesin abla demiyoruz ki sen bizim ailemizdensin aklımız duamız seninle rabbim tez zamanda şifa versin...
günaydın örtmenimmmmm
günaydın iremiommmm ve kuzusuuuu yerim o göbüşü ben yerrr maşşallah sizeee
günaydın serabımmmmm ve erkekiiiiihep sevinçli ol böyle
günaydın fatmikimmmmm ve paşasıı
didoşummm canım günaydınnn tescilli paşanı yerim seninn acıkmışta kuzummm mamada ararmışşş kurban olsunlar onaherşeyiniz iyiyimiş şükürrr bitanemm
günaydın ballı lokmammmmm
çikolata tatlı neyim ye iremim kıpraşsın azcık seninki...öğleden sonra 2 buçukta hem heyecan varHem stres :18::18::18: Ya göstermezse bu sıpa ya .............
ablammm biz sana öylesin abla demiyoruz ki sen bizim ailemizdensin aklımız duamız seninle rabbim tez zamanda şifa versin...
günaydın örtmenimmmmm
günaydın iremiommmm ve kuzusuuuu yerim o göbüşü ben yerrr maşşallah sizeee
günaydın fatmikimmmmm ve paşasıı
didoşummm canım günaydınnn tescilli paşanı yerim seninn acıkmışta kuzummm mamada ararmışşş kurban olsunlar onaherşeyiniz iyiyimiş şükürrr bitanemm
günaydın ballı lokmammmmm
oyy ne güzel bi haber darısı tüm isteyenlere inşallahh
çikolata tatlı neyim ye iremim kıpraşsın azcık seninki...
günayyydıınnn fulimmm.
orda hava nasıl sıcak mı yine.
bizim burda 2 gündür bulutlu ve serin, ben yine üşüyom tabii
günaydın fıstıkımm ve sıpası hoşgeldinizz
çikolata tatlı neyim ye iremim kıpraşsın azcık seninki...
günayyydıınnn fulimmm.
orda hava nasıl sıcak mı yine.
bizim burda 2 gündür bulutlu ve serin, ben yine üşüyom tabii
sana da günaydın teyzemiz...amin canım....
iremmm bide doktor bana öksür dediydi oynasın diyeee sende başla öksürmeyee
sen bilirsin kuzum...kuzu ben gidip bugün yaptıracağım çıksın aradan artık...
nasılsınız bakalım fatmik ve sıpoşu?günaydın fitoşcannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?