- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.961
aynen cnm arkadaşımın da sinirleri iyice yıpranmış yazık... bazen bağırıyo,ağlıyo hiç bakmıyorum diyo,sonra tabi kıyamayıp yne alıyomuş.. dudak bükünce kıyamıyom diyo...benim şu almanyadaki arkadaşta aynını diyo bebiş hiç uyumuyomuş ve huysuzmuş lohusa sendromuna da mı tutuldu bilmem ilaç kullanıyomuş bir gün iyiyim bir gün kötü diyo ...........
aynen ben de akşam tv karşısında azcık keyif yapayım diyorum nerdeee anında uyku moduna geçiyom,kocişte yazık hep yalnız izliyo tv... gerçi beraber izlediğimiz zaman kavga ediyoz o ayrı:)tamda doğru şeyi yapıyorum demekki bol bol uyuyorum ben hiç aman uyumiyim filan demiyom tek gıcık olduğum gece tuvalete kalkmak
artık oturamıyorum kızlar. Sürekli arkama yaslanma ihtiyacı hissediyorum. Sanki karnımda dimdik duran birşey varmış gibi. Galiba bu sıpa da ters duruyor ablaları gibi...Bebeğin ters durması da anneye yorgunluk verirmiş. Fitoşcum, hani demiştin ya alt tarafı daha hareketli, ters bebeklerde olurmuş genelde. Eylül topiğindne bir arkadaşa söylemiş doktoru ayrıntılıda. Gerçi bizimkiler daha favori pozisyonunu yeni yeni seçiyordur ama...
aynen cnm arkadaşımın da sinirleri iyice yıpranmış yazık... Bazen bağırıyo,ağlıyo hiç bakmıyorum diyo,sonra tabi kıyamayıp yne alıyomuş.. Dudak bükünce kıyamıyom diyo...
Aynen ben de akşam tv karşısında azcık keyif yapayım diyorum nerdeee anında uyku moduna geçiyom,kocişte yazık hep yalnız izliyo tv... Gerçi beraber izlediğimiz zaman kavga ediyoz o ayrı:)
Aaa onu bimiyodum abla ama bazen yukarıdoğru da hissetmeye başladım,ama genelde altta yine...
bizimkinin adam burda kendi ailesinin yanında bu gidişle zor gelecek burda hazır bakan var diyo bakan varken bile yıpranmış zor ya ....
biz onlara üzülüyoz da bize kim üzülsün...
Ama bunlar hep tatlı şeyler hepsi unutulcak inşallah.....ama dediğin lohusa sendromu denen şeye inanıyorum ben...
var tabi de eskilere yokmuş bizlere var
doğru ama senin kızçe uslu,sen girmezsin o sendroma...
arkadaşa diyom ki,yemeğe oturduğum anda başlıyo benimki kıpraşmaya,tepiklemeye..
o da diyo ki merak etme aynı şey doğunca da oluyo,yemeğe oturduğum anda kıpraşmaya başlıyo,yedirmiyo yemeği
topik hatunları herkese merhaba,gelemedim kaç gündür misafir vardı saolsun bizimkilerin ailesi teker teker geliyolar gönderdim çok şükür 1 ay sonrada diğerleri gelcek ozamana kadar rahatım,eee ne var ne yok varmı bir gelişme güzel haberler biz bebişimizle iyiyiz çok şükür hareketlerimiz daha netleşti 1 hafta sonra dra gitcez bakalım organ taraması yapılcak,bu arada cinsiyeti belli olan oldumu bu arada yada yeni hamişlerimiz :))
biz geldiiikkkkk....
nasılsınız. var mı kaçırdığım yeniş havadisler. baştan şöle bi kaldığım yerden okuyayım dedim ama okuyamadım, çok çene çalmışınız be yaaa
uzun zamandır yaşamadığım stresli bi pazartesi yaşadım. sistemn gitti dedim yaaa annaaamm tırstım bu foruma engelleme koycaklar diye:18::18::18: ben ne yaparım sizsiz, sizle konuşmadan çat der çatlarım ikiye...
bugün kötü bi haber aldım yönetimden. eleman sıkıntısından dolayı nöbete yazdılar beni. gece nöbeti tutucam hazirandan itibaren. ilk 15 gün rahatım nöbet onayım gelene kadar sonra 3 günde bir, ayvayı yidim yani kızlar...
iyi fikir de onlar da kaçmak için bahane arıyolar zaten,eşim şimdiden paazarlık yapıyo benle... ağladığında ben gider uyurum diye..başka odaya kaçamazsın diyorum ben de kış olcak diğer odalar buz gibiben babasını sendroma sokcam kaçacak yer arıycak
Hoşgeldin roseisBiz iyiyiz çok şükür. Yeni haber pek yok. İreme yüzde doksan kız demiş doktoru En çok ben sevindim buna. Kızıma bir arkadaş geldi şimdilik:)) Bakalım değişmezse.
