Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Aynur ablaa senin bebek baya hareketli anlaşılan ben göbeğime dışardan bakıyom bakıyom ama kımıldadığını hiç göremiyom benimkinin kafa aşağıda ayaklar yukarıda genelde ..

tubişş tubiş hiç denk gelemedik seninlee..

NÖbet olayı sıkıntılı olabilir senin için ama 2 ay idare edecem diyorsun inşallah bir kolaylık çıkar o güne kadar

birer simit alırız oturturuz ohh nasıl severler inşallah sudan korkan bi çocuk olmazlar

ben ona hamişken yüzmek istiyorum inşallah kısmet olur bu sene

ayyy evetttt, ama ben daha bi ay daha beklerim, çok heyecanlııı

ay evet yaaaa tubikim ballılokmammm sen şimdi gidince tahminde iste doktordannn
binim dr. nuh der peygamber demez canım. annenin psikolojisi olumsuz etkilenir diye asla netleştirmeden sölemiyomuş. herkes öle diyo. 1 ay daha en az bekletir beni.

evet tatlım, benim işler yoğundu bi de sistem sıkıntılıydı. hiç denk gelemedik gene kaçırdım seni
inşallah canım, allahım güç versin ne diyimm.

ayyy doğum iznine çıkan arkadaş doğum yapmışş, kızı oldu. iş çıkışı ziyarete gidicez şimdi taptaze bebiş görcemmm

ordan da kocamla alışverişe çıkıcaz, hava da kötü burda bulutlu ama gezesim var bugün

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar, kendinize, kocalarınıza ve bebişlerinize iyi bakın
öpüldünüz kocamannn...

ballı lokmammm bekleriz hertürlü 1 ay daha sende göbüşünü çeker çeker koyarsın bize

bebişin kokusunu çekiyosundur belki şimdii oohh miissssss

güle güle şekercimmm bizlerde kuzunla seni öpüyoruzzz

Kızlar 11+6 haftalık hamileyim ve şiddetli başım ağrıyor ve burnum da kanıyor siz böyle bişey yaşadınız mı ? acil bilgilendirir misiniz lütfen...

Kızlar 11+6 haftalık hamileyim ve şiddetli başım ağrıyor ve burnum da kanıyor siz böyle bişey yaşadınız mı ? acil bilgilendirir misiniz lütfen...

bebek kalbi kan pompalamaya başladığı için burun kanamaları olabilir diye biliyorum ben gerçi 16 haftayı doldurdum bir haftadır bende de var ama kanamadan öte burnuma su aldığımda falan farkediyorum , diş eti hassasiyetinide farkedersin fırçaladığında kanıyacak fırçamı yumuşak seçmeme rağmen çok olmasada oda var, ama kanaman çoksa doktora yinede sor canım .....................

8aydır uğraşıyoruz hamile kalmam için ama olmuyor.Doktora gittim testlerim normal çıktı ve 6 yaşında kızım var yani daha önce gebelik yaşadım ama bu sefer yok.Herşeyim normal tüpler açık acaba ovulasyon günlerinimi tutturamıyorum.Eşim artık kızıyor kafaya çok takıyorsun doktora artık gitme serbest bırak diye.Sizce ovulasyon testi kullanıp soğan kürümü yapsam?gebe KALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMMMMM((((((( HAYIT SUYU+SOĞAN KÜRÜ+OVULASYON TESTİ YAPSAMMI?FİKİR İSTİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…