- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.061
hayırlısı canım üzülmek yok önümüzdeki aylara bakıcaz ümit kaybetmek yok tatlımmadet oldum........
adet oldum........
aynur ablacım üzülme ya belki normaldir doktorla ggörüşmeden sıkma kendini herşeyin hayırlısı ablacım.. tuğbişcim vericem haber hayırlısı ile insallah temiz cıkacak herşeyim.. şubatta da eşimin tahlili var insallah oda tertemiz çıkıcak bizde bebişlerimize kavuşucaz
hayirlisi olsun bi tanemm. sikma canini onumuzdeki ay insallah guzel haberler veririzz.
hayırlısı canım üzülmek yok önümüzdeki aylara bakıcaz ümit kaybetmek yok tatlımm
adet oldum........
Çok üzüldüm canım. Zaten üzgündüm, bir de bu habere üzüldüm. Ama dediğin gibi vaktinde olman da çok iyi. Allah hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin herkese. Ben hamileyim de ne oldu, sevinçten ziyade üzüntü endişe ve stres...Çok şükür ve hamd olsun her halimize.
spermiyogram canım yani sperm testi normalde bu tahlillerin hepsi bir yıl hamile kalamazsan sonrasında yapılıyor sorun varmı diye ama biz biraz aceleci oldugumuz için doktorumuz erken istedicanim cahilligimden soruyorum. esine ne tahlili yapilcak . veya sole sorayim dr erkege ne zaman ve ne icin test yapiyo. benim esim icin hic gundeme gelmedi bole bi sey de merak ettim.
canim stres yaparsan sana da zarar degil mi? hemen bozma moralini. dr. bi sey dedi miDeğerim 87,18Çok üzgünüm
hayırlısı olsn canımMerhaba arkdaslar bızde bu hafta sonu denıcez bakalım ıns,olur benım hesabıma gore 14, gun olmalı ama doktorum 13,gun dedı hayırlısı ıns
Değerim 87,18Çok üzgünüm
Değerim 87,18Çok üzgünüm
canim 2 kata ciktigini yazmistin. 3 katladigini yeni gordumm hadi insallah :)
evet mervecim 2 günde 6 dan 18e çıktı bugün yine test yaptırcam
gecmis olsun
masallah fatmacim ne guzel bak katlanmis. icini hep ferah tut tatlim susam tanemiz seninle allahin izniyle.
gunaydinn hanimlarr, hepimiz icin guzel ve umut dolu bir gun olsun
günaydın canım teşekkürler erkencisin bayaa bende de erken girmişsin
bugun boyle oldu canim:) sen nasil oldun tatlim iyisin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?