- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.121
yelizm fulyam yanlış anlamayın da bence konuştukça üzülürüz be canlarım didoşa sevinelim :118::118::118::118:, yok mu güzel bir tatlın ikram et bakıyım yelloz yeliz acıktım ben yine
bebeği kutlayalımmmmm dideminnnnnn :118::118:
evet ama kurtaj olmama gerek kalmadan terk etti drlar kromozon bozukluğu dedi zaten 45. Gunde hasta oldum üstüne ama kist oluşmuştu medicana çok dikkatsizdi onlar yüzünden 2 ay d.kontrol hapı kullandım kendiliğinden düşük bile olsa bana bi antibiyotik bişeyler vermesi gerekiyomuş önlem amaçlı vermemişlerdi neyse geçti gitti bugun bunları çok konuştuk az daha konuşursam salya sümük bağlıycak buraları
yaaaaa kutluyoruz zatennnn
hem belki haftaya benimkini kutlarız
beraber parti yaparızzzzz
yinede rabbimin sevilen kullarıymışız öyle düşün daha ileriki zamanlarında daha kötü şeyler olabilrdi daha acı olabilirdi veya allah korusun evlerden ırak kusurlu doğabilirlerdi rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ... (aminn)
bizler pirinç tanesi kadar yawrularımıza yanıyoruz ne analar var kanlı canlı kaybediyolar evlatlarını rabbim sen kimseyi evladı ile sınama (aminn)
Yelizm fulyam yanlış anlamayın da bence konuştukça üzülürüz be canlarım didoşa sevinelim :118::118::118::118:, yok mu güzel bir tatlın ikram et bakıyım yelloz yeliz acıktım ben yine
yaaaaa kutluyoruz zatennnn
hem belki haftaya benimkini kutlarız
korkunç bi olay gerçekten ama devlet hastanelerinde tavır hep böyle zaten muayene için bile gittiğinde geç yat kalk gibi hep emrivaki konuşuyolar hatta bu yüzden hemşirenin biriyle tartışmıştım çocuk gibi azarlıyodu sen kimsinde benimle bu şekilde konuşuyosun diye açtım azımı yumdum gözümü güvenlik bile gelmişti hiç tahammülüm yok bu tarz şeylere allah kimseyi düşürmesin devlet hastanelerine
OLABÜLÜÜÜÜÜama ben oynamam çok sallamam göbeğiii
aha şimdi fulyanın canı isticek
hehehe ben şerbetli tartlı sevmem sütlü tatlı severimmm nanikkkkkkkk
[FONT=comic sans ms .!.:kızlar kusura bakmayın başınızı şişirdim ama niyeyse anlatmak istedim kusura bakmayın[/FONT]
sütlü ama çikolatalı olsun bi supangle bi profiterol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?