Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynur ablacım üzülme ya belki normaldir doktorla ggörüşmeden sıkma kendini herşeyin hayırlısı ablacım.. tuğbişcim vericem haber hayırlısı ile insallah temiz cıkacak herşeyim.. şubatta da eşimin tahlili var insallah oda tertemiz çıkıcak bizde bebişlerimize kavuşucaz

canim cahilligimden soruyorum. esine ne tahlili yapilcak . veya sole sorayim dr erkege ne zaman ve ne icin test yapiyo. benim esim icin hic gundeme gelmedi bole bi sey de merak ettim.

hayirlisi olsun bi tanemm. sikma canini onumuzdeki ay insallah guzel haberler veririzz.

hayırlısı canım üzülmek yok önümüzdeki aylara bakıcaz ümit kaybetmek yok tatlımm

teşekkür ederim çok fazla üzülmedim. çünkü adetim gününde oldu geçikmedi buna da şükür. Adetim çok geç geliyo bazen ilaçla oluyorum en azından kendiliğnden vakitlice oldum aadet

adet oldum........

Çok üzüldüm canım. Zaten üzgündüm, bir de bu habere üzüldüm. Ama dediğin gibi vaktinde olman da çok iyi. Allah hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin herkese. Ben hamileyim de ne oldu, sevinçten ziyade üzüntü endişe ve stres...Çok şükür ve hamd olsun her halimize.

evet hayırlısı diyorum.....
senin değerin artmamış galiba okudum da biraz..... senin için de hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
canim cahilligimden soruyorum. esine ne tahlili yapilcak . veya sole sorayim dr erkege ne zaman ve ne icin test yapiyo. benim esim icin hic gundeme gelmedi bole bi sey de merak ettim.
spermiyogram canım yani sperm testi normalde bu tahlillerin hepsi bir yıl hamile kalamazsan sonrasında yapılıyor sorun varmı diye ama biz biraz aceleci oldugumuz için doktorumuz erken istedi

Merhaba arkdaslar bızde bu hafta sonu denıcez bakalım ıns,olur benım hesabıma gore 14, gun olmalı ama doktorum 13,gun dedı hayırlısı ıns

Selam kızlar, uzun zamandır girmiyorum, epey çoğalmışız. Yeni hamişlerimize hayırlı olsun, Allah sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Ben bu ay tam zamanında gördüm kırmızı kartı, bu ay tam bir yıl oldu denemeye başlayalı. .Allah hakkımızda hayırlı olanı versin, artık çok takmıyorum eskisi kadar zamana bıraktım. Yeni batım 4 şubat

Değerim 87,18 Çok üzgünüm

aynurcum sakın üzme kendini sen üzülürsen bebişin daha çok etkileniyo yapma canım
tamam seni anlıyabiliyorum ama şunu düşün daha kötü şeylerde olabilir
en azından şuanda bebişin seninle bak görüceksin allahın izniyle
değerlerin tavan yapıcak ve sen kendini boşuna üzdüğünle kalıcan canım

canim 2 kata ciktigini yazmistin. 3 katladigini yeni gordumm hadi insallah :)

evet mervecim 2 günde 6 dan 18e çıktı bugün yine test yaptırcam

gecmis olsun

masallah fatmacim ne guzel bak katlanmis. icini hep ferah tut tatlim susam tanemiz seninle allahin izniyle.

inş kuzum inş ayrıca duamı ediyorum gerisi allaha kalmış insanlar koskoca doğmuş büyümüş evlatlarını kaybediyor allah hayırlısını bilir ve gönlümüzdekini hayırlı yapar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…