Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tertemiz cıkmana sevindim canım darısı bana insallah bende bugun kırmızı kart gördğm rahim filmi için gün alamaya gittim haftaya salı ak gün kara gün çıkacak ortaya sende varmı tatlım baska problem

canım hala ateşi çok yüksek az önce konuştum elleri ayakları buz gibiymiş izin alıcam patron toplantıda uufff stres yaptım bende çıksada söylesem gitsem
canım geçmiş olsun sen gidene kadar ılık soguga yakın duş alsın yüksek ates şakaya gelmez tatlım.. gerci naz yapar simdi girmez duşada sen gidene kadar

aynen canım ya bende bu ay oldu oldu
olmazsa deliliğe vurcam bırakcam artık takip etmeyi

canim 2 kata ciktigini yazmistin. 3 katladigini yeni gordumm hadi insallah :)

canım hala ateşi çok yüksek az önce konuştum elleri ayakları buz gibiymiş izin alıcam patron toplantıda uufff stres yaptım bende çıksada söylesem gitsem
gecmis olsun

iş güç dertleri herkes bi alem zaten Herkes yoğun bizde çalışmayan kızlarla yılbaşı temizliği filan mı yapsak
temiz çıkmana sevindim canım bu iyi haber. Öbür aya da bebeğin gelir ojhh ne güzel olur. 21. de gidince yumurta takibi nasıl olacak canım o gün sadece yumurtlamışmısın ona bakar progesteron a mı ne ona bakılıyodu değerin iyyse yumurtalmışsın diycek göndercek . Ha bi de bu ay az oldum dedin ya bende en son adetimi hem az ağrılı ( normalde ağrısından bir gün yatardım) hem de hafif geçirdim .inşallah sende de aynı şey olur da öbür ay hamiş kalırısın.

Ben de iyiym işte ne olsun sürekli yeme hissi var. Çabuk acıkıyorum çabuk yoruluyorum sürekli wc başladı

Değerim 87,18 Çok üzgünüm

Canım çok artmamış değerin ama olsunn belki artarr .. Tabi yine de takip etmeyi ihmal etme belki dış gebeliktir ( inşallah değildir).

topikimin guzel hatunlari nasilsinizzz. benim kafa bi milyonnn he he gozumun onunde top top kagitlar duzi duzine kalemler kilo kilo deterjanlar ucusuyoo.
kocam eve gec gelcek bugun ben de azcik cene calam sizlen
topikimin tatli bacisiiii. kuzummm kusme bana. sen bi sure yokum dediydin ya o yuzden şeyyettiydim.
kübraciiimmm sen nasilsin bebegimmm.

masallah fatmacim ne guzel bak katlanmis. icini hep ferah tut tatlim susam tanemiz seninle allahin izniyle.

gecmis olsun canimmm.

insallah onumuzdeki ay kirmizi kartlari gormeyiz canim ve hayirlisihla beebislerimiz bize gelir.
daha once demismiydim bilmiyorum amarakim filmi bebis yolunu ferah ferah aciyomus. insallah guzel sonuclarla cikarsin doktordan. haberdar et bizi de.
aynur ablacim bi kac gun daha bekle bakalim. bi de hep ayni yerde yaptiriyosun di mi testi. farkli kuruluslarda farkli cikabiliyo deger. ve her seyin hayirlisi dile ve dua et ablacim . benim duam seninle. insallah iyi hsberlerini alicaz hepbirlikte.
İki gün önceki 60 tı. Değer katlamamış(

benim gectigimiz ay takipteydi doktorultrasonda gecen ayki doktorun soledigi yumosu kacirdik.
iste siradan tum konrolleri yapiyo.
ay insallah benim de senin gibi olur canim. belki benim rakmimde bebise hazitliyodur kendini. ben de onumuzdeki ay hamisim derim. o kadar cok ozlem duyuyorum ki. bizim is yeri hamile dolu. bi tanesi 6. ayin icinde. gobusunu gorsen cok tatli masallah. baktikca allahim hayirlisiyla bana da nasip et diyorum ....

inşallah canım yaa hepimiz bebeklerimize kavuşalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…