Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iremcimm %90 kız ın olacakmışş aldığın ciciler de pek güzell çok beğendimm erkeğe dönmezse güle güle giysin
bence artık erken filan demeyin bir şeyler almaya başlayın. benim eşimde erken erken dedi.. şimdi kaldı 3 buçuk ayımızz ama maddi olarak sıkıştık nasıl alacaz bilmiyoruzz hazır elde para varken almaya bakın sonra hiç hesapta olmayan masraflar çıkabiliyor

hoşgeldinizzz kuzuuuuuummmmm...

çok şükür iyiyiz de midem yanıyo bugün benim yaaaa

sen neler yaptın nerelerdeydin?özlettin kendini?

hoşbuldukkk canımmm miden niye yanıyo kiii acı mı yedin acaba?? Ekşi bir şeyler yemeyi dene bir de belki iyi gelir..

yemekten sonra geçer belki druna söyle gaviscon verir herhalde

hoşgeldini didoşum ve paşasııı bizler iyiyiz siz nasılsınızzzz

Hoşbuldukk fulyacımmm ve sıpası :))

Biz de iyiyiz kızlarr işlerim vardı yoğundum gelemedim yanınıza doğru düzgün. Bugün de sabahtan biraz ders çalışıtm sonra sağlık ocağına aşımı olmaya gittim geldimm filan.. Derse ara vermişken kızların yanına bir uğrayım dedim. Öğle yemeği yiyip çalışmaya devam edeceğim. :) Biraz yuumurta kapı oldu :) ÇAlışacağım çok şey var vakit az:26::26:

kız sen ne beceriklisin öyle ben elime tığ alamam beceriksizim

acı yemedim kiiii
ama sanki çiğ köfte istedi cnm şimdi acı dedin de
neyse ben yemeğe çıkayım da bakalım ne bulursam yicem artık

ne yesem ki ? daha kötü olmasın da... çorba mı içsem acaba? mercimek dokunurmu sizce?

dr.um rennie şurup vermişti cnm iyi geliyo ama evde

kuzu en olmadı öğle arasında evden al şurubunu

sen halledersin kuzucum hepsini yumurta kapı olsada vız gelir maşşallah sanaaa

acı yemedim kiiii
ama sanki çiğ köfte istedi cnm şimdi acı dedin de
neyse ben yemeğe çıkayım da bakalım ne bulursam yicem artık

çiğköfte benimde canım çektiii

canım çay iç iyi gelirr bak :)) unuttum demeyii :)

Afiyet olsunn paşanlaa sana

kuzu en olmadı öğle arasında evden al şurubunu

sen halledersin kuzucum hepsini yumurta kapı olsada vız gelir maşşallah sanaaa

İnşallah fulimm bu unutkanlık biraz korkutuyor beni :)
senin paşa ne yapıyorr hareketlerini daha net hissediyor musun?

çğköfte serbestmi kızlar yahuuu :44::44::44::44:

didoşumm sen hiç korkma bebişinin ve allahın yardımıyla güzel geçer sınavın unuttuğun yerleri oğlun fısıldar sana

zaman zaman hissediyorum kuzum daha net değil ama seğirme ve kayma oldu işte merakla bekliyorummm daha kuvvetli tekmelerini

Sevgili anneler Türkiye’nin internetten yayın yapan ilk anne ve bebek radyosunu duydunuz mu? İster bilgisayarınızda, ister mobil uygulama ile her yerde dinleyebilirsiniz. Radyo Bebek, bebeklere özel içeriğiyle siz ve bebeğiniz için mükemmel bir tercih.
www.radyobebek.com

Çiğköfte ilk üç ay yasak da içinde et yok ya nasıl oolsa ben bir kere yedim yemez olaydım sürekli canım istiyo

Hissedersin canım dahaa vaktin var benim sıpa bile her zaman tam hissettirmiyor kendini

kuşlarım yavrularını besledikçe bir özeniyorum onlaraaa nasıl üstüne titriyolar yavrununn bizimki de doğsa da bir kucağımıza alsaydık sevseydik diyorum

uyyy kız oğlunu kucağına almadan kuşlarından torun sahibi oldun desene ne güzellll

allahımmmm kendi yawrularımızı kucağımıza almak ne kadarda güzeldirrrr

bende onu düşünüyom bez alırken taksit ödemek istemiyom bu sıpaların bezi bile bir dünya para olacak , benim tembel bir ekşın yapıp %10 luk dilime kaymazsa giyecek teyzesi
kız sen ne beceriklisin öyle ben elime tığ alamam beceriksizim

olmuşmu tatlım ya , sanki modelle arasında dağlar var gibi geliyo ben birde begenmezsem sökmekten çekinmem hiç içime sinsin istiyorum başladığımda :44::44: Görümceme gösterdim nette gördüğüne aldanma çok ekran olunca farklı durabilir ortayı sık başladıktan sonra olmuş motifler çoğalınca tiplenir dedi ama emin olamadım öreceğim renklerle bir deneme daha yapcam bu hafta bakalım son durum nolur .....

uyyy kız oğlunu kucağına almadan kuşlarından torun sahibi oldun desene ne güzellll

allahımmmm kendi yawrularımızı kucağımıza almak ne kadarda güzeldirrrr

heee kız anneanne oldumm

Annelik çok farklı bir duyguymuş yaaa insana acayip bir merhamet geliyorr.

ben yiyorum çiğköfte sonuçta içinde et yok bulgur acı başla bişi yok

Bana müsade kızlarrr pek sohbet edemedik öğle arasında geldiğim içinnn ama gitmem lazımmm yine gelmeye çalışırımm sıkıldıkçaa

Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın iyi beslenin :)

Öpüyoruzzz sizlerii

çalışkan öğrenci moduna girmeye çalışıyorum canımm Bir gün bende işimin başında masamda oturup olup siiznle yazışmak isterim :)

çalış kuzum çalış sonu güzel olsun sende bizim gibi işinin başından yazarsın inşallahhh

valla dediğim gibi bebeğim ben anlamam ama görünüşü güzel duruyor el emeği gibisi varmı hayatım bilenlerin yönlendirmesiyle ve annemin demesiyle motif kuruldukça güzelleşirmiş

heee kız anneanne oldumm

Annelik çok farklı bir duyguymuş yaaa insana acayip bir merhamet geliyorr.

evet daha ılımlı daha şevkatli oluryoruz

ben yiyorum çiğköfte sonuçta içinde et yok bulgur acı başla bişi yok

doğru diyon kızzz ben yemedim ama zaten normaldede çok sevmezdim canım çekerse yerim anca bundan sonra

didoşummmmmm güle güle bebikommmmm yine gel

canım isterse yee tabi kuzum kasma kendini her zaman yemiyo değiliz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…