- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.981
biz geldiiikkkkk....
nasılsınız. var mı kaçırdığım yeniş havadisler. baştan şöle bi kaldığım yerden okuyayım dedim ama okuyamadım, çok çene çalmışınız be yaaa
uzun zamandır yaşamadığım stresli bi pazartesi yaşadım. sistemn gitti dedim yaaa annaaamm tırstım bu foruma engelleme koycaklar diye:18::18::18: ben ne yaparım sizsiz, sizle konuşmadan çat der çatlarım ikiye...
bugün kötü bi haber aldım yönetimden. eleman sıkıntısından dolayı nöbete yazdılar beni. gece nöbeti tutucam hazirandan itibaren. ilk 15 gün rahatım nöbet onayım gelene kadar sonra 3 günde bir, ayvayı yidim yani kızlar...
kızlar tatile gidecekmisiniz? planlarınız nedir
kızlar tatile gidecekmisiniz? planlarınız nedir
o da güzel cevapmış...bizim o resim çektiğim yer vestiyerin orası ardiye gibi küçük bir oda gibi eşimde oraya kendine yatak mı yapsaymış bende dedim yap zaten alacağım beşikte portatif bebeğimize bakarken annesini rahatsız etmezsin
Benim çoktan çıktı rahim yukarı canım. Senin bir iki haftan daha var bunun için. O zaman kumanda testini yapabilirsin tabi bebeğin müsade ederse :)) Benim de aynen dediğin gibi kemer kısmı sıkıyor oturunca. Sürekli oralarda çabalıyor garibim:) Aynıyız bak:) Ama en hareketli olduğu zamanlar sırt üstü yatıp tv izlediğim zamanlar. Saatini de hiç şaşmaz. 10-12 böbeti. Eşim diyor ki 12 de uyuyacaksa iyi yine, tam yatma saatimiz, işimiz olduğu saatler falan:))))
ne nöbeti yahuuuuu hemde 3 günde bir eleman aldınlar anam bunedir hem bayan hem hamiş olurmu öyle iş çok üzüldüm sinirlendim bak
ben düşünmüyom kuzummm anca h.sonralı kaçarım bandırmaya ordan erdeğe zaten dip dipe plaja inmek 15 dk özel bi yere gitmeyi düşünmüyorum yani zaten sıkıntılı olucam bu yazı böyle atlatalım istiyorum
biz uzun bi tatil düşünmüyoz bu yaz. iki-üç günlük kaçamaklar olabilir belki. ben izinlerimi toplayıp doğum öncesi veya sonasına saklıycam.
bandırma gibi bi imkanın varken değerlendirmelisin zaten bütün kış çalışıyoruz 5 günde acayip ii geliyor ya bilmiyorum ne yapcaz bu sene
bandırma gibi bi imkanın varken değerlendirmelisin zaten bütün kış çalışıyoruz 5 günde acayip ii geliyor ya bilmiyorum ne yapcaz bu sene
ben gitcem ama denize değil anadoluyaana kimse bana yandaş olmuyor ya bebeksiz son tatilimiz kızçeler 5 gün diyorum bende ama
işte bizde o imkanı kullanıp bu sene böyle geçirelim diyoruz hem tatile ayrı masraf etmiş olmayız o cebimize kalır bebişimizn eksiğini alırız hem izinlerimiz bitmez doğum sonrası kullanırız die düşünüyoruz zaten çok sıcak olcakmış bu yaz ooffff
ben yoğunum da fatmam fulinin cevabını noktasına dokunmadan aynen forwet ediyorumfuli gibi düşünüyorum ben de. ev borcu, bebk masrafı felan derken ama senin durumun farklı ücretsiz izin durumun falan da var. bi tatil düşünebilirsin.