İremcim, sen biraz ilerlet bakalım. Kolay artıyorsa ben de yaparım aynısından. Motif işleri beni çok sıkıyor ama güzel de görünüyor yaa:) Değişik versiyonunu yaparım belki. Deliği fazla olup çabuk biteninden:))
Fitoş, benim bebe de göbeğimden üç dört parmak yukarıyı tekmeliyor ama sevdiği yer aşağı bölgeGeçen akşam kumandayı koydum göbeğimin üzerine, maşallah bir sektiriyor koca kumandayı gören hayret etti. Babası geldi kesti kıpraşmayı. Adam bekledi yarım sat tık yok. O gitti yine başladı
aynen cnm arkadaşımın da sinirleri iyice yıpranmış yazık... bazen bağırıyo,ağlıyo hiç bakmıyorum diyo,sonra tabi kıyamayıp yne alıyomuş.. dudak bükünce kıyamıyom diyo...
aynen ben de akşam tv karşısında azcık keyif yapayım diyorum nerdeee anında uyku moduna geçiyom,kocişte yazık hep yalnız izliyo tv... gerçi beraber izlediğimiz zaman kavga ediyoz o ayrı:)
aaa onu bimiyodum abla ama bazen yukarıdoğru da hissetmeye başladım,ama genelde altta yine...
bende hiç bir dizinin sonunu getiremiyorum sonra sabahları serviste anlattırıyorum kocişee
iyi fikir de onlar da kaçmak için bahane arıyolar zaten,eşim şimdiden paazarlık yapıyo benle... ağladığında ben gider uyurum diye..başka odaya kaçamazsın diyorum ben de kış olcak diğer odalar buz gibimecbuuuurrrrr çekecen....
aaaaa o kadar yukarıyı mı temeliyo gerçekten,çıktı mı o kdar yukarı,ben göbek deliğiimin hizasında hissediyorum ama dediğim gibi daha çok aşağı tekmeliyo,oturunca pantolonun kemer kısmı oluyo ya,çok bol pantolonum ama beyimiz ondan bile rahatsız oluyo herhalde,tam o kısmı tekmeliyo,az yukarı çekiyom,yine pantolonu takip ediyo,bu sefer yukarı vuruyo çok komik yaaaaa
o kumanda testini ablam da yapardık,ama kendimde de denicem nasipse
bizim kide ben elimi koyuyorum nasıl şımarıyoiarka arkaya savuruyo.babası elini koyuyo,garibim bekliyo,kulağını dayıyo karnıma tık yok... babasına atmıyo,eşim de diyo,çok saygılıbu çocuk babasına tekme atmıyo..
iyi fikir de onlar da kaçmak için bahane arıyolar zaten,eşim şimdiden paazarlık yapıyo benle... ağladığında ben gider uyurum diye..başka odaya kaçamazsın diyorum ben de kış olcak diğer odalar buz gibimecbuuuurrrrr çekecen....
aaaaa o kadar yukarıyı mı temeliyo gerçekten,çıktı mı o kdar yukarı,ben göbek deliğiimin hizasında hissediyorum ama dediğim gibi daha çok aşağı tekmeliyo,oturunca pantolonun kemer kısmı oluyo ya,çok bol pantolonum ama beyimiz ondan bile rahatsız oluyo herhalde,tam o kısmı tekmeliyo,az yukarı çekiyom,yine pantolonu takip ediyo,bu sefer yukarı vuruyo çok komik yaaaaa
o kumanda testini ablam da yapardık,ama kendimde de denicem nasipse
bizim kide ben elimi koyuyorum nasıl şımarıyoiarka arkaya savuruyo.babası elini koyuyo,garibim bekliyo,kulağını dayıyo karnıma tık yok... babasına atmıyo,eşim de diyo,çok saygılıbu çocuk babasına tekme atmıyo..
Canım nöbet tutamaz diye doktor raporu alabiliyorsun biliyorsun değil mi? Sana gece nöbeti yazamazlar. Hamilesin. Hakkını ara.
24. haftadan sonra dr. nöbet tutamaz diye rapor veriyo ablacım. 24 haftaya kadar burdaki hamiş nöbetçiler tuttu. kaçışım yok yani.
Tamam 24.hafta yasal hakkın başlıyor ama doktor tehlikesi var derse kim itiraz edebilir ki. Yani doktorunla görüş yine de gittiğinde. Belki gerçekten önermeyecektir doktor sana nöbeti. Erkenden rapor yazabilir mi bilmiyorum ama bana yazabilir gibi geliyor. Hem ne saçmalık yaa. O kadar kurumdan hamileleri mi bulmuşlar nöbet tutturacak...Erkeklere yaptırmalılar bu işi bence. Gündüz evde gece işte mi olacaksın sen yani.
Tamam 24.hafta yasal hakkın başlıyor ama doktor tehlikesi var derse kim itiraz edebilir ki. Yani doktorunla görüş yine de gittiğinde. Belki gerçekten önermeyecektir doktor sana nöbeti. Erkenden rapor yazabilir mi bilmiyorum ama bana yazabilir gibi geliyor. Hem ne saçmalık yaa. O kadar kurumdan hamileleri mi bulmuşlar nöbet tutturacak...Erkeklere yaptırmalılar bu işi bence. Gündüz evde gece işte mi olacaksın sen yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?