Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aaaaa çay mııııı?
iyi gelir mi?

denerim kuzum...

yemek yedim geldim ama biraz azaldı,şimdi babamı bekliyorum,anneme bi kaç sipariş geçtim,onları yapmış bugün gönderiyo,kesin onlar iyi gelir mideme

ben yiyorum çiğköfte sonuçta içinde et yok bulgur acı başla bişi yok
ben de yiyorum cnm,et yok nasılsa dediğin gibi...
hatta faydası olur bulgur sonuçta folik asit...

şifa niyetine ohhhhhh misss

bende şekerli su içiyorum sıcak su o mideme ii geliyor

ayy nasıl uyku bastı yaaa

Ayy nesi kötü olsun canımm. Çok güzel duruyor. Elin de pek düzgünmüş. Devam canım. Harika bence. Renkler de iyi olmuş. Bence ortasını büyüterek de deneyebilirsin daha gösterişli durur canım. Ya da beyaz yaprakları az uzatsan. Ama bu haliyle de çok güzel bence. Eline sağlık. Hemen başla:)

yaa bize ne oluyor fitoşumm dün bütün gün uyudum doymadım hala

sormayın bende de o var 3 gün bırak 3 gün aralıksız uyurum

sanırım vucutlarımız depo yapıyo
şimdi ünv.deki ev arkadaşımla konuştum yeni bebeği oldu...
sadece uyu diyo bana her konuşmamızda başka bişey demiyo...
uyu uyuyabildiğin kadar her fırsatta,sonra çok uykusuz kalcan diyo...kıyamam uykusuzluk iyice vurmuş...

sağol abla , yok ortası küçük daha güzel göründü gözüme beyazları uzun değilde az daha pofuduk yapabilsem daha iyi olacakta yaptıkça oturur belki fulinin anası gibi dedi görümcemde motifler birleştikçe daha güzel olur tek motifi ekrandakiyle karşılaştırma dedi bakıyım deniycem yeni renklerimle ...............

Tabi canım. Tek motifle anlamazsın ama hele dörtle motifleri bak güzelliğe. Evet beyazları az daha pofuduk yaparsan papatyan daha vurgulu görünür. Gerçekten çok güzel. Renkleri de güzel. Tabi esas öreceğin renkler. Ben bunun rengarenk çiçeklisini görmüştüm birinde şal olarak. Ben de yapacağım battaniye ama model bulamadım. Acaba seninkini mi yürütsem:))

benim şu almanyadaki arkadaşta aynını diyo bebiş hiç uyumuyomuş ve huysuzmuş lohusa sendromuna da mı tutuldu bilmem ilaç kullanıyomuş bir gün iyiyim bir gün kötü diyo ...........

sormayın bende de o var 3 gün bırak 3 gün aralıksız uyurum

sanırım vucutlarımız depo yapıyo

tamda doğru şeyi yapıyorum demekki bol bol uyuyorum ben hiç aman uyumiyim filan demiyom tek gıcık olduğum gece tuvalete kalkmak

artık oturamıyorum kızlar. Sürekli arkama yaslanma ihtiyacı hissediyorum. Sanki karnımda dimdik duran birşey varmış gibi. Galiba bu sıpa da ters duruyor ablaları gibi...Bebeğin ters durması da anneye yorgunluk verirmiş. Fitoşcum, hani demiştin ya alt tarafı daha hareketli, ters bebeklerde olurmuş genelde. Eylül topiğindne bir arkadaşa söylemiş doktoru ayrıntılıda. Gerçi bizimkiler daha favori pozisyonunu yeni yeni seçiyordur ama...

topik hatunları herkese merhaba,gelemedim kaç gündür misafir vardı saolsun bizimkilerin ailesi teker teker geliyolar gönderdim çok şükür 1 ay sonrada diğerleri gelcek ozamana kadar rahatım,eee ne var ne yok varmı bir gelişme güzel haberler biz bebişimizle iyiyiz çok şükür hareketlerimiz daha netleşti 1 hafta sonra dra gitcez bakalım organ taraması yapılcak,bu arada cinsiyeti belli olan oldumu bu arada yada yeni hamişlerimiz :))

yürüt abla ben çok beğendim bu modeli her motifliyi yapamam ama buna cesaret ettim bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…