biz de gitmicez sanırım cnm... benim dr. gideceksen bu zmanlarda git dedi,eeee eşim de ben de izin alamayız şimdi,izne de 23 ağustosta çıkcam ozman da doğuma az kalıyo,dr. denize havuza falan girme dedi.. eeee ne anladım ben o tatilden...zaten geçen sene de düşükten sonra gitmiştik,çok kanamam oluyodu,deniz havuz yasaktı,bişey anlamadım...o yüzden cnm istemiyo... bebiş doğunca seneye hep beraber gideriz kısmetse...
biz iyiyiz şükür cnm,sizi sormalı,büyümüş abi olmuş ta sokaklara mı çıkmak istiyomuş senin oğlan.......kıızlarr nasılsınız ggörüşmeyeli?? ben iyiyim çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok. hava çok güzeldi şimdi yağmura döndü oğluşumu çıkaramıyorum dışarı deliriyoı evde.. çizgi film izliyo şimdi yoksa duramıcak alıştı her gün çıkmaya sizde ne var ne yokk tatil planları yapılıyo sanırımmm
amiiiinnn cnm allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,size de tez zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu,bizlere de kucağımıza almayıinş allahım biz olmayanlarada nasip eder ayrıca bende aranıza yeni katıldım
doğru diyosun canım denize girmeyincede o sıcağı çekmek çok anlamsız oluyor maaleseff
ah yavrum ben ücretsizle bile bir yaşına getiremiyorum evladımı keşke sizin gibi memur olsam kesin 1 yıl almıştım ücretsizi yarama dokundun bak tatilden nerelere geldi kafamm
biz iyiyiz şükür cnm,sizi sormalı,büyümüş abi olmuş ta sokaklara mı çıkmak istiyomuş senin oğlan.......
amiiiinnn cnm allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,size de tez zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu,bizlere de kucağımıza almayı
aynen öyle cnm...oğluşumla beraber gircez denize inşallah seneye
biz iyiyiz şükür cnm,sizi sormalı,büyümüş abi olmuş ta sokaklara mı çıkmak istiyomuş senin oğlan.......
amiiiinnn cnm allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,size de tez zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu,bizlere de kucağımıza almayı
aynen öyle cnm...oğluşumla beraber gircez denize inşallah seneye
sadece memur olmak yetmiyor be fatmam, duygusal durumlarda kıyak olmalıişte biri oluyo biri olmyuyo.
anaaammm bence de doğum sonrasına gitmeyelim, ben de ne yapçam diye kara kara düşünüyom, bakıcı neyim
tabi herkes yaşadığını bilir bebeğim biz ev konusunu erteledik çünkü ben çalışmayacağım için zorlanabiliriz kredi ödemek zor gerçekten
boşver bugünümüzü konuşalım o günlere daha var sıra sende hadi cinsiyet sırası
hepiniz ya memursunuz,yada işiniz rahat ,güzel...benim de rahat ama şartlar pek iyi değil maddi açıdan...o yüzden bırakmaya karar verdim,az maaş için çocuğumdan ayrı kalmak içime sinmiyo...aldığım maaşın yarısından fazlasını bakıcıya vericem yoksa,o da çok saçma...ha iyi bi işm olsa ben de ücretsizden sonra çalışırdım ama bzim şartlarda böyle...sadece memur olmak yetmiyor be fatmam, duygusal durumlarda kıyak olmalıişte biri oluyo biri olmyuyo.
anaaammm bence de doğum sonrasına gitmeyelim, ben de ne yapçam diye kara kara düşünüyom, bakıcı neyim
ayyyyy suyun içide ne mutlu olurlar düşünsene....bendenizde,havudaki ve banyo yapan çocukları çok seviyorum zaten,şaşakın şaşkın bakışları oluyo ya bitiyorum yaaaaaayy fitoşş balık gibi ne tatlı olurlar dimi
canımm benim oğlanı sokaktan eve sokamıyorumki ben burda çocuk çokkk karıştı gitti onların arasına yakında sen gelme ben giderim dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?