- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.981
ayyy yerim o susamı benn nasılda büyoyorr keratalar
büyüycek tabiiissiiii annesiiiiiiii daha neler yapcaaakkkkk
dimi ya büyüsünde ben razıyım dün ağlıyodum kocam diyoki anlatacağım çocuğumuza annen senin için çok ağladı diyeee
sen neden hala ağlıyosun kuzum ağlaman bebişine iyi gelmeyecek bilinçli olman lazım dikkat etmen lazım illaki ediyosun ama üzüntü stres yasa sana bak rabbim ol demiş yawrun olmuş sürekli kötü düşünme bakiyim toparla kendini ki susamın mercimek olsun sonra fasulye olsunnnnn sonrada depikler atsın sana içeriden
ağlamıcammm artık bebeğim sıkılmasın kuzum allahım sizede nasip etsin canlarımmm dualarımdasınız
aminn bitanemmmm bizim artık buaydan beklentimiz yok şuan kocişim hasta nazlı bebek gibi birde p.tesi k.validemler gelicek 20 gun kadar bizdeler malum çalışmalar bir sonraki aya Rabbim sağlıkla versin herşeyden önce
valla haftasonu sana tam cevap veremedim ama bence yumurtlama takibi yapmaman çok iyi olmuş sal çayıra mevlam koyar karnına yavrunaa seninyeni regl tarihin ne zaman ki
bilmiyom kiii 35. gunde oldum hiç bi fikrim yok ne zaman olur
günaydınnn kuzucuklarrrr
Açılışı yine fatma yapmış ve arkasından fulyacım ve irem ben eksik kalmışım
Siz çalışan hanımlar erkencisiniz ben yatak keyfi yaptım bugün
Kızlar akşam benim eşim deli etti benii. özel hastaneye gtmeyelim diyo. sen nasıl olsa devlete gidecen diyo. Dedim sen bebeğini görmek istemiyo musn filan kızdım dedim tamam sen gelme ben giderim sen de çocuk 1-2 yaşına gelince gelirsin artık dedim. Hastaneyi sevmiyomuşşş muş muşş sinir etti beniSonra da şaka yaptım filannn adamın derdi beni sinirlendirmek çok seviyo beni sinirlendirmeyi
günaydınnn kuzucuklarrrr
Açılışı yine fatma yapmış ve arkasından fulyacım ve irem ben eksik kalmışım
Siz çalışan hanımlar erkencisiniz ben yatak keyfi yaptım bugün
Kızlar akşam benim eşim deli etti benii. özel hastaneye gtmeyelim diyo. sen nasıl olsa devlete gidecen diyo. Dedim sen bebeğini görmek istemiyo musn filan kızdım dedim tamam sen gelme ben giderim sen de çocuk 1-2 yaşına gelince gelirsin artık dedim. Hastaneyi sevmiyomuşşş muş muşş sinir etti beniSonra da şaka yaptım filannn adamın derdi beni sinirlendirmek çok seviyo beni sinirlendirmeyi
hımm doğru boşver hesaplama o zaman diyorummm
ya devlete ben güvenemem ki bide eşimde bende erkek doktor istemiyoruz ki
aynen bebeğim sal çayıraaaa hesabııı bu aytuhaf bi his var içimdede bilemiyorum nasıl anlatsam sanki korunuyomuşuz gibi rahatım olmayacağı konusunda inşallah bu rahatlığı koruyabilrim yoksa kendimi yıpratıyorummm
ya devlete ben güvenemem ki bide eşimde bende erkek doktor istemiyoruz ki
günaydınn kuzucummmmm
belki eşin hastane ortamını sevmiyodur ama heveslidir bebeği için mrk etme erkekler çoğu zaman lafın nereye varacağını düşünmeden konuşurlarbenim eşim bebek konusunda değilde arada tutuyo saçma sapan şeylere tuhaf konuşması ama dr konusunda hassastır yaaa daha 1 kere yanlız gitmedim dr a sadece bebek için değil her konuda hele bebek varken gelme sen diodum bozuluyodu tuhaf oda
aynen bebeğim sal çayıraaaa hesabııı bu aytuhaf bi his var içimdede bilemiyorum nasıl anlatsam sanki korunuyomuşuz gibi rahatım olmayacağı konusunda inşallah bu rahatlığı koruyabilrim yoksa kendimi yıpratıyorummm
nassınız kızçeler ....
topik sessiz ne iş.........
nassınız kızçeler ....
topik sessiz ne iş.........
valla bide aşırı istek varsa o aydan kork derim ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?