Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Yelizm fulyam yanlış anlamayın da bence konuştukça üzülürüz be canlarım didoşa sevinelim :118::118::118::118:, yok mu güzel bir tatlın ikram et bakıyım yelloz yeliz acıktım ben yine

yelizm fulyam yanlış anlamayın da bence konuştukça üzülürüz be canlarım didoşa sevinelim :118::118::118::118:, yok mu güzel bir tatlın ikram et bakıyım yelloz yeliz acıktım ben yine

bebeği kutlayalımmmmm dideminnnnnn :118::118:

yaaaaa kutluyoruz zatennnn

hem belki haftaya benimkini kutlarız

benimkide anormalmiş öyle dedi bencede bu konuları konuşmayalım irem de sende haklısınız

Narkoz vermeden krtaj yaptlar - Aye ARMAN - Hrriyet

LİNKİNİ ATTIM YAZIYI KOPYALAMAM MÜSADE ETMİYO

korkunç bi olay gerçekten ama devlet hastanelerinde tavır hep böyle zaten muayene için bile gittiğinde geç yat kalk gibi hep emrivaki konuşuyolar hatta bu yüzden hemşirenin biriyle tartışmıştım çocuk gibi azarlıyodu sen kimsinde benimle bu şekilde konuşuyosun diye açtım azımı yumdum gözümü güvenlik bile gelmişti hiç tahammülüm yok bu tarz şeylere allah kimseyi düşürmesin devlet hastanelerine

amin

Yelizm fulyam yanlış anlamayın da bence konuştukça üzülürüz be canlarım didoşa sevinelim :118::118::118::118:, yok mu güzel bir tatlın ikram et bakıyım yelloz yeliz acıktım ben yine

kızzz okuldan beri lakabım yellozdur ve ben hiç sevmiyorum bare burda bunu kullanmayın yaww

yaaaaa kutluyoruz zatennnn

hem belki haftaya benimkini kutlarız

inşallah kuzum

iyi yapmışsın kuzummmm

ama ben sütlü tatlı istiyorummmm

[FONT=comic sans ms .!.:
kızlar kusura bakmayın başınızı şişirdim ama niyeyse anlatmak istedim kusura bakmayın[/FONT]

Canım, Allah bir daha yaşatmasın o acıyı hiçbirinize...Ne biçim doktormuş o öyle. Bir de özel doktor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…