- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.021
canım adetin geçtimi ? ilk defa dr da gidiceksen gebelik için kan testi yaptır ondan sonra dra görün zaten kan testindeki değere göre dr muayneni gerçekleştirir.. gebelik dısında baska bi sıkıntın var mı bilmiyorum yani normal muayneyemi gidiceksin yoksa sırf gebelik için mi?
cnm sende idrar testini yenileyebilir veya kan testi yaptırıp kesin sonucu alabilirsin inşallah bebişleriniz sizinledir..
bende bu ay 8 gun geciktim Rabbim gönlünüzden geceni nasip etsin...
hafif grip var maaile hastayız desem daha dogru olur aslında:2:sen nasılsn bebegıni yersiz kuruntular yapıp üzmüyorsn dimi fatmacm
sende baya gecikmişsin belirtilerin neler canm
birde ben bu ay bal çörek otu tarçın uyduladım bu vesile ile hamiş olan çok olmuş
gerçekten çok güsel bir karışım bendeki değişikliklerini hissettim bir kere çok güzel yumurtladım bakalım 5 gün geciktim inşlh vardır isteyen herkese nasip etsin rabbim bu duyguyu
canım ben 8 gun geciktim ama geldi kırmızılar nasip artık rabbim hayırlı zamanlarda versin sağlıkla inşallahhh
canım şahsi fikrim kan tahlilini yaptır öyle git dr varsayımlar üzerine konuşmaz adetin geçse isteyebilir kan tahlili ama geçmediği için istemeyedebilir druna bağlı bişey ama sen yaptırıp içindeki merakı gidermiş ve ardından druna istediğin soruyu yöneltebilirsin die düşünüyorum..
kızlar merhaba
ben bu ay ovü testi kullandım ayın 13 de çift çizgiyi gördüm
ama 2 gündür yine tek çizgi bu normalmi yoksa sadece bir günmü gösterir
şimdiden teşekkürler
önce silikten baslayıp 1 gün en koyu gösterir sonra silinir die biliyorum cnm
teşekkür ederim canım ilk kez kullanıyorum
pek bilemedim acaba bi tuhaflıkmı var dedim sağol
selam kızlar.. Nasılsınız bakalım benim kırmızılar geldi sonunda rahim filmi için gün almaya gidicem ögleden sonra :18::18::18:
valla kuzucum şu anda sonuçlardan cok nasıl çektircem diye tırsmaktaayim :18::18: ondan sonra sonuçlar için stres yaparım :26:rica ederim cnm bende 2 kez denedim pek beceremedim artık bıraktım kendi haline
canımm hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkStres yapma inşallah güzel çıkıcak sonuçlarınnn
neymis canim bu bal corek otu tarcin olayi merak ettimsende baya gecikmişsin belirtilerin neler canm
birde ben bu ay bal çörek otu tarçın uyduladım bu vesile ile hamiş olan çok olmuş
gerçekten çok güsel bir karışım bendeki değişikliklerini hissettim bir kere çok güzel yumurtladım bakalım 5 gün geciktim inşlh vardır isteyen herkese nasip etsin RAbbim bu duyguyu
fıstıklarım nasılsınızzz.
ay ben çok yoğunum. yıl sonu ambar sayıyorumama zannedersem de kafayı da sıyırıyorum. tertemiz yani bi şey kalmayacak içerde. eksiğiydi gediğiydi derken artık çift görüyorum.
çay molası verdik. hem ısınıyorum hem yazıyorum size.
kendimden bahsedeyim. bu ay adetim bi garip oldu benim. 2 gün lekelenme 2 gün kanama 2 gün lekelenme bittiiiikociş seviniyo tabi çalışmlara erken başlıcak diye
pazartesi doktora gittim. ultrason muayenem temiz, tahlillerim temiz. tertemizcik çıktım yaniii
bu ay için olası günleri ve ev ödevimi bi kağıda yazdı verdi bana
21. gün yani 1 şubatta yumurta takibine gitcemmm
işte böleeeee....
geçmişi okuyabilirsem okuyucam. ama en çok fatma ile aynur ablayı merak ettim, değerleri ne oldu.
fulyacım sen de doktora gidecektin...
gülcan, didem, yeliz, irem sizler ne yaptınız..
ayyy özlemişim yaw ben siziii
kızlar bu ovulasyonda çift çizgi olan günmü ilişki olcak yoksa sonraki günmü bileniniz varmı
fıstıklarım nasılsınızzz.
Ay ben çok yoğunum. Yıl sonu ambar sayıyorumAma zannedersem de kafayı da sıyırıyorum. Tertemiz yani bi şey kalmayacak içerde. Eksiğiydi gediğiydi derken artık çift görüyorum.
çay molası verdik. Hem ısınıyorum hem yazıyorum size.
Kendimden bahsedeyim. Bu ay adetim bi garip oldu benim. 2 gün lekelenme 2 gün kanama 2 gün lekelenme bittiiiiKociş seviniyo tabi çalışmlara erken başlıcak diye
Pazartesi doktora gittim. Ultrason muayenem temiz, tahlillerim temiz. Tertemizcik çıktım yaniii
Bu ay için olası günleri ve ev ödevimi bi kağıda yazdı verdi bana
21. Gün yani 1 şubatta yumurta takibine gitcemmm
Işte böleeeee....
Geçmişi okuyabilirsem okuyucam. Ama en çok fatma ile aynur ablayı merak ettim, değerleri ne oldu.
Fulyacım sen de doktora gidecektin...
Gülcan, didem, yeliz, irem sizler ne yaptınız..
Ayyy özlemişim yaw ben siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?