Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sende baya gecikmişsin belirtilerin neler canm
birde ben bu ay bal çörek otu tarçın uyduladım bu vesile ile hamiş olan çok olmuş
gerçekten çok güsel bir karışım bendeki değişikliklerini hissettim bir kere çok güzel yumurtladım bakalım 5 gün geciktim inşlh vardır isteyen herkese nasip etsin RAbbim bu duyguyu

canım ben 8 gun geciktim ama geldi kırmızılar nasip artık rabbim hayırlı zamanlarda versin sağlıkla inşallahhh

anladım canım randevum öğlen, yani sabahtan tahlil yaptırayım o sonuç pozitifse doktoruma söyleyeyim... sabah gidemezsem ve doktor kan tahliline ihtiyaç duymazsa çıkınca da yaptırabilirim... bu doktora daha önceden hiç gitmediğim için kadını tanımıyorum sadece burada yazılanlardan yola çıkarak randevu aldım..
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hanımlar yarın ola hayrola inşallah güzel haber alırım da bu paranoyalarım biter yoksa oynatmama az kaldı doktorum nerde dicem :)

kızlar merhaba
ben bu ay ovü testi kullandım ayın 13 de çift çizgiyi gördüm
ama 2 gündür yine tek çizgi bu normalmi yoksa sadece bir günmü gösterir

şimdiden teşekkürler

selam kızlar.. nasılsınız bakalım benim kırmızılar geldi sonunda rahim filmi için gün almaya gidicem ögleden sonra :18::18::18:

teşekkür ederim canım ilk kez kullanıyorum
pek bilemedim acaba bi tuhaflıkmı var dedim sağol

rica ederim cnm bende 2 kez denedim pek beceremedim artık bıraktım kendi haline

selam kızlar.. Nasılsınız bakalım benim kırmızılar geldi sonunda rahim filmi için gün almaya gidicem ögleden sonra :18::18::18:

canımm hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık Stres yapma inşallah güzel çıkıcak sonuçlarınnn

rica ederim cnm bende 2 kez denedim pek beceremedim artık bıraktım kendi haline

canımm hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık Stres yapma inşallah güzel çıkıcak sonuçlarınnn
valla kuzucum şu anda sonuçlardan cok nasıl çektircem diye tırsmaktaayim :18::18: ondan sonra sonuçlar için stres yaparım :26:

neymis canim bu bal corek otu tarcin olayi merak ettim

fıstıklarım nasılsınızzz.
ay ben çok yoğunum. yıl sonu ambar sayıyorum ama zannedersem de kafayı da sıyırıyorum. tertemiz yani bi şey kalmayacak içerde. eksiğiydi gediğiydi derken artık çift görüyorum.
çay molası verdik. hem ısınıyorum hem yazıyorum size.
kendimden bahsedeyim. bu ay adetim bi garip oldu benim. 2 gün lekelenme 2 gün kanama 2 gün lekelenme bittiiii kociş seviniyo tabi çalışmlara erken başlıcak diye
pazartesi doktora gittim. ultrason muayenem temiz, tahlillerim temiz. tertemizcik çıktım yaniii
bu ay için olası günleri ve ev ödevimi bi kağıda yazdı verdi bana
21. gün yani 1 şubatta yumurta takibine gitcemmm
işte böleeeee....
geçmişi okuyabilirsem okuyucam. ama en çok fatma ile aynur ablayı merak ettim, değerleri ne oldu.
fulyacım sen de doktora gidecektin...
gülcan, didem, yeliz, irem sizler ne yaptınız..
ayyy özlemişim yaw ben siziii

BİZDE SENİ ZÖLEDİK KUZUM BİZDEDE YIL SONU SEBEBİ İLE YOĞUNLUK VAR BEN DR GİTMEDİM HORMON TESTİNE NEDEN DERSENDE HAYATIMDA İLK DEFA GECİKTİM BİR DAHA YAŞARSAM GİDERİM DİE DÜŞÜNDÜM BU AY ZATEN HİÇ BİŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM YUMOŞMUŞ SİPOŞMUŞ İÇİMİ KEMİRMEK İSTEMİYORUM TAKILIYORUM KAFAMA GÖRE VALLA SENİN TERTEMİZ ÇIKMANADA ÇOK SEVİNDİM KUZUCUMMM

canımın içi benim değerim 3e katladı ama hala çok düşük dün kötü saatler yaşadım geride bıraktım cumartesi gününe kadar doktora gitmicem teknik olarak hamileyimm beklemedeyim randevumu aldım doktoruma gideceğim sizede bilgi vereceğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…