Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

olsun sıkma sende bebişini bi kere görsün her an gitmek istiycek eminimmmm

bizimde artık nasippp rabbim ne zaman ol derse yanii kendimi sıkıp daraltmak istemiyorum

yarın doktora gidicem ve ilk defa gidiyorum... Hamilelik şüphemde var doktor ne gibi testler yapar? Alttan muayene filan olurmu ki ben çok çekiniyorum alttan muayeneden (
bir de B-HCG testi için aç yada tok farkediyormu? ayrıca test öncesi bol su içmek testi etkiliyor diye okumuştum bir yerde, ne kadar doğru? ve ne yönde etkiliyor bilginiz varmı?
Şimdiden teşekkür ederim

canm şuan bende senle aynıı durumdayım 5 gün geçti ve kana gidicem artık ama kararsızım bir yandanda önce kan testi yaparlar eğer varsa kanda gebelik bilmiyorum doktorun muayenesini nasıl bakar
sen evde idrar testi yaptınmı

tabiki tahlilleri devlette yaptır özelde bi dünya para tutuyor onlar canımcım

Hayır canım yapmadım çünkü benim adetime 3 gün var... ben hamilelik öncesi vitamin takviyesi ve genel kontrol için geçen haftadan randevu aldım ama 3 gündür kasığımdaki bir sancıdan ötürü çok sıkıntılıyım hatta belime vuruyo ağrısı birde göğüslerimde aşırı şişlik var ben ben olalı göğüslerimi böyle görmedim diyebilirim. tabi bunlar beni şüphelendirdi acaba demeye başladım ama çokta umutlanmak istemiyorum... senin yerinde olsam çoktaaan kan testi yaptırmıştım canım bence hemen yaptır... bana yarın yapıldığında bile eğer varsa kan testinde adetten 3 gün önce çıkıyormuş kii sende hayli hayli çıkar inşallah hamişsindir

canım adetin geçtimi ? ilk defa dr da gidiceksen gebelik için kan testi yaptır ondan sonra dra görün zaten kan testindeki değere göre dr muayneni gerçekleştirir.. gebelik dısında baska bi sıkıntın var mı bilmiyorum yani normal muayneyemi gidiceksin yoksa sırf gebelik için mi?

cnm sende idrar testini yenileyebilir veya kan testi yaptırıp kesin sonucu alabilirsin inşallah bebişleriniz sizinledir..

bende bu ay 8 gun geciktim Rabbim gönlünüzden geceni nasip etsin...

olsun sıkma sende bebişini bi kere görsün her an gitmek istiycek eminimmmm

bizimde artık nasippp rabbim ne zaman ol derse yanii kendimi sıkıp daraltmak istemiyorum

kızlar betahcg de açıklık tokluk farketmez diye biliorum

Aslında gebelik öncesi kontrol amaçlı muayene ve gebelik öncesi folik asit takviyesi istemek amaçlı randevu aldım canım ama şimdi işler değişti hamilelik şüphemde var... doktora şüphemi söylesem o beni yönlendirmezmi kan tahliline..??? ben direk kendim tahlil yaptırıp öylemi gideyim (( ben çok acemiyim bu konularda offf ((

canım şahsi fikrim kan tahlilini yaptır öyle git dr varsayımlar üzerine konuşmaz adetin geçse isteyebilir kan tahlili ama geçmediği için istemeyedebilir druna bağlı bişey ama sen yaptırıp içindeki merakı gidermiş ve ardından druna istediğin soruyu yöneltebilirsin die düşünüyorum..

aynen canım bendedebelim ve kasıklarımda ağrı oluyor böyle yatarken 5 saniye durup 5 sn bıçak saplıyorlar sanki beni çok rahatsız etti ama geçen ayda 2 gün gecikti diye bu ay böyle kontrollüyüm korkuyorum ama yarın giderim heralde biliyorum varsa çıkar yoksa çıkmıcak zaten kanda ama cesaret işte
sende bi git bakalım inşlh vardır Allah isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu

canım acele etme bak ben şimdi erken gittim sonrada yükseldi mi yükselcek mi derken stres oldum bence al foliği içmeye başla ben kendim başladım sonrada adetin bi hafta geçsin öyle git

aaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm

kocişimden bana geçti herhalde boğaz ağrısı sesim gidiyo benimde valla travesti gibi çıkıyo sesimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…