- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.001
Hoşgeldin roseisBiz iyiyiz çok şükür. Yeni haber pek yok. İreme yüzde doksan kız demiş doktoru En çok ben sevindim buna. Kızıma bir arkadaş geldi şimdilik:)) Bakalım değişmezse.
İremcim, sen biraz ilerlet bakalım. Kolay artıyorsa ben de yaparım aynısından. Motif işleri beni çok sıkıyor ama güzel de görünüyor yaa:) Değişik versiyonunu yaparım belki. Deliği fazla olup çabuk biteninden:))
Fitoş, benim bebe de göbeğimden üç dört parmak yukarıyı tekmeliyor ama sevdiği yer aşağı bölgeGeçen akşam kumandayı koydum göbeğimin üzerine, maşallah bir sektiriyor koca kumandayı gören hayret etti. Babası geldi kesti kıpraşmayı. Adam bekledi yarım sat tık yok. O gitti yine başladı
biz geldiiikkkkk....
nasılsınız. var mı kaçırdığım yeniş havadisler. baştan şöle bi kaldığım yerden okuyayım dedim ama okuyamadım, çok çene çalmışınız be yaaa
uzun zamandır yaşamadığım stresli bi pazartesi yaşadım. sistemn gitti dedim yaaa annaaamm tırstım bu foruma engelleme koycaklar diye:18::18::18: ben ne yaparım sizsiz, sizle konuşmadan çat der çatlarım ikiye...
bugün kötü bi haber aldım yönetimden. eleman sıkıntısından dolayı nöbete yazdılar beni. gece nöbeti tutucam hazirandan itibaren. ilk 15 gün rahatım nöbet onayım gelene kadar sonra 3 günde bir, ayvayı yidim yani kızlar...
hepiniz ya memursunuz,yada işiniz rahat ,güzel...benim de rahat ama şartlar pek iyi değil maddi açıdan...o yüzden bırakmaya karar verdim,az maaş için çocuğumdan ayrı kalmak içime sinmiyo...aldığım maaşın yarısından fazlasını bakıcıya vericem yoksa,o da çok saçma...ha iyi bi işm olsa ben de ücretsizden sonra çalışırdım ama bzim şartlarda böyle...
aslında mutluyum bu durumdan,çünkü çocuğumu büyütebilicem allah izin verirse...
ayyyyy suyun içide ne mutlu olurlar düşünsene....bendenizde,havudaki ve banyo yapan çocukları çok seviyorum zaten,şaşakın şaşkın bakışları oluyo ya bitiyorum yaaaaa
der valla herşey beklenir bu zamanelerden... pek bi güveniyolar kendilerine di mi?
Eki Görüntüle 721918 Eki Görüntüle 721919 Eki Görüntüle 721922 Eki Görüntüle 721924
işte size çok komik resimler.............
ayyy evetttt, ama ben daha bi ay daha beklerim, çok heyecanlıııtabi herkes yaşadığını bilir bebeğim biz ev konusunu erteledik çünkü ben çalışmayacağım için zorlanabiliriz kredi ödemek zor gerçekten
boşver bugünümüzü konuşalım o günlere daha var sıra sende hadi cinsiyet sırası
binim dr. nuh der peygamber demez canım. annenin psikolojisi olumsuz etkilenir diye asla netleştirmeden sölemiyomuş. herkes öle diyo. 1 ay daha en az bekletir beni.ay evet yaaaa tubikim ballılokmammm sen şimdi gidince tahminde iste doktordannn
Aynur ablaa senin bebek baya hareketli anlaşılan ben göbeğime dışardan bakıyom bakıyom ama kımıldadığını hiç göremiyom benimkinin kafa aşağıda ayaklar yukarıda genelde ..
tubişş tubiş hiç denk gelemedik seninlee..
NÖbet olayı sıkıntılı olabilir senin için ama 2 ay idare edecem diyorsun inşallah bir kolaylık çıkar o güne kadar
ayyy evetttt, ama ben daha bi ay daha beklerim, çok heyecanlııı
binim dr. nuh der peygamber demez canım. annenin psikolojisi olumsuz etkilenir diye asla netleştirmeden sölemiyomuş. herkes öle diyo. 1 ay daha en az bekletir beni.
evet tatlım, benim işler yoğundu bi de sistem sıkıntılıydı. hiç denk gelemedik gene kaçırdım seni
inşallah canım, allahım güç versin ne diyimm.
ayyy doğum iznine çıkan arkadaş doğum yapmışş, kızı oldu. iş çıkışı ziyarete gidicez şimditaptaze bebiş görcemmm
ordan da kocamla alışverişe çıkıcaz, hava da kötü burda bulutlu ama gezesim var bugün
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar, kendinize, kocalarınıza ve bebişlerinize iyi bakın
öpüldünüz kocamannn...
nerelerdesin kız sen?
Kızlar 11+6 haftalık hamileyim ve şiddetli başım ağrıyor ve burnum da kanıyor siz böyle bişey yaşadınız mı ? acil bilgilendirir misiniz lütfen...
Günaydın kızlarrrrr...............
günaydın annişler ve yavruşlarııııııı biz geldikkk
herkese günaydınnnnnnnnnnnn
günaydıın kızlar ben anca geldimmm
evet sen geç kaldınnn fatmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?