- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.021
Bizde geldik tosunumla birlikte..
ay yavrum bizim servis gelmedi başka servise bindik o adamda bi trafiğin içine girdi ki sorma bide klimayı açtı hasta olmazsam iidir
anladım canımm inşallah çok etkilememiştir klima seni
Hoşgeldinizzz tosun paşayla :)
günaydınnnnn bacılarımmm, nasılsınız...
ben iç güveysinden halliceyim. bugün bulantılıyım ve hafif bi baş ağrım var.
bugün sizinle pek olamayabilirim kızlar. başka bi kuruluşa komisyona gidiyom. işim erken biterse döncem bitmezse de direk eve geçmeyi planlıyom.
yarın büyük günüm benimm. doktor randevumuz var 8'de. ikili teste gidiyoz bebişimle, inşallah hayırlı haberlerle dönerim,AMİN.
siziiiii ve yiğenlerimiiiii koccaman öpüyommis kokulu kokulu...
valla direk boynumla sırtıma vurdu baya üşüdüm umarım kötü bişey olmaz
sen nasılsın nasıl gidiyo dersler
günaydıııınnnn biz de geldik azcık kayın da bize de yer açın,malum öyle her yere sığamıyoruz
siz de hoşgeldinizzz yer var bacım gel gelll :)) bu tosunlar dışarı bir çıksın anaammmm kaç tane oğlan oluyo heee
tubişşş hoşgeldin ve güle gülee :)
bebişler yoruyor annelerini işin erken biterse beklerizz bitmezse de artıkk yarın güzel haberlerinle şenlendirirsin burayıı bakalım senin bebiş hangi pozisyonlardaa olacak
Güneşe verirsin biraz sırtını yumuşar
Ben de akşam sancılıydımm ama sabah daha iyiyim biraz tembellik yaptım biraz sonra başlayacağım derse çalışmam gereken çok şey varr ama çalıştığımın da boşa gideceğini düşününcee pek kasmaya gerek yok diyorum öyle günler geçiyo işte
hoşbulduk didoşum.
Sabahın 8inde aç karnına gidicem dr. Ben yarı uyur olurum muhtemel bebişim deMidem bulanmazsa kan verdikten sonra bi çikolata yiyesim var, iremin hesabı
hoşbuldukkkk cicimmmmmmm....
senin oğlan topiğin en büyüğü olcak galiba:)
günaydın annişler ve yavruşlarııııııı biz geldikkk
Günaydın kızlarrrrr...............
günaydıın kızlar ben anca geldimmm
ay yavrum bizim servis gelmedi başka servise bindik o adamda bi trafiğin içine girdi ki sorma bide klimayı açtı hasta olmazsam iidir
günaydınnnnn bacılarımmm, nasılsınız...
ben iç güveysinden halliceyim. bugün bulantılıyım ve hafif bi baş ağrım var.
bugün sizinle pek olamayabilirim kızlar. başka bi kuruluşa komisyona gidiyom. işim erken biterse döncem bitmezse de direk eve geçmeyi planlıyom.
yarın büyük günüm benimm. doktor randevumuz var 8'de. ikili teste gidiyoz bebişimle, inşallah hayırlı haberlerle dönerim,AMİN.
siziiiii ve yiğenlerimiiiii koccaman öpüyommis kokulu kokulu...
günaydıııınnnn biz de geldik azcık kayın da bize de yer açın,malum öyle her yere sığamıyoruz
aanaaaammmmmmm benim oğlanın saçı çıkıyomuş ya bugünlerde,benim ondan midem yanıyo galiba:44::44::44::44::44:
kızlar biraz sonra dayanamayıp park yatağı alcam galiba
kızlar biraz sonra dayanamayıp park yatağı alcam galiba
hoşbulduk didoşum.
Sabahın 8inde aç karnına gidicem dr. Ben yarı uyur olurum muhtemel bebişim deMidem bulanmazsa kan verdikten sonra bi çikolata yiyesim var, iremin hesabı
hiçbir şey almayan iremm alışveriş delisi olacak yakındaaa
kız o yatağı aldıktan sonra bebiş de bir an önce içinde yatsın diye acele edersin
ben de park yatak düşünüyorum,nasıl bişey göstersene.... fikirleri alalım...kızlar biraz sonra dayanamayıp park yatağı alcam galiba
aynen ben de onu çok merak ediyorum,ama eşime sorsan bana benziyo diyo... siyah beyaz ultrasonda bile kendine benzetti,bakalım renkli de kime benzetcez...neden aç karnına gidiyorsun kiiii? ikili test için açlık tokluk farketmiyor
Arada bir uğrayan arkadaşları saymazsak en büyük oğlan benimki olacak kime benzeyecek çok merak ediyorumm . ÇEvremde çocuğu olanların çocukları hep babalarına benziyo anneye benzeyen yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?