Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınnnnn bacılarımmm, nasılsınız...
ben iç güveysinden halliceyim. bugün bulantılıyım ve hafif bi baş ağrım var.
bugün sizinle pek olamayabilirim kızlar. başka bi kuruluşa komisyona gidiyom. işim erken biterse döncem bitmezse de direk eve geçmeyi planlıyom.
yarın büyük günüm benimm. doktor randevumuz var 8'de. ikili teste gidiyoz bebişimle, inşallah hayırlı haberlerle dönerim,AMİN.
siziiiii ve yiğenlerimiiiii koccaman öpüyom mis kokulu kokulu...

Tubişşş hoşgeldin ve güle gülee :)
Bebişler yoruyor annelerini işin erken biterse beklerizz bitmezse de artıkk yarın güzel haberlerinle şenlendirirsin burayıı bakalım senin bebiş hangi pozisyonlardaa olacak

valla direk boynumla sırtıma vurdu baya üşüdüm umarım kötü bişey olmaz
sen nasılsın nasıl gidiyo dersler

güneşe verirsin biraz sırtını yumuşar
Ben de akşam sancılıydımm ama sabah daha iyiyim biraz tembellik yaptım biraz sonra başlayacağım derse çalışmam gereken çok şey varr ama çalıştığımın da boşa gideceğini düşününcee pek kasmaya gerek yok diyorum öyle günler geçiyo işte

hoşbulduk didoşum.
Sabahın 8inde aç karnına gidicem dr. Ben yarı uyur olurum muhtemel bebişim de Midem bulanmazsa kan verdikten sonra bi çikolata yiyesim var, iremin hesabı

hoşbulduk didoşum.
Sabahın 8inde aç karnına gidicem dr. Ben yarı uyur olurum muhtemel bebişim de Midem bulanmazsa kan verdikten sonra bi çikolata yiyesim var, iremin hesabı

neden aç karnına gidiyorsun kiiii? ikili test için açlık tokluk farketmiyor

hoşbuldukkkk cicimmmmmmm....
senin oğlan topiğin en büyüğü olcak galiba:)

Arada bir uğrayan arkadaşları saymazsak en büyük oğlan benimki olacak kime benzeyecek çok merak ediyorumm . ÇEvremde çocuğu olanların çocukları hep babalarına benziyo anneye benzeyen yok henüz

hhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bizde geldikkkkkkkkkkk kurt gibi aç uyandım doymak bilmiyoruz biz bu sabahhhh

günaydın kuzummmm

günaydın annişler ve yavruşlarııııııı biz geldikkk

günaydın iremiom ve %90 kızçesiiii

Günaydın kızlarrrrr...............

günaydın didoşummmmmmmmm ve paşasıııııı

günaydıın kızlar ben anca geldimmm

fatmikim günaydınnnn kıvırcık maviş gözlü oğluşuuuuuu

ay yavrum bizim servis gelmedi başka servise bindik o adamda bi trafiğin içine girdi ki sorma bide klimayı açtı hasta olmazsam iidir

bebikom sıcak tutmaya çalış gün içinde kendini mümkünse güneş alan bi yerde falan otur ısıt kemiklerini
Bizde geldik tosunumla birlikte..

heeyyy tosun paşa günaydınnnnn ananada günaydın tabisiii

ballı lokmam ve bebikosu hoşgeldiniz kötü bir güne başlamışsın umarım gün hızla ve seni yormadan geçer sabah gözümü açar açmaz aklıma sen geldin yarın doktorda olucak ballı lokmammmm güpgüzel haberlerini alıcaz dedimmmmm

günaydıııınnnn biz de geldik azcık kayın da bize de yer açın,malum öyle her yere sığamıyoruz

gügügügüggüüünaydın gülücükümmm fitoşummmmm ve paşasıııııııı

aanaaaammmmmmm benim oğlanın saçı çıkıyomuş ya bugünlerde,benim ondan midem yanıyo galiba:44::44::44::44::44:

heyaaa ondan da yanar işte

bu arada yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzzz hoppppppppppppp bebikomuzlayızzzzzzzz

hoşbulduk didoşum.

inş. senin ki benim ki gibi tembel olmazda çikolata yerini bulur yemek meyve 2 kutu çekmeceli sonuç sıfır bu arada farkındaysanız kızçemin arkasından bolca atıyom o tembel uyuyordur şimdi duymaz diye

Fulii vee sıpabalığıkuzusu oğluşuuu siz de hoşgeldinizzzz bu oğlanlarrrın hepsi aynııı doymak bilmyiorlarrr bak sabah sabah ballı lokma dedin canım çektii

DÜn gece de canım poğaça çekmiştiii ve simitt izlediğim dizide de simit vardııı baktıkça acıktım

kızlar biraz sonra dayanamayıp park yatağı alcam galiba
ben de park yatak düşünüyorum,nasıl bişey göstersene.... fikirleri alalım...

aynen ben de onu çok merak ediyorum,ama eşime sorsan bana benziyo diyo... siyah beyaz ultrasonda bile kendine benzetti,bakalım renkli de kime benzetcez...

sizin renkli fotonuzda belli olmuyo mu kime benzediği?

fulimmmmmmm ye kuzum yeeeeeee....

yarasın paşaya.....
ama faydalı şeyler ye..

valla ben diğer öğünlere değil de kahvaltıya hiç doyamıyorum,bu ezelden böyledir....

en sevdiğim öğün.... oğluşum da pek seviyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…