- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.941
aaaaa çay mııııı?çiğköfte benimde canım çektiii
canım çay iç iyi gelirr bak :)) unuttum demeyii :)
Afiyet olsunn paşanlaa sana
İnşallah fulimm bu unutkanlık biraz korkutuyor beni :)
senin paşa ne yapıyorr hareketlerini daha net hissediyor musun?
ben de yiyorum cnm,et yok nasılsa dediğin gibi...ben yiyorum çiğköfte sonuçta içinde et yok bulgur acı başla bişi yok
Bir teneffüs aracığından merhaba diyelim arkidaşlarımıza...
size de merhabaaaaaaaaa.....
upuzun tenefüsler sizinle olsun inşallahhhhhhh...
bu upuzun teneffüsümüz olan 25 dakikalık teneffüsümüz canım sütümü içiyom şimdicik...
aaaaa çay mııııı?
iyi gelir mi?
denerim kuzum...
yemek yedim geldim ama biraz azaldı,şimdi babamı bekliyorum,anneme bi kaç sipariş geçtim,onları yapmış bugün gönderiyo,kesin onlar iyi gelir mideme
ben de yiyorum cnm,et yok nasılsa dediğin gibi...
hatta faydası olur bulgur sonuçta folik asit...
şifa niyetine ohhhhhh misss
bu upuzun teneffüsümüz olan 25 dakikalık teneffüsümüz canım sütümü içiyom şimdicik...
bende şekerli su içiyorum sıcak su o mideme ii geliyor
ayy nasıl uyku bastı yaaa
ben de su içip duruyorum,geçici de olsa yanmayı alıyo ama 5 dk sonra yine başlıyo,ben de 5 dk.da bir su içiyorum
uyku deme yaaaaaaa,benden hiç gitmiyo o...
Bir teneffüs aracığından merhaba diyelim arkidaşlarımıza...
herkes kendine ve kuzusuna iyi baksın ben derse kaçar narş narş
Aynur abla senden bir fikir alıyım papatyalı bir model beğenmiştim ya battaniye için haftasonu bir motif denemesi yaptım baksana çok kötü olmuş mu bu arada sarı ve yeşil rengin daha koyusunu kullancam sarıyı ördüğüm yerdede daha az zincirle başlıycam ortası daha küçük olsun diye çok kötü görünüyomu , beğenmediğin her yerini de ki ona göre ya başlıycam ya başlamıycam
Eki Görüntüle 721610
sormayın bende de o var 3 gün bırak 3 gün aralıksız uyurumyaa bize ne oluyor fitoşumm dün bütün gün uyudum doymadım hala
yaa bize ne oluyor fitoşumm dün bütün gün uyudum doymadım hala
şimdi ünv.deki ev arkadaşımla konuştum yeni bebeği oldu...sormayın bende de o var 3 gün bırak 3 gün aralıksız uyurum
sanırım vucutlarımız depo yapıyo
ayy nesi kötü olsun canımm. çok güzel duruyor. Elin de pek düzgünmüş. Devam canım. Harika bence. Renkler de iyi olmuş. Bence ortasını büyüterek de deneyebilirsin daha gösterişli durur canım. Ya da beyaz yaprakları az uzatsan. Ama bu haliyle de çok güzel bence. Eline sağlık. Hemen başla:)
sağol abla , yok ortası küçük daha güzel göründü gözüme beyazları uzun değilde az daha pofuduk yapabilsem daha iyi olacakta yaptıkça oturur belki fulinin anası gibi dedi görümcemde motifler birleştikçe daha güzel olur tek motifi ekrandakiyle karşılaştırma dedi bakıyım deniycem yeni renklerimle ...............
benim şu almanyadaki arkadaşta aynını diyo bebiş hiç uyumuyomuş ve huysuzmuş lohusa sendromuna da mı tutuldu bilmem ilaç kullanıyomuş bir gün iyiyim bir gün kötü diyo ...........şimdi ünv.deki ev arkadaşımla konuştum yeni bebeği oldu...
Sadece uyu diyo bana her konuşmamızda başka bişey demiyo...
Uyu uyuyabildiğin kadar her fırsatta,sonra çok uykusuz kalcan diyo...kıyamam uykusuzluk iyice vurmuş...
şimdi ünv.deki ev arkadaşımla konuştum yeni bebeği oldu...
sadece uyu diyo bana her konuşmamızda başka bişey demiyo...
uyu uyuyabildiğin kadar her fırsatta,sonra çok uykusuz kalcan diyo...kıyamam uykusuzluk iyice vurmuş...
sormayın bende de o var 3 gün bırak 3 gün aralıksız uyurum
sanırım vucutlarımız depo yapıyo
yürüt abla ben çok beğendim bu modeli her motifliyi yapamam ama buna cesaret ettim bakalım nolcaktabi canım. Tek motifle anlamazsın ama hele dörtle motifleri bak güzelliğe. Evet beyazları az daha pofuduk yaparsan papatyan daha vurgulu görünür. Gerçekten çok güzel. Renkleri de güzel. Tabi esas öreceğin renkler. Ben bunun rengarenk çiçeklisini görmüştüm birinde şal olarak. Ben de yapacağım battaniye ama model bulamadım. Acaba seninkini mi yürütsem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?