Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ne nöbeti yahuuuuu hemde 3 günde bir eleman aldınlar anam bunedir hem bayan hem hamiş olurmu öyle iş çok üzüldüm sinirlendim bak

kızlar tatile gidecekmisiniz? planlarınız nedir

ben düşünmüyom kuzummm anca h.sonralı kaçarım bandırmaya ordan erdeğe zaten dip dipe plaja inmek 15 dk özel bi yere gitmeyi düşünmüyorum yani zaten sıkıntılı olucam bu yazı böyle atlatalım istiyorum

o da güzel cevapmış...

aynen abla,,ben de yemekten sonra sırt üstü yatıyorum,o zaman başlıyo kıpraşmaya sonra bi ara duruyo,uyuyo herhalde,sonra yatarken bi daha bakıyom,yine kıpraşıyo... doğunca da böyle olursa eşlerimizin pek hoşuna gitmicek anlaşılan..

bandırma gibi bi imkanın varken değerlendirmelisin zaten bütün kış çalışıyoruz 5 günde acayip ii geliyor ya bilmiyorum ne yapcaz bu sene

bandırma gibi bi imkanın varken değerlendirmelisin zaten bütün kış çalışıyoruz 5 günde acayip ii geliyor ya bilmiyorum ne yapcaz bu sene

işte bizde o imkanı kullanıp bu sene böyle geçirelim diyoruz hem tatile ayrı masraf etmiş olmayız o cebimize kalır bebişimizn eksiğini alırız hem izinlerimiz bitmez doğum sonrası kullanırız die düşünüyoruz zaten çok sıcak olcakmış bu yaz ooffff

biz de gitmicez sanırım cnm... benim dr. gideceksen bu zmanlarda git dedi,eeee eşim de ben de izin alamayız şimdi,izne de 23 ağustosta çıkcam ozman da doğuma az kalıyo,dr. denize havuza falan girme dedi.. eeee ne anladım ben o tatilden...zaten geçen sene de düşükten sonra gitmiştik,çok kanamam oluyodu,deniz havuz yasaktı,bişey anlamadım...o yüzden cnm istemiyo... bebiş doğunca seneye hep beraber gideriz kısmetse...

ben yoğunum da fatmam fulinin cevabını noktasına dokunmadan aynen forwet ediyorum fuli gibi düşünüyorum ben de. ev borcu, bebk masrafı felan derken ama senin durumun farklı ücretsiz izin durumun falan da var. bi tatil düşünebilirsin.

ah yavrum ben ücretsizle bile bir yaşına getiremiyorum evladımı keşke sizin gibi memur olsam kesin 1 yıl almıştım ücretsizi yarama dokundun bak tatilden nerelere geldi kafamm

kıızlarr nasılsınız ggörüşmeyeli?? ben iyiyim çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok. hava çok güzeldi şimdi yağmura döndü oğluşumu çıkaramıyorum dışarı deliriyoı evde.. çizgi film izliyo şimdi yoksa duramıcak alıştı her gün çıkmaya sizde ne var ne yokk tatil planları yapılıyo sanırımmm

doğru diyosun canım denize girmeyincede o sıcağı çekmek çok anlamsız oluyor maaleseff

biz iyiyiz şükür cnm,sizi sormalı,büyümüş abi olmuş ta sokaklara mı çıkmak istiyomuş senin oğlan.......
inş allahım biz olmayanlarada nasip eder ayrıca bende aranıza yeni katıldım
amiiiinnn cnm allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,size de tez zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu,bizlere de kucağımıza almayı

doğru diyosun canım denize girmeyincede o sıcağı çekmek çok anlamsız oluyor maaleseff

aynen öyle cnm...oğluşumla beraber gircez denize inşallah seneye

ah yavrum ben ücretsizle bile bir yaşına getiremiyorum evladımı keşke sizin gibi memur olsam kesin 1 yıl almıştım ücretsizi yarama dokundun bak tatilden nerelere geldi kafamm

sadece memur olmak yetmiyor be fatmam, duygusal durumlarda kıyak olmalı işte biri oluyo biri olmyuyo.
anaaammm bence de doğum sonrasına gitmeyelim, ben de ne yapçam diye kara kara düşünüyom, bakıcı neyim

ayy fitoşş balık gibi ne tatlı olurlar dimi

canımm benim oğlanı sokaktan eve sokamıyorumki ben burda çocuk çokkk karıştı gitti onların arasına yakında sen gelme ben giderim dicek

sadece memur olmak yetmiyor be fatmam, duygusal durumlarda kıyak olmalı işte biri oluyo biri olmyuyo.
anaaammm bence de doğum sonrasına gitmeyelim, ben de ne yapçam diye kara kara düşünüyom, bakıcı neyim

tabi herkes yaşadığını bilir bebeğim biz ev konusunu erteledik çünkü ben çalışmayacağım için zorlanabiliriz kredi ödemek zor gerçekten
boşver bugünümüzü konuşalım o günlere daha var sıra sende hadi cinsiyet sırası

ay evet yaaaa tubikim ballılokmammm sen şimdi gidince tahminde iste doktordannn

hepiniz ya memursunuz,yada işiniz rahat ,güzel...benim de rahat ama şartlar pek iyi değil maddi açıdan...o yüzden bırakmaya karar verdim,az maaş için çocuğumdan ayrı kalmak içime sinmiyo...aldığım maaşın yarısından fazlasını bakıcıya vericem yoksa,o da çok saçma...ha iyi bi işm olsa ben de ücretsizden sonra çalışırdım ama bzim şartlarda böyle...

aslında mutluyum bu durumdan,çünkü çocuğumu büyütebilicem allah izin verirse...

ayy fitoşş balık gibi ne tatlı olurlar dimi
ayyyyy suyun içide ne mutlu olurlar düşünsene....bendenizde,havudaki ve banyo yapan çocukları çok seviyorum zaten,şaşakın şaşkın bakışları oluyo ya bitiyorum yaaaaa

canımm benim oğlanı sokaktan eve sokamıyorumki ben burda çocuk çokkk karıştı gitti onların arasına yakında sen gelme ben giderim dicek

der valla herşey beklenir bu zamanelerden... pek bi güveniyolar kendilerine di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…