- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.981
KIzlar yarın misafirim gelecek iftara benim eve biraz el atmam lazım ama karnım bi acayip bugün hiç kımıldayacak halim yok.
Dün yeni evli bi arkdaşımızın evine davetliydik yaa yeni ev gezmesi de pek güzel oluyor hem eve hem eşyalara bayıldım :)) Sonra gelip de kendi evimi böyle yerler halısız dekorsuz filan görünce evi değiştiresim geldi.Ama şöyle bir derlenip toparlansa halılar serilse ev ben burdayım diyecek de iştee sıpa doğacak diye bekliyoruzz
Aynur abla bu arada senin dediğin kasılmalar kendini yorduğun için de olabilir ya da bakarsın Narin imiz erken gelmek istiyordur (inşallah yaramazlık yapmaz az daha büyüsün annesinin karnında). İHmal etme yine de 2 çocuk doğurmuş kadınsın kasılmaların ne türde olduğunu az çok anlarsın
Doğrudur fatmikim, bu doktorlara kalsa herşey sezeryan sebebi. Keşke benim normal doğum hakkım elimden alınmasaydı. Keşke bugünkü aklım benle olsaydı( Ama bu sefer sancım gelmeden ameliyat olmayacağım. İnşallah doktorun verdiği tarihe kadar sancım gelir hayırlısıyla.
valla ben hala normal doğumun peşindeyim ama doktor sezeryan diyince şimdi ona ısınmaya çalışıyorum ablacım banada benim doktor normal doğurtmayacak gibi geliyo
senin normal doğum eğer beklerse son günü elele doğururuz mavişimmmm
al bendende o kadar abla annem diyoki yarım saatte 50 fırça attın başlıycam senin hamileliğine
valla bende çatır çatır doğururum diyorum ama nasip bana zor gözüküyo o
iwitt abla kocaman oldu sıpammm
evet dar giyince iyice ben burdayım dio sıpalarben bi gün hastaneye gittim üstümde bol bi gömlek altımda kendi diktiğim hamile kotu doktorun asistanı bana ne dese beğenirsin "gebelik varmı" kaldırdım gömleği dedim yok gibimi duruyo ay kusura bakma valla gömlekten hiç belli olmuyo dedi
banada benzeri oldu geçen iftara eşimin dayılarını çağırmıştım bir grup pazar gelinleriyle geldi gelinlerden biri hamile büyük sordu kaç aylık diye dedim 6 doldu sayılır hamile olan şaşırdı hamilemisin diye ki kız benden 1.5 ay küçük hamilelikte
Dün sonuçları aldım sonuç poitif :artmış down sendromu riski dünyam başıma yıkıldı o an. Ağlamaya başladım doktora gösterdik amniyosentez dedi.Aksi gibi amniyosentez yapacak doktor bayram tatiline çıkmış bile12 ağustosa gün verdi ben nasıl bekleyeceğim .. bu test kesin down sendromu demek değil dedi doktor moral vermeye çalıştı eşim de aynı desteek olmaya çalışıyor. Ailelerimize de söyleyemedik test sonucu çıkmamış dedik söyleyemem böyle bişeyi kimse bilmeyecek amniyosentezi .
Ne olur kimseye söyleyemedğimiz için dua istyemiyorum...
selam kızçeler nasılsınız bakim..
misafirlerimiz vardı , dün aksam da iftarım vardı.. epey yorucu olmus.. sabah 11 lerde uyandım..
smdi bi bakim dedim sizlere..
herkes iyidir umarım..
misafirlerimiz vardı , dün aksam da iftarım vardı.. epey yorucu olmus.. sabah 11 lerde uyandım..
herkes iyidir umarım..
Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz, sıcaklarla boğuşuyoruz sen nasılsın tatlım.
hoşgeldin umudum nasılsınnnnnnnn
hsbulduk kızlar.. nasıl olsun işte.. yorgunum ..
ne zamandır da bakamamışdım sizlere.. bi bakayım dedim ..
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz.. 17. yıla giricez kısmetse
iyi yaptın canım benimmmmmm evlilik yıldönümünüzde kutlu olsunnnnnn
herkes iyidir umarım..
evettt kızlar benim mesaim bitiyo. eve gidiyorum. dışarda az güneşli serin bi hava var yürüye yürüye giderim.
hepinizi çook çookk öpüyom. bugün çok güzeldi hepinizi bi arada görmek çooook hoşuma gitti
ben seviyommm bu topikiiiiiiiii
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
hepinize iyi hafta sonları
Allah yardımcın olsun canımKötü bir durum biliyorum. Ne desek için rahat etmeyecek ama benim kardeşime öyle testlerde değil, bildiğin ayrıntlı usglerde dawn sendrolu doğacak bebeğin dediler. Cüce olacak dedler. 4 hafta gelişi geri dediler. Böbrekleri iflas etmiş dediler...Neler demedilerki...Bebek bir doğdu 4 kilonun üzerinde ve sapasağlam. Şimdi 2 yaşında. Tarama sonucu pozitif çıkıp bebeği hasta doğan kimseye rastlamadım sitede de. Allah yardımcın olsun, üzme oğlunu. Bu mübarek günlerde senin için dua edeceğim.
kızlar bana sürpriz oldu size de olacak mı bilmem ama bi paşa da bana geliyoo öpüyorumm
gözün aydın canım hayırlı olsun paşan sağlıkla kucağına al inş :))
yaa peki nasıl söylüyorlar bütün bunları ne güzel sapasağlam allah ömür versin
tüm dua edenlerden allah razı olsun sağol abla
Dün sonuçları aldım sonuç poitif :artmış down sendromu riski dünyam başıma yıkıldı o an. Ağlamaya başladım doktora gösterdik amniyosentez dedi.Aksi gibi amniyosentez yapacak doktor bayram tatiline çıkmış bile12 ağustosa gün verdi ben nasıl bekleyeceğim .. bu test kesin down sendromu demek değil dedi doktor moral vermeye çalıştı eşim de aynı desteek olmaya çalışıyor. Ailelerimize de söyleyemedik test sonucu çıkmamış dedik söyleyemem böyle bişeyi kimse bilmeyecek amniyosentezi .
Ne olur kimseye söyleyemedğimiz için dua istyemiyorum...
Doktorun sana daha 26.haftada sezeryan fikrini sokması çok saçma. İstediğin kadar kilolu ol. Ne kilolular doğuruyor. Bel fıtığı için bir şey diyemem baK. Belki rsiklidir. Tansiyonsa geçici olabilior, ki sen ölçtün sonra düzelmiş. Daha aylar olan doğumu sırf tansiyon bahanesiyle sezeryan diyor. Bir tane normal doğumcu doktor bulsam elini öpeceğimİnşallah hayırlısıyla bebişin kolayca normal doğumla gelir canım. Şimdi ağzırsız normal doğum diye birşey var çok şükür. Bence kendini her iki doğum şekline de açık tut. Son haftalarında herşey netleşir, ama senin doktorun normal doğurtacağını sanmıyorum...
kızlar bana sürpriz oldu size de olacak mı bilmem ama bi paşa da bana geliyoo öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?