Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kasılma bebek hareketine benzemiyor. Karın bir tarafa top oluyor. elini koyunca hareket hissetmiyorsan ve çok sertse ve bir dakika gibi sürüyorsa kasıklarında basınç hissediyorsan bu kasılmadır. Doğuma hazırlık içindir. 30.haftalardan sonra olur genelde. Erken de başlayabilirmiş...Neyse baramdan sonra randevum var, bakacağız artık. O zamana da nerdeyse 37 olacağız....Amanınnn böyle deyince hiç bir şey kalmamış gibi oldu.

ablacım aslında normal yapabilrisin bi çok örneği var 2. yi yada 3.yü normal yapan sezeryandan sonra

banada benzeri oldu geçen iftara eşimin dayılarını çağırmıştım bir grup pazar gelinleriyle geldi gelinlerden biri hamile büyük sordu kaç aylık diye dedim 6 doldu sayılır hamile olan şaşırdı hamilemisin diye ki kız benden 1.5 ay küçük hamilelikte

selam kızçeler nasılsınız bakim..
misafirlerimiz vardı , dün aksam da iftarım vardı.. epey yorucu olmus.. sabah 11 lerde uyandım..
smdi bi bakim dedim sizlere..
herkes iyidir umarım..

ahahahahahah seninkide bombaymış hadi benim gömlek çok boldu onun bolluğu ile göbek kilo gibi gözükmüş kızın gözüne

seninki en bombası olmuş yerim o göbüştekileriii yiirrrr

Allah yardımcın olsun canım Kötü bir durum biliyorum. Ne desek için rahat etmeyecek ama benim kardeşime öyle testlerde değil, bildiğin ayrıntlı usglerde dawn sendrolu doğacak bebeğin dediler. Cüce olacak dedler. 4 hafta gelişi geri dediler. Böbrekleri iflas etmiş dediler...Neler demedilerki...Bebek bir doğdu 4 kilonun üzerinde ve sapasağlam. Şimdi 2 yaşında. Tarama sonucu pozitif çıkıp bebeği hasta doğan kimseye rastlamadım sitede de. Allah yardımcın olsun, üzme oğlunu. Bu mübarek günlerde senin için dua edeceğim.

selam kızçeler nasılsınız bakim..
misafirlerimiz vardı , dün aksam da iftarım vardı.. epey yorucu olmus.. sabah 11 lerde uyandım..
smdi bi bakim dedim sizlere..
herkes iyidir umarım..

hoş geldin canım, biz iyyiz ramazan koşturması bende de var. ama ben keyifli zamanına girdim işin. aileleri 2şer 3er çağırdım ramazanın başında şimdi hergün bi yere iftara gidiyom. en son pazar günü yemek yaptım evde
evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun canım, yeni yılınız size gönlünüzdekileri getirsin inşallah

evettt kızlar benim mesaim bitiyo. eve gidiyorum. dışarda az güneşli serin bi hava var yürüye yürüye giderim.
hepinizi çook çookk öpüyom. bugün çok güzeldi hepinizi bi arada görmek çooook hoşuma gitti
ben seviyommm bu topikiiiiiiiii
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
hepinize iyi hafta sonları

güle güle ballı lokmaammmmmmmm

evet bugün hep birlikteydik çok güzeldi bundan sonrada devamını bekliyorum hepimizden

heyy ben artık c.tesileri çalışmıyorum size demeyi unutuummm

yaa peki nasıl söylüyorlar bütün bunları ne güzel sapasağlam allah ömür versin
tüm dua edenlerden allah razı olsun sağol abla

yaa peki nasıl söylüyorlar bütün bunları ne güzel sapasağlam allah ömür versin
tüm dua edenlerden allah razı olsun sağol abla

canım sen sakın üzme kendini benim de bi arkadaşım aynı durumu yaşadı ve şimdi maşallah sapasağlam bi oğlu var.. bak b urda herkes bunun örneklerini veriyo bu sadece bi ihtimal sen içini ferah tut duanı eksik etme.. bizim de dualarımız seninle şu mübarek günlerde hayırlı haberler alırsın inşallah.. biliyorum çok zor ama stress yapmamaya çalış bak herkes böyle bi risk ihtimaliyle sağlıklı bebekler doğduğunu söylüyor.. inşallah senin kuzun da sağlıklı mutlu bi bebek olacak.. yarın gece kandil senin için hepimiz dua edicez.. allah ım bebeğine sizinle birlikte sağlıklı bi ömür versin inşaallahhhh

canım emin ol ben bu testleri yaptırırken dr kesin sonuç değil dedi..negatif çıkar pozitif olabilir pozitif çıkar negatif olabilir dedi...hatta yaptırmayabilirsin de dedi...kesin bir garantisi yok anlayacağın...sen kendini üzme...bak bebikinde üzülür yoksa annesi...emin ol hiç bişi çıkmayacak...

benim doktorum benim doktorum....sezeryana tamamen karşı...olabildiğince zorlayacam hayati tehlike olmadığı müddetçe sezeryanı aklından çıkar dedi...

oturduğum yerde şöyle bi kendime baktım da Eki Görüntüle 770429

gel gel göbüşe gel...maşallah kuzu ya...nerelerden nerelere geldik...kesenin boyunu ölçüyorduk..geeçende kalktım totomun boyunu ölçtüm ne kaddan büyümüş diye...

kızlar bana sürpriz oldu size de olacak mı bilmem ama bi paşa da bana geliyoo öpüyorumm

bu sene erkekler aldı başını gidiyo canım..mevlam analı babalı sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsün kuzunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…